![]() |
Gombás-zöldséges ragu Főétel/Szárnyasból készült ételek |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| 2 csirkemell | 110 | 0 |
| 1 ek olaj | 90 | 10 |
| 1 fej hagyma | 50 | 10 |
| 1 gerezd fokhagyma | 50 | 10 |
| 2 lédús paradicsom | 20 | 4 |
| őrölt bors | 0 | 0 |
| majoranna | 0 | 0 |
| só | 0 | 0 |
| Összesen: | 221 | 24 |
| Egy adag: | 55 | 6 |
| Elkészítése: |
| Kevés olajon párold meg a vöröshagymát, majd hirtelen pirítsd meg benne a csíkokra vágott húst. Add hozzá a szeletelt gombát, a karikára vágott zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Saját levében puhítsd meg. Ha hamar lefő a leve, pótold vízzel. Tálaláskor szórd meg petrezselyemzölddel. |