Diabetesz lap
Idei libasült
Főétel/Szárnyasból készült ételek
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
egy liba 200 0
1 ek. olaj 90 0
petrezselyem 40 8
csicsóka 60 8
0 0
majoranna 0 0
bors 0 0
Összesen: 390 16
Egy adag: 98 4
Elkészítése:
A liba zsírzóját és gégéjét kiszedjük, majd sóval és majoránnával bedörzsöljük, és a májat és a petrezselyemzöldet beletesszük. A zsírréteget bevagdossuk, majd tepsibe tesszük, körberakjuk a feldarabolt csicsókával, és megsütjük. Közben sűrűn meglocsoljuk. Amikor kész, a májjal együtt felszeleteljük, és a csicsókával tálaljuk.