![]() |
Idei libasült Főétel/Szárnyasból készült ételek |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| egy liba | 200 | 0 |
| 1 ek. olaj | 90 | 0 |
| petrezselyem | 40 | 8 |
| csicsóka | 60 | 8 |
| só | 0 | 0 |
| majoranna | 0 | 0 |
| bors | 0 | 0 |
| Összesen: | 390 | 16 |
| Egy adag: | 98 | 4 |
| Elkészítése: |
| A liba zsírzóját és gégéjét kiszedjük, majd sóval és majoránnával bedörzsöljük, és a májat és a petrezselyemzöldet beletesszük. A zsírréteget bevagdossuk, majd tepsibe tesszük, körberakjuk a feldarabolt csicsókával, és megsütjük. Közben sűrűn meglocsoljuk. Amikor kész, a májjal együtt felszeleteljük, és a csicsókával tálaljuk. |