Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Tour de France
|
Tour de France 2011
|
|
| Csabikaa13 |
21 July 2011 11:02:38
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Neked legyen igazad én már csak Evanstól félek D mert ő jó idő futam menő is ![]() |
|
|
|
| Monof |
21 July 2011 11:06:26
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Csabikaa13 írta: Neked legyen igazad én már csak Evanstól félek D mert ő jó idő futam menő is ![]() Én abba bízok, hogy ma vagy holnap megrogyik.. És akkor talán van esély. Ha nem lesz ilyen, akkor verhetetlen lesz Evans. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Szasza78 |
21 July 2011 11:28:09
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 222 Regisztrált: 21.05.09 |
Monof írta: Csabikaa13 írta: Neked legyen igazad én már csak Evanstól félek D mert ő jó idő futam menő is ![]() Én abba bízok, hogy ma vagy holnap megrogyik.. És akkor talán van esély. Ha nem lesz ilyen, akkor verhetetlen lesz Evans. Szerintem Evans-é lesz az idei Tour.
Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Soldado |
21 July 2011 12:56:10
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 43 Regisztrált: 15.07.09 |
A hétre már minden programot lemondtam, hisz nagyon izgalmas lesz a vége. Nagyon örülök, hogy Alberto támad, de az egy vicc ahogy a Shleckek nézelődnek, tuti hogy ők a világbajnokok a fedett pályás távolnézésben. Ha leakarják győzni Evanst akkor nagyon meg kell őt dolgozni, és össze kell fogni ellene, folyamatos támadások, ritmusváltások. A doppingról: Láthatóan tisztább lett a sport, nem kap a második legjobb 3-4 percet a hegyen (Ullrich, aki mint tudjuk doppingolt). Szasza, úgy nem lehet sportot nézni, hogy azt keresed, hogy ki doppingol. Állítom, hogy ma az egyik legtisztább sport a kerékpár. (ahhoz képest, hogy mennyire ellenőrzik őket alig van 1-2 ember aki megbukik). Ui.: Vamos Contador, vamos!!! |
|
|
|
| Szasza78 |
21 July 2011 13:31:29
|
Nem keresem, ki és hol doppingol, keresés nélkül is megy ez ![]() Félreértés ne essék, nem azért nézek egy sportot, hogy keressem a doppingolókat, hanem mert szórakoztat és elkápráztat. Csak nem szeretem ezt a színházat amit levetítenek nekünk! Pl: testépítés. Koksz nélkül nem is létezne ez a sport! Miért van szükség egyáltalán a doppingvizsgálatra a body-building-ben, mikor még a hülye is tudja mi a helyzet??!!! Doppingvizsgálatok sok ezer euróért holott szemmel meg lehet állapítani a teljesítményfokozókkal visszaélőket. Nézd meg mit művelt az elmúlt néhány napban pl. Hushovd! Szerinted reális, hogy megnyer egy hegyi szakaszt? Hegynek fölfelé leteker egy hegyi menőt?! (Moncutié) Belegondoltál, hogy hogy lehetséges ez? Azért valljuk meg, ez némiképp túlmutat a realitás mezsgyéjén. Ez nem szégyen, csak nem kell színház! Engedélyezni kell és mehet a menet! Csak hát ugyebár akkor nem lehetne sok százezer euróért és dollárért eladni egy-egy gyógyszer-kúrát, nem lehetne százezres példányban eladni egy napilapot azzal a főcímmel, hogy "Botrány a Tour-on!", ami elég sok "nagy" ember érdekét sértené. Így hát marad ez a verzió... Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Szasza78 |
21 July 2011 13:43:30
|
Apropó doppingvizsgálat. (Kacagnom kell) Ugyan kik gyártják a legújabb teljesítményfokozókat? Kovács Pistike 3. éves gyógyszerész hallgató otthon a garázsban? Hát persze, hogy a nagy gyógyszergyárak gyógyszerészei. (ugyan azok, akik végzik a doppingteszteket) Sok pénzért eladják, még több pénzért nem veszik észre az általuk előállított vegyületeket, amíg nem találnak ki újabbat. Ha ez mind nem lenne, megállna a dopping jól fizető szekere és nélkülöznünk kellene a rajongást a sztárok iránt, mivel legjobbak ugyan lennének, de sztárok nemigen és az nem ugyanaz. Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Monof |
21 July 2011 13:49:51
|
|
Szasza, nem látunk bele. Még magyar szinten sem. Pedig ott is vannak érdekes dolgok. Maradjunk annyiban, hogy a verseny ha jó, pont nem érdekel, mi történik a háttérbe.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Szasza78 |
21 July 2011 14:33:48
|
Monof írta: Szasza, nem látunk bele. Még magyar szinten sem. Pedig ott is vannak érdekes dolgok. Maradjunk annyiban, hogy a verseny ha jó, pont nem érdekel, mi történik a háttérbe. ![]() Nekem is csak a természetemből fakad, hogy nem csak az érdekel amit mutatnak, hanem az is amit nem mindig láthatunk. A jó versenyt én is szeretem... Szerkesztette: Szasza78 - 21 July 2011 14:34:31 Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Monof |
21 July 2011 14:34:54
|
|
Szasza78 írta: Monof írta: Szasza, nem látunk bele. Még magyar szinten sem. Pedig ott is vannak érdekes dolgok. Maradjunk annyiban, hogy a verseny ha jó, pont nem érdekel, mi történik a háttérbe. ![]() Nekem is csak a természetemből fakad, hogy nem csak az érdekel amit mutatnak, hanem az is amit nem mindig láthatunk. A jó versenyt én is szeretem... De amíg ebbe nem vagy benne, nem is fogod tudni, hitelt érdemlően, sajnos. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Szasza78 |
21 July 2011 14:59:21
|
Monof írta: Szasza78 írta: Monof írta: Szasza, nem látunk bele. Még magyar szinten sem. Pedig ott is vannak érdekes dolgok. Maradjunk annyiban, hogy a verseny ha jó, pont nem érdekel, mi történik a háttérbe. ![]() Nekem is csak a természetemből fakad, hogy nem csak az érdekel amit mutatnak, hanem az is amit nem mindig láthatunk. A jó versenyt én is szeretem... De amíg ebbe nem vagy benne, nem is fogod tudni, hitelt érdemlően, sajnos. Ebben tökéletesen igazad van... Ha benne lennék, valószínűleg nem reklámoznám, vagy dicsekednék vele. Ezért is nem beszélnek "hitelt érdemlően" alapjában véve semmiről. De ettől függetlenül ezek a dolgok még léteznek. Szerkesztette: Szasza78 - 21 July 2011 15:03:28 Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Monof |
21 July 2011 15:06:50
|
|
Szasza78 írta: Monof írta: Szasza78 írta: Monof írta: Szasza, nem látunk bele. Még magyar szinten sem. Pedig ott is vannak érdekes dolgok. Maradjunk annyiban, hogy a verseny ha jó, pont nem érdekel, mi történik a háttérbe. ![]() Nekem is csak a természetemből fakad, hogy nem csak az érdekel amit mutatnak, hanem az is amit nem mindig láthatunk. A jó versenyt én is szeretem... De amíg ebbe nem vagy benne, nem is fogod tudni, hitelt érdemlően, sajnos. Ebben tökéletesen igazad van... Ha benne lennék, valószínűleg nem reklámoznám, vagy dicsekednék vele. Ezért is nem beszélnek "hitelt érdemlően" alapjában véve semmiről. De ettől függetlenül ezek a dolgok még léteznek.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Lighter33 |
21 July 2011 17:13:21
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Bocs, de a munka miatt mostanában lemaradtam pár szakaszról. Most is csak ezt látom, ami most megy? Mi történt, hogy csak Andy van elől?![]() |
|
|
|
| Szasza78 |
21 July 2011 17:50:33
|
Az utolsó előtti hegyen egyedül megszökött. Monfort szökésben volt és megvárta, hogy segítse Andy-t. Zseniális volt a csapat taktikája. Cadel meg úgy tekert a Galibier-nek felfelé, hogy elhajlott a hajtókar.
Szerkesztette: Szasza78 - 21 July 2011 17:50:51 Rasszizmus = Tapasztalat Terrorista = Hazafi |
|
|
|
| Csabikaa13 |
21 July 2011 17:53:31
|
De contadornak mibaja volt? tegnap tegnap elött tudott? |
|
|
|
| Monof |
21 July 2011 17:55:46
|
|
Contador egy Girot nyert... Sok ez egy évben. Viszont Cadel nyerni fog!!!! "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Csabikaa13 |
21 July 2011 17:56:30
|
igen cadel fog nyerni szurkolok voecklernek hogy a dobogón legyen ![]() |
|
|
|
| Csabikaa13 |
21 July 2011 18:12:56
|
Conti nak ennyi lesz a szezon vagy még elindul a vueltán?![]() |
|
|
|
| Dani1603 |
21 July 2011 18:54:44
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 73 Regisztrált: 14.05.11 |
Én is remélem hogy Cadel nyeri. Ha már Berci nem bírja, akkor ő nyerjen. Jobban megérdemelné mint a 2 Schleck. Amíg Andy megy addig Frank úgyse nyerhet, Andynak meg még lesz máskor lehetősége. Evansnek ez az utolsó. A 40 km es ITT-n 59 mp-vel szerintem bőven jobb csak a holnapot kell kibírni. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
21 July 2011 18:58:48
|
anyiival talán nem job:s |
|
|
|
| Nota |
21 July 2011 19:26:08
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Nem láttam csak a szakasz végét, azt nem mikor Andy ellépett. Nagy butaság volt hagyni, bár gondolom az volt az elképzelés hogy hagyják hadd fárassza magát egyedül, és majd a végén utolérik. Hát ez nem jött össze, meglepett hogy mindenki ennyire erőtlen volt hátul. Cadel azért nem volt buta, ha már más nem is ment akkor ő állt előre. Contador hatalmas meglepetés, mármint negatív, ennél azért többet vártam tőle csakúgy mint Samutól. Frank sokkal erősebb volt az egész mezőnynél, simán lerázta őket a végén. Andy is sokkal jobban ment mint amit tőle várnék. Basso azt hozta amit visszatérése óta tud, és amit a nagy feljavulása előtt is tudott, érkezett. Voeckler zseniális, iszonyatosan eladja a szenvedést és a trikó őrzését, már már filmvászonra való. Ha nyer akkor előbb-utóbb lesz is belőle francia film. Na ilyen nem lesz, mert sajnos még a dobogó is elúszik majd. Ez egy Evans-Schleck-Schlekc dobogó lesz, csak a fokok kérdésesek. Szerintem holnap Frank indul meg az emelkedő elején, és Cadelnek mennie kell majd vele és Andy dőlhet hátra. Minden komoly kérdés megválaszolásra kerül már holnap, ha Evans 2 percen belül lesz Andy-vel és Frank-al szemben akkor nyert. Voeckler-nek legalább fél perc kell Frank-al szemben a TT-re hogy harmadik legyen.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |