![]() |
Kefires – paprikás tonhalfilé Főétel/Halból készült ételek |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| 4 tonhal filé | 90 | 0 |
| 1 csapott evőkanál liszt | 70 | 14 |
| 1 doboz kefir | 110 | 8 |
| só | 0 | 0 |
| só | 0 | 0 |
| bors | 0 | 0 |
| pirospaprika | 0 | 0 |
| Összesen: | 270 | 22 |
| Egy adag: | 68 | 6 |
| Elkészítése: |
| A kefirből, kevés piros paprikából és egy deci vízből, valamint egy ek. mártást készítek. Beleteszem a sózott halfilét, majd fedő alatt negyed óra alatt készre főzöm. A végén besűrítem egy kis liszttel.
|