23 February 2026 09:51:20
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
pcm 2012 career custom team
aftershave82
#1 Hozzászólás nyomtatása
29 September 2012 12:46:44
U23-as versenyző

Regisztrált: 27.09.12

Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani a játékkal és nagyon tetszik. Igazából nem nagyon értek a bringázáshoz, nem is foglalkoztam vele eddig, de a manager típusú játékokat nagyon szeretem. Elsősorban az F1 érdekel, de abból mostanában nem jött ki értelmes játék, foci meg unalmas, gondoltam adok egy esélyt a kerékpárversenynek, így kezdtem játszani a pcm 2012-vel. Azért indítottam a topicot, mert egy kis játékkal való ismerkedés, és néhány race tutorial megnézése után belekezdtem első karrierembe, amiről itt szeretnék beszámolni, és esetenként lehet, hogy segítséget kérni a tapasztaltabb játékosoktól, na és persze véleményezni is lehet Smile

A sztori: Christophe Asce, a 36 éves francia sportmanager, aki eddig többnyire autóversenyzőket menedzselt, hozott egy hirtelen döntést, és beszállt a kerékpárversenyzésbe. Bár túl sok tőkével nem rendelkezett, csakúgy mint tapasztalattal sem ebben a sportágban, azért sikerült összehoznia egy kisebb teamet, ami többek közt tapasztalatszerzésre kiváló, és nem kerül sokba. Így született meg az ASCE Racing team, mely 40000 euroért tudott igazolni mindössze 12 versenyzőt.

A többit képekben.

A csapat:
kepkezelo.com/images/f8a3lsce6mbn0vof6f1.jpg
kepkezelo.com/images/ffzywpjben6u0ahg06r.jpg

Versenynaptár január-március:
kepkezelo.com/images/h8xwbjxme2fvo47u6gxv.jpg

Célok:
kepkezelo.com/images/tggpkej5ua1rnekxdny.jpg

Egyenlőre ennyi, mint látjátok, március elejénél vagyunk, tehát az első néhány futamunk lezajlott. Természetesen vannak eredmények, képek, stb. Ha van érdeklődés szívesen felrakom beszámoló formájában.
Szerkesztette: aftershave82 - 29 September 2012 12:47:57

bendzsi98
#2 Hozzászólás nyomtatása
29 September 2012 12:59:05

Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.03.11

Szia!

Nagyon jó ötlet, csak így tovább, és sok sikert! Várjuk a beszámolókat! Smile
Hajrá Andy&Frank Schleck!

A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese.
A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese.
A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese.
A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese.
A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese.
A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese.
A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese.
A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese.
A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese.
Sipi soha nem feledünk!!!

Csabikaa13
#3 Hozzászólás nyomtatása
29 September 2012 15:19:14
Világbajnok

Regisztrált: 22.06.11

Nekem is nagyon tetszik bátran ozd meg velünk ! : )
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3

A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese.

A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese

A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese.

banyai2000
#4 Hozzászólás nyomtatása
30 September 2012 10:40:16
Világbajnok

Regisztrált: 31.08.11

Na új leírás a levegőben ? Grin Tetszik eredeti a játék ? Tetszik elsőre elég jónak tűnik Smile .
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde
ezüstérmese
A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese
A 100.Tour de France Tippelde győztese
Sípos János nyugodj békében .

aftershave82
#5 Hozzászólás nyomtatása
01 October 2012 22:36:16
U23-as versenyző

Egy 4 napos fitness-edzőtábort követően a csapat számára a Grand Prix la Marseillaise volt az év első versenye, amit kíváncsian várt mindenki. Sajnos mivel még új vagyok a játékban, nem tudtam, hogy csak az utolsó néhány futam eredményeit lehet részletesen visszanézni, így ennek a versenynek az eredménye már csak az archívumban található meg.

Íme:
kepkezelo.com/images/mo36nfwuecyffneaxs4.jpg

Nagyon örültünk, hogy Sylvain Georges az 5. Aurélien Passeron pedig a 6. helyet szerezte meg összesítettben. Nem rossz eredmény egy 1.1-es versenyen egy kontinentál ligás csapat bemutatkozó futamán.
A következő verseny az Etoile de Besseges volt. Erről lentebb láthattok részletesebb beszámolót. Mindenesetre eddig ez a legsikeresebb verseny a csapat számára, igaz, csak 4 versenyünk volt eddig Smile
A Tour Méditerranéent Joaquím Rodríguez(Katusha Team) nyerte, Julien Simon(Saur-Sojasun) és Arthur Vichot(FDJ-Bigmat) előtt. Passeron itt is 6. lett összesítettben. Megemlítendő Favilli szereplése is, aki az első szakaszon 7. lett, majd a másodikat megnyerte. A 3. szakaszon 18.-ként ért célba, de sikerült annyi bonust gyűjtenie, hogy a 4. szakasznak mindössze 2"-es hátránnyal állt neki. A 4. szakasz, és ezzel a verseny vége egy elég meredek emelkedővel zárul, és itt jött képbe a csapat tapasztalatlansága. Ilyen pályán még nem versenyeztünk ezelőtt, és bár Favilli kitűnően teljesít dombosabb részeken is, túl korán kezdte el növelni a tempóját, így idő előtt kifáradt, és több mint 4 perces hátránnyal ért célba.
Ezután jött az első olyan verseny, amelyen szponzorunk szerette volna, ha Elia Favilli legalább szakaszgyőzelmet szerez, ami nagy kihívás volt a csapat számára. A versenynek ráadásul úgy álltunk neki, hogy elfelejtettem megnézni a szponzor kérését. Az első szakaszon Favilli 7. Dimitri Champion 8. lett. Na ekkor jutott eszembe, hogy meg kéne nézni, mit szeretne a szponzorSmile Tényleg nagy kihívás volt, a cél hasonlóan a Mediterranéenhez emelkedőben végződik, és nem volt elég idő gyakorolni, hogyan kéne megmászni. De Favilli nagyszerű formában volt, így Joaquím Rodríguezt legyőzve megnyerte a második szakaszt és ezzel az összetettet is.
Kiemelkedő teljesítményt nyújt Champion hegymászásban, aki eddig minden versenyen megszerezte mountain-ben az első díjat.

megjegyzés: bocs, ha valamit nem jól írtam le, vagy nem úgy neveztem, ahogy hivatalosan szokták, nagyon új még nekem ez a sportág, nyugodtan kérdezzetek, írjatok, javítsatok ki, legalább tanulokSmile
És most következzék a várva várt(?)Smile Etoile de Besseges összefoglalója. Előtte tényleg csak pár szóban, sajnos nem teljesen úgy sikerült, ahogy szerettem volna, bár nagyon igyekeztem. A játék nem igazán támogatott az elkészítésében, miszerint időnként gondolt egyet, és saját magától felülírogatta a kimentett replayeket olyan versenyekkel, amiken a csapat nem is vett részt, és még sorolhatnám. Aztán meg a szerkesztést sem azzal a programmal kellett volna csinálni, amivel csináltam. De azért remélem évezhető lett, nem is húzom tovább az időt, lássuk az összefoglalót:

https://vimeo.com...
Szerkesztette: aftershave82 - 01 October 2012 22:39:58

#6 Hozzászólás nyomtatása
02 October 2012 09:22:02
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

Szia!

A leírás is tetszett, a videó pedig kiváló! Normal szinten játszol vagy easy-n? Én javaslom a Normal-t, még így kezdőként is, mert easyn túl egyszerű lesz hamarosan. További sok sikert és várjuk a folytatást!

Szasza78
#7 Hozzászólás nyomtatása
02 October 2012 12:35:10
Vízhordó

Regisztrált: 21.05.09

Jó videó!
Egész jó géped lehet, ha ilyen látványos a grafikai megjelenítés.
Sajnos az enyémen nem sok mindent mutat meg, mert ha feljebb állítom a grafikát, szaggat és játszhatatlan lesz.
A sárga szervizautót pl. még sosem láttam + ennyi növényzetet az egész szezon alatt látok mint ebben a videóban. Smile

Rasszizmus = Tapasztalat
Terrorista = Hazafi

Csabikaa13
#8 Hozzászólás nyomtatása
02 October 2012 15:19:40
Világbajnok

Ez a video nagyon jó Fraps el csináltad?
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3

aftershave82
#9 Hozzászólás nyomtatása
02 October 2012 16:09:27
U23-as versenyző

Köszi mindenkinek!

Válaszolva pár kérdésre, sajnos a játék nem eredeti. Csak egy hete ismertem meg, kicsit még próbálgatom, de ha hosszabb távon is tetszeni fog, valószínűleg megveszem. Túl sokszor adtam ki 10-15 ezer forintot játékokra, amik végül a fiók alján kötöttek ki 1-2 hét után Sad Úgyhogy egy darabig marad a solo career.
Amúgy normal fokozaton játszom, bár ahogy a leírást néztem, ez a játék nehézségét csak pénzügyileg befolyásolja. Hardon szerintem ilyen kis csapattal hamar csődbe mennék, pedig megfordult az is a fejemben. Easy semmiképp, nem szeretem, ha egy játék túl könnyű, ezért is vettem le a büdzsét 0%-ra, ami 40000 kezdőtőke igazolásokhoz, és így kontinental liga. Nem annyira lett volna feeling nagy büdzsével indulni, és Cavendisht meg Contadort (nem tudom, ők-e az ászok, még ismerkedem velük) igazolni, mert akkor ki ellen küzdök, nem? Őket legyőzni sokkal érdekesebb, mint velük nyerni Próbálkoztam 100 ezer körüli összeggel is, de túl erősnek tűnt a csapatSmile
Technikai része a dolgoknak, nálam minden maxon van most grafikailag optionsben, és viszonylag jól fut, bár néha megakad 1-1 pillanatra, de az nem vészes. Viszont például a GP le Marseillaise végig akadozik, szinte játszhatatlan, de szerintem az valami bug miatt lehet. De a gépem 4 éves, és akkor is csak középosztálybeli volt, Phenom 8450 tripleCore-ral, Gf 8800GT-vel (ami azóta behányt, úgyhogy most HD6670) és 2x2gb corsair ddr2 800Mhz.
A videót Frapssel vettem fel replayekből (már amelyik nem bugolt be) aztán WindowsMovieMakerrel raktam össze (én marha, soha többet). Sajna a video minőségileg sokat romlott, mire végigment a pocedúrán, WMM-ben még egész jól nézett ki, de az már nem convertálta olyan szépre, és a vimeo is rontott rajta sokatSad amúgy youtube-on még csúnyább volt, meg be is kockásodott néha, vagy mi, és még le is tiltották, mert a sabotage ilyen-olyan jogcím, védelem stb, úgyhogy csak Ciszjordániában és Omanban lehetett megnézni Grin

És a végére a legutóbbi kisebb futam eredménye:
kepkezelo.com/images/jujbhn2c39i5vl6mhdn.jpg
Szerkesztette: aftershave82 - 02 October 2012 16:12:44

banyai2000
#10 Hozzászólás nyomtatása
02 October 2012 17:37:19
Világbajnok

Tetszik nagyon jó és az hogy teljesen másképp írod mint mi szoktuk az a legjobb az egészben ha így folytatod kedvet kapok megint az íráshoz Grin amire tuti megharagudnának páran bár tényleg még adós vagyok egy karival Grin .
ezüstérmese

cyclearound17
#11 Hozzászólás nyomtatása
02 October 2012 18:32:46
Csapattulajdonos

Regisztrált: 18.08.12

Nagyon jó a leírás eddig, a videó különösen jó. Gratulálok, jó lenne ha sok ideig tudnád vinni ezt a karriert. Hajrá! Wink

@banyai2000 - Várjuk szeretettel azt a karit! Smile

aftershave82
#12 Hozzászólás nyomtatása
02 October 2012 23:16:21
U23-as versenyző

Ma kicsit több időm volt játszani, így egy 2.1 és két 1.1 után elérkeztünk a csapat számára az év egyik legfontosabb versenyéhez, a Critérium Internationalhez. A kisebb versenyekről is teszek majd fel eredményt, de a CritInttel kapcsolatban lenne kérdésem. Ugyebár ott a harmadik szakasz elég keményen K2 jellegű hegySmile Namármost, ahogy eddig kivettem úgy az egész cycling-worlddel kapcsolatban, Contador pl azért olyan menő, mert úgy teker fel az ilyenre, mint ahogy pók mászik a falon, tehát a Climberek gyakorlatilag ugyanúgy befutók az ilyen terepen, mint a sprinterek flaten? Tehát úgy számoljak, hogy hegymászóval kéne jól szerepelni a végére, és itt a sprintereket felejtsem el, igaz?

cyclearound17
#13 Hozzászólás nyomtatása
03 October 2012 07:32:34
Csapattulajdonos

Regisztrált: 18.08.12

Igen, ilyenkor a climberek és a stage-racer-ek mennek jól.

Szasza78
#14 Hozzászólás nyomtatása
03 October 2012 08:17:09
Vízhordó

Nem akarlak elkeseríteni, de a jelenlegi csapatoddal nem fogsz contadori magasságokba jutni.
Ezt csak úgy fogod elérni, ha egy fiatal versenyzőt "kinevelsz" és csinálsz belőle nagymenőt... arra meg azért látok kevés esélyt, mert ehhez egy jó edző kéne, arra meg nem futja egy kis költségvetésű csapattal.
Rasszizmus = Tapasztalat
Terrorista = Hazafi

Szasza78
#15 Hozzászólás nyomtatása
03 October 2012 08:41:37
Vízhordó

A gépedhez: Érdekes, az én gépemben csak a vga (9800gtx 512Mb ) a gyengébb, de szinte alap beállításon tudok csak játszani...
Ennyire vga függő lenne a játék?!
Szerkesztette: Szasza78 - 03 October 2012 08:42:03
Rasszizmus = Tapasztalat
Terrorista = Hazafi

hazmesterzs
#16 Hozzászólás nyomtatása
04 October 2012 09:05:08

Vízhordó

Regisztrált: 26.05.09

Egyébként igen, még mindig borzasztó rossz az optimalizálása.

aftershave82
#17 Hozzászólás nyomtatása
04 October 2012 14:45:44
U23-as versenyző

Volt egy kis hullámvölgy a csapattal, így nézzétek el, hogy részleteket most nem írok. A GP Ville de Lillersen Favilli a 6. Pichot a 10. lett összesítettben. Paris - Troyes: Passeron 3. Classic Loire Atlantique: Favilli 5. A Cholet - Pays de Loire teljes lebőgés volt, eslő 20-ban nem voltunk, aztán jött a Critérium International, ahol az első szakaszon és az időmérőn még jól szerepeltünk, de az utolsó, helyi szakaszon több taktikai hibát is elkövettünk, így Sylvain Georges a 11. Di Gregorio a 14. helyen zárt összesítésben, ami lehetett volna jobb eredmény is, a cél top 5 lett volna. Christophe Asce, a csapat menedzsere a március 28-án tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy tisztában van vele, hogy az utóbbi versenyek némelyikén a csapat alul teljesített, ezeket a versenyeket részletesen elemezni fogják, mit hol rontottak el, és a jövőben megpróbálják elkerülni a hasonló hibákat. Ez némileg sikerült, hiszen a következő két versenyen (Route Adélie de Vitré és Fléche d'Emeraude - Saint Malo) Favilli harmadik lett, bár szerintem ezen még mindig lehetne javítani. Érezte ezt Favilli is, aki a következő versenyen (Circuit Sarthe - Pays de la Loire) az 1. szakaszon győzelmet aratott, a 2. szakaszon 4.-ként ért célba, a 3. ITT szakaszon is a tőle elvártat teljesítette, bár a TT nem az erőssége. A 4. szakaszon ismét elsőként ért célba. Ez összesítésben a második helyet hozta, maga mögé utasítva Bradley Wigginst. Az első Daniele Bennati lett, aki kitűnően teljesített minden szakaszon. Az ASCE Racing menedzsere a verseny után elmondta, örül, hogy a csapat ismét formában van, és szeretné az év hátralevő részére ezt a teljesítményt megtartani, hiszen a cél nem kisebb, mint feljutni a Pro Continental divízióba az év végével.

Csabikaa13
#18 Hozzászólás nyomtatása
04 October 2012 14:47:51
Világbajnok

Szerintem nem rossz eredmények ezek a Critérium Internationaltól ne keseredj el mert gondolom ot voltak nagy nevek is : ))

banyai2000
#19 Hozzászólás nyomtatása
04 October 2012 14:59:47
Világbajnok

Szasza78 írta:
A gépedhez: Érdekes, az én gépemben csak a vga (9800gtx 512Mb ) a gyengébb, de szinte alap beállításon tudok csak játszani...

A Proci és a Memória milyen mert nekem is ilyen a VGA és nem akad soha bár 4gb ram és egy 2x2800 Proci mellet nem lehet panaszkodni Grin
ezüstérmese

Szasza78
#20 Hozzászólás nyomtatása
04 October 2012 15:10:43
Vízhordó

banyai2000 írta:
Szasza78 írta:

A Proci és a Memória milyen mert nekem is ilyen a VGA és nem akad soha bár 4gb ram és egy 2x2800 Proci mellet nem lehet panaszkodni Grin

Geil 2x2Gb 800MHz van a gépemben ill. egy Amd 9750x4. Ezért is csodálkozom, hogy nem fut szépen.
Az 512Mb VGA memóriára gyanakodtam. A te karidon mennyi memó van?
Szerkesztette: Szasza78 - 04 October 2012 15:12:40
Rasszizmus = Tapasztalat
Terrorista = Hazafi

Ugrás a fórumra:

1,046,078 egyedi látogató