Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2009
|
PCM 2009 - Verseny
|
|
|
17 October 2009 10:28:45
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Arra gondoltam hogy egy kicsit fel kellene élénkíteni az oldalt PCM ügyben. Mit szólnátok egy egyfajta PCM 2009 offline bajnoksághoz? Saját csapatot kellene toborozni (Custom Team) és velük lenyomni adott időtartamot, adott versenyeket. Konkrétabb szabályok akkor ha van érdeklődés. Kis létszám (2-3) esetén is le lehet bonyolítani. Akit érdekel az írjon! |
|
|
|
| hazmesterzs |
18 October 2009 10:29:31
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 172 Regisztrált: 26.05.09 |
Engem érdekel és írtam , azért valami konkrétabbat is elárulhatnál. |
|
|
|
| Dragon |
18 October 2009 10:51:22
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 371 Regisztrált: 10.07.09 |
Engem is érdekel,és egy kicsit részletesen jó lenne leírni! |
|
|
|
|
18 October 2009 14:08:20
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
Örülök hogy van érdeklődő! Azért nem is írtam csak ennyit mert erre az eddigi tapasztalatok alapján nem számítottam. Alapötlet az az lenne hogy adott vagy saját magunk által összerakott csapattal kellene adott időt lenyomni karrierben. Vegyünk egy példát. Legyünk a Xacobeo - Galíciával. Ekkor velük kell egy karriert kezdeni. Megadom hogy mondjuk első körben fél évet kell lenyomni és a Vuelta al País Vasco a főverseny. Emelett a spanyol versenyeken lehet pluszpontot szerezni. A bajnokságban minél rangosabb helyet érsz el a País Vascon annál több pontot kapsz. Emelett ha kisebb spanyol versenyen sikerül nyerni akkor megint csak pluszpont a jutalmad. Ezek az alapján összegyűlik egy összpontszám, akinek a legtöbb van az nyer. Aztán jöhet a második kör amikor az év második felében kell adott versenyen jól szerepelni... Ezt ugyanígy el lehetne játszani egy Custom Teammel, bár arra akkor figyelni fogok hogy ne ProTour versenyen kelljen jól szerepelni. Valami ilyesmit terveztem. Ha benne vagytok akkor jövő hét végefelé rakok fel egy kiírást és indulhat a játék! |
|
|
|
| Sipetya |
18 October 2009 14:27:01
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 427 Regisztrált: 15.04.09 |
Engem is érdekel.
![]() |
|
|
|
| OGrady |
19 October 2009 07:31:42
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 153 Regisztrált: 16.05.09 |
E-mail és ezt csak itt a topicon? Vagy a game-mel is nyomjam? Bocsi nekem ehhez még reggel van! Addig nagyjából értem, hogy Custom Team, meg etc. De magát a menetét nem értem... |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |