Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2010
|
Team Saxo Bank - Pcm Daily Expansion Pack
|
|
| KingJack |
03 August 2010 15:07:45
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 38 Regisztrált: 08.07.10 |
Sziasztok! Most, hogy lejárt a Daemonom próbaideje, újra kellett raknom a játékot. Megmaradt ugyan a mentésem, de úgy gondoltam, itt az ideje tiszta lapot nyitni, és feltenni az expansion Packet. Így sokkal valószerűbb lett a játék, egyes doppingosok kikerültek a csapatukból (Valverde pl.) míg mások bekerültek az adatbázisba (Schumacher, Pelizotti, Mancebo stb.). Az adatbázison csak néhány módosítást végeztem, a Saxo Bank csapatához betettem André Greipelt, míg a dánoktól a Columbiához Juan José Haedo került. A magyarokhoz is hozzányúltam kicsit: Kusztor Peti értékeit turbóztam fel: MO:73 HILL: 74 TT: 71, és leigazoltam a Saxohoz. Bodrogi Laci újra magyar lett. Ezek után kezdtem neki a karrieremnek, melynek eleje kicsit kalandosra sikeredett, hiszen gyakran kilépett a program runtime errorral. Ráadásul a hegyi és a sprint pontverseny állástá sem számolta össze a játék. Ezeket a problémákat azonban megoldotta a legújabb patch felinstallálása. A csapat bemutatásával, és az első eredményekkel nemsokára jövök. Sziasztok! |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |