Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
|
Általános beszélgetések
|
|
| banyai2000 |
03 August 2012 10:31:22
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 969 Regisztrált: 31.08.11 |
Köszönöm tényleg szomorú hír .
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| bendzsi98 |
03 August 2012 10:54:05
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
Felfoghatatlan az egész...szörnyű. Szavakat nem találok. Sipi miatt szerettem meg a kerékpározást, mert minden egyes közvetítés alkalmával elmondta a legfontosabb szabályokat, mi hogy van stb. és ezeket viccesen. Mennyiszer mondta el, hogy szegény Molnár Dani barátja itt hagyott minket, és néhány nappal ezelőtt Arató Vili bácsi is. El sem hiszem, hogy Sipi nincs többé. Nem fogjuk hallani a hangját, nem fogunk több lelkes szurkolást hallani tőle, nem fogunk "Uratsunt" hallani, vagy nem látunk több Sipi-Jenci kisfilmet látni. Ők ketten elválaszthatatlanok. Nem is tudom, Jenci hogy fog ezután beülni abba a stúdióba, ahol 10 éven keresztül egyik legjobb barátjával közvetítettek nap mint nap. A sors nagyon érdekes fintora, hogy Sipi utolsó kommentálása pont Alexandre Vinokourov búcsúversenye volt országúton. Egy nagy legendáé. És mekkora örömmel mondta, hogy Alexandre Vinokourov olimpiai bajnok! Nincs igazság a földön. A jók mennek, a rosszak maradnak. Én mégis biztatóan állok a jövő felé. Sipi óriási hiány lesz, pótolhatatlan, de elindította a magyar kerékpársportot jó irányba. Mennyi mesélnivalója volt, mennyi jó sztorija, mennyi aranyköpése! Na ezekre emlékezzünk emberek. Mi, akik oly sok örömmel vártuk a közvetítéseket. Igaz, már nem érhette meg, hogy újabb Tour de Hongrie-t rendezhessen Magyarország, de elindította ezt az utat. A jobb kerékpársport felé vezető utat. De ennek most így kellett történnie. Ami meg van írva, az jön. Jenő nélküle megfőzi és megeszi a pörköltet, aztán elmegy végső búcsút venni tőle, és a sok szép emlékkel a fejében, a megszerzett tudással a fejében beül Vueltát közvetíteni. Nehéz lesz, de a sebek begyógyulnak. Sokat köszönhet neki, és ezt nem felejti el. Most az Eurosport generációváltáson esik át. Jenő, Lanti és Gergő az a három ember, akiknek tovább kell vinnie a munkát. És találni is kell egy új szakkommentátort, aki Sipi "utódja" lehet. Nem lehet őt pótolni. Azt a megnyugtató hangot, ami sokszor mondta: hohó, egy bukás, vagy hogy "gríndidzs". Ezt a Sipit szerettük mi. Isten Veled! Rossz, hogy elmész, de ott fent biztos jobb világ vár Rád. Isten nyugtasson! Sokáig emlékezni fogunk Rád, Sipos János! Részvétem a családnak, a kollégáknak, a barátoknak.
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| banyai2000 |
03 August 2012 10:59:06
|
Bendzsi ez elég megindító volt és igazad van Sipit nem lehet helyettesíteni .
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| Nota |
03 August 2012 12:59:59
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Pihenőnapomat töltöm itthon, félálomban nézem az olimpiát, szó szerint kipihenem a munkás napokat, mire jön egy telefon a páromtól. Valahogy rögtön az jut eszembe hogy valami baj lehet, mi másért hívhat. És tényleg baj van, azért hív mert olvasta hogy elhunyt Sipi! Először fel sem fogom hogy miről beszél, majd megdöbbenek és böngésző elé ülök. A hír sajnos igaz, és kezd leesni mekkora baj is ez. A párom is tudta hogy ez fontos. Sípos János vagyis Sipi hatalmas figura volt, és nem csak a hangja volt a magyar kerékpársportnak, annál sokkal több. Ő nem lecserélhető, nem pótolható számunkra és ahogy olvasom Jenő számára sem. Nagyon sajnálom Jenőt hogy édesapja után megint egy apafigurát veszít el! Közülünk szinte mindenki Sipi és Jenő közvetítései miatt szerette meg a bringát, ők ismertették meg idehaza ezt az elsőre nehezen befogadható sportot a mai fiatalokkal. Lehet hogy Sipi nem is tudta hogy mennyi néző volt kíváncsi rájuk és a versenyekre idehaza. Bár szerintem sem a tömeg a lényeg, hisz már akkor megérte a munkájuk ha 1 ember értékrendjét jó irányba terelték. Én egyről egészen biztosan tudok, és ezt köszönöm! No de az élet az élőké, ne csináljuk plexis kérdést abból ki tud könnyfacsaróbban írni róla. De sose felejtsük ezt a jó kedélyű, intelligens figurát, próbáljuk meg úgy ápolni emlékét ahogy ő ápolta kollégái, barátai emlékét. Erre remek példát adott, reméljük képesek leszünk a példát utánozni! U.I.: Sajnos a mai fiataloknak is fel kell készülni arra hogy egyre több nagy figura lép ki az életükből. Rengeteg nagy versenyző akasztja szögre a bringát, és sok nagyra tartott ember távozik az élők sorából akik nélkül azt mondja az ember hogy már semmi nem lesz olyan mint rég. Egyre több dologra tekintünk majd nosztalgiával, ezért idejében eszmélve vigyázzunk arra hogy legyen mire visszarévedni! A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| tibo |
03 August 2012 13:10:30
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 367 Regisztrált: 18.04.09 |
Autóban ülve a rádióban hallottam a hírt. Annyira megdöbbentem hogy félre kellett állnom. Nagyon lehangolta a napomat. Nekem volt szerencsém személyesen is találkozni vele. Mellette ültem 1 csapat megbeszélésen és osztotta a jó tanácsokat nekünk amatőr bringásoknak. Nagy dolog volt. Főleg azért mert nekem is a TV közvetítések hatására jött meg a kedvem a bringára. A sors fintora hogy 1 hónapja írtam róla 1 cikket amit sajnos letiltottak, remélem a megemlékezést legalább megírhatom majd. Kicsit azért is szomorú vagyok mert szerettem volna elmenni a temetésre/megemlékezésre (ha egyáltalán lesz ilyen lehetőség) de munka miatt a héten elutazok. Bízom benne hogy a rossz hír hallatán a kerékpáros szövetség végre észhez tér és együtt közös erőkkel előbbre lép. |
|
|
|
| tibo |
03 August 2012 13:30:24
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 367 Regisztrált: 18.04.09 |
banyai2000 írta: Küldve ![]() Szia Dobd már el a mert itt nem jött át. Köszi |
|
|
|
| Vamos Alberto TDF2011 |
03 August 2012 14:17:40
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 84 Regisztrált: 16.06.11 |
R.I.P SIPI :-( Szerkesztette: Vamos Alberto TDF2011 - 03 August 2012 14:18:51 A 2012-es Tour de France tippelde nyertese "Úgy emberileg, mint szakmailag" egy nagyszerű embert veszítettünk el" SIPOS JÁNOS Nyugodj békében |
|
|
|
| Patrikk |
03 August 2012 19:12:17
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 159 Regisztrált: 14.04.09 |
Hihetetlen..Délben értesültem a hírről, és mondanom sem kell, teljesen lehangolta a napomat.Elképesztő.Anno még 7-8 éve Sipi és Jenő szerettete meg velem a kerékpársportot, nagyszerű párost alkottak, azt hiszem nagyon nehéz lesz pótolni.A Tour közvetítések kapcsán jutottam el erre az oldalra is 2006-ban, majd aztán emiatt kezdtem kerekezni is komolyabban.És ez mind-mind visszavezethető Sipiékhez, szerintem sok ember, nagyon sokat köszönhet nekik.Nagyon közvetlen volt, emlékszem még anno a tippeldénkbe is beszállt, a kerékpársport szerelmese volt, és persze mindig a magyar kerékpársport színvonalának javításán fáradozott, természetesen önzetlenül.Nagyszerű ember távozott közülünk, Nyugodj békénen Sipos János!
Szerkesztette: Patrikk - 03 August 2012 19:23:18 "A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!" ![]() |
| Dragon |
03 August 2012 20:51:34
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 371 Regisztrált: 10.07.09 |
Hihetetlen ez a hír. Ha nem ő közvetítette volna a versenyeket, lehet, hogy soha nem ismerem meg ezt a világot. Amikor Jenő búcsúzóját olvastam, egyszerűen megtört bennem valami. Egyszerűen hihetetlen. Van-e egyáltalán valaki aki pótolni tudja őt? Sajnos ez a világ rendje. Egyszer mindenki meghal. Remélem békére lelt. Sípos János SOSEM FELEDÜNK EL! A 2010-es Tour de France tippelde nyertese. A 2010-es La Vuelta Espana tippelde ezüstérmese. A 2011-es La Vuelta Espana tippelde nyertese. SIPOS JÁNOS SOSEM FELEDÜNK EL! |
|
|
|
| Csabikaa13 |
03 August 2012 21:02:10
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Sosem fogom felfogni | Ö votl a legnagyob
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Fresi |
03 August 2012 21:56:49
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Tényleg hihetetlen, ami a történt. Sipi nincs többé... Délelött a FB-on olvastam, hogy valaki kiírta, aztán gyorsan fel az eurosport honalapjára, ahol már fent volt Jenő írása. Hát bekell vallanom, hogy megkönnyeztem, de nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel. Sipiéknek óriásai érdemeik vannak abban, hogy ma Magyarországon ennyen űzik az országúti kerékpározást. A közvetítéseik által ugyanis rengeteg ember kezdett el bringázi, vagy csak nézi ezt a sportot. Sipi nagyon jó bringás volt és kiváló kommentátor is. Mondásai mára már szinte legendássá váltak, az unalmas szakaszokat is mindig feltudták dobni Jenővel... Nekem nagyon fog hiányozni. Sajnos személyesen nem ismertem de versenyeken többször láttam. Sőt az egyik pálya OB-n, ő adta át nekem az érmet. Nagyon fog hiányozni, de, ahogy ő mondaná az elet az élőké. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
03 August 2012 22:23:32
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Meg e könnyzetem? egy folyo fólyt ki belölem mikor megláttam és nem hittem el .
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Vamos Alberto TDF2011 |
03 August 2012 23:03:50
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 84 Regisztrált: 16.06.11 |
Az örök klasszikus "Úgy emberileg, mint szakmailag" egy nagyszerű embert veszítettünk el" SIPOS JÁNOS Nyugodj békében A 2012-es Tour de France tippelde nyertese "Úgy emberileg, mint szakmailag" egy nagyszerű embert veszítettünk el" SIPOS JÁNOS Nyugodj békében |
|
|
|
| banyai2000 |
05 August 2012 11:20:31
|
Tibo egyébként miért nem lehet az oldalra regisztrálni ?
|
|
|
| bendzsi98 |
06 August 2012 17:21:40
|
|
http://pedalkiral...a_Vueltan/
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| bendzsi98 |
06 August 2012 19:30:53
|
|
http://pedalkiral...nyitanyon/
|
|
|
| bendzsi98 |
06 August 2012 19:31:10
|
|
http://pedalkiral...j_kiralya/
|
|
|
| bendzsi98 |
07 August 2012 20:56:12
|
|
http://pedalkiral...ittardban/
|
|
|
| bendzsi98 |
08 August 2012 20:56:13
|
|
http://pedalkiral...yorsvonat/
|
|
|
| bendzsi98 |
12 August 2012 13:21:14
|
|
Ma rendezték a Székely kör 4/a félszakaszát, ami(tavalyhoz hasonlóan) most is egy hegyi időfutam volt. Sok jó kerekes vesz részt az idei versenyen, és én is kint voltam ezen az etapon. Rengeteg képet csináltam, köztük versenyzőkkel együtt is(személy szerint Kusztor, Lovassy, Kiserlovski, Eibegger, Dér Zsolti és a magyar válogatott egyik tagja(akit nem tudom hogy hívnak )) mellé "álltam oda". 7 fok volt, de megérte kimenni, most is nagy élmény volt mint tavaly, és fejlődik ám a verseny rendesen! Néhány képet teszek be, ha valakit érdekel.
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |

Néhány képet teszek be, ha valakit érdekel.