Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2010
|
Játékbeszámolók
|
|
| bwin |
22 July 2010 17:06:06
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 15 Regisztrált: 11.07.10 |
Hát akkor elkezdem én. Mint ahogy elmondtam, az Astana csapatával PCM Daily fullos kieggel játszom normál módban nem sokat változtatott db-vel(nem a saját csapatomat erősítettem ).Sikerült 2 kiváló és 1 elég jó szponzort leszerződtetnem nem kis elvárásokkal. Sajnos egyiknek a Paris-Roubaix volt az elvárása, amit tudom, hogy nem tudok teljesíteni mert nincs COB-os emberem, de azért a 31000 havi euróért meg kellett próbálni. Hátha összehozok vmit véletlenül. ![]() Ahogy elkezdődött a karrier, elküldtem őket 1 csillagos Pre-Season edzőtáborba(mindenkit, aki nem ausztrál). Az idény az Ausztrál ITT Bajnoksággal kezdődött, amit Evans behúzott Rogers előtt. Nekem itt semmi dolgom nem volt, hiszen a Davis-ek nem jó TT-sek. Viszont a következő héten megrendezett Road Race-re 2 csillagos eséllyel érkezett Davis. A szökésbe elküldtem Matthews-t. A szökést kb. 40 kilóméterre érték utol úgy, hogy addigra már az 5 fős csoporthoz csatlakozott Lloyd és O'Grady, akik esélyesebbnek mondhatóak. Tehát mire minket beértek, Lloyd továbbment és másfél perces előnnyel érkezett az utolsó emelkedőhöz, ahol indultak az esélyesek. Tekintettel arra, hogy Davis nem az igazi a hegyeken finoman szólva, megpróbáltam az előtte lévő DH-n megindulni, ami sikeresnek volt mondható, hiszen az uccsó domb elejére már látótávolságban voltam Lloyd-tól. Az esélyesek tehát indultak. Ahogy beérték Davis-t counter-attackolt őrájuk és így nagy-nehezen, de tartottam magam velük. Lloyd még egyszer megpróbálta, amire én csak erős tempóval válaszoltam. A sprintre beizzítottam az energising gel-t, aztán hadd szóljon! Végeredmény: Davis az ausztrál bajnok! Sajnos a screenshot-készítő gombot nem találtam meg. Még sosem csináltam ilyet, ezért segítséget szeretnék kérni tőletek, mert az úgy lenne az igazi szerintem. Addig nem folytatom a karriert, amíg nem tud vki vmilyen válasszal szolgálni.![]() |
|
|
|
|
22 July 2010 17:40:12
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Ctrl + T - a fényképezés kombinációja. Legalábbis a 2009-ben ez volt, de nem hiszem hogy változtattak rajta. Az elkészült képeket a Dokumentumok/Pro Cycling Manager 2010/Images mappában találod! Jó és sikeres játékot mindenkinek! És örülök hogy végre írtok játékbeszámolókat! |
|
|
|
| Sipetya |
22 July 2010 18:05:01
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 427 Regisztrált: 15.04.09 |
Én a frapset használom, azzal videót is lehet készíteni, egyébként ezt a ctrl+t kombót nem is ismertem
![]() |
|
|
|
| mate99 |
22 July 2010 18:38:33
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 1 Regisztrált: 10.07.10 |
én ide irtam egy játékbeszámolót de nem jelent meg de pedig kiírta h elküldve nem tudom h akkor hova irtam h kinek... bocs neki
Szerkesztette: mate99 - 22 July 2010 18:39:59 |
|
|
|
| pki |
22 July 2010 18:58:07
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 1 Regisztrált: 13.07.10 |
A giron egy hegyi szakaszon végre találkoztam didi senft-el, boratot még nem láttam eddig, lehet majd a tour-on![]() |
|
|
|
| Sipetya |
22 July 2010 23:29:04
|
|
Én hatalmas meglepetésre a Saxoval kezdtem karriert. Spartacus a szezon első felében nagyot alkotott, megnyerte a Paris-Roubaixt, a Ronde van Vlaanderent, Tour of Qatart és Omant. Majd következett a Giro, ahol a 2. sorommal indultam, előtte az egész keret hegyi edzőtáborban vett részt. Porte volt az első számú emberem aki Nibalival és Coboval harcolt a rózsaszínű trikóért, Végül több mint egy perces előnnyel nyert, elhódította a pont és a hegyi trikót, ami eddig csak Merckxnek sikerült, természetesen a fehér trikó is az övé lett, pluszban még megszereztük a csapatverseny első helyét, köszönhetően annak, hogy 3 saxos volt a Top 10-ben (Larsson, C.Sörensen, Porte) Szeretném kiemelni Steensent, Didiert és Lundot akik az egész giro alatt dolgoztak, a hegyi etapokon gyakorlatilag a rajt után egyből elkezdték a fárasztást , szóval Porte sokat köszönhet nekik is. Jelenleg a Tourra készülünk fel, a svájci körön és a Dauphinén. A Dauphinén a giro keret pár tagja indult, a 49km-es crono után Larsson áll az élen, de még Porte is top10-ben van, a Tour de Suissen a prolog után az első 8-ban 7 saxos van. Szóval bizakodó vagyok a Tourral kapcsolatban, Schleckék, Fuglsang és Cancellara edzőtáborban vett nemrég részt, ahol az időfutam képességüket javították.
![]() |
|
|
|
| andyschleck |
23 July 2010 20:21:14
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 74 Regisztrált: 18.07.10 |
Szinte ugyanaz , mint Sipetyának.Saxoval vagyok.Cancellara behúzta a Paris-Roubaixt , a Gp van Vlandeerent és még pár északi klasszikust .A Paris-Nice-n Andy 3. lett ,de a 4 hegyi etap közül egyet megnyert . A Katalán körversenyt megnyerte Andy , Frankot a Giro előtt elküldtem egy hegyi edzőtáborba Richie Portéval együtt és még egy két segítővel . Az eredmény nem is maradt el Frank a Giron elsőszámú emberként 18 szakasz után toronymagasan vezet Nibali előtt 6:49-el !!!! A harmadik : Cunego ,aki már 14:13 -mal van lemaradva . Porte 12. összetettben , Larsson pedig 17. andy-t elküldtem egy TT edzőtáborba , az értéke javult 2 vel . |
|
|
|
| elem |
23 July 2010 20:29:01
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 9 Regisztrált: 18.05.10 |
Na ezért "csalás" edzőtáborba küldeni a versenyzőket, mivel a gép nem tesz ilyet... ![]() |
|
|
|
| KingJack |
23 July 2010 21:11:16
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 38 Regisztrált: 08.07.10 |
A Saxós karrieresektől kérdezném, hogy Schleckéket inkább hegyi vagy TT-edzőtáborba küldjem el a Tour előtt? Melyik lehet fontosabb az összetett szempontjából? |
|
|
|
| Sipetya |
23 July 2010 21:15:30
|
|
TT, de akár elküldheted mindkettőbe is.
![]() |
|
|
|
| KingJack |
23 July 2010 21:25:43
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 38 Regisztrált: 08.07.10 |
Köszi![]() |
|
|
|
| Lighter33 |
23 July 2010 22:27:46
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
elem írta: Na ezért "csalás" edzőtáborba küldeni a versenyzőket, mivel a gép nem tesz ilyet... ![]() Szerintem nem viccből van ez a lehetőség
![]() |
|
|
|
| andyschleck |
24 July 2010 10:00:10
|
Na ezért "csalás" edzőtáborba küldeni a versenyzőket, mivel a gép nem tesz ilyet... Smile Hát nagy előnyre lehet vele szert tenni , mivel frank értéke 1et javult a hegyeken, andyé kettőt TT be és ez igen nagy fejlődés , hogy mondjak egy példát : Paris -Nice időfutam -> Contador 1 perccel verte meg andy-t asszem 12km-en A dauphine Liberén rövid időfutam-> 9 km Contador csak 12 mpercet tudott Andynak adni ... ebből jól látni a fejlődést ![]() |
|
|
|
| andyschleck |
24 July 2010 10:10:22
|
na akk folytatnám a karierrem leírását, Giro végeredmény : 1.Frank Schleck 2. Nibali +7:54 3.Cunego + 15 : 37 . 11.Porte + 37:12 18. Larsson + 43: 59 Lássuk a többi trikót : Hegyi trikót 89 ponttal nyerte Frank Schleck, A Pont trikóért folyó versenyben Cavendish mögött 2 . lett Frank .Porte a 2. legjobb lett Tony Martin mögött az U25ben . Csapatban is magasan nyertem majdnem 25 perc előnnyel ![]() Következett a Dauphiné Liberé ,ahol Andy-t indítottam leaderként és Fuglsangot , Breschelt , Chris Sörensent segítőként . Andy 2 időfutam után is vezeti az összetettet Fuglsang is top 10 ben van. Folyt Köv. már a Touron elért eredményekkel valószínűleg
Szerkesztette: andyschleck - 24 July 2010 10:11:09 |
|
|
|
| kbtv |
24 July 2010 16:03:58
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 3 Regisztrált: 16.07.09 |
Én a Garminnal kezdtem egyet. A Doan-Farrar-Hunter hármas mocskosul erős,ontják magukból a szakaszgyőzelmeket. Ha Maaskant is ott van,akkor még jobb. Most tartok ott,hogy a Vuelta Ciclista e Mallorcán Kessiakoff egy lejtő után meg tudott lógni,és szakaszt nyert,holtversenyben vezet Freirével. A Tour of Qataron meg a fent említett sprinterek alkotnak (itt most épp Farrar,két szakaszgyőzelem és egy harmadik hely,kár, hogy a csapat TT-t elcsesztem.) |
|
|
|
| Martin |
24 July 2010 17:40:06
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 24 Regisztrált: 24.07.10 |
Én a Columbiával kezdtem karriert.Tony Martinnak és Cavendishnek szurkolok tehát érthető. Az ausztrál körversenyen 17. lettem Rogerssel.Martinnal megnyertem egy egynapos versenyt,ezenkívül a Tour of Quataron van egy szakasz győzelmem Cavendishhel. ![]() 5 napos versenyen Mamforttal pöttyös trikót,míg Howarddal fehéret nyertem. Tetszik a játék,várom már a nagyobb versenyeket,de mindent sorjában! ![]() |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |