Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2012
|
Általános beszélgetés
|
|
|
12 September 2012 20:07:00
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Idézem magamat! Szlovákok már nem kellenek. E-mail írta: bendzsi: Köszönöm szépen. Jó munkát végeztél! Sejtettem hogy ujjgyakorlat lesz! Menjünk tovább. A feladat az lenne hogy a CQ Ranking oldalon rákeresni hogy idén és tavaly kik voltak azok a Szerb, Horvát és szlovák versenyzők akik szereztek CQ pontot. Ezekről a versenyzőkről kellene a szükséges infókat összegyűjteni. Pro Tour versenyzők kimaradhatnak... Jó munkát! |
|
|
|
| bendzsi98 |
12 September 2012 20:09:41
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
E-mail írta: Idézem magamat! Szlovákok már nem kellenek. E-mail írta: bendzsi: Köszönöm szépen. Jó munkát végeztél! Sejtettem hogy ujjgyakorlat lesz! Menjünk tovább. A feladat az lenne hogy a CQ Ranking oldalon rákeresni hogy idén és tavaly kik voltak azok a Szerb, Horvát és szlovák versenyzők akik szereztek CQ pontot. Ezekről a versenyzőkről kellene a szükséges infókat összegyűjteni. Pro Tour versenyzők kimaradhatnak... Jó munkát! Csak utána írtad hogy most egy kis pihenő jön, mert az eddigi versenyzőket be kell varázsolnod a DB-be... na mindegy, pénteken meglesz, akkor lesz időm, ha megfelel úgy.
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
|
13 September 2012 18:00:41
|
|
Oké, bocsi ha félreérthetően fogalmazatam. Várom akkor az újabb adagot. Nem kell sietni, egy csomó feladatom van így is. |
|
|
|
| bendzsi98 |
14 September 2012 11:52:59
|
|
Szóval akkor mi is pontosan a feladat? Az oké, hogy a tavaly és idén pontot szerző szerb és horvát(nem WorldTouros) versenyzőkről kell információt szerezni, de milyet? A táblázatba írjam be a születési idejüket stb.-t??
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
|
14 September 2012 12:45:39
|
|
Igen, azt a táblázatot töltsd ki. Csak ezúttal nem egy adott csapat versenyzői kellenek, hanem azon horvát és szerb versenyzők akik szereztek CQ pontot tavaly vagy idén. Versenyzőképeket is csinálhatsz róluk, ha tudsz. Ha nem akkor sincs semmi gond! |
|
|
|
| bendzsi98 |
14 September 2012 14:25:42
|
|
Kész van! Nem volt egy könnyű munka, de meglett. http://data.hu/ge...keles.xlsx Fotókat nem tudok készíteni, ezt inkább másra hagynám ha nem gond! Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
|
14 September 2012 19:27:47
|
|
Köszönöm szépen bendzsi! Szép munka ismét. |
|
|
|
| bendzsi98 |
14 September 2012 19:38:17
|
|
E-mail írta: Köszönöm szépen bendzsi! Szép munka ismét. Nincs mit! Próbáltam beletenni, amit csak tudok. Várom a következő feladatot majd!
|
|
|
|
14 September 2012 20:06:46
|
|
Akkor írok egy rövid segédanyagot hogyan kell versenyző képeket készíteni, mert elég sok időm el megy vele, nagy segítség lenne ha valaki tudna benne segíteni. Először is telepítsétek a GIMP 2.8 nevű ingyenes képszerkesztő programot! Ezzel lehet megkezdeni a munkát. 1. Nyisd meg a Program Files\Cyanide\Pro Cycling Manager 2012\Gui\cyclist_photo mappából valamelyik versenyző képét a GIMP-el. 2. Keress a neten a kívánt versenyzőről megfelelő képet, másold ki (Egér jobb gomb copy/másolás). 3. Menj be a GIMP-be és nyomj egy Ctrl+V (vagy beillesztést). Shift+T lenyomása után át tudod méretezni a képet, hogy ne legyen túl nagy, azaz hogy éppen egy arc férjen bele a képbe. Az M lenyomásával pedig mozgatni tudod a képet, hogy tényleg az arca látszódjon a versenyzőnek és ne az ég mondjuk... 4. Ha ez kész akkor Rétegek/Layers menüpont, és a hatos verzió (Merge Down). 5. File->Export és el tudod menteni TGA-ba a képet. Remélem érthető volt. Ha valaki próbálkozott és sikerült neki akkor nekiállhat a Tusnádnak! |
|
|
|
| bendzsi98 |
14 September 2012 20:16:27
|
|
E-mail írta: Akkor írok egy rövid segédanyagot hogyan kell versenyző képeket készíteni, mert elég sok időm el megy vele, nagy segítség lenne ha valaki tudna benne segíteni. Először is telepítsétek a GIMP 2.8 nevű ingyenes képszerkesztő programot! Ezzel lehet megkezdeni a munkát. 1. Nyisd meg a Program Files\Cyanide\Pro Cycling Manager 2012\Gui\cyclist_photo mappából valamelyik versenyző képét a GIMP-el. 2. Keress a neten a kívánt versenyzőről megfelelő képet, másold ki (Egér jobb gomb copy/másolás). 3. Menj be a GIMP-be és nyomj egy Ctrl+V (vagy beillesztést). Shift+T lenyomása után át tudod méretezni a képet, hogy ne legyen túl nagy, azaz hogy éppen egy arc férjen bele a képbe. Az M lenyomásával pedig mozgatni tudod a képet, hogy tényleg az arca látszódjon a versenyzőnek és ne az ég mondjuk... 4. Ha ez kész akkor Rétegek/Layers menüpont, és a hatos verzió (Merge Down). 5. File->Export és el tudod menteni TGA-ba a képet. Remélem érthető volt. Ha valaki próbálkozott és sikerült neki akkor nekiállhat a Tusnádnak! Holnap megpróbálom, tuti menni fog.
|
|
|
| Csabikaa13 |
14 September 2012 21:10:21
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Nos én is meg tudtam ezt csinálni egykis bökkenö volt hogy ott a layersnél a Marge Down ra nem tudtam rá nyomni de még majd probálkozom
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
|
17 September 2012 09:51:32
|
|
Tibo, hogy haladsz a Tusnád grafikákkal? Ha szerdáig nem leszel kész akkor szólj aztán összedobom! Most amúgy is meg vagyok akadva, mivel a versenyek szakaszai rosszul lettek konvertálva, így hiába jegyeztem be őket jól az adatbázisba, nem működnek. Aki tud konvertálni ilyeneket és jól (legyen neve és régiója a szakasznak) az innen letöltheti a fáljokat és megcsinálhatná nekem: http://www.mediaf...8vanup513p |
|
|
|
| tibo |
17 September 2012 10:29:08
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 367 Regisztrált: 18.04.09 |
E-mail írta: Tibo, hogy haladsz a Tusnád grafikákkal? Ha szerdáig nem leszel kész akkor szólj aztán összedobom! Most amúgy is meg vagyok akadva, mivel a versenyek szakaszai rosszul lettek konvertálva, így hiába jegyeztem be őket jól az adatbázisba, nem működnek. Aki tud konvertálni ilyeneket és jól (legyen neve és régiója a szakasznak) az innen letöltheti a fáljokat és megcsinálhatná nekem: http://www.mediaf...3p[/quote]Amivel megvagyok azt este küldöm. Van amihez találtam jó grafikát de van olyan csapat amit rajzolgatni kell fullra. De kicsit sok volt a suli meló kombó és nem kizárt hogy jól jön a segítség. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
17 September 2012 14:42:24
|
Segítenék de grafikákban még nem vagyok valami jó sőt rajzolásokhozmég nem igen értek de talán másban tudnák segíteni.
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
|
17 September 2012 15:04:19
|
|
Köszi Csabi. Most szakaszkészítők kellenének gőzerővel, akik tudnak PCM2012-re dolgozni. Másban most nem tudtok segíteni. Ha viszont nincsenek extra versenyek akkor nem valószínű hogy kiadok bármilyen patchet, mert úgy nem sok értelme van... |
|
|
|
| Csabikaa13 |
17 September 2012 15:26:06
|
E-mail írta: Köszi Csabi. Most szakaszkészítők kellenének gőzerővel, akik tudnak PCM2012-re dolgozni. Másban most nem tudtok segíteni. Ha viszont nincsenek extra versenyek akkor nem valószínű hogy kiadok bármilyen patchet, mert úgy nem sok értelme van... OKés hát remélem lesznek olyan emberek akik értenek hozzá :s Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
|
20 September 2012 16:28:03
|
|
OFF: Valószínüleg többen olvassák mint a többit, de azért tartsuk be a szabályokat. Ha gondolod akkor híríró jogokat és akkor hírbe is ki lehet tenni ide is az ilyesmit... /Az hozzászólást töröltem/ ON: Adatbázis. A magam ura vagyok. Megvettem eredetibe a játékot hogy biztos működjön minden és hibátlanul! Egyelőre segítséget nem igénylek, csinálgatom folyamatosan aztán egyszer majd elkészül. A Tusnad, Meridiana és a Dukla Trencin csapatok szőröstől bőröstől elkészülnek holnapra. Utána pedig a versenyek kerülnek konvertálásra és bejegyzésre, illetve a hiányzókhoz szakaszokat is csinálok. Sok ötletem van hogy mivel lehetne feldobni a kiegészítőt, idő kérdése a megvalósítás. Az a poén hogy mostmár engem nem is annyira a játékélmény hanem a fejlesztés öröme vonz az egész PCM-ben! ![]() |
|
|
|
| bendzsi98 |
24 September 2012 07:43:06
|
|
E-mail, hogy áll a DB?
|
|
|
|
24 September 2012 08:55:55
|
|
Készülget. Innen jön a belassulás. Jegember95 átküldte a Székely, Sibiu és Román körverseny szakaszait, ez nagyon nagy segítség volt, köszönöm ezúton is. Csak át kellett konvertálnom őket és bejegyezni adatbázisba, úgyhogy ezek már játszhatóak. Ez történt a hétvégén. Innentől jön a szakaszkészítés gőzerővel, ami egy elég lassú folyamat. Meg kell csinálni a két Belgrád - Banja Lukát, a két Tour of Vojvodinát, a Szerb és a Szlovák körversenyt (4-4 etap). Ha ez kész akkor lesz egy béta-béta verziónk.. |
|
|
|
| jegember95 |
28 September 2012 21:50:47
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 287 Regisztrált: 09.07.09 |
E-mail írta: Készülget. Innen jön a belassulás. Jegember95 átküldte a Székely, Sibiu és Román körverseny szakaszait, ez nagyon nagy segítség volt, köszönöm ezúton is. Csak át kellett konvertálnom őket és bejegyezni adatbázisba, úgyhogy ezek már játszhatóak. Ez történt a hétvégén. Innentől jön a szakaszkészítés gőzerővel, ami egy elég lassú folyamat. Meg kell csinálni a két Belgrád - Banja Lukát, a két Tour of Vojvodinát, a Szerb és a Szlovák körversenyt (4-4 etap). Ha ez kész akkor lesz egy béta-béta verziónk.. E-Mail, ugyan kevés időm van, csak hétvégén tudok gépnél lenni, de egy-két szakaszt szívesen megcsinálnék, amiket már csak át kell konvertálni
La Vuelta Espana 2010 Tippelde: Ezüstérmes Giro d'Italia 2011 Tippelde: Bronzérmes Tour de France 2011 Tippelde: Aranyérmes |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |

Jó munkát!