24 April 2026 21:55:17
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

26 August 2015 10:25:36
Mi a helyzet a ligával?

04 August 2015 18:44:12
Válaszod meg is kaptad Grin Smile

04 August 2015 14:28:39
Most már elmondod mit találtál ki?

04 August 2015 14:05:53
Sikerült letölteni a játékot akinek gondja volt? Ha az én linkemmel nem ment most már fent van másik verzió is(CODEX)

28 July 2015 19:09:01
Indulhat is a PCM 11-es móka! Smile

Archívum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 928
Legújabb tag: Iyuit01
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Szavazás
Kis Dario kalandjai videős vagy szöveges formátumban legyen?

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Cycling Manager Hungary :: Profi Kerékpársport :: Minden egyéb
 Téma nyomtatása
VB 2010
Dragon
#1 Hozzászólás nyomtatása
21 September 2010 21:07:26

Hegyi segítő

Regisztrált: 10.07.09

Na szerintem ezt is elkezdhetjük tárgyalni.
Valaki tud már rajtlistákat vagy szintrajzot?
A 2010-es Tour de France tippelde nyertese.
A 2010-es La Vuelta Espana tippelde ezüstérmese.
A 2011-es La Vuelta Espana tippelde nyertese.

SIPOS JÁNOS SOSEM FELEDÜNK EL!

Fresi
#2 Hozzászólás nyomtatása
21 September 2010 22:33:46
Hegyi segítő

Regisztrált: 16.05.09

Egyenlőre csak annyi biztos, hogy magyar induló nem lesz. Már tárgyaltuk ezt korábban itt is, de közben kiderült, hogy az u23as időfutamban mégis indulhata egy versenyzők, "csak" kikellne utazni hozzá Melbourne-be, amit a szövetség nem tud fizetni és a versenyző (Fejes Gábor) klubbja, a betonexpressz sem. Nagyjából 1 millió forint hiányzott. Gondolom ti is olvastátok a velo-n vagy a bringahíradón a felhívást , hogy mi amatőrök, kerékpárszeretők dobjuk össze a pénzt, hogy lehessen magyar induló. Egy hét alatt a pénz tizede jött össze így aztán indululónk sem lesz... Bár én azt gondolom, hogy nem amatőr versenyzők, szurkolók pénzén kellene kiutazni...
Jó lett volna látni a magyar mezt a vébén de ez van...

Nota
#3 Hozzászólás nyomtatása
22 September 2010 21:23:48
Tour de France győztes

Regisztrált: 17.04.09

Hát elég siralmas hogy erre nincs állami pénz miközben vannak sportágak ahol még klubcsapatok is kapnak nem kevés állami juttatást. Igen, a kerékpársport idehaza nem túl népszerű de meg kell nézni a környékbeli országokat hogy rövid idő alatt hogy zárkóznak fel a világ élvonalába. A szlovák, szlovén, cseh út járható lenne nekünk is csak egy kicsit több pénz kellene hozzá meg sok akarat.
A 2009-es Giro d'Italia tippelde győztese
A 2009-es Tour de France tippelde győztese

Soldado
#4 Hozzászólás nyomtatása
24 September 2010 20:43:08
U23-as versenyző

Regisztrált: 15.07.09

Ez nagyon komoly. Erről nem is halottam. Hihetelen, h nem tudtak 1 milliót kifizetni. Akárhogy is nézzük az ma már nem pénz (válság ide, vagy oda). Szánalom ez az ország. Régebben haragudtam Bodrogira, hogy "leváltotta" az országát, de ilyen hír után nem csak megértem, hanem még támogatom is. Minden sportot (kivéve a sikereseket, pl.: vízilabda, kézi, kajak-kenu) újra kéne kezdeni az alapoktól, 100% amatőr szinten, mert ennek az ég világon semmi értelme. Lassan a világ szégyene leszünk. Szomorú.
Szerkesztette: Soldado - 24 September 2010 20:43:54

Peter14
#5 Hozzászólás nyomtatása
29 September 2010 00:31:05
U23-as versenyző

Regisztrált: 16.09.10

van már hivatalos rajt lista?

aláírás: Figlár Péter Grin Pfft

Peter14
#6 Hozzászólás nyomtatása
29 September 2010 01:03:53
U23-as versenyző

na találtam egyet

Országúti kerékpáros világbajnokság 2010. szeptember 29- október 3. (Előzetes) keretek (férfi, elit kategória). Frissítve 2010. szeptember 21.

Németország (9)
GRABSCH Bert, GREIPEL André, HONDO Danilo, KLEMME Dominic, KNEES Christian, MARTENS Paul, MARTIN Tony, SIEBERG Marcel, WEGMANN Fabian

Svájc (9)
ALBASINI Michael, CANCELLARA Fabian, ELMIGER Martin, KOHLER Martin, MORABITO Steve, RAST Gregory, WYSS Danilo, ZAUGG Oliver
a szövetség lemond a 9. versenyző nevezéséről

Ausztria (3)
EISEL Bernhard,WROLICH Peter
a szövetség lemond a 3. versenyző nevezéséről

Argentína (3)
?

Ausztrália (9)
COOKE Baden, DAVIS Allan, EVANS Cadel, GERRANS Simon, GOSS Matthew, HAYMAN Mathew, O'GRADY Stuart, ROGERS Michael, SULZBERGER Wesley

Belgium (9)
AERTS Mario, BAKELANTS Jan, DE WEERT Kevin, GILBERT Philippe, HOSTE Leif, LEUKEMANS Björn, ROELANDTS Jurgen, VAN AVERMAET Greg, WILLEMS Frederik

Bulgária (3)
?

Dánia (6)
BAK Lars, BRESCHEL Matti, LUND Anders, MORKOV Michael, RASMUSSEN Alex, SÖRENSEN Chris Anker

Észtország (3)
?

Franciaország (7)
BONNET William, CHAVANEL Sylvain, FEILLU Romain, GAUTIER Cyril, GESLIN Anthony, HINAULT Sébastien, OFFREDO Yoan

Nagy-Britannia (3)
CAVENDISH Mark, HUNT Jeremy, MILLAR David

Olaszország (9)
BRUSEGHIN Marzio, GASPAROTTO Enrico. GAVAZZI Francesco, NIBALI Vincenzo, OSS Daniel, PAOLINI Luca, POZZATO Filippo, TOSSATO Matteo, VISCONTI Giovanni

Irán (6)
?

Írország (3)
BRAMMEIER Matt, MCCANN David, ROCHE Nicolas

Japán (3)
ARASHIRO Yukiya, BEPPU Fumyuki, DOI Yukihiro

Kanada (3)
MEIER Christian, ROLLIN Dominique, TUFT Svein

Kazahsztán (6)
?

Kolumbia (6)
ARDILA Mauricio, DUQUE Leonardo, SARMIENTO Cayetano
SERPA José, URÁN Rigoberto, ?

Horvátország (3)
KISERLOVSKI Robert, MIHOLJEVIC Hrvoje, ROGINA Radoslav

Luxemburg (4)
DIDIER Laurent, GASTAUER Ben, SCHLECK Frank, ?

Marokkó (6)
?

Új-Zéland (3) - ?
BAUER Jack, DEAN Julian, HENDERSON Greg, MCCAULEY Gordon, VENNELL Jeremy, ROULSTON Hayden

Hollandia (9)
BOOM Lars, DE KORT Koen, KROON Karsten, KRUIJSWIJK Steven, LANGEVELD Sebastan, MOERENHOUT Koos, TEN DAM Laurens, TERPSTRA Niki, VAN EMDEN Jos

Norvégia (3)
BOASSON HAGEN Edvald, HUSHOVD Thor, KRISTOFF Alexander

Lengyelország (6)
BODNAR Maciej, GOLAS Michal, HUZARSKI Bartosz, MARYCZ Jaroslaw, NIEMIEC Przemyslaw, SAPA Marcin

Portugália (6)
BRÔCO Hernani, CARDOSO Andre Fernando S. Martins, CARDOSO Manuel Antonio Leal, ?

Románia(1)
?

Oroszország (9)
?

Svédország(2)
LARSSON Gustav Erik, LJUNGBLAD Jonas

Szlovákia (3)
SAGAN Peter, VELITS Martin, VELITS Peter

Szlovénia(7)
BOLE Grega, BO®IČ Borut, BRAJKOVIČ Jani, KOCJAN Jure, KOREN Kristjan, ©PILAK Simon, ©TANGELJ Gorazd

Spanyolország (9)
BARREDO Carlos, ERVITI Imanol, FREIRE Oscar, GARATE Juan Manuel, PLAZA Ruben, SÁNCHEZ Luis León, SÁNCHEZ Samuel, VENTOSO Francisco José, ZUBELDIA Haimar

Dél-Afrika (3)
?

Dél-Korea (3)
?

Csehország (3)
BENCIK Peter, KONIG Leopold, ?

Ukrajna (6)
?

Uruguay (1)
?

Üzbekisztán (1)
?

USA (9)
?

Venezuela (6)
GIL Tomásm, MONSALVE Jonathan, OCHOA Carlos, RODRIGUEZ Jackson

Fehéroroszország (2)
?

Peter14
#7 Hozzászólás nyomtatása
29 September 2010 01:41:08
U23-as versenyző

4.bp.blogspot.com/_HL58wo2Jtf4/TKGzbnuLy4I/AAAAAAAAEXU/cGNbj-eNdEs/s1600/vbt%C3%A9rk%C3%A9p_f%C3%A9rfiak.jpg

1.bp.blogspot.com/_HL58wo2Jtf4/TKGzdGlA8AI/AAAAAAAAEXY/Ia3r3El1PMo/s1600/vbprofil.jpg

Peter14
#8 Hozzászólás nyomtatása
29 September 2010 01:43:11
U23-as versenyző

Férfiak, elit kategória egyéni időfutam
Térkép (45,8 km vagyis a 22,9 km-es pályát kétszer teszik meg)
Szerkesztette: Peter14 - 29 September 2010 01:44:50

Nota
#9 Hozzászólás nyomtatása
02 October 2010 16:14:36
Tour de France győztes

Na megnéztem az u23-as mezőnyversenyt felvételről. Hát borzalmas az angol kommentátor és Sean Kelly meg érthetetlneül beszél. A verseny egyébként érdekes volt de nem volt érdemes támadni mert egy kisebb mezőny simán együtt maradt. Tony Gallopin nagyon elgaloppírozta magát, állandóan attack-olt és a végére nem maradt ereje. Degenkolb is benne volt egy rövidebb támadásban a végén ezért sem tudott a pihent Matthews-al menni akiért keményen hajtott az összes ausztrál. Nagy tehetség ez a fiú, nem lepne meg ha már jövőre ott lenne a kisebb versenyek szakaszainak élén. Ez a Phinney meg jó magas.

Nem tudom mi lesz a nagyoknál, mennyi sprinter fog odaérni a végén de az tuti hogy lesz pár és nem egyedül ér be majd valaki. A két emelkedő combos de nagyon rövidek és rögtön lejtmenet jön utánuk ami alatt összerázódik a mezőny akik kicsit is jobban bírják az ilyen rövid emelkedőket. Gilbert a nagy favorit és ha nem róla lenne szó akkor egyetértenék Sipiékkel hogy pont ezért nem is nyer. A belga viszont nagyon jól viseli az ilyen fajta nyomást. Titkos favoritom Allan Davis aki a vueltán iszonyat jól ment egyik másik hegyi szakaszon. Ha érte hajtanak az ausztrálok akkor a dobogóra remek esély van. Cancellara-ra is kíváncsi vagyok mert egyedül ő az aki el tudna lépni a mezőnyből és jó formában kibírhatja ezeket az emelkedőket is. Szóval egyértelmű hogy Pozzato nyer Smile

Fresi
#10 Hozzászólás nyomtatása
02 October 2010 17:13:52
Hegyi segítő

a nőknél is egy nagyobb csoport sprintelet a végén a győzelemért, szóval hajlok affelé, hogy a fiúknál sem lesz szóló győzelem, inkább egy nagyobb csoport fog hajrázni a végén. A Freire Gomez, Cavendish féle sprinterek szerintem nem fognak tudni beleszólni az aranyérem sorsába: igaz hogy rövidek az emelkedők de annyiszor megmászni nem lesz egyszerű, szóval én mindenképpen olyan versenyzőt várok a dobogó tetejére aki jól bírja ezeket a kisebb hegyeket és a végén tud hajrázni is.
Gilbert az egyik nagy favorit, nagyon jó formában van és a belga csapat sem rossz, nyerhet, de nemlesz könnyű sorsa. Az olaszoknál mindenki Pozzattót mondja elsélyesnek, nemkem azonban a titkos favoritom Visconti.
A spanyolok Freire Gomezben bíznak, mint írtam szerintem ő nem tud nyerni itt, legalábbis meglepne ha igen. Majd meglátjuk.
Van még jópár bringás aki odaérhet, így szerintem nagy verseny lesz. Várom már nagyon.

Peter14
#11 Hozzászólás nyomtatása
03 October 2010 00:56:20
U23-as versenyző

ha jól tom indúl Cavendis én őt sem írnám le ha mezőny hajrá lesz

Fresi
#12 Hozzászólás nyomtatása
03 October 2010 12:20:56
Hegyi segítő

Bejött az a tippen hogy egy nagyobb csoport fog a végén hajrázni. Mivel Hushovd is ott volt abban a csoportban így végülis simán lehajrázta a többieket, hiába volt ott pl. Freire is. A nagy esélyes Gilbert jól versenyzett de nem sikerült meglépnie a többiektől annyira hogy hazaérjen. A legerősebb szerintem Evans volt a mezőnyben szinte minden támadásra reagált, de a végén a sprintben már nem lehetett esélye. Az olaszok aktívan versenyeztek, de szerintem túl korán indították a támadást, kicsit elvaxolták. A spanyolok nem sokat mutattak azon kívül hogy egyszer felvitték a nagy mezőnyt, amit nem teljesen értettem, mert voltak elől embereik.
Számomra kellemes meglépetés volt a szlovének jó szereplése.

Nota
#13 Hozzászólás nyomtatása
04 October 2010 21:41:15
Tour de France győztes

Igen, az olaszok kicsit elidegeskedték a versenyt és túl sokat vállaltak. A spanyolok nagyon Freire-re építettek aki őszintén szólva öregszik és Gilbert nem hitt eléggé magában. A norvégok szépen ültek míg Hagen elöl volt és jól jártak a spanyolok meg oroszok üldözésével. Ez persze semmit nem von le Husi érdemeiből mert nagyon szépen megnyerte a versenyt.

Egyébként észre vettétek már hogy Husi eltitkolt kisöccse itt él Magyarországon és a Megában egy banda élén kornyikál?
img96.imageshack.us/img96/9228/user9236220126559596454.jpg
Már így is feltűnő a hasonlóság de ha megnézitek valamelyik fellépésük videóját akkor azt hiszem nem lesz kérdésetek:

YouTube Videó

thelife.norblogg.net/wp-content/uploads/2009/02/hushovd-5png.jpg
2.bp.blogspot.com/_mf84E_UwppQ/TCxEHrk1jLI/AAAAAAAABRs/oFxbniP5VR4/s1600/Thor+Hushovd.jpg
Szerkesztette: Nota - 04 October 2010 21:42:48

Fresi
#14 Hozzászólás nyomtatása
05 October 2010 12:05:56
Hegyi segítő

Egész jól nyomják Smile

Nota
#15 Hozzászólás nyomtatása
05 October 2010 17:03:13
Tour de France győztes

Akinek még mindig nem egyértelmű a hasonlóság annak photoshop-oltam picit:

img443.imageshack.us/img443/6641/husiek.jpg

tibo
#16 Hozzászólás nyomtatása
05 October 2010 18:08:30

Csapattulajdonos

Regisztrált: 18.04.09

Komoly ez a hasonlóság Grin

Szasza78
#17 Hozzászólás nyomtatása
05 October 2010 19:14:52
Vízhordó

Regisztrált: 21.05.09

De durva...
Tényleg nagyon hasonlít rá.

Nemhogy a gyerek is sprintelne a Tour-on ahelyett, hogy itt móka mikit játszik.
Rasszizmus = Tapasztalat
Terrorista = Hazafi

Ugrás a fórumra:

1,052,309 egyedi látogató