+3630/81-31-730
devid.biro@tolna.net
devidbiro
+3630/81-31-730
facebook.com/devid.biro
@devid.biro
google.com/devid.biro

Magamról, néhány sorban..

Az informatika, már gyerekkorom óta foglalkoztat. Már álltalános iskolában elkezdtem számítástechnikai tudásom alapjait elsajátítani.
Középiskolában sajátítottam el a programozás alapjait Pascal nyelven, majd belekóstoltam az objektumorientált programozásba is a Delphivel. Egyéb programok kezelését is elsajátítottam: AutoCAD, Photoshop, Dreamweaver... Itt szereztem meg az ECDL bizonyítványomat is.
Érettségi után a veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai karára mentem továbbtanulni, mint Programtervező Informatikus. Itt elmélyíthettem tudásomat és rengeteg új dolgot próbálhattam ki. Programozni főként C-ben programoztam, majd a késöbbiekben az objektum orientált "nagy tesójával" a C++-szal, foglalkoztam. Emelett itt tanultam meg a HTML, CSS, Javascript segítségével weboldalt készíteni.
Tanulmányaim befejeztével egy informatikai cégnél helyezkedtem el. Számítógépek szervizelésével, karbantartásával és felügyeletével foglalkozunk. Emelett egy számlázó és ügyvileli programot fejlesztünk VB.NET nyelven MySQL háttéradatbázissal. Hitelesített dohányszoftvert is csináltunk és több környékbeli dohánybolt használja folyamatosan.