![]() |
Kefires – paprikás tonhalfilé Főétel/Halból készült ételek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
4 tonhal filé | 90 | 0 |
1 csapott evőkanál liszt | 70 | 14 |
1 doboz kefir | 110 | 8 |
só | 0 | 0 |
só | 0 | 0 |
bors | 0 | 0 |
pirospaprika | 0 | 0 |
Összesen: | 270 | 22 |
Egy adag: | 68 | 6 |
Elkészítése: |
A kefirből, kevés piros paprikából és egy deci vízből, valamint egy ek. mártást készítek. Beleteszem a sózott halfilét, majd fedő alatt negyed óra alatt készre főzöm. A végén besűrítem egy kis liszttel.
|