![]() |
Serpenyőben sült lazac, céklával Főétel/Halból készült ételek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
4 szelet lazac filé | 213 | 0 |
1 csapott evőkanál olaj | 90 | 0 |
cékla | 30 | 6 |
só | 0 | 0 |
bors | 0 | 0 |
ecet | 0 | 0 |
köménymag | 0 | 0 |
Összesen: | 333 | 6 |
Egy adag: | 84 | 2 |
Elkészítése: |
A lazacot sózom, borsozom, majd kisütöm serpenyőben. Vigyázzunk, ne süssük túl.
A megsikált céklát felteszem főni ecetes vízbe. Sózom, borsozom, megszórom köménymaggal. Ha kész, lehűtöm, megpucolom, és karikára vágom.
|