Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Vuelta a Espana
|
Kik indulnak?
|
|
| Lighter33 |
30 July 2009 00:24:58
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Lehet már tudni valamit arról, hogy kik indulnak? |
|
|
|
| Nota |
30 July 2009 08:42:52
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Túl sokat nem tudok az indulókról, az útvonalat is most néztem meg ami érdekes lesz. Eleve furcsa mód belgiumban kezdődik a verseny, és utána sem lesz klasszikus az útvonal. NAgy pozitívum hogy itt azért lesz bőven hegyibefutó, 5 ilyet számoltam össze bár ezek mind a verseny közepén lesznek, a vége felé csak egy első kategóriás emelkedő lesz ami után még jön a lejtmenet. NEm lesz túl sok időfutam sem, így a verseny nagy kérdései szerintem már a 13. szakaszon eldőlnek, és utána csak kozmetikázni lehet majd az eredményeket. Akik majdnem biztos indulnak: Samu Sanchez tutira vehető, meg ugyebár Valverde is készülhet. Az Astana sem megy majd feltartott kezekkel, ha Contador nem indul akkor majdnem biztos vagyok hogy Klödi és Zubi lesznek a kapitányok. Sastre és Evans ezévi sikertelensége esélyt adna az idnulásukra, bár szerintem ők már fáradtak ehhez. Jó lenne látni egy jó Gesink-et, bár Garate egy nyilatkozatában arra engedett következtetni hogy akár ő is lehet a rabobank kapitánya a spanyol körön. Most olyan is rémlik hogy mintha Basso is indulna majd, szóval komoly verseny várható. Remélem nem lesz egyértelmű favorit mint a Tour-on mert akkor érdekesebb lehet majd a versengés. Talán már Cavendish sem indul és akkor jó sprintek is lehetnek. A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Nota |
30 July 2009 08:46:41
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Ja és még annyi, hogy általánosságban lehet úgy venni hogy a komoly csapatokból aki még egyik nagy körön sem indult az szinte tuti induló, aki meg csak az egyik nagy körön indult az esélyes. Az aki a Giron és a Touron is ott volt majdnem biztos hogy nem megy a Vueltára, bár Sastre már segítőként csinált ilyen programot.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Lighter33 |
30 July 2009 10:41:44
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Ok kösz. Majd akkor én is szörfölgetek egy kicsit. Nemsokára úgy is meg kell h legyen a rajtlistának. |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |