![]() |
Cserépedényben sűlt nyúl Főétel/Nyúlból készült ételek |
Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
egy házi nyúl | 800 | 0 |
1 ek. olaj | 90 | 0 |
petrezselyem | 40 | 8 |
hagyma | 80 | 16 |
fokhagyma | 135 | 26 |
paprika | 20 | 3 |
1 dl bor | 80 | 3 |
só | 0 | 0 |
majoranna | 0 | 0 |
rozmaring | 0 | 0 |
pirospaprika | 0 | 0 |
babérlevél | 0 | 0 |
bors | 0 | 0 |
Összesen: | 1245 | 48 |
Egy adag: | 312 | 12 |
Elkészítése: |
Annyi munkát igényel csak, hogy a jól összekevert összes hozzávalóval bedörzsöljük a húst, állni hagyjuk - legjobb ha egy zacskóban - majd egy cserépedényben, fedő alatt, a nyúl esetében nagyjából 2 órán keresztül 180°-os sütőben puhára sütjük. |