Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
|
Az éppen aktuális versenyről
|
|
| Fresi |
29 October 2011 10:11:23
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Akkor röviden: Magyarország 1 kvótát szerzett országúti kerékpározásban a londoni olimpiára. A kvótát leginkább Lovassy Krisztián-nak köszönhetjük, aki 147. helyen zárt a Europe Tour sorozatban. De mivel kerékpárban az ország kapja a kvótát így még koránt sem biztos, hogy ő fog indulni! Az indulásról a magyar szövetség fog majd dönteni. Persze Lovassy szeretné, ha ez nem lenne kérdés, amit végül is meglehet érteni, akkor jött ez: http://velo.hu/in...mp;kod=328 |
|
|
|
| Csabikaa13 |
29 October 2011 17:09:38
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
KÖzben meg votl az év legjobb bringása szavazása amelyet nem nagy meg lepetésre Gilbert nyert meg 18 győzelemmel második Cadel lett míg a dobogó harmadik fokára Cavendish álhatott fel Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Nota |
30 October 2011 05:09:09
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Én nem igazán értem továbbra sem a Lovassy ügyet. Szeretem ugye a bringát, de azért az poén hogy mennyire össze lehet veszni egy olyan elindulási lehetőségen ahol semmi esély sincs még csak a tisztességes helytállásra, és talán még a verseny befejezésére sem. Értem én hogy ismertség meg elismertség, de nem egy eritreai meg tadzsik bringást láttam már VB-n meg olimpián tekerni, és mégsem kaptak jó csapatokba szerződést, míg pl egy-két kivétellel jóformán egyetlen spanyol vagy olasz bringás sem sértődik meg ha nem viszik el egy nagy eseményre. Egyébként Lovassy milyen kitűnő eredményeket ért is el? Értem én hogy tehetséges meg sok jó helyezése volt, de azért Kuszti - szerintem nem annyira jól sikerült - idénye értékesebb eredményeket hozott. Tanulság: Induljon egy fiatal - még - amatőr az olimpián! A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Monof |
04 November 2011 13:32:25
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Nota írta: Én nem igazán értem továbbra sem a Lovassy ügyet. Szeretem ugye a bringát, de azért az poén hogy mennyire össze lehet veszni egy olyan elindulási lehetőségen ahol semmi esély sincs még csak a tisztességes helytállásra, és talán még a verseny befejezésére sem. Értem én hogy ismertség meg elismertség, de nem egy eritreai meg tadzsik bringást láttam már VB-n meg olimpián tekerni, és mégsem kaptak jó csapatokba szerződést, míg pl egy-két kivétellel jóformán egyetlen spanyol vagy olasz bringás sem sértődik meg ha nem viszik el egy nagy eseményre. Egyébként Lovassy milyen kitűnő eredményeket ért is el? Értem én hogy tehetséges meg sok jó helyezése volt, de azért Kuszti - szerintem nem annyira jól sikerült - idénye értékesebb eredményeket hozott. Tanulság: Induljon egy fiatal - még - amatőr az olimpián! Szavazzuk be Emilt. Emil for President!!!!!! "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Csabikaa13 |
04 November 2011 19:08:00
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Ennyi
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |