24 April 2026 20:55:56
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Jelly Belly
balika95
#1 Hozzászólás nyomtatása
01 September 2010 20:23:08
Ifi versenyző

Regisztrált: 30.08.10

Sziasztok!
Indítottam egy új karriert, godoltam megosztom veletek, hogyan is alakul.
A játékom pcm2009 2010-es pcmdaily v2 database. Easy szinten játszok.
A csapatot azért választottam, mert így remélem van esélyem tarolni az 1.2-es amerikai tehát hazai versenyeken.
A csapatnak 2 olyan bringása van akivel lehet esély nyerni, az egyik: A.Coldby, vele a kis dombocskákon vagy hegyeken van esélyem, de szökésből is jó, csak az a baj, hogy az európai versenyeken az 1.1 vagy a 2.1-eseken mindig eljön egy két erős pro tour gárda, és mondjuk a footon vagy a bmc második sorát ő egyedül nem tudja legyőzni Sad
A másik emberem viszont jól megy a neve A.Coldby, nagyon jó sprinter már bizonyított is , de a versenyekről késöbb.
A többi emberem igazi kakukktojás egy sárga trikót a hegyekben nem lehet velük megtartani, viszont pl. Friedman elképesztő felvezetést nyújt a sprinteremnek, de Dickenson is jól megy.
img299.imageshack.us/img299/6311/rosterw.png

A szezon első versenye természetesen az Ausztrál nemzeti bajnokság volt, itt egy indulóm volt W.Dickens, mivel egyedül volt nem mertem csinálni semmi szökést, ezért a legvégén támadtam, ahol a 8. helyet sikerült elérnem, amit nagyon jó kezdetnek tartok, főleg hogy egy kis amerikai csapatról van szó.

Következett a Tour de San Luis, amelyre megpróbáltam elmenni a lehető legerősebb csapattal de a hegyeken így sem volt semmi esélyem.
Az első szakaszon Coldby-val rögtön rámentem az egyetlen hegyre, amit el is hoztam, utána visszaálltam a mezőnybe, egyszerűen azért mentem el a hegyért, mert ez a coldby gyerek úgyse tud segíteni semmibe, de legalább holnapra szerzett egy piros trikót Smile
Ekkor elszöktem Van uldennel akinek az FTR értéke 76(!) 6 emb szökött összesen de 5 percnyi előnynél előre álltak a sprintercsapatok és elkezdtek menni.
Van ulden t az utolsó 5km-en fogták meg, de ekkor elindult Friedman, mögötte C.B. Huff amikor huff kibújt úgy ment mint Cavendish, csak ez nem a tour volt hanem egy 2.1-es 114 versenyzővel Smile .
A szakaszt megnyerte, és utána mégegyet, de a hegyeken semmi esélyem nem volt.
Végülis kb 16.000$-t sikerült hazahozni, ami egy 30.000$-os havi költségvetésű csapattol elég jó.
Szeretnék év végén a continental tour ranglistán top 20 ban lenni, és a tervek között az amerikai versenyek élveznek prioritást.
img101.imageshack.us/img101/1525/cqrankink.png

A fiúk: Look vázakkal , zipp kerekekkel és Salev bukókban mennek.
Ha valamit még szeretnétek tudni a csapatról írjátok, a következő verseny egy 1.1-es sík egynapos lesz valahol európában, remélem c.b.Huff ismét villog majd.

balika95
#2 Hozzászólás nyomtatása
04 September 2010 07:23:00
Ifi versenyző

Sziasztok!
Egy kicsit nem voltam itt, nos bele is kezdek.
A csapatnak volt két 1.1-es versenye, egyiken sem sikerült a 20-ba kerülnöm, mert olyan mezőnyben, ahol kb 20-30 db 70-es feletti SP-értékkel van versenyző, ott a 71-es emberremmel nem tudtam jó pozícióba kerülni ( ide már kevés és gyenge a felvezetőember).
Viszont elkezdődött a Tour of Oman két erős gárda is jelen van a Sky és a Skil Shimano ezenkívül a Rabobank CT csapata uralja a versenyt.
Az 1. szakaszon egy 3.helyet csíptem el Huffal (rövid volt a szakasz ne m tudtam rendesen felvezetni)
A 2. szakaszon már felvezetés 2 emberrel Huff szakaszgyőztes, és 4 pont hátrányban a pontversenyben.

balika95
#3 Hozzászólás nyomtatása
04 September 2010 11:01:30
Ifi versenyző

Hello!
reggel játszottam egy kicsit, a Tour of oman-t befejezte a csapat, de a 3.szakaszon lefagyott a játék, úgyhogy ott egy szimulálás volt ( Huff 23.) a 4. szakaszon Huff nak egy 5.hely jött, és az 5. szakaszon egy 3. hely. Sajnos a 6. szakasz időfutam volt, de a 3.szakaszon a rossz eredmény miatt a pont trikóért valahol a 5-10. helyen végeztem, de így is összelapátoltak a fiúk 13.800$-t.

Huff a 21. a continental tour ranglistán, amin szeretnék majd javítani az amerikai versenyeken, amelyek már áprilisban kezdetüket veszik a Tour of Gila többnapossal ( a pont trikóért megyek ). Ez a 21.hely elég jó , mivel a 20 ba kerülés a cél.

Ugrás a fórumra:

1,052,302 egyedi látogató