25 April 2026 10:45:59
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Közép-Európa DB
#21 Hozzászólás nyomtatása
31 August 2009 20:56:49
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

Sziasztok!

Nem voltam egy hétig, ezúton is bocsi a késésért!

555shoe: Királyak lettek a mezek, továbbítani fogom őket a PCMDailyseknek. Biztos fog örülni az arcuk Smile

Közép-Eu db: Ugye a PCM Dailyvel együtt dolgozom, sok a meló, kevés a szabadidő (mind részemről mind a Dailysekéről) így gőzöm nincs mikorra lesz kész...
Nemsokára beszélek velük is talán majd okosabb leszek! Wink

Sipetya
#22 Hozzászólás nyomtatása
02 October 2009 14:19:04

Hegyi segítő

Regisztrált: 15.04.09

Hogy áll a DB?
kepfeltoltes.hu/100112/matthews_www.kepfeltoltes.hu_.png

#23 Hozzászólás nyomtatása
03 October 2009 12:26:35
Csapattulajdonos

Pcm Daily részről nem tudom. Mostanra én kiszálltam a dologból, inkább csinálom a magyar patch részt...
Egyébként már tesztelnek és Októberben ki szeretnék adni a DB-t. Ez remélhetőleg meg is fog történni, de aztán lehet hogy tele lesz buggal akkor meg sokat nem érünk vele....

Saját kis külön magyar patchet meg csinálgatom, apró tyúklépésekkel de haladok. Ha minden összejön akkor néhány nappal a Kelet-Európás PCM Daily patch után néhány nappal ki tudom adni aztán lehet nyomni a magyarokkal.

OGrady
#24 Hozzászólás nyomtatása
05 October 2009 07:27:50
Vízhordó

Regisztrált: 16.05.09

E-mail a magyar pályákat átdobjam?

#25 Hozzászólás nyomtatása
05 October 2009 19:24:57
Csapattulajdonos

Hali!

Tour de Hongrie-t csinálsz ugye?

Átdobhatod, de akkor azt max. egy Fantasy Magyar DB keretében fogom kiadni...

OGrady
#26 Hozzászólás nyomtatása
06 October 2009 07:24:52
Vízhordó

Az a cink, hogy a tdh honlapján még a 2006-os tour van benne. :S Ami végülis jó, ám nem időszerű. Akkor is érdekel titeket? Smile
Csak a fájlokat dobom át, mivel a db-met nem akarom átdobni. Grin Kicsit ciki lenne, ha meglátnátok a korlátaimat XD A minden 85-ön nálam a tesztelés miatt van. Volt már, hogy kipróbáltam a legalacsonyabb szinttel is Smile. FIFA-ban is ezzel szórakozom. Meg az eredeti játékkal. Nálam ez ilyen beütés.

A tdh-val egy bajom van. Stage Editorban tök szépen kihozza a grafikai elemeket, ám a játékban csak az út van benne. Szóval azon nem tudok segíteni.

Pedig jó lenne... Sad

#27 Hozzászólás nyomtatása
24 October 2009 09:30:32
Csapattulajdonos

Nos ha nem is Közép-Európa DB, de kész van egy Magyar játékosnak biztosan tetsző adatbázis.

Mint tudjátok a PCM Daily kiadta a 2009-es DB-jének 'Public Betáját', azaz egy publikus tesztverziót. Én nem töltöttem az időt haszontalanul - bár már korábban is készültem grafikákkal - és csináltam hozzá egy magyar patchet.

Kiegészítő tartalma:
- Javított magyar versenyző értékek
- Magyar tehetségkutatás
- GP P-nívó
- Magyar Országos Bajnokság
- Magyar Országos Időfutam Bajnokság
- P-nívó - CMH Team "Random Team" pack (azaz egyéni csapatnak P-nívó - CMH Teames mez, grafikák, logó, stb.)

Letöltés:
- oldalunk Letöltések menüpont/Pro Cycling Manager 2009 menüpont/Magyar kiegészítő a PCMDaily09DB Public Beta-hoz

Telepítés:
- Először telepítsük a PCM Daily 09 DB Public Betát (letölthető ingyenes regisztráció után a PCMDaily.com-ról) - telepítési leírást olvasd el
- Telepítsük a Hungary Patchet (letölthető ingyenes regisztráció után oldalunkról - lásd Letöltések menüpont/Pro Cycling Manager 2009)

Fejlesztés:
- Ugyanezt a kiegészítőt fogom kiadni a PCM Daily 09 DB végleges verzióhoz és az erre épülő East Europe Packhoz is
- Ha van rá igény akkor kiadhatunk egy Fantasy Magyar Patchet is: értem ezalatt hogy akár a Ti tagok is szerepelhetnétek a DB-ben, lehetne egy pár Fantasy (pl. Tour de Hongrie, Tour de Balaton, stb.) és egy pár kisebb amatőr verseny (pl. Kínok-Kínja, Tour de Pelso, Mátra kör). Ehhez a Ti segítségetek is kellene. Ha van vállalkozó, érdeklődő akkor jelezzétek!

Jó játékot mindenkinek!

virenque
#28 Hozzászólás nyomtatása
28 October 2009 19:46:32
Vízhordó

Regisztrált: 20.04.09

nálam gond merült fel a tehetségkutatásnál mikor kiválasztanék vmi helyet ahol keres egyből kilép a játékból esetleg vmi ötlet mi lehet a gond?

#29 Hozzászólás nyomtatása
29 October 2009 08:22:32
Csapattulajdonos

Local.cdb nem lett jól bemásolva a Dokumentumok/Pro Cycling Manager 2009 mappába.

virenque
#30 Hozzászólás nyomtatása
30 October 2009 14:33:11
Vízhordó

Regisztrált: 20.04.09

Az a helyzet újból bemásoltam és akkor jó a magyarosítás viszont eltűnik,ha vissza másolom a magyarosítást akkor újra előjön a probléma vmi ötlet?

#31 Hozzászólás nyomtatása
31 October 2009 15:41:43
Csapattulajdonos

Vagy magyarosítás vagy PCM Daily Public Beta. Kompromisszumot kell kötnöd. Írtam hogy csak a megfelelő adatbázissal működik a magyarosítás.

Ha van rá igény akkor az East European Pack-es Magyar Patchnek lesz magyarosított része is

#32 Hozzászólás nyomtatása
01 November 2009 10:15:47
Csapattulajdonos

Ozzytól az 'East European Pack' vezetőjétől azt az információt kaptam hogy holnap érkezik ez a kiegészítő! Remélem hogy rögtön végleges verzió jön és nem csak a beta.

Nézzünk bele mit is fog tartalmazni ez a csomag!
Két fő változtatás lesz az eredeti Daily 09 DB-hez képest, ez pedig a csapatok és a naptár. A gyenge amerikai, kanadai, és nyugat-európai csapatokat fogják felváltani a Közép-Kelet-Európai csapatok.

Az alap kiegészítőhöz képest új csapatok:
AC Sparta Praha (CZE)
BK Loborika (CRO)
CK Windoor's Pribram (CZE)
Dukla Trencin (SVK)
Heraklion - Nessebar (GRE)
ISD Sport Donetsk (UKR)
Legia - Felt (POL)
Lokomotiv (RUS)
Moscow / (RUS)
Mróz Continental Team (POL)
Radenska - KD Financial Point (SLO)
Sava Kranj (SLO)
Seven Stones (GER)
SP Tableware - Gatsoulis Bikes (GRE)
Tusnad Cycling Team (ROM)

Új versenyek:
Baltyk - Karkonosze Tour / POL
Kroz Hrvatsku / CRO
Praha - Karlovy Vary - Praha / CZE
Tour of Bulgaria / BUL
Tour de Serbie / SER
Tour de Slovaquie / SVK
Turul al Romaniei / ROM
és még sok kisebb verseny.

Magyar Részleg
Ezt én fogom kiadni, megcsinálni.
Csapatok. A Betonexpressz 2000 - Limonta csapata már az alap adatbázisban is benne van, így itt csak a versenyzők értékeit kell módosítanom ha megint ilyen gyengére sikerülnek. Tusnad Cycling Teammel szintén ez a helyzet.
Versenyek. Versenyek közül a GP-P-nívó, GP Betonexpressz 2000 és a Gemenc Kupa benne lesz az EEP-ben, ezzel megint nem kell szenvednem. A magyar országos és időfutam bajnokságot azonban még bele szeretném varázsolni.
Magyarosítás. Szeretném ha Magyarul játszhatnának azok akik akarnak, így lesz egy angol verziós és egy magyar verziós kiadás.
Figyelés. Természetesen magyar tehetségkutatás is lesz, ahogy megszokhattátok. De tervezem még a Román figyelést is!
Válogatott. Magyar válogatott is lesz, igaz egy másik válogatott helyén...
Ti ötleteitek. Első körben ennyit terveztem. Szeretném ha leírnátok mely magyar csapatokkal játszanátok még szívesen mert akkor lehet róla szó hogy bekerül még pluszba 1-2 magyar csapat is! Versenyjavaslatokat is várok, bár nagyon kis versenyeket nem szeretnék betenni azért. Ami ötletem van még hogy a Ti menedzserképeiteket is szívesen beteszem aki kéri. Csatoljatok a hozzászóláshoz egy képet amit viszont szeretnétek látni a kiadásban.
Bár a tendencia nem azt mutatja hogy írnátok ötletet mert inkább játszotok szépen csendben (letöltésekből látszik), de ha mégis van valami akkor írjatok!

OGrady
#33 Hozzászólás nyomtatása
06 November 2009 07:13:34
Vízhordó

Hali mkibe!

E-mail! FTC-Merida
http://www.ftc-ke...csapat.php egy kis segítség hozzá! Smile

A CHM-es csapat mindenképpen én is benne vagyokPfft Az értékeimet írom majd privire! Igaz én inkább mountizok általában, de imádom az országútit is! Smile

A világbajnokságot csináld meg valahogy, hogy a magyarok is indulhassanak... Az lenne még egy jó dolog... PCM-esektől múltkor kérdeztem, hogy lehetne megcsinálni, de nuku válasz rá... Sad

#34 Hozzászólás nyomtatása
06 November 2009 15:23:19
Csapattulajdonos

OGrady írta:
Hali mkibe!

E-mail! FTC-Merida
http://www.ftc-ke...csapat.php egy kis segítség hozzá! Smile

A CHM-es csapat mindenképpen én is benne vagyokPfft Az értékeimet írom majd privire! Igaz én inkább mountizok általában, de imádom az országútit is! Smile

A világbajnokságot csináld meg valahogy, hogy a magyarok is indulhassanak... Az lenne még egy jó dolog... PCM-esektől múltkor kérdeztem, hogy lehetne megcsinálni, de nuku válasz rá... Sad

Hello!

Először is köszönöm hogy válaszoltál!

Elkészültem egy elő-verzióval ami tesztelés alatt van. Fradi benne lesz, P-nívó CMH Team (tanuljátok már meg a nevét légyszi). Világbajnokság: már működik a 2009-ben.

Az oldal tagjainak beletétele sem hülyeség, de azt majd egy Fantasy Adatbázisba szeretném inkább. Részleteket hamarosan írok arról is!

Fresi
#35 Hozzászólás nyomtatása
08 November 2009 20:14:40
Hegyi segítő

Emil,

Arra gondoltam, hogy az adatbázisba lehetne csinálni egy csapatot, mondjuk magyar válogatott néven, ahol a legjobb magyar csapatban versenyző bringások lennének összgyűjtve és akkor lenne egy normális keret, amivel már lehetne kezdeni valamit.

Ugrás a fórumra:

1,052,366 egyedi látogató