![]() |
Idei libasült Főétel/Szárnyasból készült ételek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
egy liba | 200 | 0 |
1 ek. olaj | 90 | 0 |
petrezselyem | 40 | 8 |
csicsóka | 60 | 8 |
só | 0 | 0 |
majoranna | 0 | 0 |
bors | 0 | 0 |
Összesen: | 390 | 16 |
Egy adag: | 98 | 4 |
Elkészítése: |
A liba zsírzóját és gégéjét kiszedjük, majd sóval és majoránnával bedörzsöljük, és a májat és a petrezselyemzöldet beletesszük. A zsírréteget bevagdossuk, majd tepsibe tesszük, körberakjuk a feldarabolt csicsókával, és megsütjük. Közben sűrűn meglocsoljuk. Amikor kész, a májjal együtt felszeleteljük, és a csicsókával tálaljuk. |