![]() |
Cserépedényben sűlt nyúl Főétel/Nyúlból készült ételek |
| Főoldal | Szakácskönyv | Levesek | Főételek | Főzelkek | Köretek | Saláták | Desszertek | Uzsonnák | Fórum |
| Hozzávalók 4 adagra.: |
Kalória (Kcal) | Szénhidrát (g) |
| egy házi nyúl | 800 | 0 |
| 1 ek. olaj | 90 | 0 |
| petrezselyem | 40 | 8 |
| hagyma | 80 | 16 |
| fokhagyma | 135 | 26 |
| paprika | 20 | 3 |
| 1 dl bor | 80 | 3 |
| só | 0 | 0 |
| majoranna | 0 | 0 |
| rozmaring | 0 | 0 |
| pirospaprika | 0 | 0 |
| babérlevél | 0 | 0 |
| bors | 0 | 0 |
| Összesen: | 1245 | 48 |
| Egy adag: | 312 | 12 |
| Elkészítése: |
| Annyi munkát igényel csak, hogy a jól összekevert összes hozzávalóval bedörzsöljük a húst, állni hagyjuk - legjobb ha egy zacskóban - majd egy cserépedényben, fedő alatt, a nyúl esetében nagyjából 2 órán keresztül 180°-os sütőben puhára sütjük. |