Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2015
|
Heineken
|
|
| akvik |
10 August 2015 16:24:14
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 29 Regisztrált: 21.07.09 |
Jól hangzik a topic címe, de itt nem a sörről, hanem a kerékpáros csapatról lesz szó. Nem a jól megszokott karrier utat választottam, hanem összeállítottam egy csapatot a játék által felkínált lehetőségekből. Összes büdzsé: 800000 (PCM 2014-es 1 millás összegét megkurtították 200k-val..). Lássuk kiket választottam a felhozatalból.Játék: Pro Cycling Manager 2015 Adatbázis: Expansion Pack V1.0 Nehézség: Hard Szabályaim: -Csapat összlétszámának minimum a 80%-a "hazai" versenyző kell, hogy legyen -Csapat összlétszámának minimum a 10%-a 21 éven aluli versenyző kell, hogy legyen ![]() Mivel a gárda neve Heineken, ebből már ki lehetett találni, hogy itt bizony egy holland csapat lesz, még pedig World Tour szinten. 29 versenyzővel vágok neki az évadnak. Vezérek: Robert Gesink A holland óriás visszatért sérüléseiből, és újult erővel vág neki a szezonnak. Jó formában van, és be akarja bizonyítani, hogy helye van az elitben. Kiemelt versenye a Tour de France lesz, ahol top5-ös helyezést várok tőle, illetve a Tirrenón és a Dauphinén érdemes még rá figyelni. ![]() Bauke Mollema: Ki akar törni Gesink árnyékából, és ehhez idén a Giro d'Italián próbál majd meg minél jobb eredményt elérni. Ezen kívül még az Amstelen próbál meg dobogóra állni, illetve a Paris-Nice-on szeretne dobogón végezni. Ha minden jól megy szeretne az év végi WT ranglistán első tízbe kerülni. ![]() Tom Dumoulin: Ő lehetne a következő nagy időfutammenő. Idén a Giro majd 60km-es kronóján szeretne bizonyítani, illetve a Tour prológjáról elhozni az első helyet. A Baszk körön szeretne még első háromba kerülni. ![]() Lars Boom: A Flandria körversenyt szemelte ki idén, illetve a Tour pavés szakaszát. Kiváló egynapos menő, és jól bírja a szökéseket is. Az év második felében pedig az Eneco Touron szeretne majd bizonyítani. ![]() Niki Terpstra: A csapat szupersztárja. Célja, hogy legalább első háromba kerüljön idén a WT rangsorba. Paris-Roubaix lesz a főversenye, emellett a Milano-Sanremon várható tőle egy szökés. ![]() Fontosabb segítők: Steven Kruijswijk: Őt az év második felére tartogatom. Év elején még lehet megpróbál egy Katalán kört, de utána a Vueltára készül gőzerővel. Ott Ő lesz a kapitány, ahogyan a Svájci körön is. Remélhetőleg mindkét helyen első tízben tud végezni. ![]() Tom-Jelte Slagter: Kiváló egynapos menő, Ő a tavaszi egynaposokra koncentrál, illetve az év második felében a Vueltán is indul. Reményeim szerint valahol sikerül neki egy-két meglepetés győzelmet aratni. ![]() Wout Poels: A holland hegyimenő idén a Touron és a Vueltán is fontos segítő szerepet tölt majd be, míg a Romandiai körön bizonyíthatja, hogy képes akár első számú emberként is jó helyezést elérni. ![]() Wilco Kelderman: Furcsa a nevét a segítők között olvasni, de idén még nem rakok rá nagy terheket. Övé a jövő a csapaton belül, de egyelőre csak segítő lesz a Girón, és a többi versenyen (Paris-Nice, Svájc). ![]() Moreno Hofland: Mivel a csapatnak nincsenek elit sprinterei, így Hofland kapta idén a TdF-et. Titkon reménykedek benne, hogy talán egy dobogót el tud csípni, de a tisztes helytállás tőle a cél elsősorban. ![]() Danny van Poppel: A tehetségesebb Poppel testvér kapta a Giro sprintjeit, ahol, ha nem lesz sztárparádé illene elhoznia egy-két dobogót. ![]() Simon Yates: Az egyik "külföldi" a csapaton belül. Yates rögtön megkapta a Katalán kört, és ott fogja vezetni a csapatot, ezen kívül pedig a Vueltán lesz segítő. ![]() Caleb Ewan: Ő rá szeretném építeni majd a közeljövőben a sprintervonatomat. Első évben az ausztrál körön kezd majd, utána jön egy hosszabb pihenő (fejlődés érdekében), majd a Vueltán próbálkozik az év második felében. ![]() Bob Jungels: Benne is nagyon bízok már ami a jövőt illeti. Jó egyhetes menő lehet majd belőle, ha minden jól megy. Idén a lengyel körön bizonyíthat. ![]() Csapat többi tagja: Sebastian Langeveld Stef Clement Barry Markus Ramon Sinkeldam Daan Olivier Mathieu Van der Poel Dylan van Baarle Steven Lammertink Sam Oomen Bas Tietema André Looij Dylan Groenewegen Rayanne Bouhanni Tiesj Benoot Tao Geoghegan Hart Szponzoroknál fontosabb célok: -Amstel Gold Race top3 -Holland bajnoki cím -Tour de France top5 -Vuelta Espana top3 -Paris-Roubaix 1.hely Saját célok: -Az összes idei WT versenyek 80%-án vagy szakaszt nyerni vagy top10-be kerülni. -Év végén top3 a WT csapatrangsorban -4 éven belül Tour de France-ot nyerni (lehetőleg holland versenyzővel) -2 éven belül GT-t nyerni -Megcsinálni egyik versenyzőmmel a Mini vagy a Grand Slamet, Ardenneki és Flandriai triplát. -Holland versenyzővel mezőny és időfutam vb-t nyerni Fontos tudni való, hogy nem mindegyik szakaszról fogok beszámolni időhiány miatt, de azért igyekszek majd a többségéről írni vagy képes beszámolót mutatni. Szerkesztette: akvik - 10 August 2015 16:24:41 ![]() |
|
|
|
| Monof |
10 August 2015 16:50:04
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Hajra, nagyon igeretes. Ha elered a celkituzesed, egy korso Heinekenre a vendegem vagy
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| cyclearound17 |
10 August 2015 17:54:42
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 451 Regisztrált: 18.08.12 |
Nagyon erős a csapat, de tetszik a nemzetiségi fókusz. Sok szerencsét! :) A korsó Heinekent én is vállalom! ;)
Szerkesztette: cyclearound17 - 10 August 2015 17:55:07 |
|
|
|
| Pettersson |
11 August 2015 18:58:43
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 16 Regisztrált: 12.07.15 |
Húhú! Sok sikert! Figyi már akvik, eredeti a game, vagy valami virágbolti verzió?
.. .. :: :: Bianchi - Passione Celeste :: :: .. .. |
|
|
|
| akvik |
13 August 2015 19:22:06
|
Köszönöm a jókívánságokat! Virágbolti verzió. Holnap jövök az eddigi eseményekkel. Egyelőre annyit, hogy megnéztem kiket lehetne igazolni majd nyáron, de úgy néz ki, hogy ha valami csoda nem történik, akkor a cél a csapat egyben tartása, mert semmi jó lejáró szerződésű versenyző sincs. ![]() |
|
|
|
| akvik |
24 August 2015 15:14:01
|
Hiába kezdtem bele ebbe az ígéretes karrierbe, a crash dump közbeszólt (egyik napon nem tudok túljutni, hiába csinálok bármit)...Kénytelen vagyok kezdeni egy teljesen, és ezt a naplót bezárni. A csapatot már ki is választottam, nyitok neki egy új naplót.
![]() |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |