![]() |
Serpenyőben sült lazac, céklával Főétel/Halból készült ételek |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| 4 szelet lazac filé | 213 | 0 |
| 1 csapott evőkanál olaj | 90 | 0 |
| cékla | 30 | 6 |
| só | 0 | 0 |
| bors | 0 | 0 |
| ecet | 0 | 0 |
| köménymag | 0 | 0 |
| Összesen: | 333 | 6 |
| Egy adag: | 84 | 2 |
| Elkészítése: |
| A lazacot sózom, borsozom, majd kisütöm serpenyőben. Vigyázzunk, ne süssük túl.
A megsikált céklát felteszem főni ecetes vízbe. Sózom, borsozom, megszórom köménymaggal. Ha kész, lehűtöm, megpucolom, és karikára vágom.
|