Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2010
|
Support Brigade Cycling Team
|
|
| HandballTrainer |
14 June 2011 14:38:27
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 4 Regisztrált: 14.06.11 |
Én is "custom" csapattal kezdtem karriert! Aprólékos munkával kiválogatva a tagokat, 15 versenyzőm lett! A legjobb versenyzőm a Yaroslav Popovich, de sikerült leigazolni a Lang-ot is! Segítők közül elégedett vagyok a Balloni, Felline, Grabovsky, Nerz, Pinot tagokkal, sőt Pinot , már hegyi összetettet is nyert nekem a Vuelta Ciclista a Cataluna-n!!! Ráadásul a sponzorokat is úgy sikerült összeszedni, hogy ha nem keresnék pénzt a versenyeken, akkor is 26.000 Euró bevételt hoznak! Mivel már voltak tapasztalatok a 2009-ben, így nem nulláról indultam, de Monof-tól kaptam némi segítséget az apró cseprő dolgokhoz! Vettem fel két edzőt is, egy TT edzőt (8) és egy sprinter edzőt (8). Elugrottam edzőtáborba mindjárt januárban 10 napra és beállítottam a forma időzítést Classic 15-re! Azért pont erre, mert nem hívnak meg úgysem a 3 nagy versenyre, viszont edzői tapasztalatból mondom, hogy jól forgatva a csapatot a 70-90% közötti forma tartás egész évben gyümölcsöző lehet! Bele csaptam a lecsóba, így a januári felkészülést követően a GP de Marseillen Popovich a 3. lett összetettben, a Tour of Qatar-on 6., de itt sajnos tapasztalat hiányában eleve 48 mp. hátránnyal kezdtem, mert akkor még nem tudtam, hogy kell a csapatidőfutamot hozni! Aztán jött a Vuelta Ciclista a Cataluna, itt Popovich összetett 1. lett (Pinot ugye itt nyert hegyit), aztán az egy napos GP Insubria, itt Popovich megyint nyert, majd a Giro di Sardena versenyen 5. lett! Természetesen voltak közben kisebb egy napos versenyek, amiken a "B" sor indult mindig, amolyan tapasztalat szerzés címen, de ezeken nem sikerült 10-be kerülni! A lényeg, hogy jelenleg április van a játékban, és Popovich a 2. helyen van a CNT egyéniben, míg a csapat a 8. helyen tanyázik! Mindeközben a Scout kint volt olaszhonban és németföldön, így máris talátam magamnak 3 tehetségesnek mondott fiatalat! A következő szezonra szerződtettem őket! Már azt is kezdem kialakítani, hogy kivel kötök, és nem kötök szerződést a jelenleg meglévők közül!!! Nagyjából ennyi elsőre!!! |
|
|
|
| Monof |
14 June 2011 14:40:58
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Nah, hajrá mester. Tessék majd olvasni az én beszámolómat is ![]() Sok sikert. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| HandballTrainer |
14 June 2011 14:42:10
|
Hol lehet ilyen mezt szerezni? ![]() |
|
|
|
| Monof |
14 June 2011 14:43:44
|
|
Ilyet már sehol Ez a P-Nívó régi meze Hehe XXL-est meg pláne ritka (ugye Emil, ezt nem villanybojlerre lett tervezve )
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| HandballTrainer |
14 June 2011 14:48:29
|
Akkor ezt kérem legalább az utolsó lesz az enyém![]() |
|
|
|
| Monof |
14 June 2011 14:49:15
|
|
HandballTrainer írta: Akkor ezt kérem legalább az utolsó lesz az enyém![]() Sokba lesz ez
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| HandballTrainer |
09 July 2011 19:45:44
|
Mi az az ideális versenynap szám, amikor még eleget fejlődnek a fiatalok? Azon gondolkozom, hogy létrehozok egy magyar csapatot és a continental-ban megpróbálom vitézkedni velük |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |