Diabetesz lap
Gombás-zöldséges ragu
Főétel/Szárnyasból készült ételek
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
2 csirkemell 110 0
1 ek olaj 90 10
1 fej hagyma 50 10
1 gerezd fokhagyma 50 10
2 lédús paradicsom 20 4
őrölt bors 0 0
majoranna 0 0
0 0
Összesen: 221 24
Egy adag: 55 6
Elkészítése:
Kevés olajon párold meg a vöröshagymát, majd hirtelen pirítsd meg benne a csíkokra vágott húst. Add hozzá a szeletelt gombát, a karikára vágott zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Saját levében puhítsd meg. Ha hamar lefő a leve, pótold vízzel. Tálaláskor szórd meg petrezselyemzölddel.