Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2012
|
Saxo-Tinkoff
|
|
| Csabikaa13 |
23 December 2012 16:31:02
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 837 Regisztrált: 22.06.11 |
Hát akkor belekezdek egy karrierbe ! Nem meglepetés csapatom a Dán Saxobank . Adatbázis:Bendzsi féle 2013 as adatbázis. Csapatom idei célja hogy versenyeket nyerjünk és , hogy meg probáljuk reformálni a dán kerékpár sportot. Saxo Bank fő célja : ![]() Az elvárások nagyok ettől a csapattól de mindnent megteszünk amit csak lehet. Tinkoff: ![]() Néhány szó a csapatomról: A keretben tavalyhoz képest voltak változások a csapatot elhagyta: Nuyens és Navarro is nagyon nehéz szívvel engedtük el őket voltak még távozónk a kisebb nevek közül is.De jöttek is rengetegen csak hogy a nagyokat említsem M.Rogers , R.Kreucziger,N. Roche , D.Benatti de még Zaugot és Brushegint is említhetem. Fö versenyzőim: Alberto Contador : Várhatóan a Tour és a Vuelta lesz a két fő versenye ( szeretnék tanácsot kérni paris - nice vagy egy Deuphiné bele e fér? Roman Kreucziger: Az ővé a Giro és a Tireno és amit még a sors hoz . Nicola Roche: Ő majd a dombos egyheteseken lesz első ember de várhatóan segítöje lesz Contadornak a Touron Daniele Benatti: Az egyetlen komplett versenyzőm a Giro és a Tour a két fő versenye de szeretnék vele máshol is ígéretesen szerepelni. M.Rohers: Segítő a Touron , de akár az is lehet hogy a Paris-Nice első embere de ezek melet az idényt Ausztárliában kezdi az idényt és megprobál mindent. Reméljük ez az idény lehetőséget ad majd a fiatal dán kerekeseknek is , az elsző versenyeim majd Ausztráliában kezdődnek . Addig is kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek! Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
24 December 2012 14:51:52
|
Ausztrál Körverseny 1.Szakasz Az idény első versenye kissé dimbes dombos verseny 2 szakasz ami a domb menőknek kedvez de a többi a sprinterek terepe.Csapatomtól nem vártam sokat szerettem volna az összetettben egy top 10 es helyet a sprintekben pedig oda keveredni valahogy. Csapatom:M.Rogers-Az öszetett első embere Mccarthy:Szabad versenyző Sutherland:Szökésekben lesz benne remélhetőleg Morkov:Vonat ember Jörgensen:Felvezető Kump:Sprinter Duggan:Vízhordó Az első szakasz esélyesei köz ott volt kump de inkább Van hummel , Swift páros tűnt esélyesnek. ![]() Elkezdődött nagyon nyugtalan volt a mezőny így kezdetnek . ![]() A szökés kialakulóban volt de a levegőben volt valami.A fél mezőny még azt beszélgette kinek , hogy telt a karácsony és a felkészülés. ![]() Az első sprint hajrát az olasz Trentin srác nyerte meg ekkor kezdett felbomlani az egység elől. ![]() Végül csatlakoztak még páran. Sajnos elől felbomlott az egység a szökevényket utol érték kezdett fokozódni a tempó ![]() Kezdett össze álni a vonat , Morkov-Jörgensen-Kump ![]() Nem úgy nézett ki , hogy ez a mi szakaszunk a felvezetés sem lett a legjobb. ![]() 1 kilóméter van vissza Kump robbant vajon megszerzi a szakasz győzelmet? Vagy még várrni kell. ![]() Ebben a pillanatban kicsit betojtam azt hittem tul hamar kezdek örülni nagyon jöttek. ![]() De meglett! Meg van az autóban hátul örjöngtünk csodálatos év kezdés,maga a szlovák fiú sem hitte el. Végeredmény: ![]() Bjarne Riis telefonált a szakasz után és kérdezte , hogy sikerült : Csak annyit mondtam Kump Won the First Stage , és hatalmas kiabálást hallotam a vonal tulsó felén, Kump: I can't beleive it. Merry Christmas! Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| bendzsi98 |
24 December 2012 18:09:02
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
Gratulálok a győzelemhez, szép siker, csak így tovább!
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| Csabikaa13 |
24 December 2012 19:02:26
|
Egy kérdés Omani kört vagy a qatari kört szeretnétek?
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| banyai2000 |
24 December 2012 19:33:17
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 969 Regisztrált: 31.08.11 |
Csabikaa13 írta: Egy kérdés Omani kört vagy a qatari kört szeretnétek? Omani mert a Qatarin csak sík szakaszok vannak az Omanin pedig van a 1 hegyi szakasz is A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| Csabikaa13 |
25 December 2012 22:02:59
|
2.Szakasz Az első szakasz után a csapatnak nagyon jó kedve volt , a fiatal szlovák fiú nagy meglepetést okozott a világnak.Az Ausztrálok talán reménykedtek , hogy majd talán a 2.-ik szakaszon villoghatnak. A szakasz dimbes dombos volt nagy kérdések voltak bennem , de Bendzsi teknikai vezető ellátott tanácsokkal , hogy miképp is kéne rá menni a szakaszra. LÁssuk a szakaszt. ![]() A szakasz elején megint csak mi diktáltuk a tempót akció volt rendesen de sajnos a szökések nem voltak jók senkinek. ![]() Majd kialakult a szökés nem voltak igazi nagy nevek először csak 4 en majd Ogrady és csatlakozott,előnyük 3-4 perc között inogott . ![]() 50 km a vége elött kialakult egy új szökevény csoport ami nem igazán tetszett és sajnos 30 km vel a vége előtt össsze ért a két sor Jörgensen hátul nagyon nagy tempót diktált Dugannal eggyűt. ![]() Végül 20 km vel a vége előt megrogytak és a csapat nagyon harcolt mindenki szeme előtt egy cél ragyokgott a győzelem ekkor már nyílván való volt hogy Rogers akciózni fog. ![]() A vonat robogott tovább az ausztrál fiú erősnek tűnt de akkor már Lastras és Inxautsi is fitogtatta erejét. Majd rá szóltam hogy Mindent bele . ![]() Az erő kezdett elfogyni és egyre jobban jöttek a riválisok is.Ezért gondoltam jön a Sutherland-Rogers páros. ![]() Rogers:robbant a nézők megőrültek néhány meztelen emberke is elfutott melletünk,de ő csak ment előre azonban talán túl hamar indult meg mert 10-15 mp nél nem volt nagyob az előny, hátul Kump még a mezőnyben van. ![]() Jött a spanyol fiú és elvette a szakasz győzelmet Rogers nagyot ment és ami hatalmas meglepetés kump a 19.-ik helyen megjött a mezőnyben tehát nem vesztettem semit csak nyertem egy 2i.-ik helyet, a csapat hihetetlen nagyot ment elképesztő volt látni sajnos nem nyertünk de az összetett még ál,külön ki emelném Jörgensen és Duggant, hatalmassat mentek eléggé elfáradtak de vár még rájuk jó néhány csata Az összetett:
Szerkesztette: Csabikaa13 - 25 December 2012 22:06:31 Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
26 December 2012 15:20:59
|
3.Szakasz Az első két szakasz számomra álom volt,sikerült majd nem hogy minden.a fiúknak jó kedve volt a remek szezon kezdést követően. ![]() A szakasz elkezdődött de ma nem olyan volt mint a többi nagyon meleg volt mindenki álmoskás volt , éreztük ma 2x jobban kell figyelnünk mint tegnap. A szakasz a forgató könyv szerint kezdődött akció akció hátán és mi probáltuk szelektálni azokat akiket elengedünk. ![]() Teltek a kilóméterek és nem volt még szökés ez a csapatot is megviselte reménykedtünk lassan csak jön egy jó. ![]() És kialakult 100 km vel a vége előtt a szökés ezek után elől diktálták a tempót és harcoltak a rész hajrákért hátul végre kezdtük össze szedni magunkat majd 10 esel a vége előtt utolértük őket kezdődött a helyezkedés jöttek a vonatok. ![]() ![]() Kezdtem kihozni a Szlovák fiatalt de sajnos a felvezetés nem olyan volt az első szakaszon , de hajtotta a kerékpárt és tört előre. ![]() Swift ált a legjobban akor de Ferrari és Hummel is ott olálkodot ekkor már látni lehetet Kump nem fog nyerni . ![]() Végül egy nagyon izgalmas finálé lett belőle a Britt srác fél keréknyivel sem de meg nyerte a szakaszt. ![]() Az összetett trikó maradt rajtunk Kumpnak nem jött ösze a véghajrá 4.Szakasz Ez a szakasz is dombos volt de itt még a sprintereké lehetett a fő szerep egy első kategoriás hegy volt a vége előtt ami akár még befolyásolhatja is a végeredményt. Az utolsó három szakaszra Bjarne Riis is elutazott Ausztráliába mivel érett a dobogó , számomra nagyon megnyugtató volt , hogy egy ilyen ember ül mellettem és a srácokon is látszott az elszántság. ![]() A szakaszon a mi csapatunkon kivül még a Lampre és az A2GR dolgozott hogy ott legyen a sprinteben. ![]() Végre kialakult egy olyan szökés ami mindenkinek kedvezett elsősorban a belgák uralták a szökevény csoportot hihsz a hegyi trikóért folyt a harc. ![]() Hátul a Sutherland.Mccoy,Duggan hármas kontrollálta a mezőnyt, és készülődés volt a sprintre , sajnos egy teknikai probllémánk is volt mert Kump defektet kapott de a srácok kitően helyzetbe hozták előre. ![]() Végre összejött a felvezetés Kump elől volt Riis elláta még tanácsokkal a zöld fülüt. ![]() Ferrari ránk tette a keret Kump ott volt helyzetben , Rogers a kereket Vaitkusra tette háthaa , Marko csak helyben járt de jött Dumolin mind egy gyorsvonat éés... ![]() Nyert(sajnos) Rogers felsprintert a 3 ik helyre ami még jól jöhet a vég elszámolásnál is , nem nyertünk de jól jött ez a szakasz is. ![]() Hát ezért sajnos mert elvesztettük a vezetést összetettben , a csatát elvesztettük de a háborút még nyerhetjük.A következő lesz a király etap a Girok Zoncolanja a Tourok Alp d'hueze , itt minden eldől mivel a csapatban minden kerekes egyenlő nem lesz valószinűleg első emberem Kumpnak és Rogersnek is megadjuk a lehetőséget a győzelemre. Szerkesztette: Csabikaa13 - 26 December 2012 15:23:30 Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
26 December 2012 17:01:05
|
5.Szakasz Eljött a király szakasz minden ausztrál ember azt várta , hogy lesz e újra ausztrál győztes Rogers személyében és csatlakozik a kétszeres győztesek közé(Ogrady,Greipel) ![]() Mivel nem mi vezettünk az összetetben nem kellet diktálnunk a tempót de az magátol is hatalmas volt a sok akciótol. ![]() Ki alakult egy szökevény csoport igazán nagy előnyük nem volt csak tekeredtek elől hátha haza érnek hátul minden Rogers és Kump köré volt építve sajnos Rogersnek nem voltak az nap a legjobb állapootban a lábai. ![]() Az a bizonyos két hegy ami az összetettről dönt. ![]() Mi is beszálltunk a vezetésbe hisz az összetett az érdekünk volt. ![]() A csapat dolgozik és készíti elő a hajrát.Mindenki izgatott . ![]() A figura magától jött Sutherland segített Rogersnek , kihozta őt a bojbol de akkora tempót nem tudott diktálni ezért indítani kellet. ![]() Az ausztrál indított is de nem tudott akora előnyt kiharcolni, talán megint tul hamar robbantot? Nem a szive vitte előre vitte és vitte csökkentek a méterek nem volt már hátra 500 méter mikor az utolsó energiáit is hasznosította. ![]() És nyert nyert és nyert megcsinálta és végül külön időt is kitudott harcolni a vezetést át vette az összetetben hatalmas örömünkre. 6.Szakasz Az utolsó szakasz az összetett már lényegében nem változhatott már csak érdemi volt a szakasz.Hihetetlen unalmas volt akicó sem igen volt votl egy boly aki meg probálta de a mindössze 90 km-s szakaszon nem volt sok esélyük nézzük a hajrát. ![]() Ezuttal egy 4 fős vonatot állítottunk össze Rogers is ott volt ő nagyon jó formában volt. ![]() A felvezetés újra össze jött Kumpon Ausztrália szeme. ![]() Elfáradt elfogyott mint a két fiatal innentől nem a mién volt a prím. ![]() Az ausztrál Brown nyerte az utolsó szakaszt. ![]() Nyertünk ! Rogers megcselekedte amit megkövetelt a haza , a pont trikó is az övé lett a hegy trikó a De volderé a csapatok összesítésében 2 mp vel is de meg vertük a Spanyolokat! Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| banyai2000 |
26 December 2012 18:01:21
|
Világbajnok![]() Hozzászólások: 969 Regisztrált: 31.08.11 |
Szép eredmény Csabi csak így tovább további ilyen sikereket
A 2012-es Vuelta a Espana Tippelde ezüstérmese A 2012-es Tour de Pologne Tippelde ezüstérmese A 100.Tour de France Tippelde győztese Sípos János nyugodj békében . |
|
|
|
| Csabikaa13 |
27 December 2012 14:48:03
|
Nos akkor újra itt vagyok , Január hónap véget ért a szezon kezdetünk már már hihetetlen volt.Közben felkértek a Dán Szövetségi kapitány posztra és elfogattam amely hatalmas megtiszteltetés volt számomra. Tour of Qatar : Eről a versenyről csak hébe hóba számolok be. A versenyen hatalmas nevek is ott volt említsem csak Cavendisht , én is egy igen jó csapattal érkeztem Jörgensen volt az egyetlen sprinterem nem vártam tőle sokat csak 1 top 10 es helyezést. ![]() Ez az ember tartott itt nekünk egy erő demostrációt , farraral nagyon jót versenyeztek mi nyertünk 1 szakaszt a csapat időfutamot ez számomra nagy meglepetés volt és ennek köszönhetőn nagyon jó kis eredményeket értünk el . ![]() A csapat újra alkotott és a büdzsét is bővítettük . Jörgensen bizonyította , hogy a fiatalokban is lehet bízni. És akkor most közkívánatra: Tour of Oman:Őszintén bevallom ha nem ismerném a kerékpárt akkor ezt az országot nem is ismerném . Nagyon jó kis mezőny gyűlt össze mi külön kaptunk meghívást , hogy hozzuk el a dán fenegyerek Breschel-t neki kedvez ez az állomás hiszen kell a felkészülés.Nézzük a rajtlistát. ![]() Sprinterekben és hegyi menőkben is el lett látva ez a verseny nem lesz könnyű dolgom , gondolkoztam , hogy elkéne hoznom Benattit de még pihen.Első számú sprinterem nincs Breschel még nincs igazi formában Jörgensen pedig még fejlődnie kel tehát az is benne volt a pakliban , hogy külön osztjuk a felvezetést ez majd a versenyen fog kialakulni. A verseny sokkal inkáb dombos mint a Qatari kör vannak hegyek és dombok is egyaránt nagy valószínűséggel az utolsó elötti hegyi szakasz fog dönteni.De addig is a sprintereké a terep. ![]() A szakasz elég nyugodtan kezdődött mindenki megtalálta beszélgető pajtását amíg nem jött az oldal szél. ![]() A szökés elég hamar kialakult , nem volt igazi nagy név elől tempóztak volt 6 perc az előnyük is , de igazán nem rebesgették a haza érés gondolatát. ![]() Szerettük volna egy kis edzésnek felvenni a szakasz ezen részét előre hoztuk a csapatot és erő demonstrációt tartottunk.Hál Istennek a szakaszon nem volt nagy szél és nem volt bukás sem. ![]() A hajrára építgették a vonatokat mi úgy döntöttünk ezuttal Breschel lesz a az első számú sprinterünk.De Cavendish , Goss és a többiek voltak az esélyesek. ![]() A felvezetésünk igen csak össze jött bár lehetett volna jobb Jörgensen szépen kihozta Brechit de akkor át néztünk balra és láttuk , hogy egy géppuskábol kilőtt ember kezd el hajrázni. ![]() Ki is lehetett volna mint a britt fene gyerek behúzta ezt a szakaszt is Goss és Farrar előtt , Brechel 10.-ik lett nem rosz kezdés. Szerkesztette: Csabikaa13 - 27 December 2012 14:49:47 Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| bendzsi98 |
27 December 2012 16:02:08
|
|
Gratula a szép eredményekhez, csak így tovább, és hajrá Ománban!
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| Csabikaa13 |
27 December 2012 19:58:48
|
2.Szakasz Ezen a szakaszon Kroon úgy döntött ő meg probál szökni és egy kicsit megtornáztatja a mezőnyt nagyobb tempójával ![]() Kroonal még 3 an tartottak békésen haladtak elől egyyedül a részhajrákért vesztünk össze de mind a 2 a miénk lett ami egykis öröm volt. ![]() Majd később a többiek leszakadtam és a holland maradt egyedül elől. A sprintre készülődve hatalmas volt a helyezkedés nagy a tempó ez nem igazán Cavendishes hajrának tűnt viszont Breschelnek feküdhetett volna. ![]() Jörgensen Cav re tette a kereket Brecshel pedig a saját zsírján haladt. ![]() Nagyon jó kis helyezkedésnek tűnt ez 1 kilométer volt vissza Breschel elöl Jörgensen Caven , a dán fiú szerette volna megváltani a világott elöl is volt egészen 400 méterék aztán... ![]() Számomra kis meglepetés Boom nyerte a szakaszt mi pedig valahol ott hátul a vert mezőnyben ez a szakasz feküdhetett volna nekünk nem így lett , mindenki elfáradt kicsit megrázta a fiúkat a mai szakasz. 3.Szakasz Ez életem eggyik legunalmassab szakasza volt úgy 30 kilóméterig, elől 3 darab szökevény hátul barátság itt még senki semmit nem sejtett,majd jött a bizonyos oldal szél és az Omega , Greenedge vonat és kűzdeni kellet a mezőnyben maradásért. ![]() Cav,Farrar , Goss mindenkinek v olt egy vonata ma én nem tudtam vonatot építeni inkáb tettük a kereket még pedig Cavendish féle vonatra. ![]() It mégg szép és jó minden jól áltunk de az erővel még mindig bajok vannak , a vonatot sem sikerült elltalálni. ![]() A győztes Goss esélyt sem adott senkinek , ez sem a minapunk volt 10 ik hely Breschel révén és a többiek sem voltam igen nagy formában. Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
27 December 2012 20:24:42
|
4.Szakasz Érdekes szakasznak ígérkezett volt benne 3 kisseb emelkedő ami megzavarhatja az álló vizet. ![]() A szakaszon igen nagy volt a tempó , Majka döntött úgy hogy megprobálkozik a haza éréssel sajnos egyedül ment nem tartott vele senki. Hátul a mezőnyben nagy volt a tempó és mindenki idegeskedett. ![]() AZ utolsó emelkedő elött hatalmas tempót diktáltak a sprinterek csapatai , hogyy senkinek eszébe se jusson az akció jelentem a Saxoval ki babráltak mindenki égett a saját zsírján körülbelül 600 méter lehettet a hegyböl mikor két merész ember meg Probálta elöbb L.L Sannchez majd t.Galoppin. ![]() És elmentek 1 perce Gallopin-t össze tudtuk szedni ám a spanyol tempózott elől és semi esélye nem volt az 50 fős mezönynek nagyon simán haza ért 24 mp vel.Kisseb szépség tapasz , hogy a mezőnyhajrát mi nyertük és Sörensen meg jött a fö mezönnyel. ![]() L.L vezeti az összetett Samu 36 mp re míg Sörensen 44 re van tőle Folytatás holnap. Vissza jelzéseket kérek. Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| bendzsi98 |
27 December 2012 20:52:02
|
|
Nem ez volt a legjobb etap, de nem rossz ez, hajrá Sörensen!
|
|
|
| Csabikaa13 |
28 December 2012 14:49:10
|
Jöjjön hát a király etap: Hát mit is mondjak a szálloda amit kaptunk hát nem volt a legjobb mindenki rosszúl alutt bele értve engem is.A király etapon a végén egy meredek hegy fog dönteni nagyvalószínűséggel az összetertről. ![]() Előre küldtem Majkát hátha haza ér a szökés elől szépen össze dolgoztak , volt az előnyünk 5-6 perc is és akkor észhez tértek a Hollandok. ![]() Elkezdték a szélezést és fárasztották a mezőnyt azonban a szökevényeket csak 16 kilóméter körül érték utol. ![]() ![]() Goss menekült a hegy elől és probált megszökni de azonnal lekapcsolni. ![]() A hegy elején mi diktáltuk a tempót a mezőny egyben volt nem akartam szakadozni.Akkor már voltak támadások de Pires nagyot dolgozott és nem ment el senki. ![]() Majd Sörensen akciózott és ez jónak tűnt de jöttek után a Sanchezek. ![]() Előbb Ll majd Samu ért fel és diktálták a tempót Sörensen már fáradt, a spanyolok pedig jó erőben voltak , LL ott hagyott minket mi már csak a hátát néztük.Kétség sem fér hozzá ő volt a leg erősebb. ![]() 1.LL Sanchez. 2 Samu 3.Sörensen Remek kis eredmény abba na mezőnyben ahol ennyi sztár volt. Jöjjék hát az utolsó szakasz ahol sprintbefutó volt elő irva az elején volt egy kis hegy onnan szerettem volna elhozni a hegyi pontokat. ![]() Amit el is hoztam. ![]() Majd voltak elől szökevények nagy név nem volt békés volt ma a mezőny akkor az élre álltam és diktálta ma tempót.Ma az Omega nem jeleskedett tegnap Cavendishnek volt egy kissebb bukása és ma nem is volt ott helyzetben. ![]() A hajráig vezető úton semmi érdekes nem történt, a vonatokat fel állítottuk ma csak 2 vonat volt és minden jónak tűnt. ![]() Jörgensen hatalmasat dolgozott nagyon jó helyen volt Breschel és índitot is. ![]() 3an kiemelkedtek a mezőnyböl Goss-Breschel-Gavazii hatalmas volt a harc fej fej mellet. ![]() DE VALYON KI NYERT? cél fotó dönt a dologról de érezni lehetett kinyert és végüüüll... ![]() Nyertünk Nyertünk egy szakasz végre össze jött nagyon örültem neki! Az összetett LL Sanchez simán lehozta ![]() Naagyon jó kis versenyünk volt külön öröm , hogy dán kerekesekkel értek el sikert , folytatásban pár egynapos jön kbk stb. Ezekről csak végeredmény ként fogok beszámolni következő versenyem majd a Paris - Nice lesz! Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| petyka007 |
29 December 2012 16:06:34
|
Ifi versenyző![]() Hozzászólások: 2 Regisztrált: 29.12.12 |
nagyon jó WPÁ |
|
|
|
| Csabikaa13 |
29 December 2012 16:21:06
|
Paris-Nice Eljjött talán az idő első olyan versenye ahol a legjobbak gyűltek össze . Számomra ez nem a top verseny de a szponzoroktól elvárás, mivel a Cseh első emberem nincs kitünő formában számára most kezdődik a felkészülés. A verseny dimbes dombos igazi nagy hegyi szakasz nincs csak kisseb meredek falak , van 2 idő futam is vélhetően az utolsó hegyi tt fog dönteni. A csapatomat Kreucziger köré építettem első segítője C.A. Sörensen lesz sprinterem csak 1 volt Breshcel személyében ő készül a macska köves szakaszokra és visza majd a tempot a sik részeken. Nade nézzük a rajtlistát. ![]() Rengeteg a hegyi menő szerintem : Froom,LL Sanchez, Gesink ,de szerintem a titkos favorit Gilbert saját versenyzőmtöl egy top 5 -t várok el. 1.Szakasz A verseny elkezdődött a versenyzők indultak a Franciák örjöngtek és várták a sztárok Első nagyobb idő a Garminos fiú és volt . ![]() ![]() Majd jött Keissakoff fiú és bizonyitota a svédek erőségét. ![]() Jött az első emberem az első idő mérő pontnál át vette a vezetést magassan csak remélni mertem , hogy nyer de a végére elfogyot.. :s ![]() A Holland fiú Boom hatalmasat ment csak ámultam és bámultam át vette a vezetést a cél ban és... ![]() Jött az idő futam világbajnok számomra ő volt az esélyes de ugy látszik nincs még formában. ![]() Az összetett esélyese Froom és tempozott felfele a dombon.De ő is bettlizett az én hibám de aztsem figyeltem hol végen nem volt bent a top 30 ban. ![]() A Svájci gyorsvonat annál inkább ment és hajtotta a ,,sonka szeletelőt" de a mai nap ő is kevés volt. Végeredmény,Összetett: ![]() Vannak meglepetések jócskán ugy gondolom nem lett rosz ez az első a szakasz , a versenyt meg nyerni nem tudtuk de elvesztieni sem vesztettük el. Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Csabikaa13 |
29 December 2012 17:36:55
|
2.Szakasz Ez a szakasz még a sprintereké volt habár nem volt valami sok belőlük , szerettem volna benne leni a szökésbe. ![]() Elkezdődött a szakasz már az eleje sem volt valami nyugis mindenki helyezkedett probált előre menni félve az oldall széltől. ![]() Szökést ennyire nehezen nem láttam még kialakulni, probálkoztam Zaugg és Petrov révén is de nem engedtek el minket aztán a végére nagy neheezen is de .. ![]() Elég jó kis sornak tűnt , a mezőny elengedte őket 6 perc felé is nekem ez nem nagyon tetszett. ![]() Volt olyan rész amikor előre áltunk és stílus gyakorlatot tartottunk,Néha rá fér a csapatra ez is. ![]() Nagyon nehezen értük utol a szökevényeket mindenki megizzadt még Froom az űr lakó is tolta neki , de utol értük öket. ![]() Két vonat volt a az Fdj és a Sky vonata én a sky-ra Swift vonatára tettem de nagy volt a gyüzsgés nem volt igazi sprinter. ![]() Be lettünk zárva nem igen sikerült ki bujni, elől Swift és Hondo csatázott. ![]() A végén a német nyert én behoztam Breschit a 6 .-ik helyre.Holnap kicsit dombossab befutó és meglátjuk mit hoz a holnap. Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| balazschleck12 |
29 December 2012 17:48:11
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 71 Regisztrált: 16.08.12 |
Szép eredmények . Akár nyerheted is a versenyt ha Roman magára talál nincs igazából egy olyan igazi Párizs Nizzás mezöny . Sok sikert! |
|
|
|
| Csabikaa13 |
30 December 2012 17:03:13
|
Köszönöm : ) Csak az a baj kb 3-4 en olvassátok a kariiert :s és ez elég frusztráloo
Sipos János volt a Magyar kerékpározás legnagyobb alakja R.I.P.Te örökre itt élsz a szívübnkben <3 A 2012-es Tour de France tippelde bronzérmese. A 2013-as Giro'd Italia tippelde győztese A 100.-ik Tour de France tippelde bronzérmese. |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |