Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2008
|
Kérdések
|
|
| SirHiggins |
05 July 2011 12:06:05
|
|
Ifi versenyző ![]() Hozzászólások: 7 Regisztrált: 04.07.11 |
szeretem ha minél változatosabb egy verseny és nem teszi be a gép mindenhova a PT csapatokat![]() |
|
|
|
| t_o_m_i |
05 July 2011 12:42:37
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 52 Regisztrált: 18.05.09 |
SirHiggins írta: szeretem ha minél változatosabb egy verseny és nem teszi be a gép mindenhova a PT csapatokat ![]() É ProTour csapattal megyek, szóval ilyen szempontból engem ez nem zavar de egy Continentalos csapattal biztos nehéz lehet, ha állandóan jönnek a PTsek. de én nem is értek hozzá, meg nem is nagyon kutattam bővebb adatbázis után, de biztos van PCM Daily-n |
|
|
|
| SirHiggins |
05 July 2011 18:17:24
|
|
Pár kérdés még![]() Ti szimulálni szokttok vagy lejátszátok a versenyeket általában? Észrevettem, hogy idővel átalakulnak a versenyzők alaptulajdonságai pl. climber>puncher, ez normális? A fáradtsággal mit lehet kezdeni (edzések miatti fáradás versenyen kívül), ha nem versenyeztetem őket, akkor lejjebb mennek a tulajdonságaik, a pihenő tábor meg nem sokat ért eddíg.. |
|
|
|
| alberto contador |
05 July 2011 23:48:44
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 186 Regisztrált: 27.02.11 |
sziasztok lenne egy kérdésem.Ugy tudom a szakasok minden évben változnak, de én a pcm 10 et játszom 11 adatbázisal és nálam a következö évben is ugyanazok a szakaszok vannak segitene valaki? lehet bálitásokkal van gond? |
|
|
|
| t_o_m_i |
06 July 2011 08:20:09
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 52 Regisztrált: 18.05.09 |
SirHiggins írta: Pár kérdés még ![]() Ti szimulálni szokttok vagy lejátszátok a versenyeket általában? Észrevettem, hogy idővel átalakulnak a versenyzők alaptulajdonságai pl. climber>puncher, ez normális? A fáradtsággal mit lehet kezdeni (edzések miatti fáradás versenyen kívül), ha nem versenyeztetem őket, akkor lejjebb mennek a tulajdonságaik, a pihenő tábor meg nem sokat ért eddíg.. Én minden szakaszt lejátszok, ami mondjuk elég sok mert PT csapattal játszom, de engem nem zavar, szerintem ez a lényege. A tulajdonságaik átalakulás nyilván (persze ezt cask én gondolom, nem tudom) azért van, mert változnak az egyes értékeik, és azok szerint lehet akkor a tulajdonságaik kiosztása. Edzésnél olyat nem lehet választani, hogy semmi? már mint, hogy mire edzen? |
|
|
|
| SirHiggins |
06 July 2011 11:16:07
|
|
De lehet, ha pl el se küldöm őket táborba, vagy a fitnessnél semmit se állítok be, de akkor meg visszafejlődnek, viszont ha meg edzetem őket akkor ugye megy fel a fradtság szintjük mint atom és alig akar lemenni, kb júniusra majdnem fullon van. |
|
|
|
| virenque |
06 July 2011 19:06:54
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 162 Regisztrált: 20.04.09 |
SirHiggins írta: De lehet, ha pl el se küldöm őket táborba, vagy a fitnessnél semmit se állítok be, de akkor meg visszafejlődnek, viszont ha meg edzetem őket akkor ugye megy fel a fradtság szintjük mint atom és alig akar lemenni, kb júniusra majdnem fullon van. Elvileg akkor használ a pihenő tábor ha épp nincs beállítva a ftnesnél semmi |
|
|
|
| semperfi |
08 July 2011 19:54:52
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 3 Regisztrált: 08.07.11 |
Sziasztok. Nekem a 2008-as játékhoz kellene egy kis segítség. Elindítom a játékot,betölti a pályát és nem, látom a versenyzőket,csak fekete ovális köröket.Már mindent próbáltam állítani,de semmi változás. Tud valaki segíteni nekem? Sanyi |
|
|
|
| Leander |
10 July 2011 16:34:43
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 2 Regisztrált: 10.07.11 |
Sziasztok! PCM 08-al játszok magyar patch-et feltelepítettem utána a magyarosítást de a options-nál nincs magyar nyelv mi lehet a gond?:S |
|
|
|
| Leander |
10 July 2011 19:13:16
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 2 Regisztrált: 10.07.11 |
Megvan sikerült ...de lenne egy másik kérdésem hogy vonatott hogy lehet csinálni? |
|
|
|
| Lighter33 |
10 July 2011 19:58:48
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Benyomod azt, hogy egy embr, aki erős flaten menyjen tempót egyedül (az a pötty amiből jön ki egy nyíl), de ne a legjobb flat-es legyen.Őt követed (follow) + 1-2 (vagy nemtom mennyi, amennyit akarsz) jó flat-essel és egyre jobbak legyenek, ahogy a vonatban egyre hátrébb vannak. Ezután egy vagy két felvezető sprinter és a végére a legjobbad. Amikor az első felvezető kifulladt, a másodikkal nyomod be a vezetést (nyilas izé) és így tovább. Úgy csináld, hogy az első sprinter pont akkor következzen, amikor lehet kezdeni a sprintet. és a végén megindulsz az abszolút vezetővel. Ha jó a sprintered (76-77 feletti) akkor verhetetlen vagy. Persze nem kell ekkora vonat, elég 3-4 emberes is a fősprinterrel együtt. Remélem tudtam segíteni (és remélem a PCM 08-ról van szó mert én arra gondoltam). Ui.: Ez erősséget 99%-ra tedd és a követőknél is 99% legyen, Én így szoktam. ![]() |
|
|
|
| virenque |
18 August 2011 13:37:35
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 162 Regisztrált: 20.04.09 |
Hali!Olyan kérdésem lenne hogy fent van a magyar kieg a vb-ig ok is minden de ott nem tesz be a versenybe magyarokkal vagyok természetesen.Addig ok a dolog míg kiválasztom ki induljon tőlem aztán ahol a kerekpárt kiválasztanám a versenyzőm már nem látszik,ha leszimulálom az eredmények közt sincs magyar versenyző.Vkinek vmi ötlet?Ja a magyar bajnoki trikót se látom senkin a bajnokság után |
|
|
|
| hegedavid |
28 January 2012 18:12:33
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 1 Regisztrált: 27.08.11 |
Megvan a serial kód de ezt írja ki:Error report has been generated successfully. Press "View Report" and send the error report to product technical support. Important error details (already included in the report): 5.50.11.11; 313A; ES: 9, 9, 9, 9, 0 Ha valki tud segítsen! Szerkesztette: hegedavid - 28 January 2012 18:31:27 |
|
|
|
| pepecs98 |
22 August 2014 14:17:55
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 77 Regisztrált: 08.09.12 |
Nem tudom játszik e még valaki ezzel a verzióval de nekem most kicsit retro hangulatom volt és gondoltam visszateszem a gépemre egyszer. Aztán ki próbáltam a karrier módot és nem találtam a saját csapat opciót. Azt kérdezném hogy ebbe még nem volt ilyen? Vagy hogy lehetne saját csapatot összerakni? A másik hogy letöltöttem a magyar kiegészítőt és most a Columbia csapat Rabobank mezbe van. Ez több csapatnál is így van. Miért van ez? |
|
|
|
| cyclearound17 |
22 August 2014 14:24:23
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 451 Regisztrált: 18.08.12 |
Ezekben a kérdésekben sajnos nem tudok segíteni, de a mezprobléma talán hibás letöltés/installáció miatt lehet. |
|
|
|
| pepecs98 |
22 August 2014 18:21:47
|
Újra bemásoltam amit kellet de nem jó. Egyébként két csapatnál csinálja csak. Ha nincs rá megoldás nem baj talán meg lehet szokni. |
|
|
|
| cyclearound17 |
22 August 2014 18:27:18
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 451 Regisztrált: 18.08.12 |
Nem tudok rá sajnos megoldást. |
|
|
|
| pepecs98 |
22 August 2014 19:02:32
|
Azért ha valaki tud segíteni az mindenképpen írjon. Ezen kívül kéne egy működő link ahonnan le lehet tölteni a pepsi real name adatbázist ami a magyar patchhez kell. |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |