Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2015
|
2000-es adatbázis
|
|
| akvik |
13 August 2015 20:20:30
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 29 Regisztrált: 21.07.09 |
Ebbe a naplóba fogom vezetni, hol tart az adatbázis, és mik lesznek benne. PCMDailyn végignéztem a dolgokat, úgy gondolom az előző verziókból (PCM14, PCM13), illetve az idei adatbázisokból sok ötletet tudok meríteni. Mezek: Megpróbálok majd minden csapathoz mezeket szerezni, vagy csinálni. Ahogy elnézem erre eléggé jó lehetőségeim vannak, mert Sali révén sok hasonló igényes adatbázis készült, és minőségi mezek találhatóak bennük. Versenyek: Nem tudom mennyire lehet az előző verziókhoz készített szakaszokat felhasználni az idei játékban, de hétvégén tartok egy próbát erre az ötletre. Ha beválik akkor az alábbi versenyek kerülnek be a játékba: Züri Metzgete, Subida Urkiola, Setmana Catalana, Német körverseny stb. Csapatok: -20 darab elsőosztályú csapat: Credit Agricole, CSC, Fassa Bortolo, Saeco, T-Mobile, Kelme, Banesto, Mapei, Once stb. -20-25 darab másodosztályú csapat: Domina Vacanze, Selle Italia, Barloworld, Relax stb. -50-55 darab harmadosztályú csapat: Itera, Amore Vita stb. Versenyzők: -Nem nézem azt, hogy ki doppingolt az elmúlt években, így az adatbázisban mindenki benne lesz, aki az elmúlt 25 évben valami jelentős eredményt ért el. - 5 korcsoport lesz, a versenyzők korait pedig pályafutásuk csúcséveihez mérem (vagy onnantól, ahonnan jó eredményeket ért el): -1990-95ig-34 feletti korosztály (Indurain, Lemond stb.) -1996-00ig: 31-33 éves korosztály (Pantani, Zülle stb.) -2001-05ig: 26-30 éves korosztály (Ullrich, Armstrong stb.) -2006-10ig: 21-25 éves korosztály (Contador, Schleck stb.) -2011-14ig: 18-20 éves korosztály (Kittel, Quintana stb.) -2015-től: 17 vagy az alatti korhatár (Ewan, Benoot stb.) -Mennyi versenyző lesz benne? Ez egy jó kérdés, megpróbálom a lehető legtöbbet belerakni, ami nem lesz egyszerű Egyéb dolgok: -Alap adatbázisnak egyelőre még nem tudom, hogy melyiket válasszam. Az Expansion packben vannak hibák, de az Official DB sem tökéletes. -A karrier kezdő évének 2001-et választottam, ehhez mérten csinálom meg a történelmi előzményeket is (eddigi verseny győztesek stb.) -Megpróbálok olyan szponzorokat belerakni, akikből később tényleg kerékpáros csapat támogató lett (Astana, Garmin stb.) -Egyelőre még fogalmam sincs, hogy mikor lesz kész a DB, de amikor van lehetőségem vele dolgozni, akkor fogok is. Lehet fél év, de lehet csak 2-3 hónap. -Lesznek "nemzeti" csapatok is: Ebbe olyan versenyzők lesznek, akik 17-20 év közöttiek, és itt kapják meg a lehetőséget arra, hogy betörjenek az elitbe. Például olasz csapat Aruval, Bonifazioval, Nizzoloval stb. ![]() |
|
|
|
| zsupi44 |
16 August 2015 11:50:55
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 24 Regisztrált: 09.10.12 |
Lesz pálya pack a 2015-s verzióhoz? Amúgy nekem a 2014 eddig picit jo |
|
|
|
| pepecs98 |
19 August 2015 10:41:29
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 77 Regisztrált: 08.09.12 |
Hogy áll az adatbázis? |
|
|
|
| akvik |
20 August 2015 12:54:08
|
Amik eddig megvannak: -Mezek a csapatokhoz -Versenyzőkhöz fotók (profilfotó és 3D-s versenyarcok) -Összeszedtem a szakaszokat is, amik benne lesznek, ezeket már csak a játék adatbázisába kell belerakni. Amik várnak rám augusztus során. -Kidolgozni a csapatokban szereplő versenyzők névsorát. Adataikat és statjaikat, pedig belerakom a játékba. -Ha ezzel végzem a hónap folyamán (ami teszem hozzá nem kis meló), akkor utána a szakaszokat fogom belerakni a játékba. ![]() |
|
|
|
| akvik |
22 August 2015 15:31:32
|
Mivel a Heinekenes és egy másik karrierem is augusztusban fagyott ki, ezért elgondolkoztam, hogy tényleg az expansion db-re kéne megcsinálni a kiegészítőt. Felrakom másik gépre is a játékot, és gyorsan lefutottatok egy karriert, ha ugyanúgy kifagy augusztusban, akkor lehet nem arra készítem majd el a db-t.
![]() |
|
|
|
| pepecs98 |
06 September 2015 14:27:35
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 77 Regisztrált: 08.09.12 |
Van valami infó az adatbázisról? Hogy áll? |
|
|
|