Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
|
Az éppen aktuális versenyről
|
|
| Fresi |
19 June 2011 21:43:44
|
Hegyi segítő![]() Hozzászólások: 347 Regisztrált: 16.05.09 |
Szerintem ne nyissunk minden kisebb versenynek új topicot, mert annyit úgysem írunk bele, így inkább írjuk ide a véleményeket! A nagy köröknek persze lehet, ahogy eddig is! Ma ért véget a svájci körverseny. Leipheimer az utolsó időfutamon elvette Cunegotól a sárga trikót. Négy másodpercen múlott! Nagyon sajnálom a szöszit, nagyszerűen ment megérdemelte volna a győzelmet. Csakhát sajnos az óra nem hazudik. Levi nagyont ment... Ami érdekesség, hogy Andy Schleck is indult, de nem ment túl jó, igaz még van egy kis idő a Tourig lehet még csiszolni a formán, de ezen a mai TT-n sem ment túl acélosan, még Cunegotól is kikapott. Ami azért nem túl jó elője a Tourra nézve, mert ahhoz hogy Contador ellen legyen esélye azért az időfutamon is jól kellene teljesítenie. |
|
|
|
| Nota |
20 June 2011 16:08:45
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Igen, Andy érdekes kérdés. Régebben is láttunk már olyat hogy egy menő még a svájci körön nem ment jól és aztán a Tour-on mégis, bár utólag általában le is buktak valamiféle doppingszerrel, hisz ilyen esetekben igazán hasznos a tavasszal levett vér meg hasonló nyalánkságok. Persze az első igazán fontos szakasz még majd egy hónapra van, szóval még javulhat a luxemburgi formája. Addig is egy erős csapat vigyázhat rá.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| bendzsi98 |
20 June 2011 16:17:56
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
Andy szerintem jól ment, mert azt nyilatkozta, hogy ezen a versenyen ő a bátyja fő segítője. Hisz nem egyszer láttuk felvezető-emberként. Attól függetlenül egy 18. hely és a hegyi trikó nem rossz!!
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| Sipetya |
20 June 2011 21:12:20
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 427 Regisztrált: 15.04.09 |
Komolyan mondom jobb lett volna, ha a 2 Schleck el sem indul a svájci körön. Amit műveltek az tragikus. A csapat többi része minden tiszteletet megérdemel, hatalmas munkát végezte, és így is Fuglsang meg Monfort befért a top10-be, úgy hogy Maxime volt amikor egy egész hegyet végig vezetett! Andyval nem tudom mi van, azt nyilatkozta, hogy nem megy 100%-ot, de amikor De Gendtet nem tudta befogni 30mp-ről azt szánalmasnak gondolom. Frank meg nem tudom mit akart itt. Első pár napban még bizakodó voltam, de aztán amikor a csapat megcsinálta neki a terepet, megdolgozták az egész mezőnyt, akkor a hegyen egyszerűen még támadni nem tudott, nemhogy tartani a lépést Cunegoval.. Felfogni nem tudom. Talán ha Max-ot és Jakob-ot segítik, lett volna egy dobogónk...Azért így 2 héten belül a Tour rajtjáig már igazán mutatni kellett volna valamit. A Leopard rendelkezik a legerősebb csapattal, ami szerintem nem kétség. Csapatidőfutamon lehet Contadoron mp-eket hozni. Az biztos, hogy aki Svájcban voltak azok indulnak a Touron és nagy valószínűséggel Feillu jön hozzájuk. Svájcban már gyakorolták is a Tour taktikát (O'grady-Cancellara-Voigt-Gerdemann-Monfort-Fuglsang volt általában a sorrend, valószínűleg Jakob elé, vagy mögé jön Feillu), csak akinek mennie kellett volna, az nem ment... Remélem a Tourra összekapja magát a 2 Schleck, különben elég unalmas Tour lesz. És most az első komolyabb hegytől menni kell, ha akarnak valamit, mert Andynak legalább 1,5-2 perc előny ( ha nem több ) kell a TT-re. Azt nem lehet megint eljátszani, mint tavaly, hogy várunk a másikra hátha leszakad a kereke, vagy ilyesmi... Szerkesztette: Sipetya - 20 June 2011 21:13:12 ![]() |
|
|
|
| Soldado |
20 June 2011 22:32:48
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 43 Regisztrált: 15.07.09 |
Jó Tour lesz ez nagyon. Azért ha Andy nincs is formában és tegyük fel, hogy valamilyen oknál fogva nem is lesz, akkor sincs sima győzelem Contadornak, hiszen az ő lábában meg egy Giro van, ahol azért kihajtotta magát rendesen. Talán most érzem, hogy esetleg más is odaérhet, de ez az első hegyen ki fog derülni. Amúgy, ha Alberto megnyeri, és nem meszelik el, akkor lehet, h elmegy a Vueltára, max nem megy végig. Igaz ha véletlenül triplázna akkor tuti, h azt hallanánk, h a koksz miatt. Lehet off, és másik topik, de ez most jutott eszembe: Gusztustalan amit a szurkolók műveltek a Giron (nagy injekciós tű + Belógatták a húst Berci elé), és ezt nem azért mondom mert Contador a kedvencem(szinte mindenki mellett ugyanígy kiállok(Ricco egy barom)), de rohadtul elegem van már ebből a boszorkányüldözésből. Nem veszik észre, h saját maguknak ártanak, és így egyre többen fordulnak el a kerékpársporttól (mind magától a sporttól, mind a szurkolástól)? Itt most nyilván az UCI-ra meg a WADA-ra gondolok. Áh, mindegy is csak felszabom az agyam. Majd a téma topikjába egyszer kifejtem a véleményem. Minden jót! Éljen a kerékpársport! Éljen Alberto és Andy (jó csatákat)! Szerkesztette: Soldado - 20 June 2011 22:44:29 |
|
|
|
| Fresi |
20 June 2011 23:41:06
|
Ahogyan a fociban szokták mondani: a legjobb edzés a meccs. Ez így van kerkpárban is, a legjobb edzés a verseny. Andy szerintem csak edzeni ment svájcba semmi több. Mondjuk én azt vártam, hogy legalább majd az időfutamon odateszi magát. Szerintem jó lesz ő a Touron, azt nem tudom, hogy képes-e megverni Contadort de szerintem nagy csata lesz kettőjük között. Aztért az sokat fog számítani Albertonál, hogy benne ott van egy kőkemény Giro így szerintem nem lesz megint olyan kirobbanó formában, ez lehet Andy és a többiek nagy esélye.
Szerkesztette: Fresi - 20 June 2011 23:41:53 |
|
|
|
| bendzsi98 |
21 June 2011 07:57:19
|
|
Nagy csata lesz a Touron, de azt hiszem, a hosszú időfutamon nem veszíthet annyit Andym hogy akár amiatt ne nyerné meg a versenyt. Ott lesz a csapatidőfutam, Cancellara, Fuglsang, Gerdemann, Voigt, Monfort. Mind-mind nagyszerű időfutammenők.
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| Monof |
21 June 2011 08:23:24
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Reméljük, jó verseny lesz. Contador még fáradtan is nagyon erős, de még az se nagy gond neki, ha picit betlizik. 1 perc körüli hátrányt simán le tud dolgozni a TT-n. Kemény lenne, ha a spanyol bajnoki trikót is fel tudná venni. Igazi klasszis a srác. Andy meg egyértelműen a kihívó. Természetesen ott van Basso, Káder barátunk, és a fiatalok, Gesink, stb, de őket nem érzem annyira erősnek. Viszont 1-2 év, és Gesinkék tényleg odaérhetnek. Szóval ez a mostani nagyon jó verseny lesz. Bízom benne, hogy nem a hús, vagy a lánc leesés fog most dönteni, hanem tényleg az, hogy ki az erősebb. Szurkolok a jó versenyért. A Wada meg az Uci elmehet pontosan oda Mindig azon mesterkednek, hogy elrontsák a versenyünket ( anno 2006 nagy tüske a szemembe...)
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| bendzsi98 |
21 June 2011 08:29:14
|
|
Samut erősnek érzitek??
|
|
|
| Monof |
21 June 2011 08:30:52
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Hááááát. Erősnek erős, de nem Tour menő. Valahogy azt érzem, hogy ő amíg van Andy meg Contador, Tourt nem fog nyerni. De ez az én személyes véleményem. Ez kb olyan volt, mint h Ulle az amerikai árnyékából sosem tudott kibújni igazán. (Persze az okokat hagyjuk )
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Rafa |
22 June 2011 10:45:45
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 14 Regisztrált: 22.05.11 |
légyszíves ne vegyétek ki folyton a PCM 09 bajnokságos topicot !![]() |
|
|
|
| Lighter33 |
22 June 2011 10:54:06
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Nem veszi ki senki, Fórumban megtalálod. Főoldalon csak a legfrissebbeket jeleníti meg és nem fér ki mind, csak 5.
![]() |
|
|
|
| Rafa |
22 June 2011 10:58:34
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 14 Regisztrált: 22.05.11 |
köszi |
|
|
|
|
22 June 2011 10:58:42
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Lighter33 írta: Nem veszi ki senki, Fórumban megtalálod. Főoldalon csak a legfrissebbeket jeleníti meg és nem fér ki mind, csak 5. Köszönöm Lighter, így van. Ne legyünk lusták szétnézni a Fórumban ha nem találunk egyből valamit. És ne szennyezük be 3 topikot is a hülye kérdésünkkel... |
|
|
|
| Fresi |
23 June 2011 17:48:39
|
Ma zaljanak a nemzeti bajnokságok időfutamai. A magyar bajnokságról egyenlőre nincs hír, a franciáknál Bodrogi nem fért a dobogóra. |
|
|
|
| Fresi |
23 June 2011 18:04:25
|
5. lett 1'49" háránnyal. a Pálya elég nehéz volt, nagy hegy nélkül, de szinte végig hullámvasút.
Szerkesztette: Fresi - 23 June 2011 18:05:38 |
|
|
|
| Nota |
23 June 2011 18:47:36
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Érdekes eredményt hozott ez a francia TT bajnokság, Laci minden komoly riválisát maga mögé utasította, de egy csomó sötét ló beelőzte. Peraud kilencedik lett, Coppel nyolcadik, Chavanel hatodik. Kern magasan verte az egész bandát, tuti hogy nem volt jó a pálya, de Lacinak ez nem nagy gyógyír, az egyik utolsó esélye volt ami megint elment.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Fresi |
23 June 2011 18:51:49
|
Így van, brutál volt a pálya, a francia szövetség holnapján fenntvan a profil, akit érdekel nézze meg... Kern nagyon nagy formában volt már a Dauphine-n is, de azért azt nem gondoltam, hogy ilyen simán elveri a többieket. |
|
|
|
|
23 June 2011 20:54:54
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Elég érdekes ez a francia bajnokság. Évről évre olyan emberek nyerik hogy csak nézek... Nincs igazán klasszis időfutammenője a franciáknak, így minden évben gyakorlatilag a formák és a terepviszonyok döntenek. Lacitól meg ne várjunk sokat, túl van már a versenyzői karriere csúcsán. Jönnek a tehetséges fiatalok és hamarosan átveszik a szerepét. De egy ideig még nyomhatja szerintem kisebb csapatokban, ott ahol szükség van a tapasztalatára! A Magyar Időfutam OB holnap lesz megrendezve, a Horvát Időfutam Bajnoksággal egyetemben. |
|
|
|
| Fresi |
23 June 2011 21:13:36
|
Ja igen, most néztem, édekes, eddig mindig csütörtökön volt az időfutam ob. Azért kíváncsi leszek arra is nagyon. |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |