24 April 2026 11:22:24
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Tour de France
 Téma nyomtatása
Le Tour de France
Szasza78
#41 Hozzászólás nyomtatása
21 July 2009 20:30:28
Vízhordó

Regisztrált: 21.05.09

Nota írta:
Bocs szasza, de ekkora marhaságokat rég hallottam. Tipikus libi hülyeségeket írtál le, szóval nehéz is velük vitatkozni. Talán kezdjük Kohl kijelentéseivel. Ő a te embered, ugyanaz mint te, sír hogy mindenki más is csinálja nem csak ő, stb-stb, nem képes elfogadni hogy ő csak egy átlagos kerekes, semmi több. Vannak akik ezt nem tudják elfogadni és szerekhet nyúlnak, de azok idővel mostmár le fognak bukni. Ez változott a tíz évvel ezelőtti kerékpársporthoz képest.

Öcsém aki szívbetegen doppingszereket meg drogokat szed az nem lehet teljesen normális gondolkodású már ne is haragudj. Vigyázz magadra! Nekem egy volt osztálytársam egy nagy bulizás után másnap nem ébredt fel, mind nagyon sajnáltuk, de mind tudtuk hogy nem vigyázott a beteg szívére.

"Aki a dobogó közeli helyezést ér el bármilyen világversenyen" Már megint nem mondtál olyan példát akiről konkrétan tudsz is. Persze voltak olyanok akik a doppingal kerültek az élmezőnybe, de nyerni csak a legnagyobb tehetségek tudtak még doppingal is. Az utóbbi időben sok minden változott a bringában.

Ha annyira tudvalevő volt hogy Tom nincs felkészítve a Tourra akkor miért őt eröltette a belga csapat? Biztos vagyok benne hogy még mindig vannak félig-meddig tiltott szerek a mezőnyben, és a felkészülés közben nagyon sok mindent beszednek, de talán nem kellene általánosítani. Ez olyan mintha vitáznánk majd egyikünk a másik anyját kezdené sértegetni. A másik kikérné ezt magának és kultúráltan válaszolna, végül egy külső szemlélő megjegyezné hogy mit anyázódunk. Ne mossuk össze az embereket. Vannak tiszta kerekesek is! És ma már ők vannak többen. Szerintem.

"Ő a te embered, ugyanaz mint te, sír hogy mindenki más is csinálja nem csak ő, stb-stb"
Bocsáss meg ezt a mondatot nem nagyon értem?! Frown

Larch
#42 Hozzászólás nyomtatása
21 July 2009 21:22:57
Vízhordó

Regisztrált: 13.04.09

Szasza78:
Attól, hogy valaki kipróbál egy kis drogot még nem drogfüggő. Én is kipróbáltam a drogok számos fajtáját mégsem vagyok drogfüggő és -nagy valószínűséggel- sosem leszek az.
Mellesleg 2 üveg sör is hasonló hatást produkál, mint egy füves cigi. Csak az egyik tiltott, a másik pedig nem...

Na most lehet, hogy nem a vita lényegébe kötök bele, de azért megengedsz egy kis helyesbitést? Leginkább az zavar, hogy a drogok kipróbálása után nagy valószínűséggel nem leszel drogfüggő. Maradjunk annyiban, hogy elég nagy a valószínűsége annak, hogy az leszel. A füves cigihez: nem azért tiltott, mert olyan hatást produkál mint két üveg sör. Két üveg sör nem vezet rá egy olyan pályára, ahonnan nincs megállás, egy füves cigi azonban könnyedén...
ON

Nota
#43 Hozzászólás nyomtatása
21 July 2009 21:35:44
Tour de France győztes

Regisztrált: 17.04.09

A te embered azt jelenti hogy te is úgy sírsz mint ő. Valamiért ő nem mer visszatérni, és senki nem igazolta még az állításait. Úgy csinál mintha esélye sem lett volna a dopping nélkül, pedig neki a doppingal sem lett volna esélye pár évvel korábban amikor még tényleg szinte mindenki használta.

Én nem értek a drogokhoz, sosem próbáltam ahogy még cigizni sem cigiztem soha és ettől nem érzem magam hülyének. Ha valami nem ad igazi egyértelmű előnyt akkor minek próbáljam ki ha 100% hogy vannak hátrányai. Az alkoholt igenis lehet mértékkel fogyasztani.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

Szasza78
#44 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 08:14:22
Vízhordó

Nota írta:
A te embered azt jelenti hogy te is úgy sírsz mint ő. Valamiért ő nem mer visszatérni, és senki nem igazolta még az állításait. Úgy csinál mintha esélye sem lett volna a dopping nélkül, pedig neki a doppingal sem lett volna esélye pár évvel korábban amikor még tényleg szinte mindenki használta.

Én nem értek a drogokhoz, sosem próbáltam ahogy még cigizni sem cigiztem soha és ettől nem érzem magam hülyének. Ha valami nem ad igazi egyértelmű előnyt akkor minek próbáljam ki ha 100% hogy vannak hátrányai. Az alkoholt igenis lehet mértékkel fogyasztani.

Attól persze hogy nem vagy hülye, hogy nem szívtál füves cigit!
Senki sem mondta, hogy az vagy.
Csak olyasvalamiről beszélsz amit ki sem próbáltál!
Az, hogy megiszol egy-két üveg sört az még ugyebár nem jelenti azt, hogy te utána töményezni fogsz életed végéig és alkoholista leszel?!
A droggal ugyanez a helyzet,csak erősebb a hajlam mivel egyszerűbb és hatásosabb mint az alkohol, na és persze nagyobb eufóriát,élményt okoz.

Mellesleg ezek a dolgok azért tiltottak, hogy nagy pénz legyen bennük.
És van is...

Fresi
#45 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 08:48:42
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

Az, hogy megiszol egy-két üveg sört az még ugyebár nem jelenti azt, hogy te utána töményezni fogsz életed végéig és alkoholista leszel?!
A droggal ugyanez a helyzet,csak erősebb a hajlam mivel egyszerűbb és hatásosabb mint az alkohol, na és persze nagyobb eufóriát,élményt okoz

Na azért, az nem mindegy, hogy megiszol 1-2 pohár sört vagy elszívsz egy füves cigit... Nem ugyanaz a kategória... Ráadásul a füves cigi Magyarországon nem engedélyezett.

Szasza78
#46 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 11:28:23
Vízhordó

Fresi írta:
A droggal ugyanez a helyzet,csak erősebb a hajlam mivel egyszerűbb és hatásosabb mint az alkohol, na és persze nagyobb eufóriát,élményt okoz

Na azért, az nem mindegy, hogy megiszol 1-2 pohár sört vagy elszívsz egy füves cigit... Nem ugyanaz a kategória... Ráadásul a füves cigi Magyarországon nem engedélyezett.

Ha próbáltad volna mindkettőt akkor nem írnál ilyen okosságot.
A hatása hasolnló, tompítja az agyat mindkettő és csökkenti a reakcióidőt.
Nyilván nem engedélyezett ezt mindannyian tudjuk.
Egyik sem veszélyesebb a másiknál...

Nota
#47 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 13:19:51
Tour de France győztes

Hú ezt nagyon nem komálom, ne mossunk már össze dolgokat! Az ital sem jó, és nem ajánlom majd a gyerekeimnek hogy fogyaaszák, de tisztában vagyok vele hogy a társadalom elfogadta az alkoholt és tény hogy csak a mértéktelen fogyasztása okoz bármiféle maradandó károsodást. Ezzel szemben a drogok már más szintet képviselnek. Tudom én hogy a füves cigi egy-két alkalommal való fogyasztása nem okoz még kárt, de azt talán neked is tudnod kell hogy folyamatos fogyasztás esetén nem tesz jót az agynak. És rögtön jöhet az én sokmindenre alkalmazható kérdésem: Kipróbálhatom, de mi van ha jó lesz? Ha jó lesz akkor újra akarom majd, pedig tudom hova vezet. Ha meg nem jó akkor miért próbálgassam?
Nem bizonyított hogy aki füves cigizik az később biztos keményebb drogra vált, de az tény hogy senki nem a heroinnal kezd. Azok az emberek akik megmaradnának a fűnél általában a fűvel sem kezdenek. Talán eleget beszéltünk a drogokról.

Szasza78
#48 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 13:30:04
Vízhordó

Nota írta:
Hú ezt nagyon nem komálom, ne mossunk már össze dolgokat! Az ital sem jó, és nem ajánlom majd a gyerekeimnek hogy fogyaaszák, de tisztában vagyok vele hogy a társadalom elfogadta az alkoholt és tény hogy csak a mértéktelen fogyasztása okoz bármiféle maradandó károsodást. Ezzel szemben a drogok már más szintet képviselnek. Tudom én hogy a füves cigi egy-két alkalommal való fogyasztása nem okoz még kárt, de azt talán neked is tudnod kell hogy folyamatos fogyasztás esetén nem tesz jót az agynak. És rögtön jöhet az én sokmindenre alkalmazható kérdésem: Kipróbálhatom, de mi van ha jó lesz? Ha jó lesz akkor újra akarom majd, pedig tudom hova vezet. Ha meg nem jó akkor miért próbálgassam?
Nem bizonyított hogy aki füves cigizik az később biztos keményebb drogra vált, de az tény hogy senki nem a heroinnal kezd. Azok az emberek akik megmaradnának a fűnél általában a fűvel sem kezdenek. Talán eleget beszéltünk a drogokról.

Ne haragudj Nota, de ha Te valóban 27 éves vagy akkor valószínűleg főiskolás lehetsz vagy a szüleid egy kalitkában neveltek eddig. (bár ha főiskolás lennél vagy egyetemista akkor biztosan füveztél volna)
A másik lehetőség -amit valószínűbbnek tartok- hogy Te valójában egy 17 éves srác vagy akinek finga sincs az életről.

#49 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 13:38:42
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

OFF

Srácok, annyit kérek hogy kulturáltan vitázzatok! Nem kell egymást szidni, egymásról feltételezgetni hanem elfogadni egy-egy érvet, látásmódot.
Köszi

ON

Nota
#50 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 15:44:26
Tour de France győztes

Szasza, te nem tudom honnan ismered a felsőoktatást, talán amerikai filmekből mert nálunk azért nem a füvezésről szóltak az évek. Rohadt sokat tanultunk, de csak akkor mikor már muszáj volt. Addig meg buliztunk, előadásokra jártunk és nagy barátikörben múlattuk az időt. Volt olyan időszak amikor hetente kétszer mentünk Jate-ba, és ebből az egyik alkalommal minimum öntudatlanra ittuk magunkat. Csak tudod másnap be tudtam menni az előadásra, és amikor már nem akkor visszavettem a bulizásból. Fű soha képbe sem került pedig több száz fős szakon ismertem mindenkit. Egy olyan srác volt akinek voltak olyan haverjai akikkel együtt néha-néha füveztek. Nem is kerestem a barátságát az illetőnek.
Egyébként már végeztem a sulival és jelenleg munkanélküli vagyok, előtte a kereskedelemben dolgoztam nem szakmámban. A szüleim nem neveltek kalitkában, oda mehettem ahova akartam bár tény hogy kisvárosból származom ahol nem volt akkora élet, de aki akarta megtalálta a drogokat is.
Már megint általánosítottál, én sem tudom ki fia borja vagy, hol laksz, milyen barátaid voltak, de nagyon sajnállak ha a körülmények áldozataként neked nem volt más választásod csak a drog.

OFF: Egyébként feltűnő hogy a normálisan gondolkodó emberek megtalálják egymást, ahogy a kevésbé normálisak is. Mindenki a sajátjai között érzi jól magát. Ez viszont nem Szasza malmára hajtja itt a malmot a fórumon.

Tibi
#51 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 17:35:57
Ifi versenyző

Regisztrált: 14.04.09

sztem ezt jobb lenne msn-en vagy skype-on megbeszélni és nem egy TOUR topicban

Szasza78
#52 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 17:42:12
Vízhordó

Nota írta:
Szasza, te nem tudom honnan ismered a felsőoktatást, talán amerikai filmekből mert nálunk azért nem a füvezésről szóltak az évek. Rohadt sokat tanultunk, de csak akkor mikor már muszáj volt. Addig meg buliztunk, előadásokra jártunk és nagy barátikörben múlattuk az időt. Volt olyan időszak amikor hetente kétszer mentünk Jate-ba, és ebből az egyik alkalommal minimum öntudatlanra ittuk magunkat. Csak tudod másnap be tudtam menni az előadásra, és amikor már nem akkor visszavettem a bulizásból. Fű soha képbe sem került pedig több száz fős szakon ismertem mindenkit. Egy olyan srác volt akinek voltak olyan haverjai akikkel együtt néha-néha füveztek. Nem is kerestem a barátságát az illetőnek.
Egyébként már végeztem a sulival és jelenleg munkanélküli vagyok, előtte a kereskedelemben dolgoztam nem szakmámban. A szüleim nem neveltek kalitkában, oda mehettem ahova akartam bár tény hogy kisvárosból származom ahol nem volt akkora élet, de aki akarta megtalálta a drogokat is.
Már megint általánosítottál, én sem tudom ki fia borja vagy, hol laksz, milyen barátaid voltak, de nagyon sajnállak ha a körülmények áldozataként neked nem volt más választásod csak a drog.

OFF: Egyébként feltűnő hogy a normálisan gondolkodó emberek megtalálják egymást, ahogy a kevésbé normálisak is. Mindenki a sajátjai között érzi jól magát. Ez viszont nem Szasza malmára hajtja itt a malmot a fórumon.

Az emberismeretem ezek szerint nem hazudtolta meg magát, habár nem azt tartottam valószínűbbnek...
A körülmények áldozatának még véletlenül sem nevezném magam, a drogot csak azért próbáltam ki, hogy tapasztalatokat szerezzek a hatásaival kapcsolatban és persze, hogy jól érezzem magam.
Természetesem volt más választásom, de kíváncsi természet vagyok.
A főiskolának ugyan csak a felvételiéig jutottam, de nem bánom...
Jelenleg pedig egy kis autóalkatrész boltot vezetek. A 4 éves fiamnak pedig muszály kenyeret adni...
Életem során találkoztam már néhány "normálisan gondolkodó" emberrel. Az egyik szimpatikus volt, a másik pedig nem volt az... (általában nem voltak azok)
Én nem szeretem a naivitást, Te pedig nem szereted a valóságot...
Nincs ezzel baj. Szerencsére nem vagyunk egyformák...

Szasza78
#53 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 17:43:18
Vízhordó

Mellesleg elnézést mindenkitől ezért a kis szemetelésért!

Nota
#54 Hozzászólás nyomtatása
22 July 2009 23:51:14
Tour de France győztes

Tényleg nem térek napirendre afölött hogy naívnak titulálsz. Annyit elismerek hogy a kerékpár iránt van némi tisztelet bennem és emiatt esetleg picit jobbat feltételez a művelőiről mint mondjuk azokról akik könnyebb sportokat űznek.
Na mindegy, rövidre kellen már zárni a dolgot. Nem akartam hogy azt halld ki a mondataimból hogy csak a diplomás ember ember. Egyszerűen az általad felvetett dolgokra válaszoltam. A legtöbb ismerősöm nem végzett egyetemet és ezzel semmi gond sincs. Hidd el én aztán tudom hogy nem a munkahely meg az állás számít hanem az hogy hogyan végzi az ember a munkát.

Szasza78
#55 Hozzászólás nyomtatása
23 July 2009 08:03:06
Vízhordó

Nota írta:
Tényleg nem térek napirendre afölött hogy naívnak titulálsz. Annyit elismerek hogy a kerékpár iránt van némi tisztelet bennem és emiatt esetleg picit jobbat feltételez a művelőiről mint mondjuk azokról akik könnyebb sportokat űznek.
Na mindegy, rövidre kellen már zárni a dolgot. Nem akartam hogy azt halld ki a mondataimból hogy csak a diplomás ember ember. Egyszerűen az általad felvetett dolgokra válaszoltam. A legtöbb ismerősöm nem végzett egyetemet és ezzel semmi gond sincs. Hidd el én aztán tudom hogy nem a munkahely meg az állás számít hanem az hogy hogyan végzi az ember a munkát.

A kerékpársportot a világ legkeményebb sportjának tartom, ezért is tölt el rajongással az, ha egy olyan szakaszt nézhetek meg mint pl. a tegnapi.
Nagyra értékelem azoknak a srácoknak a teljesítményét akik ilyen szinten művelik, viszont tisztában vagyok vele, hogy ezt NEM LEHET teljesítmányfokozó szerek nélkül elérni!

Tibi
#56 Hozzászólás nyomtatása
23 July 2009 08:47:55
Ifi versenyző

Regisztrált: 14.04.09

Armstrong:
2008. október: ,,Majd a Giro-n!"
2009, Giro: ..Majd a Tour-on!"
2009, Tour: ,,Majd jövőre!"Smile

#57 Hozzászólás nyomtatása
23 July 2009 09:27:12
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

A kerékpársportot a világ legkeményebb sportjának tartom

Ezzel én is így vagyok. De én örülök hogy a világ legkeményebb sportját űzöm is, nemcsak nézem Smile

ON
Szeretném kiemelni Klöden teljesítményét az idei Touron. Hiába szakadt le tegnap, szerintem magához képest nagyszerűen teljesít és jól tudja segíteni az Astanát is! Jó hogy volt már jobb Tour eredménye is, de az utóbbi évek szenvedéseihez képest ez nagyszerű teljesítmény!

Nota
#58 Hozzászólás nyomtatása
23 July 2009 09:44:22
Tour de France győztes

Igen, Klödi jól megy, és lehet ebből még dobogó is. A dobogóért folyó harc izgalmas lehet, de Contador már csak nagy csodával fogható be. Talán az tenné a legjobbat a kerékpársportnak ha az egyik Sclekc (Andy) és Armstrong érnének még fel a második meg harmadik helyre. Ha mindhárom dobogófokot kibéreli a kazak csapat vagy a két Schleck végez a második harmadik helyen akkor az kissé belterjessl teszi a dolgokat. Már fejben nagyrészt a jövő évi Tourra gondolok ahol jó esetben sokkal több esélyes lesz és talán érdekesebb verseny végig a 3 hét alatt. Én Contador helyében elhúznék a kazakoktól és vinném Zubit is, és akkor Klödi harcolhatna Vinoval a kapitányságért. Lenne így aztán mégegy brutál spanyol csapat és ugyebár Armstrongék már a Radio Shack csapatát építik. Majdnem biztos vagyok benne hogy viszik Popot, Hornert, Levit és talán Hincapiet is meg talán a fiatal Phinneyt is beveszik majd. Azon sem lepődnék meg ha George hozna valakit a Columbiától és akkár rögtön ott egy nagyon erős csapat.

A mai TT-n meg hajrá Tony Martin!

Larch
#59 Hozzászólás nyomtatása
23 July 2009 09:57:09
Vízhordó

Regisztrált: 13.04.09

Egyébként Vino visszatérése mennyire vehető biztosnak? Én ugyanolyan, sőt talán még nagyobb baromságnak tartom mint Armstrong visszatérését. Igazán kedvelem Vinot, de eljárt felette az idő, nem lesz neki már nagy eredménye.
Klöden teljesítményének én is nagyon örülök, utoljára talán 2006-ban volt ilyen jó formában, a dobogó elérése nagy dolog lenne, bár sajnos nem sok esélyt látok rá.

jano91
#60 Hozzászólás nyomtatása
23 July 2009 12:28:02

Vízhordó

Regisztrált: 23.05.09

Armstrong visszaterese sem volt baromsag...sok versenyzo szeretne ilyen versenyezni mint ahogyan o most...es ha Vinokurov ilyen formaban ter visza akor meg lehetnek szep pillanatai neki is...

Ugrás a fórumra:

1,052,218 egyedi látogató