Diabetesz lap
Serpenyőben sült lazac, céklával
Főétel/Halból készült ételek
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
4 szelet lazac filé 213 0
1 csapott evőkanál olaj 90 0
cékla 30 6
0 0
bors 0 0
ecet 0 0
köménymag 0 0
Összesen: 333 6
Egy adag: 84 2







Elkészítése:
A lazacot sózom, borsozom, majd kisütöm serpenyőben. Vigyázzunk, ne süssük túl. A megsikált céklát felteszem főni ecetes vízbe. Sózom, borsozom, megszórom köménymaggal. Ha kész, lehűtöm, megpucolom, és karikára vágom.