Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2009
Oldal: 2 / 2: 12
|
|
Rövid karrierleírások
|
|
| Dzsoni |
11 August 2011 10:09:02
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 74 Regisztrált: 18.08.09 |
Nem nyitok új topikot neki, mert maximum szezononként 1-2 beírást fogok csak tenni, annak meg elég eza topik: 4. szezonomat fogom kezdeni az Adria Mobil csapatánál. A célom az volt velük, az elején, hogy megtartsam a csapat szlovén mivoltát, bővítsem erősítsem őket és egy erős protour csapatot hozzak létre belőlük. Karrieremet normál szinten kezdtem. Az 1. szezonomban kicsit túl erősre sikeredtem és bár az utolsó két hónapban gyakorlatilag nem is indultam continental versenyen így is feljutottam az elitbe, pedig még nem akartam. Ezévi fontosabb igazolásaim: Kiserlovski Mugerli, Jurco, Lang. Leigazoltam Degenkolbot is, de sajnos közelébe sincs a valódi képességeinek. A célom kicsit változott a 2. szezonra. ÍRájottem, hogy csak szlovénokból nem fogok tudni erős csapatot létrehozni, szóval a szlávokkal és a környékbeli országok kerekeseivel egészítettem ki a csapatot. Kiserlovski érkeztével végre volt igazi hegyimenőm, bár Tomas Nose is jol megy(a 4. szezonomra már 77-es a hegyi értéke), de Kiserlovski dombon is jol megy és az időfutamja is elfogadható. A szponzori feladatok jol sikerültek az előzőben 6ból 5-öt megcsináltam, erre a szezonra voltak már komolyabb feladatok is pl.: a Katalán Vueltán a top 10be kerülni(Kiserlovski megnyerte). Elindultam a Tour-on is(semmi komolyabb eredmény), ill. a Vueltán 2x. Elképesztő eredmény Jankóval(megcsináltam magam a játékba, szépen fejődöm, de nem leszek igazi nagy hegyimenő, a hegyi klasszikusokon fogok menni) ponttrikót, fiatalok versenyét és 4 szakaszt nyertem és 10. helyen végeztem, Nose 8. lett és a hegyi király Fajt lett(1 szlovén kerekes). A szezon végére ismét 6ból 5 szponzori feladat sikerült A 3. szezonra óriási nevek érkeztek a csapatba: Kreuziger, Samuilov, Eisel. Ezzel 3 hegyimenőm van, van végre sprinterem is és a macskaköves versenyekre is használható az osztrák. Azonban a nevek érkeztével az elvárások is komolyabbak lettek: Milano-San Remo: top10, GL al Pais Vasco: megnyerni, Tour: top3, hogy csak a legnehezebbeket említsem. Egyértelmű volt, hogy az előbbire csak Eisel, az utóbbira 2-re csak Kreuziger alkalmas, mert a Pais VAsco-n van 1 komolyabb időfutam is, a Tour-on meg több is, a többi hegyimenőm meg nem tud komolyat menni időfutamon. A Eisel 3. lett, Kreuziger 2 mp-vel megelőzte Samu-t és a Tour-on 2. lett, Menchov utolsó hegyi szakaszon bukott, Andy meg az időfutamokon bukott sokat így szerencsém lett. A többi szponzori feladat is sikerült. Jankóval megnyertem a Lieges-Bastone-Lieges-t és a Fleche Vallone-t (itt döntöttem el a szezon után szintet emelek), Samuilovval pedig megnyertem a Vueltát(bár sem Frank sem Cunego nem voltak formában az induló nagy nevek között). A következőszezonra megérkezett Brajkovic, de se Valjavecet se Bozicot, se Spilakot nem tudtam leigazolni, mert az utosó pillanatban szerződést hosszabbítottak vele. Martin Velits jött még erre a szezonra. A 4. szezonomra a cél végre minden protour versenyen részt venni(így a Giro-n is) és a szponzori célok elérése, amik az alábbiak: Tirenno-Adriatico Top3 (Brajkovic) Liege-Bastone-Liege Top10 (Jankó) Dauphiné Top10 (Kiserlovski) Tour Top5 (Kreuziger) Lengyel kör szakasz győzelem (Eisel/Kreuziger) Vuelta: Hegyi trikó (Frohn vagy Mugerli) Szerencsére ezek a feladatok nem keményebbek az előzőnél, de hard szinten meg fogok velük szenvedni gondolom. Ennyi mára, megyek lejátszom a Párizs-Nizzát és a Tirenno-Adriaticot. |
|
|
|
| bendzsi98 |
11 August 2011 10:33:42
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
Az igen, gratulálok!
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| Csabikaa13 |
11 August 2011 13:35:32
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Ez nagyon jó köszönjük![]() |
|
|
|
| Dzsoni |
12 August 2011 12:31:18
|
Jah és a legjobbat kihagytam: a 2011-es szezonban Blaz Jarc világbajnok lett egyéni időfutamban.(azért azt hozzá kell tenni, hogy mindössze Wiggins volt formában az időfutammenők közül) Túl vagyok időközben a Párizs-Nizzán(semmi érdemleges), a Tirenno-Adriatico-n(elértem a 3. helyet Brajkovic-val) és a Milan-San Remo-n(Eisel a mezőnnyel érkezett meg, de forma híján már sprintelni nem tudott) és jönnek a macskaköves versenyek Eisellel, a Pais Vasco és a hegyi klasszikus versenyek Jankóval(túl jora csináltam magam mert már 78-as a dombom és még csak 23 vagyok.... :S 71ről indultam). |
|
|
|
| Csabikaa13 |
12 August 2011 20:09:21
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
remek nekem teccik D |
|
|
|
| Dzsoni |
18 August 2011 12:32:57
|
Itt az újabb csemege: Most fog kezdődni a Tour, de az elmúlt pár verseny eredményét bepötyögöm nektek: A macsakaköves versenyeknél hagytam abba, ahol Eisel jobban teljesített a tavalyinál: - Flandriai egynapos: 10. - Gent-Wevegem: 11. -Paris-Roubaix: 7. Közben a Pais Vasco is lezajlott, ami a hegyi klasszikusoknak szántam felkészülésnek Jankónak és társainak, így semmi felmutathatót nem produkáltunk. A hegyi klasszikusok azonban a várakozásomnak közel se feleltek meg. Mindössze egy Liege-Bastone-Liege 2. hely(ami szponzori elvárás teljesítés is volt) értem el, a másik két versenyen egy 9. és egy 13. hely. Jött a Romandiai kör: természetesen a Girora való felkészülést szolgálta, ahol az Adriai Mobl az irányításom alatt 1. vesz részt. Végül Annyit értem el itt, hogy Brajkovicot(aki a Giron 1. számú emberem volt) vmennyire formába hoztam és Jankóval elhoztam a legjobb fiatalnak járó trikót. Giro: nem vártam ettől semmi érdemlegeset, esetleg szakaszgyőzelmet és Brajkovictól 1 top20-as helyezést. Az 1. hét pazarul sikerült, 3 szakaszgyőzelem(közte egy csapatidőfutamot is hoztunk) Jankónak, és a rózsaszín trikó is az 10-12. szakaszig rajta volt(1 napot leszámítva). Az első hegyen természetesen elvesztettük, Brajkovic kapaszkodott ugyan a 3. helybe 1-2 szakaszig, de hamar kiderült, a Tirenno-Adriaticon ellőtte minden puskaporát, végül a 19. helyen végzett. Jankóval a pontverseny 2. helyén végeztem(Soler mögött, aki vitte Giro-t is), azonban a fehér trikót megszerezte. Közbe végigmentünk a Katalán Vueltán(erről ennyit is. Dauphiné: Ismét 1 szponzori verseny, Kiserlovski volt az 1. számú emberem, és Contador mögött a 2. helyen végzett. Az utolsó szakasz előtt még 5. voltam, de kockáztattam és az utolsó hegy lábánál(40 km-rel a cél előtt) elszöktem és végül ugyan utolért Contador és Rolland, akik előttem voltam, de Rolland elesett a végén a lejtmenetben így mindössze Contador lett előttem. A szakaszon 2. lettem , mert Chavanel szökésből kb 10 méterrel Robert előtt ért célba. Sikeres célelérés. Svájci kör: Ez a Tourra való felkszülést szolgálta, de ez nem akadályozta meg Kreuzigert, hoy mind az összetettet, mind a ponttrikót elhozza(remélem nem rontom el megint a forma időzítést, bár a 90-es állóképességet nem érte el az utolsó szakaszig), Denifl(egy Svájci srác), megszerezte a fehér trikót és a csapatversenyt is nyertük: tarolás. A nemzeti bajnokságokon semmi eredmény: Lang lesérült a többiek meg nem voltak formába, Kreuzigernek meg nem a sík szakasz az erőssége. Elkezdőtött a vadászat a kerekesekért: Bole megint szerződést újított, így nem gazdagodom komoly szlovén kerekessel(max fiatalt szerzek), Hutarovich már az enyém(újabb belarusz Samoulov mellé és már 2 vmire való sprinterem lesz). Egyelőre ennyi: a szezon végén jelentkezem. Szerkesztette: Dzsoni - 18 August 2011 12:33:15 |
|
|
|
| Dzsoni |
24 August 2011 00:12:10
|
Vége a negyedik szezonomnak. Amilyen gyatra volt az első fele, annyival jobb a második. A Tour előtt hagytam abba beszámolóm. Jöjjön is akkor: Kreuzigerrel megnyertem a Tour-t az időfutamokon egyedül a hegyi időfutamon kerekedett felül Contador, a többin mind ertem a hegyimenőket és az Alp d'uezi(asszem így kell leírni) befutón vertem mindenkire 40 mp-t így a tour is meg lett. Kiserlovski 11. lett Miha Svab 1 szlovén kerekes 23. A fehér trikó Stefan Denifl-é lett és a csapatversenyt is nyertem.(Szponzori cél elérve) San Sebastiani egynapos kicsit várakozáson alul sikerült mindössze egy Leo König(osztrák) által elért 11. hely lett meg. A Lengyel kört nyerte könnyedén Kreuziger a szakasz győzelem is meglett így a szponzori cél itt is teljesítve. A pontversenyt Eisel nyerte és a csapatverseny is a mienk lett. Benelux kört csak felkészülésnek, kilométer szerzésnek szántam a Vueltára. Classic de Plouay: Jankó egészen könnyedén nyerte, Kreuziger segítségével. Vuelta: Az időfutamok miatt esélyem se volt sem Samoulovval címet védeni, sem Nose-sal nyerni, előbbi 8., utóbbi 6. lett. A csapatversenyt is simán nyertem volna, ha nem ér haza 1 szökés amiben nem vagyok benne, így a Caisse d'eparnie nyert, de a fő cél a hegyi trikó Mugerli által meg lett. A Vuelta közben lezajlott a Hamburgi klasszikus amit Eisellel ismét megynertem. WC ITT: Brajkovic 3., Jarc 4. Cancellarat lehetetlen volt megverni. WC: Spilakkal 13. helyet értem el a szlovén csapattal. Lombardiai egynapossal zárult idén is a szezon amit Valverde előtt nyert meg Jankó. Igazolások: Hutarovich, Soler(kedvenc versenyzőm emiatt igazoltam le) és 1 fiatal olasz tehetség(nem jut eszembe a neve). Elég kemény szponzori elvárások vannak a 2013-as évre(Giro, Tour győzelem) meglátjuk... Majd jelentkezem ![]() |
|
|
|
|
24 August 2011 20:50:03
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Szia! Nagyszerű szezon! Gratulálok a négy év eredményeihez! Ha van kedved csinálhatnál egy képet a csapatod összeállításáról (a versenyzők értékei érdekelnek elsősorban). |
|
|
|
| Dzsoni |
24 August 2011 23:07:50
|
Igen szerettem is volna, de vmiért nem akar működni a printscreen-em.. :S Az idei szezon az eddigi legnehezebb lesz: Paris-Nizza top3 (Kiserlovskival próbálkozom) Milan-San Remo top10 (csakis Eisel jöhet szóba, egy kőkemény csapattal) GP van Vlaanderen top10 (szintén Eisel) Giro győzelem (Solerrel szeretném a 3. is megnyerni, de az elsőt Adria színekben) Tour győzelem (Kreuzigerrel címvédés, nagyon nehéz lesz, de erős csapattam indulok) WCITT top5 (Brajkovic és Jarc vmelyike tuti megszerzi) Úgy gondolom a WB a legkönnyebb, de azért abba is beleköphet a levesembe akárki. Most kezdődött a Tirenno-Adriatico(felkészülés a Milan-San Remora) és most jön az 1. komolyabb hegy a Paris-Nizzan egyelőre 11. Robert.) Köszönöm a gratulációt, a képen pedig megpróbálok dolgozni és betenni ![]() |
|
|
|
| Dzsoni |
02 September 2011 15:27:48
|
Folytatom a beszámolót: A Párizs-Nizzánál hagytam abba, ahol Kiserlovskinak kellett nyernie. Ez sikerült is, amellett a fiatal dán, Jimmy Sörensen segítőként 21. lett és fehér trikót szerzett. A Tirenno-Adriatico felkészülés volt a Milan-San Remora, ahol így is sikerült 1-1 szakaszt nyerni Eiselnek és Jankónak, a fiatal magyar pedig emellett 12. lett és a legjobb magyarnak bizonyult. Milan-San Remo: Eisel volt az 1. számú emberem és Jankónak kellett a legtovább kibírnia: Eisel 5., Jankó 6. Ezzel a szponzori elvárások 2/2. Jöttem a északi klasszikusok, ahol szintén Eiselnek voltak fontos feladatai: Flandriai kör: Eisel 4. (újabb szponzori elvárás teljesítve) Gent-Wevelgem: Eisel 11. Parizs-Roubaix: Eisel 10. Hutarovich 16. Kicsit tlán többet vártam, hogy már két vmire való macskakövesem volt, de nem vagyok elégedetlen ettől függetlenül. Közben a hegyi klasszikusokra való felkészülésként lezajlott a Pais Vasco: Jankó 3. lett, emellett megnyerte a pont trikót és a legjobb fiatal volt(már mondhatni természetesen). Hegyi klasszikusok: Maastrich-Valkenburg: Jankó 2. Fleche Vallonne: Jankó 4. Liege-Bastone-Liege: Jankó 4. Idén sem sikerült egyiket se megnyerni, itt azonban csalódott vagyok. Jo formában volt a magyar, mégse tudott nyerni, előbb Velits, majd Albasini, majd újra Velits verte meg. Romandiai körre a Girora kellett felkészülnöm, de ez nem jelentette azt, hogy Soler nem nyeri meg+ a pontversenyben is élen végzett, Brajkovic a 4. lett, míg Sorensen lett a legjobb fiatal a 14. helye mellett és a csapat összetett is az Adria Mobil-é lett. Giro: elég erős volt a csapatom Soler vezetésével olyannyira könnyen vettük az első hetet, hogy az első hegyi szakasz után már majdnem 2 perce volt Solernek. Itt meghoztam egy olyan döntést, ami az 1. hét után elég kockázatos volt: Soler edzéstervén változtatva a Tour-on is elindítom, így a Giro-n való edzésintenzitásból visszavettem. A 2. hét első felében voltak is ebből gondok Trofimov a dombos szakaszokon fel is jött egy percen belülre, de a következő hegyen, Sorensen, Brajkovic szétzilálta a mezőnyt, így Solernek csak annyi volt a dolga, hogy az utolsó 4-5 kilóméteren támadjon és faképnél hagyjon mindenkit. A vége az lett, hogy Soler több mint 10 perccel nyert Gerdemann előtt, Brajkovic a 3. lett, a hegyi összetettet és a pont versenyt is a kolumbiai nyerte, a legjobb fiatalnak pedig Sorensen bizonyult és a 19. helyen végzett. És hogy végül minden a mienk legyen: a csapat összetettet is nyertük. Mondanom se kell a szponzorok a "seggüket csapdosták a földhöz" örömükben(már bocsánat a kifejezésért )Természetesen a Giro közben lezajlott a Katalán kör, ahol mint ahogy tavaly is, inkább a részvét volt csak fontos(lévén, hogy kötelező), így Miha Svab 15., Tomas Nose 21. lett. Dauphiné Solernek a Tourra való felkészülés volt, ill 1-2 versenyzőnek a Girorol való levezetés. Szerettem volna nem csak Solerrel nyerni, így Brajkovicot tettem 1. számú versenyzővé, hát meg is szenvedtem vele, de végül az időfutamból 23 mp-t megtartott Rolland-nal szemben a hegyeken. Soler 6. lett és rengeteget segített Brajkovicnak és az utolsó szakaszt meg is nyerte a szlovén előtt, így kettős győzelem született a pontversenyben is: 1. Brajkovic, 2. Soler. A Svájci körön a Soleren kívüli Tpur résztvevők indulnak, elképesztő erőkkel: Kreuziger, Kiserlovski, Samouilov, König, Denifl, Lang, Jarc és Benedejcic(az első 5 hegye 75 felett van, őket két időfutam menő követi a csapatidőfutam miatt és egy fiatal szlovén zárja a sort) Solerrel kiegészítve csak az lehet a gond, hogy ki legyen az 1. számú ember. A versenyről annyi, hogy végigszimulátéztam, mert itt jött rám egy kicsit az unalom, de Kreuziger így is simán nyert Contador előtt, Kiserlovski 3. lett, Denifl 10. + hegyi összetett, és csapatverseny is a mienk lett. Nemzeti bajnokságok: Lang 2. időfutamban(megint), 12. mezőnyben és Soler megnyerte a kolumbiai versenyt. Igazolások: Boasson Hagen és végre Bozic az enyém, még Peter Velits-sel tárgyalok, de ha nem jön, akkor Lang-gal fogok hosszabbítani valószínüleg. |
|
|
|
Oldal: 2 / 2: 12
| Ugrás a fórumra: |