25 April 2026 12:08:36
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Karrier by Bouyguesfan
Bouyguesfan
#1 Hozzászólás nyomtatása
20 March 2010 19:27:31
Ifi versenyző

Regisztrált: 20.03.10

Sziasztok új vok itt szóval ha valami noobot írok akkor bocsi
kezdtem egy karriert hardon a Besson Chaussures-Sojasun-nal kezdésnek volt 3 fő biciklisem (leaders)
-Jean-Marc Marino ő a csapat legjobbja hegyi szakaszokat nyerhet Mo:74
-Jimmy Casper, tőle foleg sprinteket vártam hogy hozzon Sp:77 Acc:77
-Laurent Mangel, a tavaszi egynaposokon van esélye
Van egy nagyon tehetséges fiatalom a scout találta Alain Lemarie 19 éves átlag skillje 68
Az elso számú segítő Jimmy Engoulvent lett 78-es fighter skillel
Csapattagok még Cyril Bessy Cédric Coutouly Anthony Delaplace Jérémie Galland, Fabrice Jeandesboz, Romain Mathéou, Florian Morizot, Julien Simon, Benoit Sinner, és Yannick Talabardon

A célok: Megnyerni a Párizs-Corrèzet és a Le Samynt
Legjobb 3 a GP de Rennes-en
Szakaszgyőzelem a Párizs-Nizzán
Sprinter trikó a 5 Jours de Dunkerque-en

Másodlagos szponzorok a Groupama, a Hollywood rágó és (kis szerkesztgetéssel) a Paksi Atomerőmű
Első futamom az évben a GP de la Marseilles volt
A futamon a csapatot Mangel vezette, a rajtnál ott volt Boonen és a friss ausztrál bajnok Gerrans is
a korai szökésben elment Blain és Suray egy másik 5-ös csoport 17, a mezőny 4km-rel a vége előtt beérte őket az az ötös csoport lett az első öt sorrenben 1.Boonen(QST) 2.Uran(GCE) 3.Simon(BCS) 4.Lloyd(SIL) 5.Talliefer(RLM) Acsapatom többi tagja a mezőnnyel ért be
A következő futam amiről írok a Tour de Méditerranéen lesz

Bouyguesfan
#2 Hozzászólás nyomtatása
20 March 2010 19:28:44
Ifi versenyző

Bocsánat de képek egyáltalán nem vagy nagyon ritkán lesznek

#3 Hozzászólás nyomtatása
22 March 2010 19:28:35
Csapattulajdonos

Regisztrált: 10.04.09

Nem baj ha nem lesznek képek. Azért várjuk a leírásokat és drukkolunk a sikerekért!

Bouyguesfan
#4 Hozzászólás nyomtatása
01 April 2010 19:16:36
Ifi versenyző

Nos most lett időm folytatni rögtön azzal kezdeném hogy elírtam mivel a GP Mediterraéennel folytatom, nem Tour de Mediterraéen
Az 1. szakasz 1 lapos 120km hosszú futam volt a Le Crauból Hyéresbe
A csapat akiket neveztem: Jimmy Casper, Romain Mathéou, Florian Moirzot, Benoit Sinner, Yannick Talabardon, Fabrice Jeandesdboz, Anthony Delaplace és Jimmy Engoulvent
mint látható ez 7 ember híján a komplett csapat nem nagyon fogok 1-nél több versenyen indulni

A szakasz ragyogó napsütésben kezdődött majd az első kb 30 km során nem történt semmi majd megpróbálkoztak a szökéssel főleg Cofidisesek, a Bessonból Delaplace ment velük... aminek eredményeképpen a 95 kilóméternél befogták őt a maradék 35 km során lemaradt a mezőnytől is az utolsó kilómétereken Casper volt elől akit Engoulvent vezetett volna fel csak ő nem volt sehol ezért Jmmy egyedül sprintelt nem is lett jobb egy 14. helynél a szakaszt Usov(COF) nyerte Bonnet(BBO) lett a második a harmadik pedig a hátulról jövő
(még 200 méter és nyert volna) Bozic lett a csapatom siralmasan szerepelt a mezőny végén jöttek be ráafásul kettőnk még a mezőnytempót se bírta Talabardon 1'34" Delaplace pedig 3'08" hátránnyal ért be

az előzőben elfelejtettem írni én a PCMfr Realname adatbázissal játszok minimális szerkesztéssel (Delaplace a Bessonba, Erősebb Roubaix L. Métropole, Bretagne-Schuller és Auber 93)

Ugrás a fórumra:

1,052,369 egyedi látogató