Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
Oldal: 2 / 2: 12
|
|
Érdekes....
|
|
| mazsom |
19 July 2010 11:34:36
|
|
U23-as versenyző ![]() Hozzászólások: 28 Regisztrált: 19.05.10 |
A szervezők kifejezett kérése, hogy ne országútival, hanem MTB-vel( slick gumival) vagy túrakerékpárral induljanak útnak a nevezők. Én is MTB-vel megyek. Az erdélyi szakaszokon lesznek kifejezetten rossz útviszonyok, oda az országúti nem igazán klappol..![]() http://www.facebo...0731291481 |
|
|
|
| Patrikk |
19 July 2010 13:06:32
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 159 Regisztrált: 14.04.09 |
Hmm nem is rossz! ![]() A másik kérdés hogy egyáltalán mehetek a " Nagy csapattal" így 17 évesen? ![]() "A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!" ![]() |
| Monof |
19 July 2010 13:56:06
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Mehetsz. Nem lesz nagy tempó.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Nota |
22 July 2010 18:05:08
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Valamelyik topikban feljött a szó Stefan Schumacherről, erre most olvastam róla egy rövid cikket miszerint augusztus végén jár le az eltiltása és már tárgyal több csapattal is akár az idei visszatérésről. Persze az tűnik valószínűbbnek hogy csak jövőre láthatjuk, de simán el tudom képzelni hogy egy erősebb csapatban lássuk. Tipikusan valami Vacansoleil erősségű csapatot tudok neki elképzelni ahol nagy versenyeken indulhat mint vezér. Állítólag mindent közzé fog tenni a német bringás az edzésektől kezdve egészen a vérértékeig. Hát kíváncsi leszek hogy amennyiben tényleg tiszta lesz úgy milyen eredményeket ér majd el. Régebben egy olyan bringás volt aki kisebb-nagyobb emelkedők után sprinteket tudott megnyerni. Szerintem nagyobb versenyeken már nem lesz majd annyira sikeres mint rég, de talán egy erős kontinentális csapatban képes lesz jó eredményekre. A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| jegember95 |
22 July 2010 18:45:24
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 287 Regisztrált: 09.07.09 |
Nota írta: Valamelyik topikban feljött a szó Stefan Schumacherről, erre most olvastam róla egy rövid cikket miszerint augusztus végén jár le az eltiltása és már tárgyal több csapattal is akár az idei visszatérésről. Persze az tűnik valószínűbbnek hogy csak jövőre láthatjuk, de simán el tudom képzelni hogy egy erősebb csapatban lássuk. Tipikusan valami Vacansoleil erősségű csapatot tudok neki elképzelni ahol nagy versenyeken indulhat mint vezér. Állítólag mindent közzé fog tenni a német bringás az edzésektől kezdve egészen a vérértékeig. Hát kíváncsi leszek hogy amennyiben tényleg tiszta lesz úgy milyen eredményeket ér majd el. Régebben egy olyan bringás volt aki kisebb-nagyobb emelkedők után sprinteket tudott megnyerni. Szerintem nagyobb versenyeken már nem lesz majd annyira sikeres mint rég, de talán egy erős kontinentális csapatban képes lesz jó eredményekre. Én kérdeztem, és köszi a választ ![]() |
|
|
|
| Sipetya |
23 July 2010 22:51:23
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 427 Regisztrált: 15.04.09 |
Valaki megtudja mondani nekem, hogy melyik volt az a szakasz, amikor McEwen a cél előtt 15-20km-rel bukott, és onnan felérve nyert?![]() |
|
|
|
| attila |
24 July 2010 03:48:45
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 15 Regisztrált: 03.07.10 |
Sipetya írta: Valaki megtudja mondani nekem, hogy melyik volt az a szakasz, amikor McEwen a cél előtt 15-20km-rel bukott, és onnan felérve nyert? Azon a touron volt, amikor Angliából indult a mezőny, talán az első szakaszon. |
|
|
|
Oldal: 2 / 2: 12
| Ugrás a fórumra: |