Diabetesz lap
Különleges csírkecomb
Főétel/Szárnyasbólból készült ételek
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
4 csirkecsomb 440 6
1 kefir 110 8
20 dkg reszelt alma 60 14
2 dkg dióbél 14 2
1 ek. olaj 90 0
őrölt bors 0 0
0 0
Összesen: 714 30
Egy adag: 179 8
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, kicsontozzuk. Sózzuk, borsozzuk és az olajon félpuhára sütjük. Közben a kefirt összedolgozzuk a reszelt almával és a darabokra vágott dióval. A húsokat egy kikent tűzálló tálba helyezzük és az ízesített habbal bevonjuk. Előmelegített sütőben készre sütjük.