24 April 2026 20:31:29
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
 Téma nyomtatása
Bodrogi Laci
Nota
#41 Hozzászólás nyomtatása
11 July 2010 13:05:34
Tour de France győztes

Regisztrált: 17.04.09

Az a helyzet hogy Laciból lett egy jó átlagos segítő aki néha csilloghat egy-egy TT-n vagy szökésben és nem kap sokat a hegyeken csak az a kérdés hogy elfogadja e ezt. Ha elfogadja és aláír egy jó csapathoz ahol vállalja a szerepét akkor összejöhet neki egy-két szép eredmény a jövőben de most látszik hogy nem találja a helyét. Ez nem eredmény, OK, Posthuma nem akárki, de a két RadioShack-es? Itt említeném meg hogy ezek a Radioshack-es srácok hirtelen mind nagyon megtanultak TT-t menni. Hogy ennek mi áll a hátterében az jó kérdés de valamit nagyon tudnak ott. Talán oda kellene Lacinak is igazolnia.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

Fresi
#42 Hozzászólás nyomtatása
11 July 2010 18:45:01
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

Hát igen, Laci most egész jól bírta hegyeket, összetettben végül a 36. helyet szerezte meg ezen a versenyen, ami szerintem nagyon dicséretes, mert rengeteg hegy volt, bár szerintem mindenki jobban örült volna egy jó TT eredménynek inkább. Dehát ez van. Én is csalódott voltam a 9. hely miatt meg szerintem az a rengeteg magyar is aki kilátogatott tegnap Podersdorfba. Merthogy azt mindenképpen megemlíteném, hogy messze Laci kapta a legnagyobb biztatást a rajtnál. Sajnos ilyen a verseny úgylátszik tegnap nem jött ki neki a lépés, ez is benne van... Én nagyon bízom benne, hogy ismét betudja bizonyítani, hogy az időfutamban komolyan számolni kell vele. Egyébként nagyon rendes volt, mert a rajt elött meg a verseny után is kiosztott egy csomó aláírást, volt akivel még közös fénykép is készült. Még arra is gondoltam, hogy talán defektet kapott de erről nem hallottam semmit.
A RadioShackes emberken én is meglepődtem. főleg a spanyolon, aki nem tűnt éppen időfutam menő alkatnak...

Tibi
#43 Hozzászólás nyomtatása
11 July 2010 20:51:52
Ifi versenyző

Regisztrált: 14.04.09

Riccó hatalmasat esett az időfutamon, de még így is csak 2 percet kapott és ma megnyerte az összetettet. Törött orral, meg akkora sebbel nem semmi!

Sipetya
#44 Hozzászólás nyomtatása
25 July 2010 20:40:00

Hegyi segítő

Regisztrált: 15.04.09

Most nézem csak, hogy Laci a tavalyi időfutamhoz képest 2mp-cel jobbat ment.
kepfeltoltes.hu/100112/matthews_www.kepfeltoltes.hu_.png

Sipetya
#45 Hozzászólás nyomtatása
01 August 2010 18:49:02

Hegyi segítő

Regisztrált: 15.04.09

Laci szökésben van a lengyel körön, már lerázta 3 társát, valószínűleg befogják, de nagyon erős. Körpálya van, ami megzavart, én már kezdtem örülni Laci győzelmének amikor célba ért, de akkor írták ki, hogy még 24km van hátra (: Sajnos nem vágom a lengyel nyelvet, és semmi adatot nem írnak ki, hogy mennyi van hátra.
kepfeltoltes.hu/100112/matthews_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nota
#46 Hozzászólás nyomtatása
08 October 2010 16:03:29
Tour de France győztes

Regisztrált: 17.04.09

Lacinak van új csapata a Team Type 1 nevezetű amerikai bejegyzésű csapatban teker majd jövőre ami meg lett erősítve és profi csapattá válik. Európai szezont terveznek jó nevekkel, Lacira nem segítőként számítanak.
Leendő csapattársai:

Alessandro Bazzana - ITA
Alexander Efimkin - RUS
Jure Kocjan - SLO
Andrea Grendene - ITA
Rubens Bertogliati – SUI
Olaf Kerkhof - NED-T1*
Aldo Ino Ilesic - SLO
Alexey Schmidt - RUS
Martijn Verschoor - NED-T1*
Scott Stewart - USA
Valeriy Kobzarenko - UKR
Javier Megias Leal - ESP-T1*
Will Dugan - USA
Fabio Calabria - AUS
Joe Eldridge - USA-T1*
Kiel Reijnen - USA
Ben King - AUS
Alex Bowden - USA-T1*
Daniele Callegarin (ITA)

A T1* annyit tesz hogy mellesleg 1-es típusú diabéteszesek az illetők. Kíváncsi leszek Laci mit tud majd alkotni.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

#47 Hozzászólás nyomtatása
08 October 2010 17:48:07
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

Nem lesz egy rossz csapat jövőre! Amerikában elég stabilan versenyeztek az elmúlt években, gondolom most feljebb akarnak lépni egy szintet. A neveket olvasgatva arra jövök rá hogy az amcsik próbálnak egy olyan csapatot összeválogatni akik az elmúlt években vagy el voltak tűnve, vagy segítőként számoltak velük. Ehhez még hozzátesznek két rutinos rókát Bertogliatti és Laci személyében, egy pár segítőt akik Amerikában már beváltak és kész a csapat. Ha sikerül kihozniuk ezekből az emberekből a maximumot akkor semmiképpen sem szabad leírnunk őket Európában sem.

Hogy Lacinak jó lesz-e? Szerintem nem hibázhatott nagyot. Nem fiatal már tudjuk - szerintem nem lesz képes már olyan léptékű eredményekre mint a VB 2. és 3. hely, de ha egy-két versenyen kijön neki a lépés (és van mögötte egy stabil csapat!) akkor még sok borsot törhet az ellenfelek orra alá. Mindenesetre én drukkolok neki hogy ez sikerüljön!

Fresi
#48 Hozzászólás nyomtatása
08 October 2010 21:08:02
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

Szerintem jó döntés volt Lacitól, hogy ezt a kisebb egyesületet választotta, gondolom tudott volna nagyobb, ismertebb klubhoz is szerződni, de nem akart megint csak egy egítő lenni a sok közül. Az amerikaiaknál kiemelt versenyző lesz, ráadásul itt európában versenyeznek, igaz hogy kiessbebb versenyeken, de legalább majd folyamatosan lehetőséget kap. Remélem, hogy már minden rendben lesz vele és nem kell az új évet sérüléssel kezdenei, mint ahogyan az az utóbbi két évben volt. Ha minden jól megy jövőre megnyerheti a francia időfutam bajnokságot, szerintem neki ez a legfőbb célja.

Ugrás a fórumra:

1,052,299 egyedi látogató