Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2012
|
Általános beszélgetés
|
|
| bendzsi98 |
04 September 2012 14:03:35
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
E-mail írta: Sok minden van. Én magam az adatbázisos részével szeretnék foglalkozni, mert abban elég jónak érzem már magamat. De további fontos feladatok is vannak. - Mezek, logók, csapatgrafikák készítése Szükséges tudás: jó grafikai érzék, valamilyen grafikai program ismerete, tapasztalat PCM-es grafikákkal - Versenyzőkről információ gyűjtése UCI és CQ ranglista plusz internetes keresgetés útján kideríteni hogy egy adott csapat egyes versenyzői milyen specializációval rendelkeznek és abban mennyire jók. Előzetes PCM-értékelés készítése. Szükséges tudás: interneten tudj keresni, nézz át eredménylistákat, tudd belőni hogy PCM-ben milyen értéke lehet a versenyzőnek. - Szakaszkészítés Magáért beszél, aki tud szakaszokat csinálni az szóljon, van egy pár verseny amit meg kell csinálni. Plusz infó: nem csak magyar kiegészítő lesz hanem közép-kelet európai. Tibónak már kiadtam egy pár csapatot grafikázásra. Tibo kezdj a Tusnáddal, majd jöhetnek a Szlovák, Szlovén csapatok!Én szívesen vállalok az információgyűjtésből, abban jónak érzem magam(úgy, hogy még utána sem kell néznem).
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| banyai2000 |
04 September 2012 14:07:44
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 969 Regisztrált: 31.08.11 |
Jajj de fel pörögtek az események
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| Csabikaa13 |
04 September 2012 14:51:35
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
bendzsi98 írta: E-mail írta: Sok minden van. Én magam az adatbázisos részével szeretnék foglalkozni, mert abban elég jónak érzem már magamat. De további fontos feladatok is vannak. - Mezek, logók, csapatgrafikák készítése Szükséges tudás: jó grafikai érzék, valamilyen grafikai program ismerete, tapasztalat PCM-es grafikákkal - Versenyzőkről információ gyűjtése UCI és CQ ranglista plusz internetes keresgetés útján kideríteni hogy egy adott csapat egyes versenyzői milyen specializációval rendelkeznek és abban mennyire jók. Előzetes PCM-értékelés készítése. Szükséges tudás: interneten tudj keresni, nézz át eredménylistákat, tudd belőni hogy PCM-ben milyen értéke lehet a versenyzőnek. - Szakaszkészítés Magáért beszél, aki tud szakaszokat csinálni az szóljon, van egy pár verseny amit meg kell csinálni. Plusz infó: nem csak magyar kiegészítő lesz hanem közép-kelet európai. Tibónak már kiadtam egy pár csapatot grafikázásra. Tibo kezdj a Tusnáddal, majd jöhetnek a Szlovák, Szlovén csapatok!Én szívesen vállalok az információgyűjtésből, abban jónak érzem magam(úgy, hogy még utána sem kell néznem). ![]() Talán én is tudnék valamit segíteni mezeket és a grafikákat tudok már csinálni de csak úgy ha van elöttem egy példa szoval aval nem rpobálkoznék , információgyűjtésben tudnák segiteni : ) Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| bendzsi98 |
04 September 2012 18:41:23
|
|
Ááá ilyen nincs E-mail, nagyon köszönöm a segítséget, tökéletesen működik! Szín magyarul játszom a PCM 2012-őt! Nem mintha nem tudnék jól angolul, de azért így mégiscsak könnyebb és élvezhetőbb a játék.
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| balazschleck12 |
04 September 2012 19:38:18
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 71 Regisztrált: 16.08.12 |
Én szívesen segítek bármiben.Grafikát nem igazán tudok csinálni ,de ha mondtok egy programot fejlesztem magamat ebben. A biciglistákról szívesen gyűjtők információt és szerintem a játékba is képes vagyok képességeiket bevinni. |
|
|
|
|
05 September 2012 08:50:49
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
bendzsi: Örülök hogy működik, mondtam hogy nem egy ördöngősség! Többiek: köszönöm a segítség felajánlásokat. A napokban befejezek egy excel táblát amit minden "infó-kutatónak" fel kell majd tölteni az adott csapatok versenyzőivel. Amint ez kész jelentkezem ezzel, személyre szabottan a feladatokkal és a határidőkkel. Aki grafikában/szakaszkészítésben tanulni akar annak ajánlom a PCM Daily topikjait, ott elég jó leírások vannak, képekkel fűszerezve! Azok alapján tanultam meg én is mindent. Szerkesztette: E-mail - 05 September 2012 08:52:17 |
|
|
|
| Szasza78 |
05 September 2012 14:57:04
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 222 Regisztrált: 21.05.09 |
A versenyzők neveit át lehet írni, hogy helyes legyen? Engem roppantmód idegesít, hogy ilyen idiótán vannak írva. Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| banyai2000 |
05 September 2012 15:10:31
|
PCMDaily expanion Pack szedd le Szasza
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| banyai2000 |
05 September 2012 15:12:25
|
E-mail nem akarlak sűrgetni de majd mikor lesz fent ?
|
|
|
|
05 September 2012 15:37:27
|
|
Ha nem akarsz sürgetni, akkor ne sürgess! Egyszer már írtam hogy ne türelmetlenkedjetek, hiszen napi 8 órát dolgozom és utána nem sem az első hogy a PCM-el foglalkozzak...
Szerkesztette: E-mail - 05 September 2012 15:40:27 |
|
|
|
| Szasza78 |
05 September 2012 15:50:48
|
banyai2000 írta: PCMDaily expanion Pack szedd le Szasza Köszönöm! Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Szasza78 |
05 September 2012 19:19:01
|
Kis segítséget kérnék Urak! Odáig eljutottam, hogy áthúzom a magyar nyelvű oszlopot az angol helyére majd elmentem,(felül is írja a fájlt) de mégsem lesz magyar nyelvű a játék. Valamit rosszul csinálok? Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| banyai2000 |
05 September 2012 19:21:37
|
Szasza78 írta: Kis segítséget kérnék Urak! Odáig eljutottam, hogy áthúzom a magyar nyelvű oszlopot az angol helyére majd elmentem,(felül is írja a fájlt) de mégsem lesz magyar nyelvű a játék. Valamit rosszul csinálok? Nyugi nekem sem megy megvárjuk E-mail kollegát
|
|
|
| Szasza78 |
05 September 2012 19:35:04
|
banyai2000 írta: Szasza78 írta: Kis segítséget kérnék Urak! Odáig eljutottam, hogy áthúzom a magyar nyelvű oszlopot az angol helyére majd elmentem,(felül is írja a fájlt) de mégsem lesz magyar nyelvű a játék. Valamit rosszul csinálok? Nyugi nekem sem megy megvárjuk E-mail kollegát ![]() Miután elindítom a játékot angol marad a szöveg, majd miután visszanyitom a fájlt, a magyar nyelv az utolsó helyen van újra... Neked is ezt csinálja? Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| banyai2000 |
05 September 2012 19:36:23
|
Szasza78 írta: banyai2000 írta: Szasza78 írta: Kis segítséget kérnék Urak! Odáig eljutottam, hogy áthúzom a magyar nyelvű oszlopot az angol helyére majd elmentem,(felül is írja a fájlt) de mégsem lesz magyar nyelvű a játék. Valamit rosszul csinálok? Nyugi nekem sem megy megvárjuk E-mail kollegát ![]() Miután elindítom a játékot angol marad a szöveg, majd miután visszanyitom a fájlt, a magyar nyelv az utolsó helyen van újra... Neked is ezt csinálja? Nem én csak simán elrontom
|
|
|
| bendzsi98 |
05 September 2012 19:45:39
|
|
http://pedalkiral...a_pirosat/
|
|
|
| Szasza78 |
05 September 2012 20:58:51
|
Feltettem az expansion pack-et is, de semmi változást nem látok. A nevek ugyanúgy hibásak maradtak...
Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
|
06 September 2012 08:44:33
|
|
banyai2000 írta: Szasza78 írta: banyai2000 írta: Szasza78 írta: Kis segítséget kérnék Urak! Odáig eljutottam, hogy áthúzom a magyar nyelvű oszlopot az angol helyére majd elmentem,(felül is írja a fájlt) de mégsem lesz magyar nyelvű a játék. Valamit rosszul csinálok? Nyugi nekem sem megy megvárjuk E-mail kollegát ![]() Miután elindítom a játékot angol marad a szöveg, majd miután visszanyitom a fájlt, a magyar nyelv az utolsó helyen van újra... Neked is ezt csinálja? Nem én csak simán elrontom ![]() Persze, ugyanis az oszlopneveket vagy az oszloptartalmakat kell felcserélni, nem az oszlopok sorrendjét! A sorrend nem számít, csak az hogy adott oszlopnév alatt mi van. Akkor jó a dolog ha a gene_sz_english oszlopban magyar nyelvű szövegek vannak. Írtam fentebb pár módszert ennek a megvalósítására olvassátok át! |
|
|
|
| Szasza78 |
06 September 2012 11:40:49
|
E-mail írta: banyai2000 írta: Szasza78 írta: banyai2000 írta: Szasza78 írta: Kis segítséget kérnék Urak! Odáig eljutottam, hogy áthúzom a magyar nyelvű oszlopot az angol helyére majd elmentem,(felül is írja a fájlt) de mégsem lesz magyar nyelvű a játék. Valamit rosszul csinálok? Nyugi nekem sem megy megvárjuk E-mail kollegát ![]() Miután elindítom a játékot angol marad a szöveg, majd miután visszanyitom a fájlt, a magyar nyelv az utolsó helyen van újra... Neked is ezt csinálja? Nem én csak simán elrontom ![]() Persze, ugyanis az oszlopneveket vagy az oszloptartalmakat kell felcserélni, nem az oszlopok sorrendjét! A sorrend nem számít, csak az hogy adott oszlopnév alatt mi van. Akkor jó a dolog ha a gene_sz_english oszlopban magyar nyelvű szövegek vannak. Írtam fentebb pár módszert ennek a megvalósítására olvassátok át! Értem... és azt hogy tudom kivitelezni? Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
|
07 September 2012 09:30:06
|
|
Sziasztok! Elkészültem a versenyzőértékelő táblával. Aki szeretne kutatni az adatbázishoz az töltse le és kérjen tőlem egy csapatot! http://data.hu/ge...ekels.xlsx bendzsi: Neked kiosztanám a Tusnád csapatát, őket biztosan ismered! ![]() banyai: Mehet a szlovák Dukla Trencin Trek. Csabika: Meridiana Kamen Team, a horvátok csapata Aki benne van a PCM-ben már (PCM Daily DB-ben), azt nem kell lenyomozni, csak írjátok be a nevét a táblába, meg azt hogy benne van a játékban. Ha kész vagytok szóljatok, töltsétek fel a data.hu-ra, és küldjétek el a linket hozzászólásban. Tipp: jó kiindulási alap a kereséshez: http://www.cqrank...gRider.asp http://www.uci.ch...p;LangId=1 |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |