Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2010
|
MInden ami PCM 2010
|
|
| baxi74 |
16 August 2010 18:41:32
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 8 Regisztrált: 16.08.10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Nota |
16 August 2010 22:24:13
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Köszönjük, nagyon szépek ezek a képek pedig én nem vagyok egy Saxo fan. Sajnos most kettéoszlik ez a csapat a valóságban de van ott annyi kiváló kerekes hogy így nyerünk egy erős csapatot és nem veszítünk. Örülök neki hogy veled baxi mi is nyertünk egy új tagot és remélem aktív fórumozó leszel, részt veszel tippversenyeken meg sztorizásban, online versenyeken!
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Rezmalac |
17 August 2010 09:56:51
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 6 Regisztrált: 10.08.10 |
Elkezdtem egy új játékot egy 2. vonalbeli csapattal, név szerint a Skil Shimanoval. Úgy választottam ki, hogy legyen azért elég kerekesem, mert biza van ahol kábé 10 bringás van összesen. Namost lehet ez volt a hiba... ![]() Ugyanis 90k pénze volt a csapatomnak, a havi mérleg pedig kábé -50k, így februárra már alig 40k-nk maradt. Ez így tuti csőd. Pedig tetszik a játék, itt már némi sikerélményem is volt, volt top 5-ös helyezésem, meg több fizetős célbeérés. |
|
|
|
| danika230 |
18 August 2010 12:09:13
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 2 Regisztrált: 13.08.09 |
Üdv! Valaki megtudja mondani, hogy a Karrierbe az követelményeknél (Goals), mit jelent a sárga pipa? Például: Nyerd meg a Tour de France-t ez egy követelmény volt: megnyertem és sárga pipát írt és nem zöldet mint máshol. Erre keresem a választ. Annyit szeretnék megtudni hogy jó vagy rossz. Előre is köszönöm a segítséget!! |
|
|
|
| baxi74 |
18 August 2010 13:09:34
|
danika230 írta: Üdv! Valaki megtudja mondani, hogy a Karrierbe az követelményeknél (Goals), mit jelent a sárga pipa? Például: Nyerd meg a Tour de France-t ez egy követelmény volt: megnyertem és sárga pipát írt és nem zöldet mint máshol. Erre keresem a választ. Annyit szeretnék megtudni hogy jó vagy rossz. Előre is köszönöm a segítséget!! Hát mivel sárga és nem zöld így logikus hogy"nem"jót jelent,a helyes a zöld pipa lett volna.Egyébként nálam is volt már ilyen mindent megnyertem a Tour de France-on és mégis sárga pipát kaptam.Szerintem valami hiba lehet a játékban mert nehéz volna félre érteni a cél kitűzést még kevés angol tudással is.Főleg hogy magyarosítottam a játékot meg mindent megnyertem a Touron.Vagy az lett volna a cél hogy ne nyerd meg a Tour de France-t? ![]() |
|
|
|
| baxi74 |
18 August 2010 13:48:12
|
Amúgy még egy"hibát"jeleznék részemről a játékkal kapcsolatban.Nem tudom kinek tűnt fel ha egyáltalán volt ilyen másnál is a játékban.Hogy PL. Andy Schleck-el vezetem a Tour de France-t 3-4 perccel Contador előtt,majd jött egy hegyi befutós etap több heggyel is teletűzdelve.Erre ö"Contador"megszökik az első hegyen majd hiába megyek utána az egész csapattal az idő különbség csak nő és nő.A végén KB.10perc előnnyel nyeri a szakaszt.Hát szerintem ez elég gyenge MI-re utal vagy gyenge programozóra vagy én vagyok gyenge.Mert a valóságban ilyen nem történne meg szerintem max.a végén támadna vagy a befutó előtti hegyen a komplett Astana csapattal együtt.Bár lehet hogy anno Eddy Merckx idejében voltak ilyen szökések. |
|
|
|
| Rezmalac |
18 August 2010 14:55:13
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 6 Regisztrált: 10.08.10 |
baxi74 írta: Amúgy még egy"hibát"jeleznék részemről a játékkal kapcsolatban.Nem tudom kinek tűnt fel ha egyáltalán volt ilyen másnál is a játékban.Hogy PL. Andy Schleck-el vezetem a Tour de France-t 3-4 perccel Contador előtt,majd jött egy hegyi befutós etap több heggyel is teletűzdelve.Erre ö"Contador"megszökik az első hegyen majd hiába megyek utána az egész csapattal az idő különbség csak nő és nő.A végén KB.10perc előnnyel nyeri a szakaszt.Hát szerintem ez elég gyenge MI-re utal vagy gyenge programozóra vagy én vagyok gyenge.Mert a valóságban ilyen nem történne meg szerintem max.a végén támadna vagy a befutó előtti hegyen a komplett Astana csapattal együtt.Bár lehet hogy anno Eddy Merckx idejében voltak ilyen szökések. Ez már nekem is feltűnt, amit írsz. Mindig vannak szökevények az elején, akár szólóban is, mindig el is engedem őket. Legtöbbször be is éri őket a mezőny, ahogy a valóságban. De nálam is előfordult, hogy egyedül ellépett valaki 5 percre, hegyek jöttek-mentek, és végül 10 percre növelte előnyét és megnyerte a szakaszt. Nem teljesen értettem... |
|
|
|
| jegember95 |
18 August 2010 15:35:12
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 287 Regisztrált: 09.07.09 |
Nekem is voltak már ilyen élményeim, én is csak nézten, h miért támad Samu az első hegyen De nálam a fő favorit, az amikor épp a cseh bajnokságot vittem le, Kreuzigerrel volt már v 10perc előnyön, és akk Rabon utánam indult, és majdnem 30km-ert végigtámadott A végére alig maradt 2 perc előnyöm .Tehát a játknak vannak nagy hibái. |
|
|
|
| Boonen |
18 August 2010 18:47:21
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 125 Regisztrált: 22.04.10 |
Nekem nincs ilyen hibám pedig a Quick Stepel vagyok ami nem egy annyira erős gárda. 60-ra rányomom a %ot legelején végig vezetem a csapat nagyjával és senki sehol sem tud semmit. |
|
|
|
| andyschleck |
21 August 2010 11:59:25
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 74 Regisztrált: 18.07.10 |
Ez a hiba amit írtatok a Részletes Szimulációnál jelentkezik főleg , 3D ben még én nem tapasztaltam , se Gyors szimnél. Amúgy én most egy kicsit abbahagytam a játékot mert meguntam . Van egy jó karierrem , ahol Andy Schleckkel már 2 szeres Tour győztes és 1szeres Giro győztes vagyok ez 2 év alatt . Megpróbáltam a 3 nagy versenyt is megnyerni de a Vueltát már nem sikerült ...:S elfáradt Schleck .. |
|
|
|
| Telecom |
22 August 2010 00:31:56
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 20 Regisztrált: 26.08.09 |
Nekem olyan problémám van, hogyha figyelőt veszek fel, az nem a figyelőkhöz tevődik be, hanem az edzőkhöz. Van erre valami megoldás?????? (egyébként a 2009-ről van szó, azért ide írtam, mert ide többen írnak és többen olvassák) |
|
|
|
| Sipetya |
22 August 2010 09:28:33
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 427 Regisztrált: 15.04.09 |
Azért mert edzőt szerződtetsz...Amikor rámész arra a gombra, hogy New Staff, akkor ugye bejön egy táblázat, és ott a nevek felett van 3 fül: edző, figyelő meg orvos, és szerintem ez még elkerülte a figyelmed, én is valamikor elfelejtem.
![]() |
|
|
|
| baxi74 |
22 August 2010 16:36:21
|
SOS! Sikerült elveszítenem a Tour de France-t majd utána a Vuelta-t is.Pedig pontosan erre a két versenyre volt ki csúcsosítva Andy Schleck és a testvére Fränk Schleck formája.De 85-ön megragadt a formájuk nekik és innen csak lefele ment mind a kettőnek.Sőt az egész csapatnak mit ba..tam el? Szerkesztette: baxi74 - 22 August 2010 16:38:11 |
|
|
|
| Dragon |
22 August 2010 19:26:52
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 371 Regisztrált: 10.07.09 |
Lehet hogy túl sok versenyen indítottad.
A 2010-es Tour de France tippelde nyertese. A 2010-es La Vuelta Espana tippelde ezüstérmese. A 2011-es La Vuelta Espana tippelde nyertese. SIPOS JÁNOS SOSEM FELEDÜNK EL! |
|
|
|
| Telecom |
23 August 2010 12:17:04
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 20 Regisztrált: 26.08.09 |
Kösz, tényleg úgy kell. Jó vak voltam, hogy eddig ezt nem vettem észre.![]() |
|
|
|
| Martin |
23 August 2010 14:00:27
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 24 Regisztrált: 24.07.10 |
Sajnos nem sikerül Girot nyernem.![]() Monforttal,Tony Martinnal és Pinottival próbáltam meg. Monfort egyszer elbukott,nem ért föl már az élbolyba összeszedett egy kicsit komolyabb hátrányt,de nem ez volt az oka h nem volt top 10es.Végül 20. lett nagyábból 12 perc hátránnyal.Martin ennél jobban ment 14(!) szakaszon volt top 10ben,ebből csak 2-szer lett dobogós.:S összetettben 6. lett,6 és fél perc hátránnyal.Pinotti bírta a legjobban,két szakasz győzelemmel,5. lett a végén 6 perc hátránnyal.Az összetettet 4 perccel Scarponi előtt Nibali nyerte.Elég idegesítő h 7 szakaszt ő nyert. Cavendishel 2. lettem a pontversenyben,azt is Nibali nyerte.![]() Touron több fog kelleni Martinéktól a top 10-hez, Szerkesztette: Martin - 23 August 2010 14:03:53 |
|
|
|
| KingJack |
23 August 2010 15:11:17
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 38 Regisztrált: 08.07.10 |
Nálam a Girón Nibali VERHETETLEN volt. 8 szakszt nyert (közte sprintbefutót!), 15-ször volt dobogós.... Andy Schleckkel 3 percet kaptam tőle, a legtöbb hegyi szakaszon másodikként értem be mögötte. Andy ahhoz képest nagyon jól ment, hogy totál formán kívül jött a versenyre, viszont Nibali remélem csak azért volt ennyire érinthetetlen mert élete formáját futotta, és nem é rontottam el valamit. Ja, és még valamit: a 3. helyezett Basso majd' 10 percet kapott.... |
|
|
|
| andyschleck |
23 August 2010 16:22:57
|
Andy Schleckkel 80- 85 ös formával is megtudtam nyerni a giro-t hardon ... És hogy Tony Martin "csak" 6. , sztem ez egy remek eredmény tőle .. valóságban a kisebb dombok is gondot okoztak neki a Touron ... |
|
|
|
| KingJack |
23 August 2010 16:32:42
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 38 Regisztrált: 08.07.10 |
andyschleck írta: Andy Schleckkel 80- 85 ös formával is megtudtam nyerni a giro-t hardon ... És hogy Tony Martin "csak" 6. , sztem ez egy remek eredmény tőle .. valóságban a kisebb dombok is gondot okoztak neki a Touron ... Háát nekem nem jött össze, szintén hardon tolom, de Nibali eszméletlenül jól ment. Sprintereket vert meg, totál sík befutókon, az összes trikót megnyerte a fehér kivételével. Rgyébként mindenütt Andy lett a második mögötte. Nagyon megvertem mindenkit, percekkel ahegyeken, egyedül Nibalival nem bírtam, de olyan érzésem volt, mintha cheaterek ellen játszottam volna. |
|
|
|
| andyschleck |
23 August 2010 16:47:06
|
KingJack írta: andyschleck írta: Andy Schleckkel 80- 85 ös formával is megtudtam nyerni a giro-t hardon ... És hogy Tony Martin "csak" 6. , sztem ez egy remek eredmény tőle .. valóságban a kisebb dombok is gondot okoztak neki a Touron ... Háát nekem nem jött össze, szintén hardon tolom, de Nibali eszméletlenül jól ment. Sprintereket vert meg, totál sík befutókon, az összes trikót megnyerte a fehér kivételével. Rgyébként mindenütt Andy lett a második mögötte. Nagyon megvertem mindenkit, percekkel ahegyeken, egyedül Nibalival nem bírtam, de olyan érzésem volt, mintha cheaterek ellen játszottam volna. Hát hardon előfordulhatnak ilyen dolgok sajnos , én következő évben Cunegot!!! nem tudtam legyőzni ![]() |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |

De nálam a fő favorit, az amikor épp a cseh bajnokságot vittem le, Kreuzigerrel volt már v 10perc előnyön, és akk Rabon utánam indult, és majdnem 30km-ert végigtámadott
A végére alig maradt 2 perc előnyöm

elfáradt Schleck ..