Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2010
|
MInden ami PCM 2010
|
|
| hazmesterzs |
12 August 2010 15:59:46
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 172 Regisztrált: 26.05.09 |
Rezmalac írta: Köszi kareszmoss! Megtaláltam az archívumban az edzések leírását. Igaz ez 2009-es, én meg a 2010-ben olyan edzésfajtákat láttam, amiknek az volt a neve, hogy tour28, meg mittomén hasonlók, de majd válogatok akkor a klasszikusokból. Arra gondoltam, hogy egy kisebb amatőr csapattal kezdenék egy hosszabb játékot, hátha sikerül bekerülni a nagyok közé. Mennyire valós küldetés ez, érdemes belekezdeni? Ez egy nagyon jó kérdés , attól függ mert a másodosztályú csapatok között is vannak akik akár a nagyokkal is felveszik a versenyt, (pl.Cervelo), a kisebb csapatokkal már igazi kihívás feljutni, ha kezdő játékos vagy inkább kezdj egy nagyobb csapattal, akkor korábban jönnek a sikerélmények. |
|
|
|
| Rezmalac |
12 August 2010 16:05:10
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 6 Regisztrált: 10.08.10 |
hazmesterzs írta: Rezmalac írta: Köszi kareszmoss! Megtaláltam az archívumban az edzések leírását. Igaz ez 2009-es, én meg a 2010-ben olyan edzésfajtákat láttam, amiknek az volt a neve, hogy tour28, meg mittomén hasonlók, de majd válogatok akkor a klasszikusokból. Arra gondoltam, hogy egy kisebb amatőr csapattal kezdenék egy hosszabb játékot, hátha sikerül bekerülni a nagyok közé. Mennyire valós küldetés ez, érdemes belekezdeni? Ez egy nagyon jó kérdés , attól függ mert a másodosztályú csapatok között is vannak akik akár a nagyokkal is felveszik a versenyt, (pl.Cervelo), a kisebb csapatokkal már igazi kihívás feljutni, ha kezdő játékos vagy inkább kezdj egy nagyobb csapattal, akkor korábban jönnek a sikerélmények.Hát csak itt az ellenpélda a Columbiával: még Cavendish-el sem bírtam egy nyamvadt szakaszt megnyerni, a szponzoroknak itt meg komoly elvárásai vannak. Szóval ez sem egy sikersztori. Ezért gondoltam arra, hogy kis csapat, kis elvárások ![]() |
|
|
|
| hazmesterzs |
12 August 2010 19:29:31
|
|
Rezmalac írta: hazmesterzs írta: Rezmalac írta: Köszi kareszmoss! Megtaláltam az archívumban az edzések leírását. Igaz ez 2009-es, én meg a 2010-ben olyan edzésfajtákat láttam, amiknek az volt a neve, hogy tour28, meg mittomén hasonlók, de majd válogatok akkor a klasszikusokból. Arra gondoltam, hogy egy kisebb amatőr csapattal kezdenék egy hosszabb játékot, hátha sikerül bekerülni a nagyok közé. Mennyire valós küldetés ez, érdemes belekezdeni? Ez egy nagyon jó kérdés , attól függ mert a másodosztályú csapatok között is vannak akik akár a nagyokkal is felveszik a versenyt, (pl.Cervelo), a kisebb csapatokkal már igazi kihívás feljutni, ha kezdő játékos vagy inkább kezdj egy nagyobb csapattal, akkor korábban jönnek a sikerélmények.Hát csak itt az ellenpélda a Columbiával: még Cavendish-el sem bírtam egy nyamvadt szakaszt megnyerni, a szponzoroknak itt meg komoly elvárásai vannak. Szóval ez sem egy sikersztori. Ezért gondoltam arra, hogy kis csapat, kis elvárások ![]() Attól függ meddig játszottál vele, én saját csapattal játszom és márciusig egy versenyt se sikerült nyerni (persze úgy voltak beállítva a kerekesek hogy a tavaszi egynaposoktól induljanak igazán), a sprint amúgy más téma főleg mivel sikerült elszúrni (itt bosszulja meg magát hogy csak a grafikára hajtottak, pedig két évük volt rá), de az új patch elméletben már ezt is javítja, és kell egy kis idő mire rájön az ember mit hogyan, és persze a formaidőzítés is fontos, mint már említettem, de egyébként reális elvárások vannak a játékban, értem ez alatt azt, hogy már az is számít az adott versenyen ha helyezett vagy, persze nem úgy mintha elérted volna a kitűzött célt. |
|
|
|
| Boonen |
12 August 2010 19:49:48
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 125 Regisztrált: 22.04.10 |
Én még hardon is simán nyerem akár a szakaszt ha arra hajtok csak. |
|
|
|
| andyschleck |
12 August 2010 20:27:20
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 74 Regisztrált: 18.07.10 |
Valaki írja már le hogy csinálja a sprintbefutókat , unom már hogy Cavendisht a Milan - San remo-n még Chavanel is otthagyja ... pedig előrehoztam és zselét aktiváltam 1,8 kmnél elkezdtem a sprintet ..talán az lehetett a baj h nem volt segítőm ?? |
|
|
|
| Boonen |
12 August 2010 20:34:27
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 125 Regisztrált: 22.04.10 |
2 lehetőség van. Vagy saját vonat vagy valaki lehetőleg elöl lévő ismertebb erősebb sprinterre akadsz. Ha saját vonat 12kmnél a legjobb sík vagy attól függ milyen a sprint befutó bár átlagba sík szóval a legjobb síkmenőd előre állítod egyéni tempóba olyan 80-85-90-95-ös max pulzus %-án. De ezt csak óvatosan mert van, hogy nagyon megindul és a sprinter nem tud ráakadni, lemarad. Aztán ha van rá lehetőség ráakasztod a 2. legjobb sprintered a csapatból (HA van ilyen ha nincs mindjárt írom) és ő rá pedig az egyértelmű első számú sprintered. Ha nincs akkor rá a sprintered. 3kmnél elől szokott lenni a vonatom, vagy legalábbis közel elöl. Rányomom a 2. számú az-az az elöl lévő sprinteremre a Sprintet ő kirántja a mezőnyből jó esetben az első számú sprinterem majd 2-1,5 km között megindulok az első számúval de ez attól is függ, hogy a többi sprinter, hogy áll. Az én vonatom nagyobb versenyen úgy néz ki, hogy elöl Devolder majd Weylandt majd Boonen. De ez lehet kisebb versenyen Devolder Boonen páros vagy Chavanel Boonen vaagy Chavanel Weylandt de ez a Quick Step. |
|
|
|
| Telecom |
12 August 2010 21:58:37
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 20 Regisztrált: 26.08.09 |
Szerintem a legjobb az 5 emberből álló vonat, mert az első 2 felvezető általában teljesen elfárad, én legalább is így tapasztaltam. Más. A PCM Daily-ről letöltött Lachi converterrel hogy kell úgy elmenteni a dolgokat, hogy a változások életbe lépjenek a mentésemben is? |
|
|
|
| kareszmoss |
12 August 2010 22:56:35
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 7 Regisztrált: 18.01.10 |
Ja igen akartam is kérdezni, hogy mik azok az edzéstervek, hogy Tour de France 01, meg a formaidőzítést is hogy kell jól csinálni? Mert én általában elkezdem nyomni a Saxoval azt van, hogy a legjobbakat viszem van, hogy jól jön ki és a gyengébbekkel is jól megyek. De a fitnessük egy ideig felmegy 99-100-ig aztán elkezd lefelé menni míg nem kezdem nyerni az emberemmel újra a versenyeket. Plusz az alap versenynaptárban lévő versenyeket kezdem el nyomni, nem teszek bele újakat. Azt kb ennyi nálam a dolog. Nemtom lehet, hogy primitív az ahogy játszok azért érdeklődnék, hogy a nálam profibbak hogy nyomják. (Am játszottam már PCM 2008 és 2009-cel ott is kb úgyanígy.)
Szerkesztette: kareszmoss - 12 August 2010 22:58:54 |
|
|
|
| kareszmoss |
12 August 2010 23:30:17
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 7 Regisztrált: 18.01.10 |
Nem tudom miért, de mióta fenn van a nagy expansion pack és a kiegje meg a 1.0.3-as patch azóta nincs a program elején az intro. Tárgytalan az ep kieg.-je után megjavult a dolog. De arra kíváncsi vok, hogy lehet csapatot csinálni meg DB-t szerkeszteni és, hogy lehet egy hazai csapat mezét beletenni?
Szerkesztette: kareszmoss - 13 August 2010 01:19:28 |
|
|
|
| hazmesterzs |
12 August 2010 23:35:57
|
|
Edzésterv: Nem véletlenül az a neve ami, általában arra versenyre, versenyekre lesz csúcsformában a kerekes, ami a az edzés neve, az oszlopok mutatják mennyire "erős" az edzés abban az időszakban (minél magasabb annál keményebb ), én általában a csillagos versenyekre szoktam időzíteni a csúcsformát, persze megfelelő embereket a megfelelő versenyre.
Szerkesztette: hazmesterzs - 12 August 2010 23:36:17 |
|
|
|
| Telecom |
13 August 2010 01:41:20
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 20 Regisztrált: 26.08.09 |
Segítene végre nekem is valaki??????? |
|
|
|
| Lighter33 |
13 August 2010 15:23:11
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Én sprintben (korábbi PCM verziókban) min. 4 személyes vonatot csinálok. A 2 felvezető szerintem szükséges, mögéjük pedig 1 vagy 2 felvezető sprinter. 3km-nél megindulok az elsővel, 2km-nél a másodikkal és 1.5-1km-nél az első számú sprinteremmel. Én így szoktam és nagyon is bevált a dolog, kb 1000 zöld trikó a Tourokon
![]() |
|
|
|
| Rezmalac |
13 August 2010 15:25:26
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 6 Regisztrált: 10.08.10 |
Én is négyes vonattal próbáltam, de szétszakadtak. Mi nem volt jó, mindent a leírást szerint csináltam. Felvittem 98-ra az erőbedobást, hátulról haladva állítottam be a követést, majd eztán indult meg az első, és nem követték. Többször eljátszottam, és egyszer sem. |
|
|
|
| Lighter33 |
13 August 2010 15:29:54
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Nem tudom, hogy hol a bibi :S
![]() |
|
|
|
| DarkForest |
14 August 2010 10:17:27
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 2 Regisztrált: 14.08.10 |
Hali! Lenne egy problémám... A játék ugyebár a Daemon Tools Pro legújabb verziójával megy csak el... Nos nekem ez a verzió lejárt és letöröltem... A következő telepítésnél kapásból termékkulcsot kér, trialban nem is lehet telepíteni... Valami ötlet? Köszönöm |
|
|
|
| KingJack |
14 August 2010 11:33:16
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 38 Regisztrált: 08.07.10 |
Triviumos verziót töltsd le a hagyományos torrentoldalak valamelyikéről, ne félj, a mentésed megmarad. Ahhoz már elég egy sima DT Lite is. |
|
|
|
| Sipetya |
14 August 2010 12:32:55
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 427 Regisztrált: 15.04.09 |
Karrier módban hol lehet megnézni a hegyek profiljait?
![]() |
|
|
|
| DarkForest |
14 August 2010 13:35:27
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 2 Regisztrált: 14.08.10 |
Már töltöm az új verziót... ![]() |
|
|
|
| rendi |
14 August 2010 16:37:08
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 2 Regisztrált: 24.07.09 |
én a sprintnél 1 felvezetőt használok általában cancellara-t breschel -el mögé aztán 99el cancellaraval sprintelek és kiugrik mögűle 1km nél bre. általában behúzza . olyan kérdésem van hogyha megvan minden felszerelés akkor utána nincs már vmi uj pack vagy kiegészitő? ![]() |
|
|
|
| baxi74 |
16 August 2010 18:17:39
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 8 Regisztrált: 16.08.10 |
Üdvözlök mindenkit új tag ként.7-8 éve(lehet hogy kicsit előb szeretem meg a kerékpár versenyeket.Marco Pantani(a kalóz) nagy kedvencem volt sajna már nincs közöttünk.3-4 éve nem nagyon követem figyelemmel a kerékpár eseményeket,többek között Armstrongnak köszönhetően.Meguntam hogy mindig ö nyerte a Tour de France.De most láttam ezt a játékot és le is szedtem.Örülök hogy így tetem,nagyon jó újra ez a verseny közeg.Itt köszönném meg a részleges magyarosítást a játékhoz,meg sok egyéb segítséget amit most nem részleteznék.De egy nagy THX mindenkinek,örülök hogy a csapat tagja lehetekHajrá TEAM SAXO Hajrá Andy Schleck!! |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |

szeretem meg a kerékpár versenyeket.Marco Pantani(a kalóz) nagy kedvencem volt sajna már nincs közöttünk.3-4 éve nem nagyon követem figyelemmel a kerékpár eseményeket,többek között Armstrongnak köszönhetően.Meguntam hogy mindig ö nyerte a Tour de France.De most láttam ezt a játékot és le is szedtem.Örülök hogy így tetem,nagyon jó újra ez a verseny közeg.Itt köszönném meg a részleges magyarosítást a játékhoz,meg sok egyéb segítséget amit most nem részleteznék.De egy nagy THX mindenkinek,örülök hogy a csapat tagja lehetek