Cycling Manager Hungary :: Pro Cycling Manager :: Pro Cycling Manager 2010
|
[Karrier] Team Vorarlberg
|
|
|
27 May 2011 11:48:05
|
|
Csapattulajdonos![]() Hozzászólások: 526 Regisztrált: 10.04.09 |
![]() Bevezető: A minap egy új karrier elindítása mellett döntöttem. Kis csapattal akartam kezdeni, akikkel cél 4-5 éven belüli Pro Tour szereplés. Választásom az osztrák Vorarlberg csapatára esett, ahol egy 8+1 fős kerettel indultam. A célom 4-5 éven belül Pro Tour szereplés, és fiatal osztrák tehetségek kinevelése. További célnak tűztem ki hogy csak környékbeli országokból szeretnék igazolni! Az első év után megpróbálom majd osztrákokkal telerakni a keretet, de a Pro Tourban már természetesen több nemzetiséggel szeretnék dolgozni, így olaszokkal, svájciakkal, németekkel, csehekkel, szlovákokkal, magyarokkal és szlovénekkel. Adatbázis: PCM Daily 2011 saját verzió (magyar válogatottal, versenyzőkkel, tehetségkutatással) Nehézség: Normál Karrier nehézség: Normál Csapat: Team Vorarlberg (Ausztria) Frissítés: Nem ígérek semmit, ha lesz kedvem és motivációm akkor frissítek |
|
|
|
| Monof |
27 May 2011 11:58:06
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 437 Regisztrált: 12.04.09 |
Hajrá Azt hiszem én is majd írok beszámolót. Csak nem tudom, hogy az Euskatellel indítsak egyet, vagy kis csapattal. Persze ha a baszkokkal, akkor csakis baszkokat igazolok.
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
|
27 May 2011 12:09:36
|
|
Köszi Monof! Amúgy várom a javaslatokat hogy ki mit látna szívesen egy ilyen beszámoló keretében! Meg egy olyan kérdés hogy Pro Tour eredményekről tudósítsak vagy csak a csapat eredményeire koncentráljak? Meg ha valaki tud egy olyan felületet ahol a karrier képeit egyszerűen tudom kezelni, feltölteni és ingyenes akkor azt is szívesen veszem! ui. Csapatprezentáció hamarosan! Szerkesztette: E-mail - 27 May 2011 12:11:25 |
|
|
|
| Monof |
27 May 2011 12:22:37
|
|
Szerintem versenyekről beszámoló elég. Hogy mi volt a cél, hogy érted el. Pl többnaposról elég 1 beszámoló, max ha volt érdekesség, akkor azt is. Szerintem sok képet ne tegyél be, tényleg csak a nagy győzelmekről. Még annyit h szted Euskatel vagy kis csapat nekem? ![]() És kérem azt az adatbázist este
"Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
| bendzsi98 |
27 May 2011 12:23:47
|
|
Csapattulajdonos ![]() Hozzászólások: 859 Regisztrált: 10.03.11 |
Szia! Én is kíváncsian várom a beszámolókat, anno a PCM Daily-n nézegettem ilyeneket. Onnan "lesve" az ötletet, szerintem ugye mindenképpen a szakaszok stb. A képfeltöltés.hu szerintem az egyik legmegfelelőbb/legkönnyebben kezelhető. Hajrá Vorarlberg!
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| bendzsi98 |
27 May 2011 12:28:47
|
|
Én is az Euskaltellel szemezgetek, hiszen Sanchezt a Tourra, Antont a Vueltára és talán Nievet küldeném a Girora. Koldot, a sprintert a Tourra készíteném föl. Jó kis csapat, az biztos! Monof, milyen kiscsapattal akarnál kezdeni? Androni Giocattoli szintűvel, esetleg kisebbel?
Hajrá Andy&Frank Schleck! A 2011-es Vuelta a Espana tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de France tippelde ezüstérmese. A 2012-es Tour de Pologne tippelde nyertese. A 2012-es londoni Olimpia női mezőnyverseny tippeldéjének nyertese. A 2012-es Eneco Tour tippelde nyertese. A 2012-es Clasica San Sebastian tippelde nyertese. A 2012-es Vuelta a Espana tippelde nyertese. A 2012-es Világbajnokság férfi elit verseny tippeldéjének nyertese. A 2013-as Tour Down Under tippelde nyertese. Sipi soha nem feledünk!!! |
|
|
|
| Monof |
27 May 2011 12:30:10
|
|
Kisebbel. Valami helyi érdekű csapattal. De még nem tudom. ![]() Igazából én csak a fiatalokra mennék rá. "Az élet szép, csak élni tudni kéne... " Az oldal és a csapat egyik alapító tagja. 2011-es Giro d'Italia tippelde győztese |
|
27 May 2011 13:51:55
|
|
Csapatprezentáció - 2011![]() Versenyzők ![]() Benetsederrel csak segítőként fogok számolni egész évben, ezt ő is tudja. Viszont az időfutamokon szabad kezet kap, nem kell spórolnia. Ha jól teljesít az idei évben akkor a jövőre lejáró szerződését meg fogom hosszabbítani. Az Bajor és Szlovén körversenyeken lesz topformában, de gyenge dombja és hegye miatt csak segítő lehet. ![]() Brandle egy fiatal osztrák tehetség, aki már most egy elég ügyes versenyző. Harcosként elsősorban a szökésekben való részvétel lesz a feladata, másodsorban természetesen segítőként is számítok rá. Úgy beszéltük meg hogy a Pikárdiai körversenyen lesz topformában, ahol akár kapitány is lehet majd – bár ez csapattársai teljesítményén is múlni fog. ![]() Dillier a svájciak nagy időfutam tehetsége, U23-as időfutam bajnok. A síkot és az időfutamot már most nagyon jól bírja, remélem egy-egy TOP 10 eredményt el tud érni az időfutamokon. A jövőben mindenképpen szeretném a csapatnál tartani. Az olasz egynaposokat tűztük ki célul, augusztusban és októberben számítok rá. Emellett a Rund um Kölnön várok tőle jó szereplést, illetve a szezon elején az egyik kiemelt segítő lesz. ![]() Hollenstein a csapat kapitánya. Jól bírja a dombokat és a hegyeket (legalábbis a többiekhez képest), így a többnaposokon is lehet majd rá számítani, fiatal is, így a jövőben is számolok vele. A GP Luganon kell jól mennie, ugyanis hazai pályán fog versenyezni, ráadásul a verseny támogatói cél! Továbbá a szezon végi dombos klasszikusokon is eredményes lehet, ekkor lesz ugyanis topformában. ![]() Hrinkow a jövő embere lehet, fiatal osztrák hegyimenő. Idén kisebb versenyek hegyi trikóira szeretnék vele rámenni, ha szépen fejlődik akkor jövőre már kapitány is lehet akár 1-1 versenyen. Dominik a Bajor körversenyre készül, ahol sokat kell majd szökésben lennie, illetve az Osztrák körversenyen is számítok rá fő segítőként, harcosként. ![]() Poll is fiatal és osztrák, így helye van a csapatban. Segítőnek tökéletes, de a szökésekben is jeleskedhet. Hazai pályán, az Osztrák körversenyen bizonyíthat és az októberi egynaposokon. ![]() Haraldnak nem volt szerződése sehol idénre. De úgy gondoltam hogy egy ilyen nagyszerű versenyzőt - aki ráadásul az osztrák bajnoki trikót viseli – nem szabad kihagyni Ausztria egyetlen kontinentális csapatából. Januárban csatlakozott hozzánk. Jól sprintel és a dombokat is bírja! A csapat másik kapitánya Hollenstein mellett. Az Osztrák körversenyen jó lenne ha nyerne egy szakaszt, illetve a szezon végén a sík egynaposokon lesz főember. ![]() Strgar egy szlovén sprinter, bár abban sem túl erős. Hazai körversenyén, a Szlovén körversenyen azonban megmutathatja majd erejét. Sajnos a dombokat, hegyeket nem bírja és nem is osztrák, így hosszú távon nem számolok vele. ![]() Végül de nem utolsó sorban a csapat igazi sprintere Weissinger. Rutinos róka, aki nagyon jól jön a csapatba, a Vendéé és az Isuberges versenyeken kellene jól szerepelnie, már csak a támogatóink miatt is. Starzengruber mellett a másik sprintkapitánynak lett kinevezve. Mivel keveset fognak együtt versenyezni így nem lesz gond eldönteni ki sprinteljen kettőjük közül. Személyzet Szűkös anyagi keretünk miatt Angelo Cecchini (ITA) az egyetlen edző a csapatnál, aki a legjobban az időfutamra tudja felkészíteni a versenyzőket. Egy figyelő is dolgozik a csapatnál Gerhard Krenn (AUT) személyében, aki idén Ausztriában keresi a fiatal tehetségeket. Célok és a csapat ![]() A csapatmezünk tavaly óta nem változott és a szponzoraink sem nagyon. Fentebb láthatjátok a célokat. A Lugano szerintem meglesz, Hollenstein ha jó formában lesz a szezon korai szakaszában akkor hazai pályán bejöhet a 10-be. A Bajor körversenyen szökésből összejöhet a hegyi trikó viselése: sok jó osztrák versenyző van aki alkalmas lehet erre. A szlovén és osztrák körversenyek lesznek a legnehezebbek, nem is vagyok biztos hogy sikerül teljesíteni őket. A szlovén körön Strgarnak lehet esélye, míg hazai pályán Starzengruber és Poll lehet helyen. Az utolsó két francia versenyre pedig Weissingert tartogatom. Támogatók ![]() Sikerült néhány plusz támogatót és egy kis plusz pénzt szerezni a szezonra. Két osztrák és egy horvát szponzorunk van pluszba, az eddigiek mellett. A versenyzők Corratec bringákkal, Uvex sisakokkal és Reynolds kerekekkel fognak versenyezni. Főtámogatóként a Vorarlberg és a Corratec van jelen.   |
|
|
|
| Lighter33 |
27 May 2011 14:38:03
|
|
Hegyi segítő ![]() Hozzászólások: 362 Regisztrált: 17.04.09 |
Hajrá Emil. Én csak örülök, ha olvashatok karrierleírásokat, nagyon bírom őket. Sok sikert és sok beszámolót kívánok!
![]() |
|
|
|
|
28 May 2011 08:34:32
|
|
Február A februárt Spanyolországban kezdtük, az első verseny a Vuelta a Mallorca volt, bár már jóval előtte kiutaztak a versenyzők hogy jó időben tudjanak edzeni. Sajnos a versenyeken csak 6 fős keretekkel tudok rajthoz állni, hogy legalább a maradék 3 ember pihenni tudjon. ![]() Vuelta a Mallorca (ESP) Team Voralberg: Matic Strgar (SLO), Reto Hollenstein (SWI), Silvan Dillier (SWI), Dominik Brandle (AUT), Dominik Hrinkow (AUT), Josef Benetseder (AUT) Csapatvezetői előszó: Versenyzőink nem voltak még topformában, így nem számítottam eget rengető eredményekre. Sajnos az eredményekkel csak képekben tudok beszámolni, ugyanis nem exportáltam. Az első szakasz egy sík/dombos pályán volt, 113 km. Pont jó szakasz a szezon indítására! Sabatini nyerte a mezőnyhajrát. Tőlünk mindenki a mezőnyben érkezett. Strgarnak volt feladata hogy részt vegyen a mezőnyhajrában, de még nem volt formában, így csak a 16. helyen futott be. 172 km várt a mai napon a versenyzőkre, alapjában véve sík pályán. Tőlünk Dilliernek sikerült belekerülnie a nap szökésébe, a hegyi és gyorsasági hajrákban is sikerült pontokat és pénzt szereznie, elégedett voltam a teljesítményével. Strgar is jobban teljesített mint tegnap, ugyanis a 12. helyen érkezett a mezőnyhajrában. Sabatinit ma sem lehetett megverni. Borús idő és hegyek várták a 3. szakaszon a versenyzőket. A csapatértekezleten Hrinkownak és Brandlenek adtam szabad kezet, nekik kellett ma szökésben lenniük. Dominik Brandle ezt meg is csinálta, mindkét gyorsasági hajrát elvitte a mai napon. A szökést azonban nem hagyták, az élmenők ma akarták eldönteni az összetett sorsát. A két hegyen darabokra szakadt a mezőny. A győzelmet egy 30 fős csoportból sprintelve Matteo Carrara a Vacansoleil versenyzője szerezte meg. Tőlünk ezúttal csak Hollenstein érkezett az elejével, 23. lett. A többiek köszönhetően gyenge formájuknak és gyenge hegyimenő képességüknek majd 10 perc hátrányt kaptak. A mai nap ott folytatódott ahol a tegnapit befejeztük. Dombok, hegyek vártak a versenyzőkre, rossz idővel. Csapatunk tagjai elég fáradtak voltak, ráadásul hajrák sem voltak – így ma nem akcióztunk. Nem is feltétlen bírtunk volna, hiszen hatalmas tempó volt. Hollenstein csak 30.-iknak érkezett, 4 perc hátránnyal. A többieket már nem is mondom. A Saxo gyönyörű kettős győzelmet szerzett, Noval és Contador verhetetlen volt ma, azonban az összetettet nem sikerült elhódítaniuk Carraratól. Ismét dombok, ismét részhajrák. A csapat nagy része a zárószakaszra elfáradt, így csak Hollenstein volt versenyképes, a többieknek már csak be kellett fejezniük a versenyt. Retonak ma szöknie kellett volna, ha engedték volna. A hegyi pontversenyben szerettem volna felhozni őt, de a peloton nem engedte el a 4 perces hátrányával. Végül 19. érkezett be egyedül, 1’49 hátránnyal. A többiek megint sokat kaptak. Eredmények Összetett ![]() Hegyi Pontverseny ![]() Pontverseny ![]() U25 - Legjobb fiatal versenyző ![]() Csapatvezetői értékelés: A szezon első versenye volt, így nem várhattam sokat a versenyzőimtől. Hollenstein 20. helye az összetettben biztató, de a másik svájci Silvan Dillier teljesítményével is elégedett vagyok. A jövő héten Andalúziába utazunk, ahol már jobb eredményekben reménykedem, hiszen utána célversenyünk lesz Svájcban! |
|
|
|
| bendzsi98 |
28 May 2011 11:30:33
|
|
Szia! Nagyon tetszik eddig a beszámolód, sok sikert! Egyébként mit jelent az exportálás? Mi történik?
|
|
|
|
30 May 2011 16:51:39
|
|
bendzsi98: Az exportálásra a szakasz végén nyílik lehetőséged, csupán annyi történik hogy a játék egy excel fájlban tárolja a szakasz eredményeit és a verseny állását, amit aztán játékon kívül is megnyithatsz és pl. megoszthatsz másokkal. |
|
|
|
|
30 May 2011 16:56:53
|
|
![]() Vuelta a Andalucía (ESP) Team Voralberg: Matic Strgar (SLO), Reto Hollenstein (SWI), Silvan Dillier (SWI), Dominik Brandle (AUT), Dominik Hrinkow (AUT), Josef Benetseder (AUT) Csapatvezetői előszó: Az időfutamon szerezhetünk valamennyi előnyt a dombos pályán, azt jó lenne megtartani a verseny végéig, de akkor sem leszek csalódott ha nem sikerül. Egy szakasz győzelmet azonban mindenképpen szeretnék szerezni, Silvan és Reto is kezdenek formába jönni, úgyhogy itt a lehetőség! ![]() Nagyszerű eredmények az első szakaszról! Villogtak a versenyzők és megvan a szakaszgyőzelem is! A csapatértekezleten mondtam a fiúknak hogy az első 4 km-en csak guruljanak, elég lesz a végén felmenni a macskaköves emelkedőn. Sejtettem hogy a többiek nem fognak erre rámenni. A srácok kiválóan kivitelezték a feladatot és az első 6 helyen végeztek. Holnap nekünk kell védeni a trikó(kat)! ![]() Hollenstein ma is nagyszerűen teljesített, 4. lett a sprintben és átvette a vezetőnek járó piros trikót. Eredetileg Strgarnak kellett volna hajrázni, de ő a dombokon nagyon elfáradt, így nem tudott beleszólni a sprintbe. Reto a vége előtt 10 kilivel beszólt a rádión hogy jól érzi magát, simán megy az elejével. Mondtam neki hogy akkor a végén mehetsz egyet. 4. hely lett belőle. A többiek is a főmezőnnyel érkeztek, eléggé kihajtva magukat. ![]() Nagyszerű szakasz volt a mai. Talán nem volt annyira meredek mint tegnap, de a táv hossza és az emelkedők nem tették könnyűvé. A cél a mai naptól kezdve Reto Hollenstein segítése volt, és hogy elhozzuk az összetettet. Silvan Dillier pedig U25-ben vezetett (Brandle és Hrinkow előtt!), így ezt a trikót is jó lenne megtartani. A mai nap ennek megfelelően sokat dolgoztunk elöl, hogy ne érjen haza a szökés. Kiemelném Josef Benetseder munkáját, aki végül 5 percet kapott annyira kihajtotta magát. De neki köszönhetően megfogtuk a szökést! Ami kulcsfontosságú volt, ugyanis a végén megint Reto hajrázott. Kocjanra tette a kereket, a vége pedig emelkedett ami kedvezett a svájcinak, aki a második szakaszgyőzelmünket szerezte! Folytatás következik! |
|
|
|
| alberto contador |
30 May 2011 18:57:37
|
Vízhordó![]() Hozzászólások: 186 Regisztrált: 27.02.11 |
nagyon évezem a beszámolot a karieröl és mindig szivesen olvasom |
|
|
|
|
31 May 2011 08:11:25
|
|
Örülök ha tetszenek ezek a karrierleírások! Nézzük mi is történt a 4. szakaszon!![]() Egyre síkabb szakaszok, ezek kedveznek nekünk. A feladat a szokásos volt, őrízni a két, akarom mondani három trikónkat, ugyanis tegnapi győzelmével Reto vezet a pontversenyben is, bár ha ezt elveszítjük akkor sem lesz semmi baj! A mai nap is dolgoztak a srácok, de a Movistar és a Rabobank is besegített így könnyebb dolgunk volt. A taktika az volt hogy Hollenstein és Strgar vesznek részt a hajrában. Strgar azonban megrogyott a végén a kis emelkedőn, így Hollenstein sprintelt. 9. helyen érkezett, ami nagyon jó, hiszen tartja előnyét mindkét diszciplinában. A szakaszt a spanyol bajnok nyerte. |
|
|
|
|
01 June 2011 12:29:01
|
|
5.szakasz - záróetap![]() A legnehezebb szakasz az utolsó volt Andalúziában. 4 napig viseltük az összetett, a pont és az u25-ös trikót, jó lenne megnyerni ezeket. Ezt a srácok is így látták, így egyértelmű volt hogy mindenáron meg kell nyerni őket, de legfőképpen az összetettet. A szakasz elején 13 fő vállalkozott szökésre. Benetseder vezetésével ismét sokat dolgoztunk a peloton elején, de a 13 fő ellen 4-5 ember kevés. A Movistar és a Rabobank megint próbált segíteni, de az ő embereik is fáradtak voltak a végére, ráadásul a Movistarból Sergio Pardilla benne volt az elmenésben. A hegyi hajrá előtt szétszakadt a mezőny, a 3 legjobb formában lévő emberünk volt már csak elöl: Hollenstein, Hrinkow és Dillier. Silvan és Dominik nagyon fáradtak voltak, épp hogy le nem szakadtak. Viszont a szökés még elöl volt és csak 1 perc előnyünk volt a legjobb helyezetthez képest. Nem maradt más választás, az összetettben vezető Retonak kellett a mezőny elejére állnia és tempót mennie. Kétszer ezt meg is tudta csinálni, teljes erőbedobással haladt ekkor. A végén a szökés hazaért, bár szétszakadozva. Azonban Reto munkájának és a hegyi/dombi befutónak köszönhetően a peloton csak fél percet kapott. Tőlünk a 3 ember végül fennmaradt a mezőnyön, de hajrázni már nem tudtak – de ez is elég volt a trikóik megnyeréséhez! Eredmények Összetett Hegyi Pontverseny ![]() Pontverseny ![]() U25-Legjobb fiatal versenyző ![]() Csapatverseny ![]() Csapatvezetői értékelés: Álomverseny Andalúziában! Megnyertük az összetettet, a pont trikót, a legjobb fiatalnak járó trikót és a csapatversenyt is. És azt kell mondanom hogy mindezeket az 1. szakaszon, az időfutamon. Ráadásul ha van még egy dombosabb szakasz akkor nehéz dolgunk lett volna. Elégedett vagyok a csapat munkájával, de tudom hogy ehhez a győzelemhez szerencse is kellett. Külön örülök a két svájci Silvan Dillier és Reto Hollenstein teljesítményének. Reto trikói és szakaszgyőzelme magáért beszél, de Silvan is nagyszerűen nyerte meg az első szakaszt, majd a mezőnyversenyeken is jól mozgott. Két nap múlva visszatérünk Közép-Európába, a két svájci hazai terepen kap majd lehetőséget – a GP dell Insubia Luganon és a GP Luganon. |
|
|
|
|
02 June 2011 11:53:00
|
|
GP dell Insubria-Lugano (SWI)![]() Team Voralberg: Matic Strgar (SLO), Reto Hollenstein (SWI), Silvan Dillier (SWI), Dominik Brandle (AUT), Dominik Hrinkow (AUT), Josef Benetseder (AUT) Csapatvezetői előszó: Dombos pálya, a svájciak jó formában vannak, tőlük várom az eredményt nem titkoltan. Silvan jó lenne ha benne lenne egy szökésben, Hollenstein pedig az utolsó két dombra fog koncentrálni, ott fogunk támadni. A cél vele egyértelműen egy top 5/top 3-as helyezés, ugyanis holnap pedig GP Lugano, ahol a top 10-ben kellene végeznünk a szponzorok miatt, ráadásul az egy hegyesebb verseny, ott nehezebb lesz fennmaradni az elejével. ![]() A verseny jól indult számunkra. Jó időben álltak rajthoz a srácok, Dillier ráadásul benne volt a 13 fős szökésben. Szépen dolgoztak, esélyük is lett hogy hazaérjenek. Reto Hollenstein ezalatt a mezőnyben pihent. Elöl nagyon ment a 13 fő, sokukat nem is érték utol. Sajnos Silvan nem bírta az utolsó két hegyet, mondtam is neki hogy saját tempójában érjen be a célba, majd Reto támad a hegyen. Nagy meglepetésre azonban Hollenstein sem érezte magát olyan formában hogy el tudjon menni. A tempó nagy volt ugyanis üldöztük a szökevényeket, a mezőny is erős volt, és közben még mentek a próbálkozások is olyan versenyzőktől mint Garzelli, Traksel vagy Gadret. Reto nem tudott velük menni, végül a mezőnyben futott be a 23. helyen. A többiek még hátrébb érkeztek, időhátránnyal. Frapporti egyébként szökésből nyert, sőt az első 4 ember ért haza. Csapatvezetői értékelés: Csalódott vagyok Reto Hollenstein formáját látva, ha ezeken a dombokon nem tudott menni az elejével akkor mi lesz holnap a nagyobb hegyeken? Nem sok jót jósolok a GP Luganora. GP di Lugano (SWI) ![]() Team Voralberg: Matic Strgar (SLO), Reto Hollenstein (SWI), Silvan Dillier (SWI), Dominik Brandle (AUT), Dominik Hrinkow (AUT), Josef Benetseder (AUT), Harald Starzengruber (AUT), Stephan Poll (AUT) Csapatvezetői előszó: Kicsit félek a mai naptól, ismét erős mezőny gyűlt össze, nehéz verseny lesz. Beneveztem még Starzengrubert és Pollt is, hátha hasznára lesznek a csapatnak. Elvégre mégis csak kiemelt szponzori verseny lesz! Beszámoló A verseny elején 7 fős elmenés próbálkozott, de eltávolodniuk csak 1 percre sikerült. Kicsit később még 4-5 fő indult utánuk, benne veszélyes emberekkel (pl. Szmyd, Garzelli). Ezt a szökést tudtam hogy nem szabad elengedni, így előreálltunk és szép csapatmunkával megfogtuk. Az utolsó öt dombra Benetseder és Strgar álltak előre tempót diktálni. Az utolsó előtti dombon megkezdődött a tempómenés, az Astana vezetésével. Hrinkow és Hollenstein bírták csak ki az őrült tempót, bár egyiküknek sem esett jól. Az utolsó hegyen Hrinkow is leszakadt, és a hegyen Reto is megrogyott. Eközben mentek a támadások, de senki sem tudott ellépni. Azt hittem hogy Reto leszakad, de csodával határos módon a hegy végéig éppen kibírta. A lejtmenet pedig az erőssége, így a következő kilométereken már az első tízben tekert. A rádión rászóltam hogy Viscontira figyeljen, mert nagyon frissen mozog. Sikerült is ráállnia. Megkezdődött a sprint, amit Visconti nyert meg, Reto pedig nagyszerű lejtmenetének köszönhetően a 4. helyre futott be, teljesítve a támogatói elvárásokat. Eredmények 1 Giovanni Visconti Farnese Vini - Neri Sottoli 5h43'37 2 Rubén Plaza Movistar Team s.t. 3 Matteo Carrara Vacansoleil - DCM Pro Cycling Team s.t. 4 Reto Hollenstein Team Vorarlberg s.t. 5 Emanuele Vona Farnese Vini - Neri Sottoli s.t. 6 Ezequiel Mosquera Vacansoleil - DCM Pro Cycling Team s.t. 7 Jan Bakelandts Omega Pharma - Lotto s.t. 8 Paolo Tiralongo Pro Team Astana s.t. 9 Jurgen Van den Broeck Omega Pharma - Lotto s.t. 10 Nicolas Roche AG2R La Mondiale s.t. 11 Fredrik Kessiakoff Pro Team Astana s.t. 12 Marco Frapporti Colnago - CSF Inox s.t. 13 John Gadret AG2R La Mondiale s.t. 14 Federico Canuti Colnago - CSF Inox s.t. 15 Andy Schleck Leopard Trek s.t. 58 Dominik Hrinkow Team Vorarlberg + 6'03 90 Silvan Dillier Team Vorarlberg + 9'23 97 Matic Strgar Team Vorarlberg + 9'23 99 Harald Starzengruber Team Vorarlberg + 9'23 102 Josef Benetseder Team Vorarlberg + 9'23 109 Dominik Brändle Team Vorarlberg + 9'23 110 Stefan Poll Team Vorarlberg + 9'23 Csapatvezetői értékelés: A tegnapi napot látva nagyon elégedett vagyok a 4. hellyel. Amikor láttam hogy Reto majdnem leszakad akkor azt hittem minden esélyünk elúszott. Szerencsénk volt hogy nem volt olyan átütő erejű támadás mint tegnap, az Insubrián. A srácok jól dolgoztak a mezőny elején és a végén Hollenstein is bírt még menni egy nagyot lefelé, így meglett a szponzori elvárás a Top 10. Egész jó kis februárt futottunk egy szép Andalúziai körrel és egy egész jó GP di Luganoval! |
|
|
|
| t_o_m_i |
02 June 2011 20:32:41
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 52 Regisztrált: 18.05.09 |
hello, tetszik a beszámoló. Az érdekelne, hogy a szakaszokat szimulálod, vagy lejátszod, vagy csak az érdekesebbeket játszod? |
|
|
|
|
07 June 2011 09:25:39
|
|
t_o_m_i: A szakaszokat eddig mind lejátszottam. A jövőben is szeretném ezt megtenni, bár lehet (még nem biztos) hogy ha több verseny lesz egy időben akkor tartva ezt a csapatmenedzser stílust csak egyet játszok le - mintha tényleg ott lennék! :-) Mindenki: Régen jelentkeztem már beszámolóval, ugyanis a "real-life" karrieremet is menedzselnem kell, de most újra jelentkezem. Örömmel látom hogy többen kezdtek karrierleírásba. Mindenkinek sok sikert és hosszú beszámolót! De most már térjünk a lényegre! Április Megint ugrunk egy hónapot, ugyanis márciusra sem volt verseny tervezve! A szponzoraink sem vártak el semmit a csapattól, felkészülési versenyeknek pedig nem lett volna értelme ilyen korán. A fiúk így kaptak egy kis pihenőt, de természetesen az edzésmunkájukat folytatták. Áprilisban sem lesz túlzsúfolt a versenynaptár, de azért 1-2 versenyen indulunk felkészülési szándékkal, na meg anyagilag is jól jön egy kis pluszbevétel amit szökésekkel lehet szerezni! ![]() Rund um Köln (GER) Team Voralberg: René Weissinger (GER), Reto Hollenstein (SWI), Silvan Dillier (SWI), Dominik Brandle (AUT), Dominik Hrinkow (AUT), Josef Benetseder (AUT) Csapatvezetői előszó: Teljes mértékben visszatérési verseny lesz. Senki nincs igazán formában, egy hónap alatt elszoktak a srácok a nemzetközi mezőnytől. Párokban fogunk versenyezni, egy párt szeretnék szökésben látni, a párok pedig felváltva tudnak majd támadgatni. Sok reményem nincs egy jó eredményre, ugyanis Kölnben általában mezőnyhajrá szokott dönteni, Weissinger pedig még abszolút nincs formában. ![]() Elég mozgalmas kölni versenyünk volt! A hatból 3 versenyzőnk volt szökésben: Dillier, Brandle és Hrinkow. A szökés amúgy is nagy létszámú volt, 13 fővel indult majd még ketten csatlakoztak. A mezőny ennyi embert nem engedett, hamar megfogták az elmenést. A végén szintén senki nem mehetett el, így maradt a mezőnyhajrá. Weissinger volt az egyetlen emberem akibe még volt erő és gyors is a végén, így ő sprintelt a Vorarlbergből. Legjobb csapattagként 14. helyre jött be, pedig nem is volt formában még. Ez mindenképpen biztató a következő versenyekre nézve. A többiek a mezőnnyel érkeztek. Eredmények Team Vorarlberg GC Név Ország Hátrány 14. René Weissinger GER +0 39. Silvan Dillier SWI +0 41. Reto Hollenstein SWI +0 48. Dominik Brandle AUT +0 53. Dominik Hrinkow AUT +0 83. Josef Benetseder AUT +0 Csapatvezetői értékelés: Nem vagyok csalódott, de nagyon elégedett sem. A 14. hely egész jó és legalább visszanyertük a kiutazási és nevezési pénzt. |
|
|
|
| Soldado |
07 June 2011 16:30:02
|
U23-as versenyző![]() Hozzászólások: 43 Regisztrált: 15.07.09 |
Hello! Nagyon élvezetsek a beszámolóid. Vicces én is pont azt csináltam (astana), hogy egy nap csak egy versenyen indulok, hiába van két fontos verseny. Tegyük hozzá, hogy én például a sík szakaszokat szimulálom, ha nincs sprinter a csapatban, mert idegbajt kapok, hogy olyanok nyerik a sprintet, akik életükben nem sprinteltek. Remélem ezt a hibát kijavítják. Grat a GP di Luganohoz! Én Vinoval a 2. lettem, úgyhogy ez tényleg egy nagyon jó eredmény. Apropó, Retonak hogy van a formaidőzítése? |
|
|
|
| Ugrás a fórumra: |