Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2009
|
Festina Cycling Team
|
|
| Monof |
05 August 2010 10:06:26
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Szóval elkezdtem egy szezont, kitalált csapatommal. Közepes nehézség, 80%-os a pénz -fiatal felderítés, vagyis inkább a lóvéra mentem (seemit sem editáltam a pcm daily-s kiegészítőn)Egész jól sikerült a bevásárlás, Andy Schleck és Cioelak a két nagy fogásom, velük mind a hegyen, mind a sprintekben lehet esélyem. Persze még csapatban van (kövezzetek meg, de akkor se tudom leírni a nevét) Lövkvist, Segan, egy "balga" belga "bíró , és még kisebb segítők (Simon Balázs is nálam.). Majd este a komplett névsort, a helyes nevekkel küldöm. Nem sikerült rosszul az idénykezdet, elmentek a srácok egyet edzeni, 3 egész jó szpozort sikerül megcsípnem, ami aggaszt, hogy meg kéne nyerjem a Tourt.. Ami azért se könnyű, mert Continentális csapattal vagyok, még az se biztos, hogy meghívnak. Első versenyünk az ausszi kör, nagy reményekkel vágtam bele. Cél, a lehető legtöbb trikó elhozása. Ezért a sorom nem annyira gyenge: Lövkvist, Segan, Ciolek, a belga (felvezető ember, aki hegyen is megy), Rasmussen (igen, idén térhetett vissza, kap egy lehetőséget nálam), Simon, és egy ausszi sprinter. 1. szakaszon természetesen szökéssel próbálkozott az egész mezőny, de senki nem engedett el senkit. Így az első hegyre együtt érkeztünk meg, ahol a svéd bombázóval indultam neki, és nyertem is a 2 hegyet. Végül befogtak, jöhetett a mezőnyhajrá. Sok esélyt nem láttam a győzelemre, mert a brit nehézbombázó is ellátogatott a börtönszigetre, de bíztam a jó vonatomban. Első emberem így Lövkvist lett, mögötte a belga srác és végül Ciolek. Simán nyerte a német a sprintet, nem kis meglepetésemre, Cave csak másodikként gurult be. Képet este teszek fel. Szinte minden trikó rajtunk van. ![]() Második szakaszon egy kisebb hegy volt a nap közepén. Szökések, mint mindig, de most nem hagytam elmenni senkit, mert a hegyi pontok nagyon kellettek. Svéd emberemmel a hegy elején el is léptem és szinte már túl könnyen meg is lett a maximum pont vele. Cioleket Rasmussennel hoztam, ami kifizetődött, mert 1-2 gyengébb sprinter le is szakadt, például az asuztrál sprinterem, ők már nem tudtak felérni. Tempó iszonyatos volt, utolsó kis emelkedőn Kroon, Kancsi (gondolom tudjátok ki) és még egy domb menő indult el, végül innen Kancsi meg is nyerte a szakaszt fél bicajjal a belga és Ciolek előtt. Érdekes, mert kicsit emelkedett, így Ciolek hiába előzte meg a belga felvezetőjét, a végén visszacsűszott a 3-ik helyre. Trikók nem változtak. Komoly reményekkel várom a többi napot is, hiszen Segan még semmit nem csinált, csak pihen a mezőnyben, neki is lesz majd még feladata. Este továnn nyomom, és megint jönnek a beszámolók. Addog is hajrá Festina Cycling Team és jó munkát
Szerkesztette: Monof - 05 August 2010 10:07:10 "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Monof |
05 August 2010 20:33:41
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Szóval megvolt az ausszi kör, sajnos nem sikerült a csapatnál tartani az összes trikót. De így is meglett az összetett 6ik hely Ciolekkel, pont trikóban 2ik lett, hegyi trikó Löfkvisté, fiatalok között taroltunk, első 3-ban mi, csapatversenyben s 2ikok lettünk. Szóval nem volt rossz. Jön a február, és meglátjuk, mi lesz. Majd lesz vmikor kép, is csak inkább játszok
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| Ugrás a fórumra: |