11 June 2026 12:06:21
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
[Karrier] Euskaltel
Monof
#1 Hozzászólás nyomtatása
06 June 2011 22:56:36

Csapattulajdonos

Regisztrált: 12.04.09

Én is elindítottam egy karriert, nehéz fokozaton. Csak röviden, eddig mi volt. Szóval a csapat a spanyolok gyöngyszeme, a baszk Euskaltel lett. Gondolom senkinek nem kell bemutatni a csapatot. Célom, hogy lehetőség szerint csak spanyol versenyzőm legyen, kivétel természetesen, ha valaki nagy tehetség. Célok nem könnyűek, saját elképzelésem, hogy a Vueltát megnyerjük. A többi versenyen a tisztes helytállás a cél.
Erősíteni úgy gondoltam felesleges, így egy 10 napos edzőtábor után jöhetett is az első versenyünk, a híres ausszi kör.
Csapatomban természetesen Koldo Fernandez volt a sprinter, sok segítővel (de igazi felvezető nélkül) illetve Anton is neveztem, hogy picit tekerjen, mert elég lusta volt az edzőtáborban.
Első szakasz a sprintereké, ezért sok reményt nem fűztem a szakaszhoz, hiszen Bonnen, Husi és sok más sztársprinter is tiszteletét tette a mezőnyben. Ezért taktikám a szökés volt, így legalább nem kell dolgoznom a mezőnyben. Perez (kis hegyi-domb-sprint menő (70-es értékekkel) volt a kiválasztott, aki jókor indult el, így a hegyi trikót és a köztes sprintekért járó pontokat is bezsebelte. Gondoltam, innentől kezdve én már megtettem a magamét, lesz, ami lesz. Persze szökevényeket befogta a mezőny, és jöhetett a sprint. Vonatom elejét egy sima segítő indította, majd egy 71-es sík menő (persze ha lehet annak nevezni), őt követte a szökevényünk, és persze jött Koldó bácsi is. A vonat tökéletes lett, de Perez nagyon megfogta Koldót, így nem bíztam a sikerben, 1,5nél nagy hátrányt kelett volna ledolgoznia. De azért lesz ami lesz alapon elindult, és valami eszeveszett hajrával meg is lett a szakaszgyőzelem... A kísérőkocsival majdnem neki mentünk a falnak, akkor volt az öröm Smile
Második szakasz ugyanez volt, Perez szökött, elhozta, amit kellett, majd Koldó, most már csak 2 felvezetővel simán nyert.
Teljes megdöbbenés volt a mezőnyben, hogy a spanyol csapat ennyire dominál.
Természetesen az ezt követő szakaszokon védtük a trikót, egyiken Anton az emelkedőn úgy gondolta, hogy ellép a mezőnytől, de a szökését végül befogták, de értékes hegyi pontokat gyűjtött.
És végre jött a várva várt dombos szakasz. Természetesen Antonnak ki volt adva, hogy az első hegyen szakítsa meg a sort, és majd a másodikon kiderül, mi lesz. Nos nagy meglepetésemre senki sem bírt vele menni már az első hegyen, így 1,35 előnnyel ért fel a hegyi hajrához, innentől már szóltunk neki rádión, hogy mindent bele, senki nem tud vele menni, így meg is nyerte a szakaszt másfél perces előnnyel. Nagy meglepetésemre viszont Koldó kibírta mind a 2 "hegyet", így megtartotta a 2ik helyét. Utolsó szakasz már csak örömfutam volt, teljesen érdektelen volt. Ami meglepetés, hogy a létező összes diszciplínában mi nyertünk, minden trikó rajtunk volt. Le a kalappal a csapat előtt, így bemelegítésnek nem volt rossz verseny. Következő versenyünk az Ománi kör lesz, ha minden igaz, itt a hegyi manók alkothatnak majd.
Addig is pihenünk, és majd jön a beszámoló. Smile
Szerkesztette: E-mail - 20 June 2011 08:58:38
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... "

Az oldal és a csapat egyik alapító tagja.

2011-es Giro d'Italia tippelde győztese

www.cycling-manager.hu
#2 Hozzászólás nyomtatása
07 June 2011 09:10:36
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

Gratula! Kíváncsi vagyok mit hozol ki a csapatból. A nevük amúgy: Euskaltel. Egy L betűt kihagytál Grin

Monof
#3 Hozzászólás nyomtatása
07 June 2011 09:15:45

Csapattulajdonos

Tudod, hogy nem az erősségem a bicajos csapatok és versenyzők neveinek leírása Grin
De szerintem tök reális a Vuelta megnyerése. Tourt természetesen Contador ellen esélytelen ilyen kerettel is megnyerni, talán ha az összes hegyi menőmet beáldoznám csak arra a versenyre... De ennyit meg nem ér.

www.cycling-manager.hu
Monof
#4 Hozzászólás nyomtatása
07 June 2011 17:44:59

Csapattulajdonos

Eljött a február a spanyol csapatnál, és hála az ausszi körnek, kis profitra is szert tettünk. Bár a szövetség enyhén megzavarodott és felajánlották, hogy vezessem már a vb-n a spanyol csapatot. El is fogadtam. És jött a február. 3 versenyt jelöltem ki a csapatnak, nem akarom túlversenyeztetni a fiúkat.
Első megmérettetésünk természetesen otthon, a Vuelta a Mallorca lett. Nem egy túl nehéz verseny, kisebb dombokkal. Csapatba neveztem Samu bácsit, ő is tekerjen picit, ne csak Igor. Természetesen segítőket kapott, de komoly célok nélkül vágtunk neki a viadalnak.
Első szakaszon semmi nem történt, mivel sík volt, és sprintert nem vittem, így semmit nem csinált a csapat, csak érkeztünk a mezőnnyel. 2-ik nap már egy szökésben részt vett Casroviejo, 3-ad magával. A hegyi illetve sprint pontokat is elhozta, de hazaérést nem akarták engedni, így ismét mezőnyhajrá volt. És eljött a mi időnk, jöttek a dombok. Sánchez bevállalt egy nagy gurulást, aminek gyümölcse lett, hogy 1.30-al át is vette a vezetést. Kisebb riadalom volt, hogy a francia tehetségünk, Sicard esett egyet, szerencsére komolyabb baj nélkül megúszta az esetet. Utolsó előtti szakasz ismét unalmas lett, a végén indult el Kessiakoff, akire végül Samu tette a kereket, így másodikként bejött, növelve előnyét. Utolsó szakaszon is voltak szökések, Schleck vállalt be egy hosszabb szökést, mely a végén már kezdett izgalmas lenni, de Samu ismét villantott, így csak fél percet tudott rajta hozni, így maradt rajta az összetett trikó. Elhozta a pont trikót is. Az első és utolsó napi szökésének köszönhetően Castroviejo elhozta a hegyi trikót, nagyon meg voltunk vele elégedve.

Februári 2ik versenyünk az ománi kör lett. Ide vittük Koldot és Samut is, hogy esélyesek legyünk mindenhol. Első nap sprint, ami érdekes volt, hogy a nagy szélben szétszakadt a mezőny, nálunk szerencsére az esélyesek elöl voltak. Így Urtusan 3ik, Koldo 5ik tudott lenni. 2 szakaszon Koldo 3ik lett, 3ikon pedig 5ik. Itt nagyon rossz emberre tette a kereket, de sebaj, néha megesik ez. És eljött a várva várt 4ik szakasz, Samu és Nieve kifejezetten várta a szakaszt. Koldot elment a szökéssel, reménykedtem, hogy ha pár pontot összeszed, meglesz a pont trikó. Ez be is jött, így vele meg voltunk elégedve. De jött a hegy, Nievének kiadtuk, hogy húzza meg. Sajnos nem volt túl jó erőben, ezt jelezte is Samunak, hogy nem fog menni, ezért a főnök támadott, kb. 10 km-el a hegy vége előtt. Senki sem tudott rá reagálni. Később egy astanás indult el, így ő bejött 2iknak. Végül a 3ik helyet nagy sprintben Verdugo szerezte meg, hatalmas meglepetésünkre. Így kifejezetten jó pozícióból vártuk az időfutamot. A terep nem volt nehéz, így mindenki azt ment, amit szeretett volna. Természetesen Samu érinthetetlen volt, meglepetésre az előző nap nagyot ment Verdugo másodiknak be tudott jönni. Utcsó nap sprint, Koldo 5ik lett, így megőrizte a pont trikót. Hegyi trikó Samun, szóval amit lehetett, elhoztuk.
Meg vagyok eddig elégedve a kerettel, de már most látszik, jövőre kell egy vagy két felvezető ember Koldonak, mert így nehéz.

www.cycling-manager.hu
Nota
#5 Hozzászólás nyomtatása
08 June 2011 12:05:32
Tour de France győztes

Regisztrált: 17.04.09

A második hosszút nem olvastam most végig, de jó a karrier és jó a leírás. Alig várom hogy jöjjenek a hegyes versenyek! Nem tudom az adatbázisod hogy néz ki de eddig szépek az elért eredmények. Írhatnád hogy az adott versenyen ki milyen formában van, mennyi versenynap van a lábában és hasonlók. Egyébként kifejezetten jó a leírás. Ja meg pár kép kellene, de nem sok.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

Monof
#6 Hozzászólás nyomtatása
20 June 2011 11:35:11

Csapattulajdonos

Nos ismét történt előrelépés. Igaz, lassan haladok. Szóval a Február utolsó versenye is spanyol lett, a Vuelta a Andalucia Ruta Ciclista Del Sol.
Céljaim itt egy jó szereplés volt, Nagy ágyúnak ezért csak Nievét vittem.
Első szakasz egy hegyi időfutam, meglehetősen rossz minőségű úttal a végén. Nagy meglepetésre Verdugo hatalmas győzelmet aratott, Nieve lett a 2ik. Igazából a csapatból 2 ember ment csak rosszul, többiekkel top 10 meglett.
A verseny további részében csak a trikó megtartása volt a cél, ennek érdekében mindent feláldoztunk, de így is az összes trikót sikerült elhoznunk. Egyedül talán az utolsó szakasz volt problémás, de végül minimalizáltuk a veszteségeket, és Verdugo meg tudta tartani, igaz kicsi előnnyel a trikót.
Így a február csapatvezetői szempontból kitűnőre sikeredett, ahol elindultunk, onnan elhoztuk a vezető trikókat, illetve a többinek is a nagy részét. Természetesen ezek csak felkészülési versenyek, sok mindent ebből nem lehet leszűrni.

Márciusban a kötelező Uci versenyek lesznek, Párizs-Nizzára Igor Anton megy, míg a nehezebb Trienora Samu bácsi.
Eddig az első versenyen sok minden nem volt, főként a sprinterek domináltak. De végre jönnek a dombos szakaszok, Contador és Schleck-el felvenni a versenyt nehéz lesz. Eddig a pirospöttyös is rajtunk van, de ezt megvédeni is nehéz feladat lesz, hiszen nagyon nem vagyunk formában.

www.cycling-manager.hu
Ugrás a fórumra:

1,053,925 egyedi látogató