Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
Oldal: 1 / 2: 12
|
|
Ki hova tart?? Csapatok,versenyzők jövője.
|
|
| tibo |
01 June 2010 19:49:26
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 367 Regisztrált: 18.04.09 |
Ezt a topikot azért nyitottam hogy kitárgyaljuk szerintetek milyen változások lehetnek a kerékpáros életben. Ki melyik csapathoz tart? Melyik kis csapat erősödhet meg vagy szűnhet meg. Így az év első felében nem könnyű ezt eldönteni de hallani pletykákat azok 50% pedig legtöbbször igaz. PL: a Saxobank bajban van és több kerekesét vinnék. Breschel után a Quickstep érdeklődik és Fuglsang is távozás gondolatával játszik. |
|
|
|
| Sipetya |
01 June 2010 20:20:21
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 427 Regisztrált: 15.04.09 |
Én nem izgulok a Saxo Bankért. Ha Jakob meg Matti el is megy vannak még páran a csapatban. Tavaly év végén is elég nagy nevek mentek el(Kroon, Kolobnev..) és eddig szerintem elég jó szezont teljesített a csapat, sőt az idei Giron sokkal jobban teljesítettek. És még abban is lehet bízni, hogy találunk valami csiszolatlan gyémántot.
![]() |
|
|
|
| tibo |
01 June 2010 20:30:38
|
|
Nagyon remélem hogy 1 nagyobb dán cég mögéjük áll. A csapatokkal kapcsolatban én eltudom képzelni hogy redbull komolyabban befog száni, valamint a merida is támogatni fog 1 kisebb csapatot, lehet olyat ahol van 1-2 jó időfutamos hogy time-warpot tudják reklámozni. ÉS szinte tuti hogy ha Contador nem megy a Caisse-hoz akkor Alonso csinál neki 1 csapatot. |
|
|
|
| janika01 |
01 June 2010 20:48:30
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 22 Regisztrált: 16.02.10 |
Hát a Saxonál a most felűnt Porte is bizonyítja, hogy egy-egy távozó mellett is tudnak jó kerekeseket szerepeltetni.
Szerkesztette: janika01 - 02 June 2010 10:38:31 |
|
|
|
| Nota |
02 June 2010 11:34:59
|
Tour de France győztes![]() Hozzászólások: 661 Regisztrált: 17.04.09 |
Örülnék egy jó erős spanyol csapatnak jó vezérrel, mivel a caisse most fejetlenné vált. Lehet látni hogy így mennyire anyátlanok. Pedig iszonyat erős lenne ám az a keret, a hegyekben talán az egyik legerősebb. Ha onnan vinne egy-két nagy nevet Alonso (hívjuk a csapatot mondjuk Santander-nek) Contador mellé akkor rögtön érdekesebb lenne a mezőny. Olyat is olvastam hogy a Quickstep-es vezér szeretné egyesíteni a nagy belga csapatokat, mert szerinte csak így vehetik fel a versenyt a nagyokkal. Véleményem szerint csak akart mondani egy nagyot hogy vele foglalkozzon a sajtó, nincs értelme annyi jó kerekest összeszedni akik majd jól összevesznek a klasszikusokon aztán a körversenyeken meg menne a nagy alibizés. Aztán felmerül bennem a kérdés hogy Vino visszavonulása után marad e továbbra is az Astana, illetve hogy ProTour csapat marad e ha marad. Én arra tippelnék hogy kontinentálisként folytatja majd nagyrészt kazak versenyzőkkel. Picit más probléma a német csapatoké, mivel a fene nagy doppingellenességgel kinyírták a kerékpársport jövőjét a germánok. TV közvetítés hiányában nem rendeznek német körversenyt, és így még a Milram is veszélyben lehet, nem beszélve a kisebb csapatokról. Olyat is hallottam hogy a Bbox is bajban van, és nem biztos hogy marad a főszponzor. Mondjuk szerintem idén egész jól teljesítenek a franciák, így aztán nem lehet túl nehéz szponzort találniuk. Magyarokról tud valaki valamit? Gondolok ezalatt a versenyzőkre is akik külföldön próbálgatják a szárnyaikat. A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| tibo |
02 June 2010 19:30:33
|
|
Én pl arra is kíváncsi vagyok hogy hol lesz jövőre Ricco. Mert gondolom nagyobb csapatban akar jövőre nyomulni. Szerintem az astana szovjet vegyes vágott lesz. Németeknél Milramnak lassan vége talán a NEtApp javulhat pár év múlva fel. |
|
|
|
| Nota |
02 June 2010 23:09:21
|
Szerintem Ricco vagy marad ahol van és megerősödik annyira a flaminia hogy a Giro-n tudják picit segíteni, vagy ha Cunego lelép akkor az ő helyére tudom elképzelni a lampre-be.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| tibo |
04 June 2010 11:26:01
|
|
Jó hír a Saxobank házatályán Riis talált új szponzort és már lehet a Tour on is rajta feszül majd a mezükön. Az szinte biztos hogy az Amgen tour alatt született a megállapodás de nem jelentettek még be melyik cég lesz az. A legtöbb hír azt erősíti meg hogy a Sungard lesz az új főszponzor. A sungard eddig is támogatta a gárdát de most több pénzt rak a csapatba az amerikai vállalat akik számítógépes technológiákat gyártanak. Felmerült a Carlsberg neve is de alkohol italt gyártók nem szponzorálhatnak a kerékpársportban. A Lego is támogatná a csapatot és szerintem nem kizárt ez sem mert szintén dán cég. Karácsonya meg kiadják a rakd össze Andy-t játékot ![]() |
|
|
|
| tibo |
04 June 2010 19:22:04
|
|
Érdekes dolgokat olvastam a szponzorokkal kapcsolatban ! 2010 év végén 3 csapat lehet bajban a szponzor kivonulás miatt Saxobank,Milram, Caise d Epargne. A saxobank úgy néz minden rendben megvan a szponzor. Viszont nem tartom kizártnak hogy Alonso és a Santander átveszi a caisset és átépítik Contadornak. A Milramnak nincs sok esélye valószínűleg szerintem valaki felvásárolja és átformálja. |
|
|
|
| Nota |
04 June 2010 20:55:33
|
Ja, nagyjából ezek a valószínűek.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese A 2009-es Tour de France tippelde győztese |
|
|
|
| Boonen |
04 June 2010 20:59:23
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 125 Regisztrált: 22.04.10 |
Esetleg bármi változást tud valaki a Qucik Step házánál? |
|
|
|
| tibo |
05 June 2010 16:36:41
|
|
Boonen írta: Esetleg bármi változást tud valaki a Qucik Step házánál? Annyit lehet tudni hogy jó pár új igazolást akarnak 2011 mert nagyon kiakadtak a tavaszi gyenge szereplésen. Bonnen többször mondogatta azóta hogy új nagy nevek kellenek a csapatba és ő Philip Gilbert szeretné-- ami nem fog nekik összejönni. Szerintem Mati Breschel fogják elcsábítani. |
|
|
|
| Boonen |
05 June 2010 18:04:49
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 125 Regisztrált: 22.04.10 |
tibo írta: Boonen írta: Esetleg bármi változást tud valaki a Qucik Step házánál? Annyit lehet tudni hogy jó pár új igazolást akarnak 2011 mert nagyon kiakadtak a tavaszi gyenge szereplésen. Bonnen többször mondogatta azóta hogy új nagy nevek kellenek a csapatba és ő Philip Gilbert szeretné-- ami nem fog nekik összejönni. Szerintem Mati Breschel fogják elcsábítani. Pedig Gilbert és Boonen együtt azért szép csapat lenne A két nagy Belga. Remélem jó nevek jönnek. |
|
|
|
| tibo |
08 June 2010 12:06:14
|
|
Devolder Vacansoleil-be tart. Meg nem erősített hír hogy Devolder elhagyja a Qucik Step gárdáját és Hollandiába igazol a Vacansoleil csapatához. |
|
|
|
| Nota |
28 July 2010 16:25:04
|
Gyakorlatilag hivatalos hogy Contador elhagyja az Astana-t a szezon végén és elég valószínű hogy Riis csapatában (hívjuk Sunguardnak) folytatja. Viszi magával a spanyol küldöttséget is, Noval, Navarro, De La Fuente és Hernandez is vele tarthat a "dán" csapathoz. Ez a csapat amerikai pénzből nagyrészt európai versenyzőkre épít majd nem túl sok dánnal, de hát ez legyen a legnagyobb bajunk. Azért kíváncsi leszek kiket tudnak magukhoz csábítani a Schleck-ek, képesek lesznek e ütőképes csapattal menni a Tour-ra.
|
|
|
| Patrikk |
28 July 2010 16:49:25
|
|
Vízhordó ![]() Hozzászólások: 159 Regisztrált: 14.04.09 |
No ez érdekes lesz.Szerintem hülyeséget csinál Schleck, mégegyszer nem fognak csak így a segge alá rakni egy csapatot mint volt a Saxo-nál...
"A győztesek sosem adják fel, aki feladja sosem lesz győztes!" ![]() |
| Nota |
28 July 2010 19:54:31
|
Osztom a véleményed, a Saxo-s csapattársak rutinja aranyat ér. Contador viszi a hegyi manóit és ezt fűszerezi meg az öregekkel.
|
|
|
| tibo |
28 July 2010 21:56:00
|
|
Ez érdekes felállás. Ha az Astana nem ba..ja akkor lehet még maradt is volna. De a szálakat a Specialized mozgatta. Aki maximum 2 csapatnak akar jövőre szállítani. Contador pedig kijelentette csak ezzel a márkával menne, valamint Andy ék is vinnék a Specit az új csapatba és Riise is megakarta tartani támogatóját így jött össze a kellemes a hasznossal. Közben Klöden nyilatkozott hol első számú ember akar lenni, már késő ábránd. Johan Bruyneel viszont csak akkor folytatná ha lenne 1 olyan menője aki tourt nyerhet, ezért akarják annyira Andyt. |
|
|
|
| tibo |
30 July 2010 16:08:24
|
|
Kiserlovski aláírt az Astanahoz, Vinokurov pedig lehet már jövőre sport igazgató lesz. Christophe Le Mével Garmin Andrey Kashechkin Lampre de erre én még nem vennék mérget Visconti-- Liquigas Cunego távozik a Lamprébol és töb kérője is akad |
|
|
|
| andyschleck |
31 July 2010 10:04:16
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 74 Regisztrált: 18.07.10 |
Scarponi mehet esetleg Cunego helyére a Lampréba , Menchov Astanás lehet és Samu elmegy az euskaltelből hacsak nem találnak vmi nagy szponzort |
|
|
|
Oldal: 1 / 2: 12
| Ugrás a fórumra: |