24 April 2026 13:24:31
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Giro d'Italia
 Téma nyomtatása
GIRO 2011
Fresi
#81 Hozzászólás nyomtatása
22 May 2011 21:25:34
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

Lighter33 írta:
Nekem semmi bajom nincs Knézy-vel. Én bírom ahogy közvetítenek sipivel. A beszólogatásokkal, mindennel együtt úgy jó, ahogy van. Ha egyedül van, az nem annyira jó mert nem megy oda-vissza a dolog, de amikor ketten vannak, nagyon tudnak hasítani. Lehet azért élvezem ennyire, mert Én is ilyen vagyok. Mindenbe beleszólok, mindent elviccelek stb. Egy szónak is száz a vége, Én bírom Őt/Őket.

Amikor ketten vannak akkor nincs gond, mert Sipi figyel a versenyre, meg neki azért van tapasztalata is. Kénzyvel jó elvannak ketten csak szerintem neki egydül ez sok.

Monof
#82 Hozzászólás nyomtatása
22 May 2011 21:41:21

Csapattulajdonos

Regisztrált: 12.04.09

Fresi írta:
Lighter33 írta:
Nekem semmi bajom nincs Knézy-vel. Én bírom ahogy közvetítenek sipivel. A beszólogatásokkal, mindennel együtt úgy jó, ahogy van. Ha egyedül van, az nem annyira jó mert nem megy oda-vissza a dolog, de amikor ketten vannak, nagyon tudnak hasítani. Lehet azért élvezem ennyire, mert Én is ilyen vagyok. Mindenbe beleszólok, mindent elviccelek stb. Egy szónak is száz a vége, Én bírom Őt/Őket.

Amikor ketten vannak akkor nincs gond, mert Sipi figyel a versenyre, meg neki azért van tapasztalata is. Kénzyvel jó elvannak ketten csak szerintem neki egydül ez sok.

Hát nem tudom. Szerintem nincs baj Krézivel, ő ilyen. Léderernek is van egy stílusa, őt is lehet utálni, szeretni. Én pl Sipit tartom néha már soknak, de ez magánvélemény. Lényeg, a meccs jó volt, Nibali meg tényleg egy rakás szar sajnos... Nagy dirrel-durral elmondott mindent és nem mutat semmit. Viszont ez az Euskatel egyre szimpibb csapat.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... "

Az oldal és a csapat egyik alapító tagja.

2011-es Giro d'Italia tippelde győztese

www.cycling-manager.hu
Monof
#83 Hozzászólás nyomtatása
22 May 2011 21:49:07

Csapattulajdonos

Hehe, ez a kép mindent elmond Grin
cdn4.media.cyclingnews.futurecdn.net/2011/05/22/2/h_600.jpg

www.cycling-manager.hu
Fresi
#84 Hozzászólás nyomtatása
22 May 2011 21:57:29
Hegyi segítő

Tomi! Én Léderert sem szeretem (bár fejlődött sokat az utóbbi időben véleményem szerint...), mert már a hangja is idegesít, de ő nem hiszem, hogy ilyeneket mondana élő adásban. Egyébént Knézynek elég sok fura ügye van, szerintem nem véletlenül.
Azért azt, hogy rakás szar hát nemtudom... Ma volt egy krízise de elég jól kezelete mégha kapott Contadortól rendesen, de nézd meg Antont! Tegnap hogy ment és ma hogy ment. Vagy pl. Scarponi tegnap nem bírta ma meg kapott 6 mp-t a spanyoltól. Érdekes, hogy Contadoron minden nap ugyanúgy csúcsformában van, a többiek meg egyiknap jól mennen a máisknap meg rosszabbul. Nagyon jó lett volna, ha indult volna Basso, Evans meg a két Schleck is, akkor lehetne igazából megítélni ezt a dolgot.

Egyébként neked nem Giro szakaszon kéne lenned?Grin

Lighter33
#85 Hozzászólás nyomtatása
22 May 2011 22:15:34

Hegyi segítő

Regisztrált: 17.04.09

Léderer. Júúúúj, nee. Tényleg, még a hangja is irritál, akárcsak Alvilági Péternek... Van az az idióta (asszem Ő is sportklubbon), aki mindenről beszél csak a meccsről nem meg mindenhez mond valami poént. Na, azon annyit szoktam szakadni... Grin
Grin

Fresi
#86 Hozzászólás nyomtatása
22 May 2011 22:43:09
Hegyi segítő

Lighter33 írta:
Léderer. Júúúúj, nee. Tényleg, még a hangja is irritál, akárcsak Alvilági Péternek... Van az az idióta (asszem Ő is sportklubbon), aki mindenről beszél csak a meccsről nem meg mindenhez mond valami poént. Na, azon annyit szoktam szakadni... Grin

Horty. Egyszer megnézném ahogy bringát közvetít! Egyébként régebben volt bringa a sportklubbon néha a kommentátor persze nem értett hozzá semmit, viszont a szakértő, a velo.hu-s srác az jól nyomatta Smile

Nota
#87 Hozzászólás nyomtatása
22 May 2011 22:44:02
Tour de France győztes

Nibali remek versenyző, csak sajnos nem Contador kaliber. Mondjuk olyan nem sok van vagy volt. Conta azért megy minden nap jól mert nem hajtja ki magát. Ma sem döglött meg, meg tegnap sem ahogy pénteken se. Megy egy erős tempót amitől elfárad de még nem hal bele. Ehhez képest Antónnak meg kellett feszülnie a győzelemért.

Knézy meg olyan amilyen, ő már nem fog változni. Van amikor zseniálisak Sipivel, van amikor meg tévúton járnak és mondanak pár butaságot. Sipi már nem fiatal ember, megvannak a maga rigolyái de ezt neki könnyebben nézzük el mint Jenőnek. Sajnos mondom örökölte azt hogy képes egy témával eldagonyázni órákat ha nincs aki ebből kibillentse. Ma is ez volt a helyzet, bár jegyezzük meg hogy nem sokan vannak akik 4 órát tudnának országúti versenyt jól közvetíteni egyedül. Voltak bakijai is, néha szívom a fogam amikor sprinternek állít be egy-egy hegyi menőt és fordítva, de hát ez nem foci. Biztos vagyok benne hogy ha Jenőt le kellene cserélni akkor talán soha nem találnának olyat aki ennyire is értene hozzá.

Szóval mi is csinálhatjuk azt amit Nibali menedzsere a kocsiból csak mi Knézynek mondjuk hogy ez az, nagyon jó csak így tovább. Igaz hogy nem jó, de végül is ennél sokkal rosszabb is lehetne. Kaptunk mi már tőle annyit amiért hálásak lehetünk.

Ja és végre él a baszk csapat, számomra ez is azt jelzi hogy a dopping visszaszorult mert szép eredményeket érnek el a madárcsontozatú sárga manók az ilyen hegyeken míg a 10 kilóval nehezebb összetett menők szenvednek. És az lesz a reális ha a sík TT-n meg kapnak majd nem keveset.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

Monof
#88 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 11:55:44

Csapattulajdonos

Fresi!
Nem azt mondom, hogy alapjában szar Nibali, csak most... nincs éppen csúcsformában. Szerintem a mostani Contadort bárkinek is nehéz lenne megszorítani, mert még ha hegyen tudnak is vele menni, TT-n simán odaveri az ellenfeleit. Tipikusan olyan, mint anno Larmstrong.
Krézi meg Smile Sajnos nincs nála jobb, ezt Nota is megmondja. Igazából ez is olyan, mint a foci. TV-n nézzük és kurva okosak vagyunk h a bíró mekkora egy... De amikor fújni kell meccset, élesben, rájön az ember, hogy ja, ez nem is olyan egyszerű. Volt benne tapasztalatom. Smile

www.cycling-manager.hu
Nota
#89 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 15:35:12
Tour de France győztes

Közben ismét egy szomorú hír ami ugyan nem közvetlen Giro:
Elhunyt Xavi Tondo a remek spanyol menő. Egyelőre annyit tudni hogy edzeni indult volna Inxtausti-val és állítólag a garázsajtó esett rá nagyon szerencsétlenül. El sem tudom képzelni ez hogy történhetett de megint nem akárkit veszített el a sportág. Csak idén megnyerte a Vuelta Castilla y Leon nevű spanyol ötnapost Mollema és Antón előtt, ötödik lett a Vuelta Ciclista al País Vasco-n, A katalán körön Basso és Evans előtt lett hatodik, és a Párizs-Nizzán is jól ment. Szépen építette a formáját a Tour-ra ahol esélye lett volna a top20-ra, és a szakaszsikerre. Néhány nagy eredménye: 2007-ben megnyerte a portugál körversenyt, Subida al Naranco-t nyert 2008-ban, 2009-ben második az andalúz körön, 2010-ben a katalán körversenyen állt a dobogó második fokára és hatodik lett a Vuelta-n.
Igazi összetett versenyző volt aki szép lassan ért be és követelt magának helyet. Nagyon sok versenyen rajthoz állt és rengeteg jó eredményt ért el a felsorolt kiugró sikerek mellett is. 32 éves volt, legalább 3-4 jó év állt még előtte és esélye lett volna a Vuelta győzelemre is egy jó csapattal. Segítőként is nagyon értékes volt, bármelyik Tour győztes szívesen tudta volna maga mellett. Nyugodj Békében!

Monof
#90 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 16:45:57

Csapattulajdonos

Nota írta:
Közben ismét egy szomorú hír ami ugyan nem közvetlen Giro:
Elhunyt Xavi Tondo a remek spanyol menő. Egyelőre annyit tudni hogy edzeni indult volna Inxtausti-val és állítólag a garázsajtó esett rá nagyon szerencsétlenül. El sem tudom képzelni ez hogy történhetett de megint nem akárkit veszített el a sportág. Csak idén megnyerte a Vuelta Castilla y Leon nevű spanyol ötnapost Mollema és Antón előtt, ötödik lett a Vuelta Ciclista al País Vasco-n, A katalán körön Basso és Evans előtt lett hatodik, és a Párizs-Nizzán is jól ment. Szépen építette a formáját a Tour-ra ahol esélye lett volna a top20-ra, és a szakaszsikerre. Néhány nagy eredménye: 2007-ben megnyerte a portugál körversenyt, Subida al Naranco-t nyert 2008-ban, 2009-ben második az andalúz körön, 2010-ben a katalán körversenyen állt a dobogó második fokára és hatodik lett a Vuelta-n.
Igazi összetett versenyző volt aki szép lassan ért be és követelt magának helyet. Nagyon sok versenyen rajthoz állt és rengeteg jó eredményt ért el a felsorolt kiugró sikerek mellett is. 32 éves volt, legalább 3-4 jó év állt még előtte és esélye lett volna a Vuelta győzelemre is egy jó csapattal. Segítőként is nagyon értékes volt, bármelyik Tour győztes szívesen tudta volna maga mellett. Nyugodj Békében!

Ez is kifejezetten rossz hír... Nagyon sajnálom a srácot... Az élet sajnos ilyen. Remélem a spanyolok majd szépen megemlékeznek róla a Giron.
Nyugodj Békében!

www.cycling-manager.hu
Lighter33
#91 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 16:57:38

Hegyi segítő

Azért szerencsére nem ilyen az élet. Halál mindig történik, de nem ilyen. Ez tényleg sajnálatos, mert ilyen szerencsétlenül. Mindenféle poént féretéve mondom, hogy Darwin-díjas (tényleg nem poénkodni akarok). Az ilyen esetektől mindig elborzongok. Nyugodjon Békében!
Grin

Monof
#92 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 16:59:20

Csapattulajdonos

Lighter33 írta:
Azért szerencsére nem ilyen az élet. Halál mindig történik, de nem ilyen. Ez tényleg sajnálatos, mert ilyen szerencsétlenül. Mindenféle poént féretéve mondom, hogy Darwin-díjas (tényleg nem poénkodni akarok). Az ilyen esetektől mindig elborzongok. Nyugodjon Békében!

Sajnos tényleg. Itt is csak a figyelmetlenség okozta. Elvileg nem húzta be a féket és a kocsi rátolta szerencsétlent a garázsajtóra...

www.cycling-manager.hu
Patrikk
#93 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 20:20:39

Vízhordó

Regisztrált: 14.04.09

Olvasgattam végig a topicot a verseny alatt, de most rá is vettem magam hogy írjak.Knézy-vel kapcsolatban csak annyit, hogy abszolút Notával értek egyet, lehet hogy néha elnéz egy pár dolgot, de ha nem lenne itt, hiányozna.Főleg ha ketten vannak, szerintem nagyon színvonalas közvetítést hoznak össze ( igaz a külföldi kerékpár közvetítést még nem láttam ) de pl. ha megnézem a magyar F1 közvetítést ( amelynek szintén nagy híve vagyok - mármint az F1-nek Grin ) azt hiszem egy szavam sem lehet.

Aztán itt volt Weylandt szörnyű balesete, ma pedig Tondo... Hihetetlen... De ilyenkor tényleg reálizálódik bennem ( ahogy gondolom másokban is ) hogy bármikor megtörténhet a tragédia, és hogy ez benne van a sportban, sajnos.Akárki is nyeri a Girot ( ami mostmár sajnos elég egyértelmű... ) itt nem csak rá fogunk emlékezni.
"A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!"

img30.imageshack.us/img30/2553/giro2009.jpg

http://www.cycling-manager.hu
Patrikk
#94 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 20:25:24

Vízhordó

Egyébként meg jó volt látni, hogy tényleg a versenyzők is "emberből" vannak, az összefogást amit a mezőny a tragédia utáni napokban tanusított.Példaértékű.
Szerkesztette: Patrikk - 23 May 2011 20:25:46

Fresi
#95 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 20:52:23
Hegyi segítő

Nemtom láttátok-e de itt az a bizonyos lejtmenet, amit végül szombaton kivettek:

http://www.youtub...rofilepage
Szerkesztette: Fresi - 23 May 2011 20:53:33

Monof
#96 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 21:30:57

Csapattulajdonos

Fresi írta:
Nemtom láttátok-e de itt az a bizonyos lejtmenet, amit végül szombaton kivettek:

Kövezzetek meg, de én simán lemennék rajta. Természetesen Emil tudja tanúsítani, hogy nem 2-vel. Smile
Szóval ezek alapján nem értem miért kellett törölni. Így hogy mindenfajta biztonsági intézkedést beletettek, simán belefért volna. De ez csak és kizárólag az én véleményem. (Ami nekem furcsa, hogy ez az útvonal 3 hónapja már nyilvános, addig miért nem nyivákoltak, h veszélyes???????)

www.cycling-manager.hu
Fresi
#97 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 22:02:14
Hegyi segítő

Lemenni én is lemennék rajta nagyon szívesen, bár egy ekkor mezőnyben... nagyon óvatosan kellene menni.
Itt a legfőbb gond az volt szerintem, hogy nem tudták volna biztosítani a versenyzőknek a technikai és az orvosi segítséget, mert a kocsik nagyon feltorlódtak volna ott hátul, és több percbe is belekerülhetett volna, ha vakaki mondjuk defektet kap.

Patrikk
#98 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 22:27:08

Vízhordó

Weylandt halála után kimondva - kimondatlanul mindenki óvatosabb lett, és biztosan köze volt a törléshez annak is, amit Fresi írt, de szerintem ha nincs a baleset, simán lementek volna...

Nota
#99 Hozzászólás nyomtatása
23 May 2011 22:47:28
Tour de France győztes

Zomegnan egymás után hozza az idióta döntéseket az útvonal kapcsán. Nálam a Giro a favorit a versenyek közül mert szebb és legtöbbször érdekesebb mint a francia kör. Ennek ellenére mondom hogy az utóbbi 5-6 évben már alig van olyan szakasz ahol nincs gebasz. Sprinteket beviszi a városba úgy hogy uccsó 3 kilón szűkülő sikánok után jön a sprint. Hegyi szakaszokon murvás öreg hegyi utakra viszi a mezőnyt ahová nem tud utánuk menni a kísérő kocsi. Nem lenne ezzel gond ha a helyi ifisták 50 fős mezőnye versenyezne, de itt 200 klasszis megy a világ 500 legjobbja közül. Egy ilyen lejtmenetben tuti lett volna 1-2 esés teljesen feleslegesen. A kísérők nélkül pedig könnyen lehet hogy valaki ezek után már nem harcolhatna az eddig számára elérhető célokért, mondjuk egy top10-ért vagy dobogóért.

Én a legtöbb esetben azt mondom hogy mindent a nézőkért de amíg ezt a sportágat a publicitásért küzdő szponzorok pénzelik addig a nézők ne sírjanak ha változik az útvonal. Tenni kellene valamit az idióta nézők ellen, Garzelli két könyökössel sem tudta lerázni az egyiket.

Sajnos Zomegnan nem ért hozzá hogyan kell a Giro-t a Tour elé hozni. Ő csak a több heggyel nehezíti amitől nem lesz jobb a verseny, sőt. Idén már most kinyírta az összes sprintert.

24 May 2011 07:22:53
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

Fresi írta:

Mi edzőtáborban Horvátországban pont ugyanilyen lejtmeneteket teljesítettünk. Szűk út, oldalán sziklák, szar út szalagkorlát nélkül. 1-2 nap után meg lehetett szokni, de minden nap figyelni kellett. A hétvégén meg ennél is szarabb úton jöttünk le a Mátrában. Szóval minden hegyről le lehet jönni csak nem mindegy milyen sebességgel. A versenyző meg ha verseny van akkor nem érez félelmet. Na most úgy érzem ez változott meg Weylandt halála után - bennük van a félelem.

Szóval ezek alapján nem értem miért kellett törölni. Így hogy mindenfajta biztonsági intézkedést beletettek, simán belefért volna. De ez csak és kizárólag az én véleményem. (Ami nekem furcsa, hogy ez az útvonal 3 hónapja már nyilvános, addig miért nem nyivákoltak, h veszélyes???????)

Most törölni kellett - nincsenek olyan mentális állapotban a versenyzők. Ahogy fentebb írtam a versenyzők nagy része fél, és ha félsz a biciklin az nem valami biztonságos. Szerintem Weylandtnak is ez lett a veszte. A fejébe volt hogy nem biztonságos, nem lesz ez jó, itt történni fog valami nagy bukás - és lám meg is történt.

Nálam a Giro a favorit a versenyek közül mert szebb és legtöbbször érdekesebb mint a francia kör.

Ezzel valahogy én is így vagyok. A Girot várom mert verseny lesz, a Tourt meg inkább ünnepként várom, annak a történelme talán legendásabb. Pár éve már veri a Giro a Tourt színvonalban (szerintem), bár a szervezésen még lehetne javítani.

Ugrás a fórumra:

1,052,228 egyedi látogató