25 April 2026 04:15:47
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
 Téma nyomtatása
Az éppen aktuális versenyről
Csabikaa13
#61 Hozzászólás nyomtatása
13 September 2011 17:09:11
Világbajnok

Regisztrált: 22.06.11

GrinD és akkor még ott a mezőnyverseny Pfft
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3

A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese.

A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese

A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese.

Nota
#62 Hozzászólás nyomtatása
14 September 2011 16:30:08
Tour de France győztes

Regisztrált: 17.04.09

És mégis viszik Lacit a francik. Nem igazán tudom hogy szurkoljak e neki, a bennem lévő genya azt kívánja hogy szerepeljen le és mondhassuk hogy de meg mondtuk előre, stb...
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

Boonen
#63 Hozzászólás nyomtatása
14 September 2011 16:33:09

Vízhordó

Regisztrált: 22.04.10

Ne aggódj már nagyon távol van élete formájától, én csak simán mint bárki mást úgy nézem Lacit.

Fresi
#64 Hozzászólás nyomtatása
16 September 2011 22:32:16
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

Én a magam részéről nagyon drukkolok Lacinak, attól hogy FRA van a neve mögött ő még ugyanaz a sportoló aki ezüstöt nyert Stuttgartban... Volt szerencsém látni versenyen Ausztriában akkor már franciaként indult, és rengeteg magyar ment csak miatta ki, akikkel beszélgetett fotozkodott és nagyon közvetlen volt, ez azért másokra annyira nem jellemző...

Egyébként Puskással akkor mi a helyzet, ő is felhúzta a spanyol válogatott mezt...

hazmesterzs
#65 Hozzászólás nyomtatása
16 September 2011 23:10:38

Vízhordó

Regisztrált: 26.05.09

Ne kezdjük el ezt, bár ki bármit mond, tőlünk nyugatabbra azt mondod magyar vagy az első három dologba ami eszükbe jut ott lesz Puskás, és nem spanyolként említik, bár ez sem a mi érdemünk. El lehet olvasni a róla szóló könyvet, abból a világból én is menekültem volna, bár most sem sokkal jobb, de ez már egy másik szál, ami nem hiszem hogy ide tartozik

Nota
#66 Hozzászólás nyomtatása
19 September 2011 09:04:38
Tour de France győztes

Igen, ne hasonlítsuk az akkori világot a maihoz. Bodrogi karrier szempontok miatt döntött a francia státusz mellett. Ettől még nem lesz hazaáruló, de nekem meg simán jogom van azt mondani hogy nekem nem tetszik. Tudom hogy nem a magyar sport érdeme Bodrogi egyetlen sikere sem, de nekem többet jelent a nemzeti hovatartozás egyszerű érdekeknél. Úgy vagyok vele mint a családdal: Nem cseréled le legyen akár milyen is, oda tartozol. A rosszat és jót is el kell fogadni, nem muszáj állandóan egymás közelében lenni, de tudni kell hogy honnan jöttél. Különösen érdekes ez az egyéni sportoknál, mert valahogy a csapatsportoknál kissé elveszik az hogy egy-egy egyén mennyit tesz hozzá a sikerhez. Meg kell nézni mondjuk egy Hushovd-ot, neki is sokkal könnyebb lett volna franciaként boldogulnia és mégis inkább elindított egy folyamatot Norvégiában aminek köszönhetően ma már komolyan számolni kell velük egy VB-n is. Nem mondom hogy Lacinak is ezt kellett volna tennie mert ő és mi nem vagyunk rá alkalmasak, és nem is arról van szó hogy nem érteném meg a motivációit, csak arról hogy nem tartom helyesnek a döntést. Koko ha felvette volna a német állampolgárságot akkor évekkel korábban befuthatott volna és nem így ért volna véget a pályája ahogy Erdei is más karriert futott volna be ha más országot választ hazájának. Ma mégsem mondjuk hogy rosszul döntöttek.

hazmesterzs
#67 Hozzászólás nyomtatása
19 September 2011 10:06:26

Vízhordó

Azért a többi sportoló egy picit más, Laci évek óta kint él, francia családja van, ami biztos sokat nyomott a latba, a sport mellett. Ahhoz képest Bodrogi elég közvetlen, az ezüstérem után volt dedikálás itthon és mindenkivel elbeszélgetett.

Nota
#68 Hozzászólás nyomtatása
21 September 2011 23:03:31
Tour de France győztes

Azért én nem tudok örülni egy francia himnusznak ha neki játszák, nem tudom te hogy vagy vele. Biztos tök rendes normális ember akivel akár barátok is lehetnénk de egy dologban tuti sosem értenénk egyet. Megint csak a bokszolóinkat tudom példának hozni, nekem az ő viselkedésük ebben szimpatikusabb.

Közben kiderült hogy mennyire kell Lacival számolni egy időfutam VB-n. Ha magyarként menne akkor még rosszabb lenne az eredményét látni.

hazmesterzs
#69 Hozzászólás nyomtatása
22 September 2011 00:09:28

Vízhordó

Hát "megöregedett" minden sportolóval előfordul (még a legnagyobbakkal is, ha hiszed ha nemSmile), viszont az eddigi eredményeit senki nem veheti el tőle, és mégiscsak magyarként érte el őket. Erre szokták mondani ha máshová születik világsztár lesz, és mégegyszer kihangsúlyoznám a CSALÁD szót.

Nota
#70 Hozzászólás nyomtatása
22 September 2011 10:49:50
Tour de France győztes

Nem annyira értem ezt a CSALÁD szót, de osztom hogy máshol sztár lehetett volna belőle. Ha meg én nem egy kisvárosba születek ahol jóformán azt sem tudták mi a kosárlabda akkor profi játékos lehetett volna belőlem, de ezzel nincs mit tenni. Ettől még 90 évesen is oda fogok tartozni. Nem ott élek, de mégis van valami ami oda fűz és ez még csak városi szint, nem is országok, nemzetek szintje. Én pedig azt hangsúlyoznám ki hogy biztos rendes normális ember a Laci, nem hazaáruló, stb, de nem értem meg a döntését. Lehet hogy 10 év múlva másképp látom majd, mert tudom hogy 10 évvel ezelőtt hogy éltem volna meg ezt és mennyit változott a világképem pedig már akkor is meg voltam 18.

hazmesterzs
#71 Hozzászólás nyomtatása
22 September 2011 11:56:51

Vízhordó

A család borzasztó sokat számít, amint gyereke születik valakinek ő lesz a világ közepe (mármint a gyerek), és azért egy másik országban, más nemzetiségű anyától, hát nem feltétlen a szülőországod kerül az első helyre, arról nem is beszélve, hogy hiába van unió az adott országon belül még mindig jobban lehet érvényesülni.
Azért a tehetségek így is kitörnek Laci esete is jó példa, Magyarországról sikerült elérnie, hogy nemzetközi szinten is elismerjék, csak ha mondjuk nem innen indul akkor sokkal tovább juthatott volna. Ez főleg ebben a sportágban nagyon kitűnik, ahol mondjuk 23 évesen válsz profivá (hacsak nem igazi klasszis vagy), és harminc év felet pedig már "öregnek" számítasz.

Fresi
#72 Hozzászólás nyomtatása
22 September 2011 20:17:34
Hegyi segítő

Jó lenne hallani erről az egészről Lacit személyesen, mert azért mégiscsak az egyik (kölföldön) legismertebb magyar sportolónk áll franciának, engem érdekelne, hogy mi a háttere, mert mi most csak találgatunk, aztán, hogy a magyar szövettség, olimpiai bzottság és Laci között valójában mi zajlott le arról nem sokat tudni... Szívesen látnék egy ilyen beszélgetős műsort.

Nota
#73 Hozzászólás nyomtatása
26 September 2011 20:30:58
Tour de France győztes

Kb 10-20 embert érdekelne egy ilyen műsor, a mai TV-k még ennél fontosabb témákkal sem foglalkoznak.

Fresi
#74 Hozzászólás nyomtatása
27 September 2011 22:29:38
Hegyi segítő

Nem is arra gondoltam, hogy az rtl-en vagy a tv2-n legyen, de egy sport7-be, vagy egy dunasportba simán el tudnám képzelni.

Fresi
#75 Hozzászólás nyomtatása
09 October 2011 22:15:17
Hegyi segítő

Nagyszerű hír! Bodrogi 5. helyen végzett a Paris-Tours versenyen! Ugyanitt Szega nem ért célba, lagalábbis a listán nem találom.

Csabikaa13
#76 Hozzászólás nyomtatása
10 October 2011 14:28:21
Világbajnok

Regisztrált: 22.06.11

Én is láttam szép eredmény !Grin
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3

A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese.

A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese

A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese.

Fresi
#77 Hozzászólás nyomtatása
16 October 2011 21:20:47
Hegyi segítő

Tegnap volt a World Tour sorozat záró versenye a Lombard körverseny. Így a szezon végén már nem volt olyan erős a mezőny, jó sokan fel is adták de azért izgalmas verseny volt. Meglepetésre Zaugg nyert, aki az utolsó meredek emelkedőn nagyont ment én a többiek már nem tudták befogni lefelé. A nagy versztes Nibali, aki nagyon korán támadott és az utolsó emelkedőn nem tudta tartani a lépést a többiekkel. Sajnálom, mert ha türelmesebb, akkor akár nyerhetett is volna. Mindenestre az olaszok két éve nem nyertek nagy klasszikust, gondolom jövőre szeretnének változtatni rajta...

Franciaorszgban is volt egy verseny, a Nemzetek nagydíja, ami egy időfutam. Természtesen Tony Martin nyert méghozzá elég simán. Bodrogi 6. lett és nem sokkal maradt el Millartól. Úgylátszik év végére egész jó formába jött. Remélem jövőre is áttudja ezt menteni Smile

bendzsi98
#78 Hozzászólás nyomtatása
16 October 2011 21:29:00

Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.03.11

Fresi írta:
Tegnap volt a World Tour sorozat záró versenye a Lombard körverseny. Így a szezon végén már nem volt olyan erős a mezőny, jó sokan fel is adták de azért izgalmas verseny volt. Meglepetésre Zaugg nyert, aki az utolsó meredek emelkedőn nagyont ment én a többiek már nem tudták befogni lefelé. A nagy versztes Nibali, aki nagyon korán támadott és az utolsó emelkedőn nem tudta tartani a lépést a többiekkel. Sajnálom, mert ha türelmesebb, akkor akár nyerhetett is volna. Mindenestre az olaszok két éve nem nyertek nagy klasszikust, gondolom jövőre szeretnének változtatni rajta...

Franciaorszgban is volt egy verseny, a Nemzetek nagydíja, ami egy időfutam. Természtesen Tony Martin nyert méghozzá elég simán. Bodrogi 6. lett és nem sokkal maradt el Millartól. Úgylátszik év végére egész jó formába jött. Remélem jövőre is áttudja ezt menteni Smile

Én mind a kettőt néztem, a Lombardiai kört végig, a Chrono des Nationst pedig csak összefoglaló formájában láttam. Zaugg győzelmének nagyon nagyon örültem, a Leopard megérdemelte a győzelmet.

Bodrogi Laci tényleg jó volt, az év végére elég jó formába lendült. És ne felejtsük el: ez volt a HighRoad utolsó versenye hivatalosan. Egy nagyszerű csapat szűnt meg. 20 nagyszerű év munkáját láthatjátok: megérdemlik a fiúk a nagy tapsot. Zabel, Ullrich, Cavendish, és még rengeteg-rengeteg világsztár, a kerékpársport nagy alakjai lettek itt híresek. http://en.wikiped...C-Highroad
Viszlát Telekom-HTC-HighRoad!
Hajrá Andy&Frank Schleck!

A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese.
A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese.
A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese.
A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese.
A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese.
A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese.
A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese.
A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese.
A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese.
Sipi soha nem feledünk!!!

Fresi
#79 Hozzászólás nyomtatása
28 October 2011 21:55:26
Hegyi segítő

Mit szóltok Lovassy ügyéhez? Érdekes történet... magyaros.

bendzsi98
#80 Hozzászólás nyomtatása
29 October 2011 09:39:34

Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.03.11

Fresi írta:
Mit szóltok Lovassy ügyéhez? Érdekes történet... magyaros.

?? Nem hallottam róla.
Hajrá Andy&Frank Schleck!

A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese.
A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese.
A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese.
A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese.
A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese.
A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese.
A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese.
A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese.
A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese.
Sipi soha nem feledünk!!!

Ugrás a fórumra:

1,052,341 egyedi látogató