![]() |
Pulykamell cordon blue Főétel/Szárnyasból készült ételek |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 1 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| Egy közepes pulykamell | 105 | 0 |
| Egy szerelt sovány sajt | 290 | 2 |
| őrölt bors | 0 | 0 |
| majoranna | 0 | 0 |
| só | 0 | 0 |
| Összesen: | 155 | 10 |
| Egy adag: | 39 | 3 |
| Elkészítése: |
| Az evőkanál olajon a, a sózott, borsozott, majorannával megszort pulyka mindkét felét megpirítjuk. Kevés víz hozzáadásával, födő alatt puhára pároljuk a húst, majd zsírjára sütjük. Ha már majdnem kész, a hús tetejére helyezünk egy szelet sajtot. Ha ráolvad, készen van. |