Diabetesz lap
Részeges hal
Főétel/Halból készült ételek
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
4 szelet ponty 400 0
5 dkg liszt 175 45
fűszerpaprika 0 0
1 evőkanál olaj 90 0
3 dkg margarin 228 0
1 közepes vöröshagyma 40 8
0,5 dl bor 80 3
1 babérevél 0 0
őrölt bors 0 0
majoranna 0 0
0 0
Összesen: 1013 56
Egy adag: 254 14
Elkészítése:
A halszeleteket megmossuk, jól besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Elkészítés: A halat paprikás lisztben megforgatjuk, és kevés felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Az apróra vágott vöröshagymát felolvasztott margarinban aranysárgára pirítjuk, borral felöntjük. Babérlevéllel, őrölt borssal, mustárral ízesítjük, majd az elősütött halakat beletéve, félig lefedve körülbelül 15 percig pároljuk.