A réteslappal kibélelünk egy tortaformát. Ezt követően a tésztával bélelt formát hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a tölteléket (A kilógó csúcsokat levághatjuk.).
A halszeleteket 3-3 darabba vágjuk, és megsózzuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, és a halszeleteket megsütjük (oldalanként 4-5 perc).
Az öntethez a tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejszínt, a zúzott fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet és sózzuk, borsozzuk.
A sült halat nagyobb darabokra tördeljük, és a behűtött tésztára szórjuk az apróbb kockákra vágott füstölt sajttal együtt.
Ráöntjük a tejszínes öntetet és előmelegített sütőben készre sütjük.
15 perc pihentetés után szeletekre vágva kínálhatjuk.
|