Diabetesz lap
Cserépedényben sűlt nyúl
Főétel/Nyúlból készült ételek
Főoldal Szakácskönyv Levesek Főételek Főzelkek Köretek Saláták Desszertek Uzsonnák Fórum

Hozzávalók
4 adagra.:
Kalória (Kcal) Szénhidrát (g)
egy házi nyúl 800 0
1 ek. olaj 90 0
petrezselyem 40 8
hagyma 80 16
fokhagyma 135 26
paprika 20 3
1 dl bor 80 3
0 0
majoranna 0 0
rozmaring 0 0
pirospaprika 0 0
babérlevél 0 0
bors 0 0
Összesen: 1245 48
Egy adag: 312 12
Elkészítése:
Annyi munkát igényel csak, hogy a jól összekevert összes hozzávalóval bedörzsöljük a húst, állni hagyjuk - legjobb ha egy zacskóban - majd egy cserépedényben, fedő alatt, a nyúl esetében nagyjából 2 órán keresztül 180°-os sütőben puhára sütjük.