Diabetesz lap
Levesek
Zöldség alapú leveseket bármikor lehet enni. A húslevesekkel már csínján kell bánni. Azokat is sovány húsokból készítsük, sok zöldséggel, és ne tegyünk bele tésztát. Én ilyenkor a főtt húst eszem másodiknak, a zöldséggel.
Viszont a tészta helyett ajánlok pár jópofa levesbetétet.
Kezdőlap Szakácskönyv Mozogjunk Cikkek Táblázatok Címem Fórum

Szakácskönyv
Bárányhúsból Desszertek Egytálételek Főzelékek Gombából Halból Köretek
Levesek Marhahúsból Nyúlhúsból Reggelik Saláták Sertéshúsból Szárnyasból
Uzsonnák

B

Brokkolikrém leves
C

Cukkinikrémleves
Cs

Csicsókakrémleves
F

Fetás-pórés
csicsókakrémleves

Finn halleves

Frankfurti leves
G

Gombakrém leves:
H

Habart
brokkolikrémleves

Hideg uborkaleves
I

Itáliai zöldséges
paradicsomleves:
K

Karfiolleves

Karfiolkrém leves

Káposztaleves

Kelbimbóleves
M

Medvehagymaleves
P

Póréhagymás édesburgonya
krémleves
R

Raguleves
S

Savanyúkáposztaleves

Spárgakrémleves

T

Tavaszi zöldségleves

Tárkonyos-joghurtos
zúzaleves

Tyúkhúsleves
U

Újházi csirkeleves
Z

Zöldséges
tengerihalleves

Zöldbableves

Zöldségleves
Kerti mixből

Levesbetétek

Laska répa

Cukkíni csíkok