Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2010
|
[Karrier] Team Vorarlberg
|
|
| gonzi |
01 July 2011 21:34:49
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 2 Regisztrált: 16.04.10 |
Hogy lehet Kuszti csapatát berakni a játékba? |
|
|
|
|
05 July 2011 09:43:08
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
gonzi: Kuszti csapatát úgy lehet belerakni hogy telepíteni kell a PCM Daily adatbáziskiegészítést! Továbbá szeretném elmondani hogy már a szezon végén járok a karrierben, de a leírásokkal nagyon le vagyok maradva. Sajnos Ti sem írtok sem karriert, sem ide, így nem nagyon van motivációm írogatni. Június GP Kranj (SLO) Team Voralberg: Dominik Brandle (AUT), Dominik Hrinkow (AUT), Stefan Poll (AUT), Harald Strazengruber (AUT), Josef Benetseder (AUT), Matic Strgar (SLO) Csapatvezetői előszó: Egy embert szeretnék szökésben látni a mai nap folyamán. Ha az nem jön össze akkor pedig hajrázunk. Mivel nincs Weissinger, így Starzengruber kaphat főszerepet. ![]() Dominik már a szakasz elején is jól ment, ő indította a támadásokat, szinte a kezdetektől fogva a mezőny előtt ment. A második dombon talált társra: Baltazar a Barbot – Efapel portugálja vállalkozott még szökésre. Ez a duó a mezőnyt sem nagyon zavarta. Majd az utolsó komolyabb dombon ismét támadás következett: az erősek egy csoportja ért fel a duóra. A tempó elöl volt hatalmas, a mezőnyben el lehetett lenni. Brandle már elég fáradt volt, így az utolsó támadásokat már nem bírta ki, így csak a 4. helyért hajrázhatott, amiből 5. hely lett. A szökés hazaért, Tiernan-Locke pedig nagyot sprintelve nyerte a szakaszt. Csapatvezetői értékelés: Nagyszerű ez az 5. hely. Teljes mértékben elégedett vagyok. Ma már azonban utazunk is Luxemburgba, a helyi körversenyre, így sok idejük nem lesz a srácoknak pihenni. |
|
|
|
| t_o_m_i |
05 July 2011 10:20:09
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 52 Regisztrált: 18.05.09 |
én olvasom mindig, amikor van újdonság, a kiscsapatod sikereihez csak gratulálni tudok, azt írtad, hogy már a szezán vége felé jársz, ha nem is írsz utólag minden versenyről rsézletesen, azért világranglistáról leglább egy képet, illetve az is érdekelne, hogy sikerül e a versenyekből finanszíroznod a csapatot, tehát megnyerik e a srácok a fizetésüket? |
|
|
|
| Lighter33 |
05 July 2011 13:57:56
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Én is olvasom meg játszom is 2008-cal. De nem írok karriert, mert idejét múlt a 2008-as, csak olvasom a tiédet.
![]() |
|
|
|
| Csabikaa13 |
10 August 2011 21:07:09
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Nagyon kár hogy már nem irsz bezsámolot mert nagyon élvezetes ![]() |
|
|
|