22 February 2026 12:53:44
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Tour de France
 Téma nyomtatása
Tour de France 2011
Csabikaa13
#61 Hozzászólás nyomtatása
14 July 2011 19:33:55
Világbajnok

Regisztrált: 22.06.11

Szerintem ma bebizonyosult hogy egy évben a 3 körversenyt lehetetlen megnyerni (:
De én bízom benne hogy contador feltámad Pfft

Fresi
#62 Hozzászólás nyomtatása
14 July 2011 19:40:46
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

Szerintem pedig Evans nem fog összeomlani, nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, lehet hogy lesz egy rosszabb napja, ahogy mindenkinek lehet, de nem hinném, hogy most is annyit vesztene, mint korábban, szerintem ő a tour legnagyobb favoritja.
Contador nincs abban a formában, mint a Giro-n, nem mondom, hogy gyenge de ez úgy tűnik, hogy kevés lesz tőle. Andy Schleck sem igazán meggyőző egyenlőre Frank jobban megy nála a hegyeken (ma és a Mur de Bretagne-on). Basso erősnek tűnik, kár hogy a csapatidőfutamban gyengén mentek. Szerintem a dobogóért harcolhalt, de nem lesz egyszerű, mert azért időfutamban nem a legjobb. Cunego kellemes meglepetés volt ma, remélem, tartani ezt a formát és akkor megszerezhet egy nagyon értékes helyet. Samu szintén jól ment, ahogy megígérte bátran akciózott és ez be is jött neki, persze ehhez kellett az, hogy relatíve nagy volt a hátránya. Legközelebb már nem fogják ilyen könnyen elengedni. Klöden: Csalódás volt ma, szerintem ha nem lettek volna a bukásai akkor ott meccselhetett volna a legjobbak között. A RadioShack egyébként is szerencsétlen, hiába vannak jó versenyzőik, lehet hogy a top 10 sem lesz meg.

És akkor a sárga trikós, Voeckler. Én nagyon bíztam benne, hogy megtudja tartani a trikót, mert látszott, hogy jó formában van ezen a versenyen és amúgy az egész szezonban is. Fantsztikusan ment ma és a csapta is jól segítette. Nagyon jó volt nézni, hogy egy ilyen brutális szakaszon a legjobbakkal meccsel Smile Remélem, még 1-2 szakaszon viselheti a sárgát. Egyébként meg amilyen formában van lehet akár a legjobb francia és egy 10. hely körüli helyzetés is eltudok képzelni neki, remélem, hogy rámegy az összetettre. Egyébként érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy mi van ha Kern nem adja fel a versenyt. Még Voecklernél is jobban ment a hegyeken a Dauphiné-n, és ő jó időfutamos is szóval ilyen körülnyek között akár egy 4-5 helyet sem lett volna elképzelhetetlen Kern számára!

Dani1603
#63 Hozzászólás nyomtatása
14 July 2011 22:03:36
U23-as versenyző

Regisztrált: 14.05.11

Azt azért sajnálom, hogy a bukások miatt se Wiggins se Klöden, se Gesink, se Vino nem tud ott lenni az élbojban. Főleg Vino és Van den Broeck, akik súlyosan sérültek. Nagyon nehéz lenne bekerülni bárkinek a top 10-be ha ők még mindig versenyben lennének. Így viszont Voeckler vagy Jeannesson odaérhet. Főleg a fiatal francia. Így hogy Kreuziger és Gesink sérült ő lehet a legjobb fiatal. Szurkolok neki nagyonSmile

Nota
#64 Hozzászólás nyomtatása
15 July 2011 10:59:11
Tour de France győztes

Regisztrált: 17.04.09

Vöeckler nagyot ment, és látszott idén hogy jobban bírja a hegyeket, de erre mégsem mert volna feltenni senki egy vacak garast sem. Ő nem egy összetett versenyző, és hogy ha ekkorákat kell küzdenie akkor a verseny végére hulla lesz és sokat csúszhat vissza az összetettben. Ettől még lehet ő a legjobb francia, hisz a többiek azért nem olyan veszélyesek. Még a top10 is elképzelhető ezzel a sok kieséssel. Ez a szakasz is erősíti bennem azt a képet hogy már sokkal kevésbé dominál a doppinghasználat a mezőnyben. Van két nagy nevünk kicsit formán kívül, van egy kis mezőny akik szinte együtt mennek a hegyekre és nincs egy egyértelműen kimagasló erőgép akinek meg sem kottyan a sok hegy. Valahogy hihetőbb a Tour mint régebben, bár biztosan sokaknak kevésbé látványos. Nekem tetszik. Contador valószínűleg elbukja a Tour-t, ha összeszedi magát a végére akkor viszont a dobogó még cél lehet neki.Én most Evans-Basso csatára látok nagy esélyt, Frank-al senki sem számol az eddigi tapasztalatok alapján, és én sem gondolnám hogy végig bírja a versenyt. Nagyon kíváncsi vagyok hogy a jól láthatóan legjobb 6-8 versenyző mellett ki fér majd be a top10-be, és remélem hogy ennek eldöntéséért is nagy harc lesz majd a mezőnyben.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

Dragon
#65 Hozzászólás nyomtatása
15 July 2011 11:22:56

Hegyi segítő

Regisztrált: 10.07.09

Nos akkor én is megosztanám véleményem az eddigiek alapján.

Egyszerűen nem tudom miért van ennyi bukás? Nem értem mi van a mezőnnyel. De az is igaz nem véletlenül indítottak vizsgálatot!

A tegnap végre kiderült ki milyen erőben van. Az már biztos, hogy egy teljesen más Tourt fogunk látni mint 1-2 éve. Eddig Cadel nagyon erősnek tűnik, Basso nem kevésbé, Andy nem ment rosszul de nincs nagy formában, Samu szintén erős, Frank is jó lehet, Cunego számomra meglepetés volt és Contador a verseny eleje óta szenved. Már az első olyan szakaszon ahol kicsit menni kellet,(4. etap) nem tetszett ahogy próbálkozik. Sipiék nem véletlenül hangoztatták még régebben, hogy: Aki formában van azt elkerüli a bukás, defekt.
Persze utólag könnyű okosnak lenni.
A 2010-es Tour de France tippelde nyertese.
A 2010-es La Vuelta Espana tippelde ezüstérmese.
A 2011-es La Vuelta Espana tippelde nyertese.

SIPOS JÁNOS SOSEM FELEDÜNK EL!

Csabikaa13
#66 Hozzászólás nyomtatása
15 July 2011 21:57:45
Világbajnok

Véleményem szerint a holnapi szakaszon döl el hogy mi is van Contadorral. Bár saját véleményem szerint nem fog tudni támadni .

Vamos Alberto TDF2011
#67 Hozzászólás nyomtatása
15 July 2011 23:06:59
Vízhordó

Regisztrált: 16.06.11

remélem contador még altat bár nem hiszem

Szasza78
#68 Hozzászólás nyomtatása
16 July 2011 08:55:31
Vízhordó

Regisztrált: 21.05.09

Szégyen-gyalázat volt ez a 13. szakasz.

Hogy nem volt egy hegyi menő, aki lenyomjon a sprintert?! Grin

Husi meg úgy mászott hegyre mint Contador, máskor meg úgy tolja fel a biciklit egy ilyen hegyre.

Az öreg Chavanel-nek meg nem jutott a kokszból az idén. (nagy csalódás számomra)

Alapjában véve izgalmas az idei tour a sok esélyes miatt, de sok menő sehol sincs az idén.

(L. Sanchez, Boonen, Chavanel)
Szerkesztette: Szasza78 - 16 July 2011 08:58:04
Rasszizmus = Tapasztalat
Terrorista = Hazafi

Fresi
#69 Hozzászólás nyomtatása
16 July 2011 17:55:29
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

Ez megint mi volt? Hova tartalékolnak már ennyit? Nem értem. Elvileg a Schleckeknek is kellene menni, mert az időfutam biztosan kapnak Evanstől nem is keveset. Úgyanígy van Contador is, de szerintem ő meg nem tud. Basso erős de nem tud igazán nagyot támadni. Aki tud menni a Samu de neki meg van hátránya. Hát ez borzasztó érdekes így...

Ricco
#70 Hozzászólás nyomtatása
16 July 2011 18:48:51
U23-as versenyző

Regisztrált: 02.07.11

Nem elképzelhetetlen h a Top5 2percen belül lesz a végén...egyszerűen senki nem akar menni Sad Voeckler meg hatalmas meglepetés...

Dragon
#71 Hozzászólás nyomtatása
16 July 2011 19:04:48

Hegyi segítő

Regisztrált: 10.07.09

Csak egy kérdésem van: Mi van Contador húsát Voecklernek adták??
A 2010-es Tour de France tippelde nyertese.
A 2010-es La Vuelta Espana tippelde ezüstérmese.
A 2011-es La Vuelta Espana tippelde nyertese.

SIPOS JÁNOS SOSEM FELEDÜNK EL!

Szasza78
#72 Hozzászólás nyomtatása
20 July 2011 08:02:48
Vízhordó

Úgy látom, az öreg Cadel végre nyer egy tour-t az idén...

Apropó, rég láttam ilyen jó versenyt, mint a tegnapi.
Végre nem össznépi kerékpártúra volt, hanem verseny.

Látszik, hogy sokakban áramlik az "erő" Smile
Szerkesztette: Szasza78 - 20 July 2011 08:05:51
Rasszizmus = Tapasztalat
Terrorista = Hazafi

Nota
#73 Hozzászólás nyomtatása
20 July 2011 18:48:15
Tour de France győztes

Szasza hagyd már abba az utalgatásokat a doppingolásra! Menj és vegyél kokszot és eddz pár évet és nyerj Tour-t ha kérhetlek, bár én megelégszem egy Vuelta sikereddel is!

Ugye csak én vagyok hülye és nem tisztult a mezőny? Na akkor itt egy idézet a cyclingnews-ról:
“I have probably improved since 2004”, Voeckler pointed out. “This year, I have the best legs of my career, but if I’d had the same legs as today in 2004, I still wouldn’t have been able to follow Armstrong and Basso.”

The main contenders rode two minutes slower than Armstrong did in 2004 and where three minutes slower than the record set by Marco Pantani.

“Since I turned pro in 2001, things are getting better and better in cycling,” Voeckler said, not afraid to speak his mind and hint that he thinks the sport is cleaner.

“In the past few years, I’ve learned not to pay attention to what the other riders are doing but I do think the people who run cycling are working in the right direction.”

Mindez a 14-dik szakasz után történt.

A doppingal másik topikban kellene foglalkozni. Ott nyugodtan írogathatod a gyanúsakat akár érvekkel is.

Nota
#74 Hozzászólás nyomtatása
20 July 2011 20:02:44
Tour de France győztes

A versenyről:

Most jön a finis. Szerintem a holnapi nap inkább a fárasztásról szól majd, persze Contának már akkor is támadnia kell hisz nagy a hátránya. Már az elején meg kellene dolgozni a mezőny, hogy csak a legjobbak maradjanak, és akkor a végén meg lehet támadni őket és akár 1-2 percet is hozni. Sokkal többet szerintem nem tud majd ő sem most. Aztán jön az igazi klasszikus sztár szakasz Alpe-d’Huez-el. Kemény lesz, és utána azonnal a hosszú TT. A sok fáradt összetett menő szerintem ott nem fér be majd a top10-be sem.

Szasza78
#75 Hozzászólás nyomtatása
21 July 2011 08:09:21
Vízhordó

Nota írta:
Szasza hagyd már abba az utalgatásokat a doppingolásra! Menj és vegyél kokszot és eddz pár évet és nyerj Tour-t ha kérhetlek, bár én megelégszem egy Vuelta sikereddel is!

Ugye csak én vagyok hülye és nem tisztult a mezőny? Na akkor itt egy idézet a cyclingnews-ról:
“I have probably improved since 2004”, Voeckler pointed out. “This year, I have the best legs of my career, but if I’d had the same legs as today in 2004, I still wouldn’t have been able to follow Armstrong and Basso.”

The main contenders rode two minutes slower than Armstrong did in 2004 and where three minutes slower than the record set by Marco Pantani.

“Since I turned pro in 2001, things are getting better and better in cycling,” Voeckler said, not afraid to speak his mind and hint that he thinks the sport is cleaner.

“In the past few years, I’ve learned not to pay attention to what the other riders are doing but I do think the people who run cycling are working in the right direction.”

Mindez a 14-dik szakasz után történt.

A doppingal másik topikban kellene foglalkozni. Ott nyugodtan írogathatod a gyanúsakat akár érvekkel is.

Nem tudom miért kellene abbahagynom az utalgatásokat?!
Nekem ez a véleményem, ha jól látom ez pedig egy fórum, ami arra szolgál, hogy megismerjük mások véleményét.
Ha te vagy itt a "jani", akkor nyugodtan bannolj, ha nem akkor ne olvasgasd a hozzászólásaimat, vagy "shut up"!
Rasszizmus = Tapasztalat
Terrorista = Hazafi

Monof
#76 Hozzászólás nyomtatása
21 July 2011 10:49:33

Csapattulajdonos

Regisztrált: 12.04.09

Nyugalom. Mind a 2-nek. Egyiknek ez a véleménye, másiknak az.
Doppinggal kapcsolatban is kinek mi. Megvitattuk, Nota szerint mindenki tiszta, csupán kenyeret és vizet vesznek magukhoz, Szasza szerint nem csak azt. Mint a példa mutatja, a orosz versenyző megbukott, szóval ő inkább Szasza elméletét támasztja alá.
Lényeg a lényeg, hogy most van legalább verseny, és ma Contador meg fogja rogyasztani a jó népet. Remélem Schlekék hamar kiszállnak, így nem fognak menni Evansnak... Nagyon sajnálom, hogy Continak nincs egy erős segítője, aki kicsinálná a többieket. De mivel nagy klasszisról beszélünk, így is be kéne húzni.
Venga, Venga Conti. Smile
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... "

Az oldal és a csapat egyik alapító tagja.

2011-es Giro d'Italia tippelde győztese

www.cycling-manager.hu
Csabikaa13
#77 Hozzászólás nyomtatása
21 July 2011 10:55:35
Világbajnok

Ha a tavalyi tourt nézükk akkor van segítyőlye pl Navarro őtavaly szétszedte a mezőnyt Grin

Monof
#78 Hozzászólás nyomtatása
21 July 2011 10:57:15

Csapattulajdonos

Csabikaa13 írta:
Ha a tavalyi tourt nézükk akkor van segítyőlye pl Navarro őtavaly szétszedte a mezőnyt Grin

Oké, de ez nem most van... Mint látod, általában egyedül szokott lenni. Nagyon bízom benne, hogy mára meg holnapra összekapja magát a spanyol különítmény, illetve a kis ausztrál és húznak neki egy nagyot. Illetve 2-t Grin

www.cycling-manager.hu
Csabikaa13
#79 Hozzászólás nyomtatása
21 July 2011 11:00:51
Világbajnok

De az lesz a poén ugye contadorral mindig elment samu és ha most is elmegy vele mindig akkor samu nyeri a tourt xDD

Monof
#80 Hozzászólás nyomtatása
21 July 2011 11:01:48

Csapattulajdonos

Csabikaa13 írta:
De az lesz a poén ugye contadorral mindig elment samu és ha most is elmegy vele mindig akkor samu nyeri a tourt xDD

Legyen így. De szerintem Samu nem fogja megnyerni, időfutamba megveri majd Conti. Picivel, de jobb. Smile Meg szerintem a nagy hegyeket nem fogja bírni.

www.cycling-manager.hu
Ugrás a fórumra:

1,045,984 egyedi látogató