Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Tour de France
|
Le Tour de France
|
|
| Patrikk |
20 July 2010 14:18:41
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 159 Regisztrált: 14.04.09 |
Nem, egyáltalán nem.Az még talán rosszabb mint ha így nyeri Hushvod... Az én szememben a zöld trikót az nyerje aki leggyorsabb, de ez is csak egy vélemény, nem tényként írtam.
"A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!" ![]() |
| Nota |
20 July 2010 15:11:49
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
OK, ez a te véleményed, tiszteletben tartom, de a tény meg az hogy ponttrikót nyer majd aki zöldben lesz és egyenlő feltételek adottak a pontok szerzéséhez.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Nota |
20 July 2010 15:30:34
|
Bocsánatot kell kérjek Sipetyától, teljesen igaza volt abban hogy lejtmenetben nagyrészt Schleck vezetett és nem Van den Broeck. Nem figyeltem eléggé az élő közvetítésnél és csak egy kiragadott részből következtettem arra hogy végig többet volt elöl a belga. A lejtő első részén szinte végig a sárga trikós ment elöl. Még egyszer bocs és igyekszem hogy legközelebb ne kövessek el ilyen bakit!
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Nota |
20 July 2010 15:34:36
|
Ja és hogy megnéztem a szakasz végét mostmár egyértelmű hogy Andy hibázott és ezért kellett fizetnie. Az egy dolog hogy leesett a lánca, a fő baj az volt hogy lassan és rosszul reagált erre. Kis rutinnal és ügyességgel simán 10 másodpercen belül érhetett volna célba, de kissé elügyetlenkedte a dolgot.
|
|
|
| Patrikk |
20 July 2010 16:01:02
|
|
Na most nagyon drukkolok a nagyöregnek.Kijárna neki
| Szasza78 |
20 July 2010 16:14:55
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 222 Regisztrált: 21.05.09 |
Jah, lenne egy kis sikerélménye újra a tatának. ![]() |
|
|
|
| bbalint11 |
20 July 2010 16:32:20
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 8 Regisztrált: 18.07.10 |
Patrikk, törölj a bejövő üzeneteidből, mert így nem tudok neked üzenetet küldeni. |
|
|
|
| Sipetya |
20 July 2010 16:51:26
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 427 Regisztrált: 15.04.09 |
Hát ez Andy szempontjából gyakorlatilag elszállt. Nagyon kis esély van arra, hogy a Tourmalet-n 1,5 percet adjon Contadornak, de a remény hal meg utoljára.
![]() |
|
|
|
| Dranzer |
20 July 2010 17:17:31
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 52 Regisztrált: 29.05.09 |
Jaaj emberek, nemtudom hogy ti hogy vagytok vele, de ez a befutó... Sipos János ahogy szurkolt Armstrongnak. Komolyan mondom, meghatódtam egy picit. ![]() |
|
|
|
| Fresi |
20 July 2010 17:45:53
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Én is örültem volna, ha Armstrong nyer, de ma is bebizonyosodott, hogy ez nem jótékonysági verseny... Sem a hegyet, sem a befutót nem adták át Lance-nek, miért is adták volna, ez kőkemény verseny. Talán az öregnek hamarabb megkellett volna indulna nem pedig a sprintre várni, ott borítékolható volt, hogy megverik minimum 3-an. Hát ez van, azért remélem Lance még az időfutamon azért odateszi magát, bár nyerni nem fog de az top10-be beférhet egy nagy kronóval talán. |
|
|
|
| Patrikk |
20 July 2010 17:50:21
|
|
Dranzer írta: Jaaj emberek, nemtudom hogy ti hogy vagytok vele, de ez a befutó... Sipos János ahogy szurkolt Armstrongnak. Komolyan mondom, meghatódtam egy picit. ![]() Valami hasonlót éreztem én is Lehet szeretni vagy szeretni Lance Armstrongot, de az biztos hogy ennek a sportágnak az egyik, ha nem a legnagyobb alakja.
Szerkesztette: Patrikk - 20 July 2010 17:50:36 "A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!" ![]() |
| Monof |
21 July 2010 11:14:10
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Patrikk írta: Dranzer írta: Jaaj emberek, nemtudom hogy ti hogy vagytok vele, de ez a befutó... Sipos János ahogy szurkolt Armstrongnak. Komolyan mondom, meghatódtam egy picit. ![]() Valami hasonlót éreztem én is Lehet szeretni vagy szeretni Lance Armstrongot, de az biztos hogy ennek a sportágnak az egyik, ha nem a legnagyobb alakja.Ezzel azért tudnék vitatkozni
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Patrikk |
21 July 2010 11:24:07
|
|
" ha nem a legnagyobb" , ezt tedd zárójelbe, így már biztos nem
| Szasza78 |
21 July 2010 11:37:21
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 222 Regisztrált: 21.05.09 |
Az öreg szép lassan lejáratja magát. ![]() Még 2 tour, aztán már a bollyal sem tudja tartani a lépést. 2 éve abba kellett volna hagyni és átadni a terepet a fiataloknak. Kedvelem Armstongot és jó, hogy itt van, csak így szép lassan lebontja amit eddig felépített és a végén még úgy fogunk emlékezni rá mint egy kiégett veteránra, aki nem akarja tudomásul venni az idő múlását és mosolygunk egyet rajta, nem pedig úgy mint egy igazi klasszisra. |
|
|
|
| Patrikk |
21 July 2010 11:42:41
|
|
Szerintem a 7 Tour győzelmet nem fogjuk elfelejteni ( és már megint Schumachert hozom, mert rettentően hasonló a helyzet...)
| Monof |
21 July 2010 15:00:11
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Nézd, szememben pl Mercx nagyobb.. Ő nyert VB-t, Tourt, Girot, Roubax-t, mindent. Nem csak 1 féle versenyt. Ez nekem szimpibb. Vagy Ulle, ő is nyert Tourt, Vueltat, Girón szakaszt, olimpiát, VB-t, stb. Szóval ez nekem többet ér.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Nota |
21 July 2010 15:52:46
|
Igen, egy összetettebb versenyzőt többre becsülünk ebben a specializálódott világban. Arról nem is beszélve hogy a Tour a legalkalmasabb hely arra hogy segítve legyen egy versenyző. Nem egy-két olyan győztese van aki nem tartozik a nagyok közé, illetve nagyon sokan nyertek szakaszt úgy hogy meg sem érdemelték. Sokkal nehezebb egy nagy egynapost nyerni mint itt szakaszt, vagy fogalmazzunk úgy hogy jobb versenyzőt kíván az mint ez. Szinte biztos hogy Armstrong gyengébb csapatokkal nem nyert volna 2-3 Tournál többet, jópár ellenfelét tudhatta a saját csapatában és azt is megkockáztatom hogy akkoriban nem voltak olyan ellenfelei mint most Contador vagy Schleck. Ha már a Schumacher-es párhuzamot eröltetjük akkor ne felejtsük el hogy Suminak legalább 3 vagy 4 VB győzelmet a technika hozott meg, esélye sem volt az ellenfeleinek a Ferrari dominenciája idején. Valahogy hasonlóan látom Lance győzelmeit is. Egy remek bringás volt a megfelelő időben a megfelelő helyen. És itt most nem is a doppingra gondolok elsősorban, hiszem hogy egy teljesen tiszta mezőnyben (ami nem létezik) is nyert volna egy-két Tour de France-ot az amerikai. Ja és a legnagyobb bringás Voigt. A második helyen pedig egyértelműen Bettini van majd utánuk egy hatalmas űr tátong. Nem csak az eredmények számítanak, az sokkal fontosabb hogy kinek a neve marad fenn 30 év múlva is, kiről fognak sztorizgatni az eurosporton Sipiék akkor mikor már mind járókerettel megyünk el a távkapcsolóért. A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Sipetya |
21 July 2010 16:43:46
|
|
Csak kiegészítés képp, Lance is nyert VB-t.
![]() |
|
|
|
| Sipetya |
21 July 2010 16:43:50
|
|
Csak kiegészítés képp, Lance is nyert VB-t.
![]() |
|
|
|
| Fresi |
21 July 2010 17:17:26
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Voigt tegnap csúnya bukásba keveredett, ráadásul a Saxo kocsija sem volt a közelben így a neutrából kapott kerékpárt. ![]() Kiváncsi vagyok mikor mert utoljára a jó öreg Jens klipszpedállal... |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |

Lehet szeretni vagy szeretni Lance Armstrongot, de az biztos hogy ennek a sportágnak az egyik, ha nem a legnagyobb alakja.