Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Giro d'Italia
|
Giro d'Italia tippelde 2011
|
|
| Nota |
25 May 2011 13:48:28
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Hát Visconti-t meg Le Mevel-t mi eltaláltuk, vagyis konkrétan én. Meg kell csak nézni hogy mikor írtuk őket be. És persze tippeltünk bőven más szökevényjelöltet akik végül nem szöktek. Szabálytalannak nem szabálytalan infót szerezni csak nem is igazán fair úgy tippelni hogy tudod melyik 16-ból tippelj mert megvártad mire lesz róla infó. Ez a leghosszabb szakasz, tudható volt hogy korábban indulnak és én is változtathattam volna a tippemen még bőven 1 óra előtt. Dupontról is lehetett tudni hogy a szökevények nyakán van, és be fogja őket érni. Szerintem bízzuk a többiekre hogy mi legyen a tipped sorsa, ha szavaznánk én arra adnám a voksom hogy ne kapj pontot. De ez csak az én szavazatom, aztán lehet hogy a többség szerint ez még belefér. A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Monof |
25 May 2011 13:52:30
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Nota írta: Hát Visconti-t meg Le Mevel-t mi eltaláltuk, vagyis konkrétan én. Meg kell csak nézni hogy mikor írtuk őket be. És persze tippeltünk bőven más szökevényjelöltet akik végül nem szöktek. Szabálytalannak nem szabálytalan infót szerezni csak nem is igazán fair úgy tippelni hogy tudod melyik 16-ból tippelj mert megvártad mire lesz róla infó. Ez a leghosszabb szakasz, tudható volt hogy korábban indulnak és én is változtathattam volna a tippemen még bőven 1 óra előtt. Dupontról is lehetett tudni hogy a szökevények nyakán van, és be fogja őket érni. Szerintem bízzuk a többiekre hogy mi legyen a tipped sorsa, ha szavaznánk én arra adnám a voksom hogy ne kapj pontot. De ez csak az én szavazatom, aztán lehet hogy a többség szerint ez még belefér. Mintha vérre menne a dolog. Akkor ha így állunk, vegyük ki Dupont-ot és Sitsovot, helyükre senkit téve. Mert akkor ennyi erővel ugye a Te szavazatod se érjen, mert 2 szökevény ugye benne van... De egyébként meg nem hoz lázba a dolog. ![]() Van egy szabályrendszer, minden szabály be lett tartva. Amúgy meg ha akarod, elhiszed h nem néztem meg, ha nem akarod, akkor meg nem hiszed el. Most azért ez egy picit vihar a biliben... De ámen, törjenek felettem pálcát a többiek. (De az utcsó 2 névhez mindenképpen ragaszkodok) "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Nota |
25 May 2011 14:12:48
|
Figyu Monof azt hiszem én semmi durvát nem írtam, egyszerűen látom amit látok és NEKEM nem tetszik. Tőlem simán érhet is a tipped, lehet hogy a végén nem is jön be és akkor nincs miről beszélni. Csak a saját véleményem írtam le, aztán döntsenek a többiek. Én ebben nem is akarok szavazni, szóval vegyük úgy hogy ha lesz rajtam kívül 3 ember aki szerint ne érjen a tipped akkor ne érjen, ha meg csak én voltam ilyen kukacoskodó akkor érjen. Ha ezt valaki olyan csinálta volna aki 20 pont lemaradásban van akkor én ugyan nem szóltam volna. Nem mondom hogy én ma született bárány vagyok, és ha 10 perccel korábban tippelsz akkor én is vettem volna a fáradságot hogy módosítsak a tippemen tudva kik vannak elöl. Aztán ha valaki ránk húzta volna a lepedőt akkor legyen. Viszont mivel senki más nem élt a fellelhető infóval én is úgy döntöttem hogy megelégszem a reggeli tippjeimmel. Azt pedig értsd meg hogy Le Mevelt meg Viscontit úgy tettem be hogy pár percet elemeztem reggel a tegnapi eredményeket és arra jutottam hogy ők nem adtak ki magukból mindent, valószínűleg mára spóroltak. Ez lenne szerintem a tippelés sava borsa. A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Monof |
25 May 2011 14:16:16
|
|
Nota írta: Figyu Monof azt hiszem én semmi durvát nem írtam, egyszerűen látom amit látok és NEKEM nem tetszik. Tőlem simán érhet is a tipped, lehet hogy a végén nem is jön be és akkor nincs miről beszélni. Csak a saját véleményem írtam le, aztán döntsenek a többiek. Én ebben nem is akarok szavazni, szóval vegyük úgy hogy ha lesz rajtam kívül 3 ember aki szerint ne érjen a tipped akkor ne érjen, ha meg csak én voltam ilyen kukacoskodó akkor érjen. Ha ezt valaki olyan csinálta volna aki 20 pont lemaradásban van akkor én ugyan nem szóltam volna. Nem mondom hogy én ma született bárány vagyok, és ha 10 perccel korábban tippelsz akkor én is vettem volna a fáradságot hogy módosítsak a tippemen tudva kik vannak elöl. Aztán ha valaki ránk húzta volna a lepedőt akkor legyen. Viszont mivel senki más nem élt a fellelhető infóval én is úgy döntöttem hogy megelégszem a reggeli tippjeimmel. Azt pedig értsd meg hogy Le Mevelt meg Viscontit úgy tettem be hogy pár percet elemeztem reggel a tegnapi eredményeket és arra jutottam hogy ők nem adtak ki magukból mindent, valószínűleg mára spóroltak. Ez lenne szerintem a tippelés sava borsa. De mint olvashattad a tippem elején, elfelejtettem tippelni. De tényleg tök mind1. Akkor én ki is szálltam a tippjátékból. Ne legyen már ebből patália, semmi értelme. Az, hogy senki nem élt ezzel a lehetőséggel (kihangsúlyozom, én sem), az egy más dolog. Szabály szerint ez nincs lefektetve, csak az, hogy meddig kell tippelni. Szerkesztette: Monof - 25 May 2011 14:53:40 "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Nota |
25 May 2011 14:52:44
|
Jó persze akkor mindenki csalt már. Ugyan már Monof! Maradj és nyerd meg a versenyt ezt kívánom neked! Nagyon komállak, de ettől még úgy érzem nem voltál ma fair. Ennyi és nem több! Mit vársz hogy tagadjam meg magam és ünnepeljem mekkora nagy király vagy? Idáig simán verted a mezőnyt ilyen húzás nélkül is. Ezért elismerésem! Nem tenne jót ha most kiszállnál, ezért kérlek hogy maradj! Ez olyan mintha Conta meglépne ma amikor Nibali meg Scarponi együtt elesnek és verne rájuk még 2 percet, majd az olaszok kezdenének sírni. Erre Conta fel is adhatja a versenyt, de abból senki nem kérne még a későbbi győztes sem. Szóval kérlek maradj mindenféleképp!
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
|
25 May 2011 14:53:43
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Független döntőbíróként (és adminként) az alábbi határozatokat hozom :-) 1) Ha még 3-an arra voksolnak a 17.szakaszra tippelők közül hogy ne érjen Monof szavazata, akkor az összetettbe nem számoljuk bele a mai pontjait. Aki véleményt nyilvánítana ez ügyben az ebben a topikban megteheti (holnap 13:00-ig). 2) Vita lezárva - azzel kapcsolatban kérlek ne offoljátok tele a fórumot hogy kinek van igaza. Azt hiszem elfogadható mindkét nézőpont: Notáé, aki szerint nem volt fair a játék (senki sem játszana unfair ellenfelekkel), és Monofé is aki szerint fair a játék így jogosan ellenzi a pontlevonást. 3) Az ilyen esetek elkerülése érdekében a Tour de France-tól kezdve a tippelési határidő módosításra kerül: vagy az adott szakasz rajtjáig, vagy előző nap éjfélig lesz lehetőség érvényesen tippelni. Az pontos időt majd együtt megbeszéljük hogy melyik legyen! |
|
|
|
| Monof |
25 May 2011 15:53:37
|
|
E-mail írta: Független döntőbíróként (és adminként) az alábbi határozatokat hozom :-) 1) Ha még 3-an arra voksolnak a 17.szakaszra tippelők közül hogy ne érjen Monof szavazata, akkor az összetettbe nem számoljuk bele a mai pontjait. Aki véleményt nyilvánítana ez ügyben az ebben a topikban megteheti (holnap 13:00-ig). 2) Vita lezárva - azzel kapcsolatban kérlek ne offoljátok tele a fórumot hogy kinek van igaza. Azt hiszem elfogadható mindkét nézőpont: Notáé, aki szerint nem volt fair a játék (senki sem játszana unfair ellenfelekkel), és Monofé is aki szerint fair a játék így jogosan ellenzi a pontlevonást. 3) Az ilyen esetek elkerülése érdekében a Tour de France-tól kezdve a tippelési határidő módosításra kerül: vagy az adott szakasz rajtjáig, vagy előző nap éjfélig lesz lehetőség érvényesen tippelni. Az pontos időt majd együtt megbeszéljük hogy melyik legyen! Oké, elfogadom. Szerintem aznap 10 óra legyen a határidő. És ez vonatkozzon holnaptól, vagy csak a Tour alatt? "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Lighter33 |
25 May 2011 16:23:11
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Szerintem meg előző nap éjfél legyen a határidő. Am, nekem mind1, szal tőlem mehetnek majd a pontok Monof-nak. Nekem lenne még 1-2 tippem a szabálymodosításra, de majd egyszer úgyis elkezdjük megbeszélni, addig meg ráér.
![]() |
|
|
|
| tibo |
25 May 2011 16:23:16
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 367 Regisztrált: 18.04.09 |
Monof írta: tibo írta: 17.szakasz: 1. 17.szakasz: 1. Serpa 2. Seeldraeyers 3. Visconti 4. Pineau 5. Sella 6. Di Luca 2. Kreuziger 3. Scarponi 4. Nibali 5. Serpa 6. Gadret Jó jó értem én, hogy le vagy maradva, de azért ez még is kicsit túlzás, nem gondolod??? ![]() ÚÚÚÚ baker látszik hogy tegnap este nagyon fáradt voltam természetesen ez a a tippem 1. Serpa 2. Seeldraeyers 3. Visconti 4. Pineau 5. Sella 6. Di Luca Csak a 17 szakasz feliratot ctrl v -z tem az előtem szavazóról lustaságból, és elfelejtettem úgy látszik kitörölni a helyezéseket. |
|
|
|
| tibo |
25 May 2011 16:26:24
|
|
Én befutó után adok véleményt ![]() |
|
|
|
| Monof |
25 May 2011 16:58:27
|
|
Nos, még nincs hivatalos végeredmény, de ha Viscontit kizárják, akkor mindenki 0 pontos. Természetesen én 0 pontot írok magamnak is. Ha Visco marad, akkor vannak pontok a többieknek, majd ha lesz hivatalos eredmény, majd számolunk.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Lighter33 |
25 May 2011 16:59:44
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Majd a többiek eldöntik, hogy mi legyen. Nekem 8, hogy kapsz-e pontot vagy sem
Szerkesztette: Lighter33 - 25 May 2011 17:00:41 ![]() |
|
|
|
| Monof |
25 May 2011 17:05:27
|
|
Nos az eredmény: 17 szakasz: 1. Ulissi 2. Lastras 3. Visconti 4. Bakelands 5. Tabore 6. Vorganov Így az eredmény: 2 pont: Nota, Tibo 1 pont: alberto contador Összetett: Összetett: 55 pont: Monof 51 pont: Nota 50 pont: jegember95 46 pont: Dragon99 45 pont: bendzsi98 44 pont: lighter33 43 pont: tibo 38 pont: albert contador 28 pont: Fresi 8 pont: E-mail "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Monof |
25 May 2011 17:06:08
|
|
Még annyi off, hogy akkor ma éjfélig van tipp, vagy marad a régiben? Ezt el kéne dönteni!
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| bendzsi98 |
25 May 2011 17:45:57
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
18.szakasz: 1. Gadret 2. Sella 3. Serpa 4. Kreuziger 5. Visconti 6. Cataldo Szerkesztette: bendzsi98 - 25 May 2011 17:46:20 Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| alberto contador |
25 May 2011 20:06:22
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 186 Regisztrált: 27.02.11 |
18 szakasz 1 le mevel 2 garzelli 3 kreuziger 4 cataldo 5 dupont 6 sivtov |
|
|
|
| alberto contador |
25 May 2011 20:10:13
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 186 Regisztrált: 27.02.11 |
szerintem fair monof szavazata |
|
|
|
| tibo |
25 May 2011 21:45:17
|
|
Én szerintem hogy mindenkinek igaza legyen. monof kapjon is pontot meg ne is ![]() Pontosabban 1 pontot kapjon nem annyit ami a szakasz után járna. |
|
|
|
| tibo |
25 May 2011 21:46:13
|
|
Monof írta: Még annyi off, hogy akkor ma éjfélig van tipp, vagy marad a régiben? Ezt el kéne dönteni! Maradjon egyenlőre minden így, majd a Tour-ra módosítunk. |
|
|
|
| Monof |
26 May 2011 10:22:52
|
|
Okés, akkor ma is 1ig lehet szavazni. Hogy elkerüljük a félreértéseket, most már leadom a szavazatomat. ![]() 18 szakasz: 1. Nibali 2. Visioso 3. Le Mevel 4. Lövkvist 5. Pinotti 6. Catado Úgy gondolom, hogy ma főként az olaszok fognak akciózni, ha hazaér a szökés, ha nem, akkor Nibali fog elgurulni a mezőnytől. Szerkesztette: Monof - 26 May 2011 12:09:24 "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Ugrás a fórumra: |