![]() |
Különleges csírkecomb Főétel/Szárnyasbólból készült ételek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
4 csirkecsomb | 440 | 6 |
1 kefir | 110 | 8 |
20 dkg reszelt alma | 60 | 14 |
2 dkg dióbél | 14 | 2 |
1 ek. olaj | 90 | 0 |
őrölt bors | 0 | 0 |
só | 0 | 0 |
Összesen: | 714 | 30 |
Egy adag: | 179 | 8 |
Elkészítése: |
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, kicsontozzuk. Sózzuk, borsozzuk és az olajon félpuhára sütjük. Közben a kefirt összedolgozzuk a reszelt almával és a darabokra vágott dióval. A húsokat egy kikent tűzálló tálba helyezzük és az ízesített habbal bevonjuk. Előmelegített sütőben készre sütjük. |