Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2010
|
Karrier csak nektek csak most
|
|
| Csabikaa13 |
10 October 2011 20:35:59
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Egyébként vissza jelzéseket várom hogy smint csináljam ![]() Képes beszámolókkal csakk a fontos versenyeimen foglalkozok a többi szöveges így gondoltam És lesz amit szakaszonként és lesz amit összegezve irok (:
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
11 October 2011 16:44:22
|
![]() Ahogy ígértem itt vagyok Tour of Oman Mivel ez a egy kiemelt verseny hisz elvárás a szakasz győzelem képekkel számolok be róla . 1.szakasz: Rutkiewicz -t elküldtem szökésbe hátha ma haza ér egy szökés és a rész hajrákat is szerettem volna elhozni . ![]() Egyet sikerült csak sajnos elhoznom de a másikban is második lettem ![]() A szökés sajnos nem érhetett haza így sprint befutó jött. A vonatom: ![]() Első sprintem e csapattal remélem össze jön De sajnos nem mivel itt volt több nagy menő is Rutkiewicz 7.-ik lett nem rossz eredmény. Végeredmény: ![]() 2.szakasz Itt akkora volt az izgalom hogy még képeket is elfelejtettem készíteni.E szakaszon Morajko volt szökésben el is hozta az egyetlen rész hajrát de mivel 17 en voltunk szökésben már 35 km nél befogtak minket . Ekkor elkezdtem elhelyezkedni a hajrára.A felálás ugyan az volt ma sem tudtam kii emelni a vonatot sajnos .De a sprint jobban sikerült 3.-ik helyen Morajko a szökés után nem rossz Top 10-ben 3 ember nem rossz ez. Végeredmény:
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
11 October 2011 19:36:54
|
3.Szakasz:Sajnos véletlen leszimuláltam így csak az eredménnyel tudok szolgállni.![]() Smolen 7 . -ik helyen végzett azt gondolom nem rossz 4.Szakasz Egyetlen hegyi szakasz eme remek versenyen tudtam hogy ez az én nagy napom lesz lássuk sikerült e : ![]() A hegy lábához érve még együtt volt a mezőny kicsit megijedtem mert az Europcar nagy tempót ment. ![]() De amikor már a hegy igazából is elkezdődött akkor nem sokan birták Rutkiewicz is köztük volt. ![]() Itt már csak 5 en voltunk de Inglynskiék leszakadóban voltak éreztem hogy erős vagyok végül vissza zárkóztak. ![]() 1.5-vel a vége eljött az én időm robbantottam Rutkiewiczel és az előnyöm nagyon meg is ugrott.Tudtam hogy ez az én versenyem ![]() És végül meg is lett nagyon boldog vagyok igen szép volt. ![]() 40mp előnyt szereztem az időfutam elött. 3.Szakasz: ![]() Rutkiewich hatalmassat ment az idő futamon de az egész csapat. ![]() A végeredmény 4 es siker ez valami hihetetlen e kis csapat számára az első 10-ben 5 versenyzőm volt nagyon nagy verseny. 6.Szakasz: Mivel rajtam volt a vezetőnek járó piros trikó az iramot is én diktáltam ![]() Minden simán ment a vége sprint befutó volt amin Rutkiewich nek vezettem fel nem a német fiúnak mert a pont versenyben is versenyben volt Végeredmény: ![]() Csapatverseny: ![]() 2.ik helyen végeztem azt gondolom nem rossz az Eurpocar mögött Hegyi öszetett: ![]() Rutkewich ezt is behúzta nagyon nagy teljesítmény. Öszetett: ![]() Rutkiewich a hegyi szakaszon nyerte ezt meg bámulatos teljesítmény azt gondolom Pontverseny: ![]() Ami a legszorosabb volt a pont verseny de itt is cska megszorítani tudták Rutkiewichet Értékelés:2.szakasz győzelem öszetett siker pont verseny győzelem hegyi öszetett győzelem egyszóval egy álom kezdés.Mindenki jól ment az első versenyhez képest . Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
11 October 2011 19:54:21
|
Következő versenyeim egynaposok leszenk azokat pedig összegezve hozom (:
|
|
|
| Csabikaa13 |
12 October 2011 16:41:12
|
Trofeo laegueglia:Ez csak egy felékszülési verseny volt számomra készültem Gp Lugano ra Rutkiewich volt az első számú emberem . Egész szakaszon diktáltam a tempót nyerni sajnos nem sikerült egy 12 fős csoport sprintert de sajnos nem tudtam dobóra sem állni.![]() És akkor Gp dell'lnsubria-Lugano:Ez egy kiemelt verseny volt számomra hisz szponzorom egyik kérése volt a top 10.Az első kilométereken egyböl robbantott Morajko.Bíztam egy haza érésben ott volt a szökésben Magyar barátunk Kuszti is az előny már 6 perc felett járt de egyszer csak elkezdett csökkeni.28 kilométernél már csak 2 perc volt a hátrányom addig Kusztival hatalmassat mentünk de robantottam hátha haza érek.Ez a taktika be is jött elmentem 3 percre kusztitól és őt csak 13 km-nél fogta be a fő mezöny .Rutkiewich volt az első számú emberem eredetileg de morajko szökése talán haza ér? Már csak egy kisseb hegy volt hátra akkor Sagan és Cunego robbanott.Nem mentem velük hátha felviszem őket Morajko-ra.De őt már semmi és senki nem állíthatta meg mert haza ért és meg nyerte a verseny Cél kitűzés teljesítve. ![]() Nagyszerű teljesítmény (: És egy merész álmot fonogatok mert talán indulhatok a Milano-Sanremon? Még nem tudom amint megjönn hogy ki indulhat jelentem. De nagy esélyem van mert a contiban 3 ik a csapat Rukiewich az egyéniben pedig 3.-ik. Még talán ma de holnap biztosan jövök !(: Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
14 October 2011 19:20:05
|
Ez lesz csak az baj hogy ha elkezdek evvel jáccani akkor jácanák a másikkal is szval
|
|
|
| Csabikaa13 |
16 October 2011 20:08:35
|
Én saxoval tolom most a második szezonban irok egy bezsámolót (: mert ezt a csapatot igen csak át alakítani szeretném egyépként most jön a giro ausztrál bajnokságok zsebben az auszi kör is és a paris nice milano sanremo és paris -rubaix is dobogon voltam Kövi szezontól jövök Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
19 October 2011 20:31:17
|
Lasan fél évhez érek geoxal és jövök egy össze foglalással (:
|
|
|
| Csabikaa13 |
24 October 2011 14:17:25
|
Ma érdekes dolog volt a CCC vel már év végén jártam és igazolásaim : Ricco,Vaitkus Phiney , Eisel HÁt nem kellet volna ug an is egy honapo mulva -91 euro volt a számlám és jött is a levél hogy meg szűnt a csapat ez is egy tanulság
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |

.