Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2008
|
Kérdések
|
|
| OGrady |
09 August 2009 06:26:26
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 153 Regisztrált: 16.05.09 |
Aug. utolsó hetében már én is tiplizek nyaralni... muszáj! ![]() |
|
|
|
| Dzsoni |
19 August 2009 19:27:25
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 74 Regisztrált: 18.08.09 |
Hogy lehet az edzők tulajdonságait megnézni? |
|
|
|
| Szasza78 |
20 August 2009 07:53:47
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 222 Regisztrált: 21.05.09 |
Dzsoni írta: Hogy lehet az edzők tulajdonságait megnézni? Ahol le tudod szerződtetni őket... Személyzet-új személyzet menüpont azt hiszem és ott látod az árukat és a specializációjukat. |
|
|
|
| Borshow |
18 October 2009 15:23:30
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 5 Regisztrált: 18.10.09 |
Sziasztok! Mi a teendő, ha a játék installálása után indításkor kapok egy fehér képernyőt, majd egy windows klikk hangot és kiírja, hogy valami 3d gyorsítás, vagy mi nem sikeres meg blabla. Ez azt jelenti, hogy a gépkonfigommal esélytelen, hogy fusson a játék? Másik kérdés, hogy valamelyik régebbi verzió, valami 800 megás, az jól fut rajta, de itt a fórum olvasghatása közben láttam, hogy az meg olyan nehéz, hogy élvezhetetlen. Vajon a 2006 el tud futni a gépemen? Próbáljam ki, mi? Végül, de nem utolsó sorban nem tudtok egy helyet, ahol valamiféle segítséget lehet olvasni a játékhoz? Arra gondolok, hogy mely játékosokat hol, hogy és mikor érdemes edzetni. Milyen képességű fiatalokat érdemes szerződtetni? Mely képességek jók egyes szakaszokra pl sík szakaszon milyennel érdemes szökni stb? Annak is nagyon örülnék, ha valaki volna olyan kedves, hogy ezeket nekem elmondaná akár itt, akár e-mailen, vagy msn-en. Köszönöm! Szerkesztette: Borshow - 18 October 2009 16:28:04 |
|
|
|
| hazmesterzs |
18 October 2009 16:17:13
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 172 Regisztrált: 26.05.09 |
Borshow próbáld meg többször elinditani egymás után hátha úgy sikerül (velem is eljátszotta ezt igaz csak laptopon, és nekem az eredeti dobozos verzió van meg). Angol nyelvű honlap: pcmdaily.com, itt találsz elég sok segítség. De igazán a kérdéseidre akkor kapsz jó választ ha nyomon követed a való életben is a dolgokat. A szökésről pedig annyit hogy ha tudnán mikor fog 1 szökés hazaérni akkor egy PT csapat kocsiját vezetném vagy Jens Voigtnak hívnának , úgyhogy marad a tapasztalat. |
|
|
|
| Borshow |
18 October 2009 16:30:35
|
Nem is arra gondoltam, hogy mikor ér haza, hanem, hogy mely tulajdonságok jönnek jól egy szökésnél. Gondolom fontos lehet a stamina, hogy a végére maradjon szufla, meg hasonlók. De az ilyen megérzések mellett örülnék valami konkrétabbnak. :-D |
|
|
|
|
18 October 2009 16:54:19
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Borshow írta: Sziasztok! Mi a teendő, ha a játék installálása után indításkor kapok egy fehér képernyőt, majd egy windows klikk hangot és kiírja, hogy valami 3d gyorsítás, vagy mi nem sikeres meg blabla. Ez azt jelenti, hogy a gépkonfigommal esélytelen, hogy fusson a játék? Másik kérdés, hogy valamelyik régebbi verzió, valami 800 megás, az jól fut rajta, de itt a fórum olvasghatása közben láttam, hogy az meg olyan nehéz, hogy élvezhetetlen. Vajon a 2006 el tud futni a gépemen? Próbáljam ki, mi? Végül, de nem utolsó sorban nem tudtok egy helyet, ahol valamiféle segítséget lehet olvasni a játékhoz? Arra gondolok, hogy mely játékosokat hol, hogy és mikor érdemes edzetni. Milyen képességű fiatalokat érdemes szerződtetni? Mely képességek jók egyes szakaszokra pl sík szakaszon milyennel érdemes szökni stb? Annak is nagyon örülnék, ha valaki volna olyan kedves, hogy ezeket nekem elmondaná akár itt, akár e-mailen, vagy msn-en. Köszönöm! Hello Fehér képernyő: Grafika jelentős levétele. VAGY Dokumentumok/Pro Cycling Manager 2009 mappa törlése. Valamelyiknek meg kell oldani a problémát, de lehet hogy mindkettő szükséges lesz majd. 2006: Próbáld ki. Az utóbbi 3 évben nőtt meg a játék gépigénye, úgyhogy valszeg még futni fog. Segítség: angolul a PCMDaily.com-on, magyarul meg itt (egyetlen magyar közösségi oldal). Edzés, fiatalok: tapasztalat. Egy srácot a legjobb főképességére kell edzeni, aztán ha abból maxolt jöhet a többi. 2008-2009-ben ugye csillagok jelzik a lehetséges max értéket, ez alapján meg lehet nézni hogy ki miben lesz jó. Tehetségek: Figyeltesd őket a Figyelőkkel aztán majd mondanak rá valamit. Az esetek nagy részében lehet nekik hinni, akármilyen hírnévben állnak. Szökés: Kell hozzá harcosság, állóképesség, ha sok lósz kell egymás után akkor regeneráció. És az adott szakasz tereptípusában sem árt ha ügyes. Pl. síkra jó síkérték, dombra jó dombmenés, hegyre meg értelemszerűen hegymenet. Ha tudsz angolul akkor a Manualban még részletesebben le van írva minden képesség! Kb. ennyi ha kérdésed van akkor tedd fel nyugodtan előbb-utóbb válaszolunk itt a srácokkal ha rendben mennek a dolgok |
|
|
|
| hazmesterzs |
18 October 2009 16:59:01
|
|
Pl. ellenállás, sík szakaszon a sík tulajdonság, hegyi, domb szakaszoknál 1értelműen az adott tulajdonság. ott van például Bodrogi egy hosszabb sík szakaszon ő jó lehet. Most jut eszembe a versenyzők adatlapjain írja hogy milyen versenyen szeretnének indulni általában arra érdemes kihegyezni a formát, valamint a szponzori elvárásokat sem rossz teljesíteni. Na de most már tessék elkezdeni játszani és kitapasztalni , nekem is például 1 fél szezonomba került, igaz a 2007-ben mire rájöttem hogyan érdemes sprintelni. |
|
|
|
| Borshow |
18 October 2009 17:21:12
|
Csak már indulna el a 2009 végre! Biztos lesz még kérdésem... Köszi a válaszokat! Grafika jelentős levétele alatt mit értesz? Felbontás? Szín? Frissités Hz? Vagy mire gondolsz? Szerkesztette: Borshow - 18 October 2009 17:22:27 |
|
|
|
| hazmesterzs |
18 October 2009 17:24:46
|
|
Felbontás, nem hiszem hogy a frissítési ráta vagy a szín lenne a gond. |
|
|
|
| Borshow |
18 October 2009 18:09:10
|
On-line internetes játékot nem tudtok nekem ajánlani véletlenül? Olyat, ami a hattrick a fociban, vagy powerplaymanager a hokiban. |
|
|
|
| Peeeti |
05 November 2009 09:55:05
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 3 Regisztrált: 10.05.09 |
Srácok! Ez a liga aktív amúgy? http://www.cyclin...er.atw.hu/ Üdv! ![]() Aupa Iban! ![]() |
|
|
|
| t_o_m_i |
04 July 2011 09:06:12
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 52 Regisztrált: 18.05.09 |
sziasztok, egy hozzáétő segítségét szeretném kérni, 2008-al játszom, és a problémám az, hogy egyes versenyzők képe nem jelenik meg (ez a kisebb gond) az adatlapjukon, két csapatnak a logója, ha megnézem a csapatokat (keretnél feljebb lépve a nevük felett nem jelenik meg kép), illetve ami zavaróbb, hogy verseny közben nincs mezük, hanem pl a Columbia Lampre mezben van ami persze vicces is, de azért zavaró inkább, valamint szakasz betöltésénél is, a csapatok rövidítése mellett, nem jelenik meg a logo, hanem mint mindenhol máshol ahol hiányzik, szép rózsaszín/magentaszín négyzet van, ezt mi okozz, illetve, hogy lehetne orvosolni? |
|
|
|
| Fresi |
04 July 2011 09:46:25
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Szerintem telepítsd újra |
|
|
|
| Fresi |
04 July 2011 09:48:28
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Szerintem telepítsd újra |
|
|
|
| t_o_m_i |
04 July 2011 09:58:04
|
Fresi írta: Szerintem telepítsd újra igen, erre én is gondoltam, de nincs kedvem bajlódni, amíg újra telepíti, addig 3 szakaszt lejátszom, és csak azért kérdem, hogyha orvosolható lenne újratelepítés nélkül akkor megtenném, amúgy meg max marad a 16 Lamprés egy versenyen ![]() |
|
|
|
| SirHiggins |
04 July 2011 15:30:49
|
|
Ifi versenyző ![]() Hozzászólások: 7 Regisztrált: 04.07.11 |
Sziasztok,kéne egy kis segítség, melyik DB-t tennétek fel ami a legtöbb plusz csapatot/felszerelést rakja be? -PCM.daily's 2009 DB V2 (http://www.pcmdaily.com/infusions/pro_download_panel/download.php?did=605) -Plus Package (PCM.daily & PCM-Spain) (http://www.pcmdaily.com/infusions/pro_download_panel/download.php?did=481) Az elsőt használom per pill, felszerelés/versenyző ügyileg egész jó,csak keveslem a csapatok számát ![]() |
|
|
|
|
05 July 2011 09:38:37
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
SirHiggins írta: Sziasztok,kéne egy kis segítség, melyik DB-t tennétek fel ami a legtöbb plusz csapatot/felszerelést rakja be? -PCM.daily's 2009 DB V2 (http://www.pcmdaily.com/infusions/pro_download_panel/download.php?did=605) -Plus Package (PCM.daily & PCM-Spain) (http://www.pcmdaily.com/infusions/pro_download_panel/download.php?did=481) Az elsőt használom per pill, felszerelés/versenyző ügyileg egész jó,csak keveslem a csapatok számát ![]() Annál jobb azért nagyon nincs amit most használsz, 150 csapattal azért el lehet játszogatni, a többi adatbázisban sincs több. Sajnos a játék még nincs Football Manager szinten hogy több 1000 csapat legyen benne, így be kell érnünk ezekkel. |
|
|
|
| SirHiggins |
05 July 2011 10:53:51
|
|
Ifi versenyző ![]() Hozzászólások: 7 Regisztrált: 04.07.11 |
Akárhogy is számolom, csak 88 CT csapatot számoltam össze |
|
|
|
| t_o_m_i |
05 July 2011 11:03:00
|
SirHiggins írta: Akárhogy is számolom, csak 88 CT csapatot számoltam össze és mire kéll az a fenesok csapat? ![]() |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |