Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2009
|
Kiegészítők és magyarázatok
|
|
|
01 November 2010 12:16:06
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Hello Megkaptam, küldöm majd a következőt, és felveszlek majd MSN-re is. Viszont ami ennél fontosabb! JEGYZETTÖMBBEL nyissátok meg és szerkesszétek! Figyeljetek arra is,ha mentitek akkor Unicode legyen a kódolás! A formátumnak és az elrendezésnek meg kell maradnia, mert csak így tudom bemásolni és hasznosítani - szóval ezek nélkül semmit nem ér az egész. (Illetve ér, de több pluszmunkám van vele mintha saját magam fordítanám). Ha valaki ezt elrontotta és még nincs sok lefordítva akkor szóljatok nyugodtan, mert újra tudom küldeni! |
|
|
|
| Hallenback |
01 November 2010 12:41:16
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 6 Regisztrált: 01.10.10 |
E-mail írta: Hello Megkaptam, küldöm majd a következőt, és felveszlek majd MSN-re is. Viszont ami ennél fontosabb! JEGYZETTÖMBBEL nyissátok meg és szerkesszétek! Figyeljetek arra is,ha mentitek akkor Unicode legyen a kódolás! A formátumnak és az elrendezésnek meg kell maradnia, mert csak így tudom bemásolni és hasznosítani - szóval ezek nélkül semmit nem ér az egész. (Illetve ér, de több pluszmunkám van vele mintha saját magam fordítanám). Ha valaki ezt elrontotta és még nincs sok lefordítva akkor szóljatok nyugodtan, mert újra tudom küldeni! Megnyitás: amit küldtél, én azt nyitottam meg szokásos módon, dupla klikkel...remélem így a jó! Az Unicode kódolás a mentésnél nekem semmit sem mond sajnos...Fájl - Mentés és ennyi. Így csináltam. Formátumhoz, elrendezéshez nem nyúltam, csak az angol részt írtam át magyarra. Unicode dolgot majd kifejted Msnen nekem, mert ilyen téren én vakon vagyok erősen, mint Eszmeralda... ![]() |
| Peter14 |
04 November 2010 20:35:41
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 20 Regisztrált: 16.09.10 |
ez az őrülök hogy csináljátok és sok sikert hajrá hajrá GRT mindenkinem megéri a fáradságot
aláírás: Figlár Péter ![]() |
|
|
|
|
24 November 2010 14:55:16
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Sziasztok! Csak a tisztán látás végett szeretném elmondani hogy jelenleg a magyarosítás áll és azt sem tudom mikorra lesz kész. Gondolom ez sokakat elkeserít, de ez van. Két lehetőségem van: Az egyik verzió az az hogy magam megcsinálom egyedül az egészet, amire semmi esély. Vagy a másik hogy külső segítséget kérek (mint azt tettem most). Ezzel csak az a baj hogy a játék adatbázis szerkezete ezt nem nagyon támogatja. Kiexportáltam xml-be a nyelvi fáljokat, amiket ki is küldtem a fordítóknak fordításra. Viszont amikor vissza akartam tenni a fáljba a lefordított szövegeket akkor meghalt az egész fálj, nem tudott vele semmit kezdeni az adatbázis szerkesztő. Ezért tartunk itt ahol, hogy van ez a probléma amire nem találtam még megoldást. Ehhez még hozzájárul hogy a szabadidőm nagyon nagyon kevés, és van hogy már abban sincs kedvem ezzel foglalkozni... Aki tud valami épkézláb megoldást javasolni, amivel működik a jelenlegi módszer az szóljon. Bárkinek bármi javaslata van azt szívesen veszem, mert szeretném hogy elkészüljön a magyarosítás (ha már beígértem), de jelenleg nagyon kevés időt (és energiát) tudok erre fordítani. üdv. E-mail |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |