![]() |
Különleges csírkecomb Főétel/Szárnyasbólból készült ételek |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| 4 csirkecsomb | 440 | 6 |
| 1 kefir | 110 | 8 |
| 20 dkg reszelt alma | 60 | 14 |
| 2 dkg dióbél | 14 | 2 |
| 1 ek. olaj | 90 | 0 |
| őrölt bors | 0 | 0 |
| só | 0 | 0 |
| Összesen: | 714 | 30 |
| Egy adag: | 179 | 8 |
| Elkészítése: |
| A csirkecombok bőrét lehúzzuk, kicsontozzuk. Sózzuk, borsozzuk és az olajon félpuhára sütjük. Közben a kefirt összedolgozzuk a reszelt almával és a darabokra vágott dióval. A húsokat egy kikent tűzálló tálba helyezzük és az ízesített habbal bevonjuk. Előmelegített sütőben készre sütjük. |